JUHA

Star*

Mä olin tyttö lukion toisella luokalla. Omasta mielestä ihan nätti,ei valittamista. Ja usein pojat loivatkin muhun kiinnostuneita katseitaan. Koulussammekin oli useita sellaisia. Mulla oli tummat pitkät hiukset,olin aika pienikokoinen ja hoikka, suuri silmäinen ja pitkäripsinen sekä nättinaamainen. En pukeutunut huorahtavasti vaan ihan tavallisesti.

Juha oli lukiossa neljännellä. Tummat ihan klaniksi ajellut hiukset, kauniit silmät, roteva, juuri minun makuani oleva ruumiinrakenne. Hänellä oli todella suloinen katse.

Juha katseli mua aina välitunneilla ja mä vastasin hänen katseisiinsa mahdollisimman nätisti. Olin varmaankin ihastumassa häneen, sillä joka kerta kun hän ilmestyi näköpiiriin, puhumattakaan siitä että hän katsoi minua ihanilla nallekarhun silmillään, sydämeni hypähti ainakin kymmenen kierrosta ympäri.

Eräänä keskiviikkoaamuna olin menossa ihan koulumme lähellä olevalle terveysasemalle, Juha ajoi juuri viereiselle parkkipaikalle. Korjasin asentoani suorempaan ja koetin,että hiukseni ovat kohdallaan,niinkuin aina koitan kun on aihetta. Lähdin reippaasti kävelemään kohti terveysasemaa.
Yhtäkkiä tunsin vain valtavaa kipua oikeassa ranteessani ja jossain jaloissani. Huomasin makaavani jäisellä tienreunalla. Silmäni olivat sumenneet ja näin vain jotain harmaata lähestyvän minua kovaa vauhtia. En tajunnut mistään mitään ennen kun joku nosti yläkroppani käsivarsilleen, laittoi käden poskelleni ja kysyi onko jotain poikki? Havauduin kuulemaani ääneen..se oli niin ihanan pehmeän kuuloinen. Juha. Hän oli rientänyt kuin mikäkin prinssi apuun. Eihän tässä kai mitää, sanoin ja yritin nousta. Mutta jalkani eivät saaneet tukevaa otetta liukkaasta maasta, tai sitten vain kuvittelin. Jalat olivat kuin halvaantuneet! -Ehkä on parempi et mä kannan sinut tonne terveysasemalle,eihän täst oo pitkä matka.Juha sanoi ja katsoi mua niin hellyyttävästi etten voinut muutakun mumista jotain mmmmn tapaista. Sitten Juha nosti mun kevyesti käsivarsilleen ja lähti kävelemään kohti terveysasemaa. Sen liikkeeet olivat varmat ja siitä huokui ihana lämpö kun se puristi mua itseään vasten.

Olin tainnut kolauttaa pääni aika pahasti, koska heräsin lääkärin vastaanotolta. Makasin tutkimuspöydällä ja Juha istui mun vieressä ja piti mua kädestä. Ihanaa mä ajattelin,vihdoin tämä on totta,saan olla häntä lähellä. Heräsithän sä vihdoin neitiseni..Juha ilahtui nähdessään mun heränneet silmät. neitiseni...minkätakia se niin sanoi. Lääkäriä ei ollut missään,me oltiin kahdestaan mun pelastajan kanssa. Juha liikahti, älä mee,mä pyysin. En tietenkään mee,se sanoi. Miks sä oot täällä,mä kysyin hieman sekavasti. Toin sut ´tänne,Juha sanoi. Mut miks sä halusit jäädä?mä kysyin. Kunhan halusin jäädä katsomaan että sulla on kaikki hyvin..se sanoi.

Olin sen iltapäivän sairaalassa tarkkailussa ja Juha istuskeli koko sen ajan mun vieressä. me puhuttiin vaikka mistä. Mulle selvis esimerkiksi se,että mehän asutaan melkein naapurissa,ei ihan,ehkä kilometrin päässä toisistamme.Sillä on koira nimeltä joppe ja niin edelleen...Kun oli aika lähteä,Juha sanoi että se vois viedä mut kotiin,kun kerran nyt asuttiin niin samassa paikassa.Ja muutenkin,kun se oli kerran huolehtinut musta alunperinkin.Se jäi vielä kahville kun tultiin meille. Vaihdetiinpa me sitten puhelinnumeroitakin.

Seuraavan päivän olin poissa koulusta,sillä päätäni särki ja myös rannetta,joka oli venähtänyt kaatumisen seurauksena. Sitä seuraavana päivänä pääsinkin jo kouluun. Juha odotti mua koulun aulassa,koska olimme niin sopineet.

Kului pari viikkoa ja me tutustuttiin Juhan kanssa paremmin ja paremmin.Meistä oli tullut todella hyvät ystävät,mutta välillämme oli myös sitä jotain muuta. Maanantaina ensimmäisellä välitunnilla kun tapasin Juhan käytävällä,hän kosketti minua ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun oli kantanut minut sairaalaan ja pidellyt kädestä. Kun tulin biologian luokasta näin hymyn leviävän hänen kasvoillen ja hän melkein juoksi kaappaamaan mut syliinsä.Juha nosti mut korkealle ilmaan,siltä musta ainakin tuntui.Mun pitäs varmaan hyvittää sulle jotenkin se mun pelastaminen,mä sanoin vihjailevalla äänellä...

Me löydettiin itsemme lukion ajanviettohuoneesta lukitun oven takaa.Istuimme sohvalla kylki kyljessä ja tunnelma oli huumaava.Mä käännyin Juhaan päin ja sanoin kuinka mä olin aina katellu sitä,sen ihanan suloisia silmiä,sen komeaa kehoa ja sen herkullista takapuoltakin.sanoin,että nyt olis aika hyvittää. Juha näytti hyvin tietävän mitä tarkoitin.

