Nenän värin

muuttuminen

Onko jollain kokemusta mistä johtuu kissan nenän värin haalistuminen? Jokin puutostila se varman on mutta minkä?

Jos joku oikeasti tietää ja on kokemusta niin kertokaa ihmeessä, arvauksia ei tarvita, niitä saa eläinlääkäreiltä.

4

560

Vastaukset

 • haalistumista nyt tarkalleen ottaen tarkoitat? Kissalla voi nenun väri muuttua mutta en tiedä tarkoitatko nyt tarkalleen ottaen mitä.

  Esimerkiksi jos kissalla on nuorena musta nenä ja turkki on ruskea tabby-kuvioinen tai raitapaita-kuvio, voi nenu muuttua punaruskeaksi jossain vaiheessa. Kissa jolla on vaaleanpunainen nenu, voi nenun väri vaihdella tilanteen mukaan kalpeasta helottavaksi riippuen verenpaineesta. Joillakin punaisilla kissoilla nenu muuttuu vaaleanpunaisesta ruskehtavan vaaleanpunaiseksi ja siihen voi tulla pienen pieniä mustia pilkkuja (kuin kärpäsen paskaa).

  • Kissalla oli sellainen aika tumman vaaleanpunainen nenu ja korvan sisäpuoli. Mutta alkaa nyt muistuttaa lähinnä valkoista, vähän vanhaa väriä on olemassa nenän alaosassa.

   Saattaahan se olla muuten vain muuttunut mutta sikäli huolestuttaa että kisun isoäidillä nenän väri muuttui yllättäen samalla lailla kun se oli tosi sairas ja kuoli samana iltana.

   No, varmuuden vuoksi kissan vitamiinin saantia on lisätty, edelleen jos jollakulla on kokemusta asiasta niin kertokaapa.


 • :P meijänn kissalla on puolet nenästä pinkki ja puolet rusertava, voi sitä raukkaa :(

 • Hulluu eiks? Vois sada menee eipä

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3549
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1090