valvotaanko

veroa

Onkos tämä koiravero vähän niinkuin tv-lupa, että PITÄISI maksaa, mutta koska esim. tv-lupatarkastajaa ei tarvitse sisään päästää eikä näin ollen kukaan oikein pysty pakottamaan maksamaan niin sitä ei sit monet maksa...? Vai millainen valvonta-/seurantakäytäntö tämän koiraveron kanssa oikein on?

7

1394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sillä sipuli

      Kun lukee näitä veronkiertoviestejä, niin ainakin minun mielestäni pitäisi valvoa, ja tarkasti. Kiertäjille kovat rapsut ja ikuinen eläimenpitokielto, niin eiköhän kuri palaannu.

    • sämpylä

      joissakin kunnissa ostetaan rekisteröintitiedot ja tarkistetaan kuulemma niiden perusteella. Muutoin toimii rehellisyyden ja naapurikateuden ehdoilla.

      Kannattaa muistaa, että jos koiran olemassaolo jossain vaiheessa paljastuu niin kuten muissakin veroissa se peritään kaksin tai kolminkertaisena korkoineen koko koiran elämän ajalta kerralla.

      Itse vastustan koiraveroa koska muistakaan lemmikeistä ei sitä makseta. Meillä vaikk akaupunkialueella asummekin ei tule yhteiskunnalle mitään kuluja koirasta eikä se saa mitään palvelujakaan. Koirapuisto on tulossa, mutta en sinne asti koiran kanssa autolla vartavasten lähde menemään ja uimapaikka on samoin niin kaukana, että omatoimisesti on etsitty parempi lähellä oleva paikka josta pulahtaa veteen.

      Jos veroa perustellaan jätöksillä niin sama juttu hevosilel ja roimasti isompana onhan niiden paskakin suurempi ja keskellä tietä.. Muulla perusteella en voi ymmärtää miten kissat sun muut pääsee juoksemaan toisten nurkissa ilman mitään maksua.

      • sämpylä

        niin ja se lupatarkastaja varmasti saa virkaapua poliisilta jos et sisään päästä joten siinä tulee ainoastaan viivytystaktiikka..


      • kallebal....
        sämpylä kirjoitti:

        niin ja se lupatarkastaja varmasti saa virkaapua poliisilta jos et sisään päästä joten siinä tulee ainoastaan viivytystaktiikka..

        Tämä nyt on aivan ohi aiheen, mutta kumminkin..

        TV-lupa tarkastaja ei tarvitse laskea sisällä jos ei halua, jos se tulee väkisin soita poliisit ne hakevat kyllä hänet pois ja voit nostaa syytteen häntä vastaan.. Tämä kyseinen tarkastaja taas ei saa minkään laista virka apua poliiseilta, ja jos näin väittää valhetelee ja vaikka tulisikin poliisien kanssa niin entä sitten, eivät nekään saa tulla väkisin sisälle ja koti etsintään eivät lupaa saa sillä se vaatiisi että olisit syylistynyt rikokseen josta vähimmäis tuomio olisi 6kk vankeutta, enkä ole kuullut kenenkään vankilaan joutuneen tv-luvan maksamatta jättämisen takia..

        Että näin, pakko kyllä vielä todeta että itse kyllä maksan tv-lupani ja koira veroni Vaikka molemmissa tapauksissa en tunnu saavan rahoilleni minkään laista vastinetta!


    • sitten kun

      itse olen ainoa koiran omistaja papereissa, mutta koira ei kuitenkaan ole minulla täällä, missä sitä koiraveroa pitää maksaa, vaan todellakin tyttärelläni (on "tyttäreni" koira) ihan toisessa kapungissa, missä ei ole ollut kuulema koiraveroa pitkään aikaan. ihan rauhassa saavat tulla ovikelloa pimpottelemaan ja tarkistelemaan...

    • tikku

      ihan tyhmä juttu tämä koira vero. sitä kuulemma maksetaan kun koirasta tulee kaupungille niin paljon kustannuksia. ja paskat. en itse sitä todellakaan maksa. ihan turhaa rahastusta. Lupaan maksaa sitä heti kun koirille tulee jotai vastikettakin siihen.esim. ilmainen lääkärin tarkistus tai jotai. en tarkoita että koiran leikkaukset olisivat ilmaisia mutta jonkin lainen lääkärintarkistus olisi paikallaan vaikka yhen kerran 4vuodessa. yksikään ystäväni ja lähes jokaisella on koira ja niitä on paljon ei todellakaan maksa veroa.

    • siitä hyötyy

      on katteeliset naapurit ja tietysti verottaja. kun on niin kivoja naapureit että ilmottaa koirat ja televisiot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      263
      2583
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1652
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1434
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1159
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1022
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      729
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    Aihe