Mä sivelin sen ihanaa paljasta lihaksikasta selkää hellin liikkein.Kello soi välitunnin päättymisen merkiksi,mutta me ei siitä välitetty.Meillä olisi kuitenkin tiedossa vapaatunti. Juha tarttui mun paidan reunoihin ja veti paidan hiljaa mun päältä.alta paljastuivat vaaleansiniset rintaliivit.Juha avasi vyöni soljen ja housujen vetoketjun.Mun sisällä kihelmöi odotuksesta. Mäkin avasin Juhan housut ja vedin esille sen komean suuren kalun täydessä mitassaan.Juha riisui itse housunsa ja pudotti ne lattialle.-sä oot niin kaunis,se sanoi ja suuteli rintaliivien alta paljastettuja pyöreitä rintojani.me oltiin kokonaan alasti,eikä meitä hävettänyt yhtään olla toistemme lähellä niin.

Juha siirtyi lattialle,avasi päällään jalkani,joita pidin koukussa sohvan reunalla.Hän upotti päänsä kokonaan haaroväliini ja alkoi nuolla kielenkärjellä klitoristani ja painoi sormeaan samalla emättimeeni ja takaisin.Se tuntui niin taivaalliselta etten voinut olla voihkimatta.Toivoin vain ettei kukaan kuule.Olin kiihkosta märkänä ja vähän ajan kuluttua sain mahtavan orgasmin jollaista en ollut koskaan edes osannut kuvitella. Mä vedin Juhan lähelleni ja sanoin Kiitos:) ...sitten mä vein käteni alemmas,hänen penikselleen.Sivelin sitä kiusaavin liikkein ja kun Juha olkoi hiljaa hymistä mielihyvästä otin peniksen suuhuni.Livoin sitä kielenkärjelläni ja vedin sisään ja ulos.En halunnut kuitenkaan hänen tulevan vielä.Kävin Juhan syliin istumaan hajareisin ja hän upotti kuuman sykkivän kalunsa sisääni.Aloin rytmikkäästi keinutella itseäni ylös alas Juhan päällä. Siinä vähän aikaa naituamme vaihdoimme asentoa. Nyt oli vuorossa Juha päällä.Nostin jalat hänen sivuilleen ja Juha tuli sisääni nopeassa tahdissa.Hän veti peniksensä aivan emättimeni pohjaan asti ja se tuntui aivan jumalaisen taivaalliselta.olin saada orgasmin uudelleen kun hänen vatsansa hankasi klitoristani rytmikkäästi. Mutta vaihdoimmekin sitten asentoa. Olimme takaapäin. Juha melkein ulvoi nautinnosta ja emättimeni litisi kosteudesta. Naiminen tuntui niin hyvältä,että minun oli pakko samalla auttaa itseni orgasmiin kädellä.Mä tuun ihan just,sanoin Juhalle ja hän sanoi että niin mäkin! siinä samalla hetkellä mä aloin täristä hurjasti orgasmin vaikutuksesta ja huohotin ja puhkuin,niin teki myös Juha...hän tarttui minua mahan ympäriltä kiinni ja huohotti korvaani,ettei ole koskaan kokenut mitään näin mahtavaa...uupuneina me lysähdettiin sohvalle vierekkäin halaamaan ja kiittelemään toisiamme. -kiitos tästä,Juha sanoi,näin hyvää hyvitystä en ole koskaaan mistään saanut. Olehyvä vaan ja kiitos itsellesi kun oot niin uskomattoman hyvä panemaan, mä sanoin Juhalle. Me käytiin oleskeluhuoneen vessassa peseytymässä ja jatkettiin sitten tavallista koulupäivää.

Mutta sen jälkeen oli jotain muuttunut.Mä olin löytänyt sen ihanan ihmisen,joka mua tulis aina pitämään hyvänä ja rakastamaan koko sydämestään.ja Juha taas oli saanut mut omakseen. Lupasimme toisillemme,että tästä tulee vielä jotain todella uskomattoman hienoa.

Ja hienoa se on vielä tänäkin päivänä.







Ei jatkoa tälle novellille kiitos...

6

5778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juha

      ihan kiva juttu.
      jatkoitteko te sitten Juhan kaa suhdettanne?
      Kirjoita lisää näitä juttuja!!!

      • jemma

        missäs paikkakunnalla tämä sitten sattyi? kun ajattelin että saatan tuntea tämän juhna, joka kuullosti ulkonäöltään niin kovin tutulta?


    • seurailija

      varsin mukava "kioski novelli", alku oli kuin joku iki-ihana siirappitarina, mutta kyllä se kundiinkin uppos. Kirjoittaja taitaa olla kirjallisuuden ystävä ja muutenkin hyvä kynäilijä.

    • metsänpeikko

      mullaki on suurin piirtein samanlainen kokemus..Se on tosi hyvä että teillä menee, hyvin. niin mullaki menis mikon kanssa mutta hiton toni pitää tulla aina kaikkee kaikkien väliin. Yritän sanoa arvosta sitä mitä sul on älä pääst menemään..
      Hyvät jatkot. t:jonna

    • Lukiolaispoika

      mullekin noin, siis että saisin naida jotain katselemaani kaunista muijaa ja oon viel lukion tokal!

      • jennie

        saanko kysyä sun ikääs? sulla on sama nimi kun mun tutulla ja se on ollu yhen mikon kanssa.. mut sit siihen tuli toni väliin..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe