Kreikkalainen vanha mies

*EnäänVainNeitsytHoroskoopi...

Olin kävelemässä kirjastolle kavereitteni luokse. Kävelin pihamme poikki, kun yhtäkkiä joku vihelsi minulle. Se oli naapurini. Vanha tumma mies. Kreikkalainen. Ainakin yli 40 –vuotias. Käännyin katsomaan häntä ja hän viittoi minua hänen luoksensa. Mies oli joskus käynyt ostamassa minulle tupakkaa. Päätin sitten mennä hänen luokseen ja kysyä mitä hänellä oli sanottavana.
Mies kysyi.
Ajattelin että hyi helvetti mikä perverssi, mutta jotenkin minua alkoi kiihottamaan tuo tumma vanha mies. Kysyin:
Mies sanoi ja iski samalla silmäänsä.
Kannattaisiko minun mennä, mietin hetken. Olin neitsyt ja halusin päästä siitä eroon, mutta halusinko päästä siitä eroon kreikkalaisen vanhan miehen kanssa? En. Mutta jotenkin minua kiihotti niin paljon että halusin kokeilla jotain hänen kanssaan.
Sanoin. Mies hymyili ja ohjasi minut heidän rappuunsa ja menimme hissillä kuutos kerrokseen. Mies ei juurikaan mitään puhunut. Minua kiihotti ja jännitti samaan aikaan.
Olimme loppujen lopuksi kuutos kerroksessa ja mies avasi oven. Hän otti minulta takin pois ja suuteli niskaani. Tunsin kuumia värähdyksiä koko kropassani. Annoin hänen suudella lisää niskaani, hän siirtyi kaulalle ja lopulti käänsi minut ja suuteli suoraan suulle. Se oli sanoinkuvaamattoman ihanaa. Hän samalla hivutti kätensä paitani alle ja avasi rintsikkani. Huohotin ja kokeilin hänen sepalustaan. Hänellä seisoi.
Mies sanoi. Avasin hitaasti hänen housujensa vetskarin ja sieltä se iso kalu pääsi vapaaksi. Hänellä oli mustat tiukat bokserit alla. Kyrpä seisoi niin että meinasi tulla alushousuista ulos. Ajattelin että miten tuo minuun mahtuisi. Otin kokonaan mieheltä farkut pois. Bokserit jäivät vielä päälle.
Sitten mies ohjasi minut heidän olohuoneeseen, ruskealla nahkasohvalle. Hän kantoi minut sohvalle ja laittoi minut istumaan sohvalle haarat levälleen. Hän otti tiukan farkkuni pois ja minulle jäi vain stringit. Hän hieroi sisäreisiäni todella kiihottavasti. Sitten hän hieroi stringieni päältä pimpsaani. Olin jo niin kiihottunut, että oisin voinut saada siinä jo orgasmin. Annoin hänen vielä jonkun aikaa hieroa pimpsaani stringien päältä kunnen siirryin hänen boksereihinsa. Otin bokserit pois häneltä ja näin sen ison kalun. Aloin runkata kalua. En ollut koskaan ikinä runkannut tai ottanut poskeen keltäkään, saati sitten harrastanut seksiä. Runkkasin siinä jonkun aikaan, kunnes otin kaluni suuhuni, kalu ei mahtanut todellakaan kokonaan suuhuni. Imis terskaa ja nuoli vartta. Mies huohotti ja sitten otti minulta paidan pois ja puoliksi irti olevat rintsikat. Sen jälkeen hän asetti minut kontalleni sohvalle ja otti pois stringini.
Ensin hän hieroi peppuani ja sen jälkeen pimpsaani. Vähän aikaan nautin siitä kun hän hieroi todella taitavasti klitoristani. Sen jälkeen hän otti liukuvoide pullon ja laittoin sitä pimpsaani sekä kalunsa päälle. Hän hieroi vähän aikaan munaansa pimpsaani, se oli aivan ihanaa. Sitten työnsi ison, paksun kalunsa hitaasti ja varovasti pimpsaani. Minua sattui, mutta kuitenkin tuntui niin hyvältä. Ensin hitaasti hän työnteli kaluansa tasaiseen tahtiin pimpsaani, sitten pohjaan asti ja kovensi kokoajan tahtia. Huohotin ja mies alkoi hieromaan samalla rintojani. Välillä hän hieroi myös peppuani.
Sitten mies otti kalunsa pois pimpsastani ja meni istumaan nojatuolille ja pyysi minut sinne.
Hän nosti minut kalunsa päälle ja se sattui! Mutta sitten totuin kipuun ja alkoin nauttimaan kalusta.
Siinä sitten jonkin aikaan nussimme ja olin jo saavuttamassa orgasmia, kun juuri silloin mies otti kalunsa pois pimpsastani. Sen jälkeen hän nosti minut olohuoneen pöydälle ja alkoi nuolemaan ja sorttimaan minua. Se tuntui taivaalliselta. Huohotin siinä jonkun aikaan ja sitten tunsin kuin kuumat aallot tuntuivat kropassani ja tärisin ja huohotin. Orgasmi tuli ja huusin.
Sen jälkeen mies istuutui sohvalle ja runkkasin sitä kunnes hän tuli ja heitti lastit pienten rintojeni päälle.
Menimme sitten suihkuun ja siellä sain toisen orgasmin kun mies tyydytti minua hänen vaimonsa dildolla. Ja myös nuoli klittaani.
Lähdin kotiinpäin ja katsoin puhelintani, olin saanut 11 puhelua kavereiltani jotka olivat minua turhaan odottanut. Olin niin väsynyt että menin kotiin nukkumaan. Haaveilen vielä joka yö tuosta tummasta ja vanhasta kreikkalaisesta miehestä. Sen koommin en ole häntä nähnyt. Mutta toivon että joskus vielä hän pyytä minua luokseen.



Tää on mun ensimmäinen novelli jonka olen kirjottanut, joten tiedän että tämä on varmaan ihan paska. Ja täällä on varmasti paljon kirjotusvirheitä, pahoittelen..

5

12117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *EnäänVainNeitsytHoroskoopi...

      kirjottakaa mitä mieltä ootte tästä novellista, tiedän että tää on varmaan tosi paska. Mut ymmärtäkää mua, kirjoitin ensimmäisen seksinovellin. :) Ja vielä kerran sorry noist kirjotusvirheistä.. :D

      • kiitos. :)

        Ihan sympaattinen pikku tarina. Tärkeintä, että kirjoitettu hyvissä fiiliksissä. Finlandia ehdokkuuksiahan näillä ei yleensä edes tavoitella..


      • stondis

        Kiihoittava juttu! Alkoi turvota housussa oikein kunnolla;). Oliko tosi vai pelkkä tarina? Kirjoita lisää!


      • Kohta vanha

        Sisältö ihan hyvä, mutta 40-vuotias ei ole vielä vanha...


      • Gladys
        Kohta vanha kirjoitti:

        Sisältö ihan hyvä, mutta 40-vuotias ei ole vielä vanha...

        veikkaan, että kirjoittaja on ehkä 13-vuotias jos 40 on jo vanha.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe