kynsi sieni

ei parane..

Luin netistä että kynsi sieni ei ehkä koskaan parane hoidoista huolimatta, mutta kyllä se lähtee vinkuen, kun vähän liottelee varpaita Kloridissa.

Kloridi tappaa homeet ja sienet, vaikkei se lääkeaine toki olekkaan, ja kyllä ne minun varpaani sitä ainakin kestivät ihan kummasti.

Ensin tuli kynsi sieni, sitten se turvonnut kynsi teki pienen haavan varpaan kynnen viereen, josta pujahti ruusu sääreen, soppa oli valmis.
Onneksi huomasin heti, sain lääkkeet ennenkun edes tulehdus arvot kohos, ja nyt ei ole mittään huolta.

Mutta siis kannattaa hoitaa se syy siihen ruusuun, muuten se uusii. Ja tää on siihen konsti. Toimii.

26

18992

  Vastaukset

  • tepsii myös kynsisieneen. Iho ei oikein hyvin kestä sitä, joten kannattaa rasvata ensin ja sitten loraus Vademecumia.

  • voisitko kertoa millä tavalla käytit kloriittia ja miten pitkään kynsisienen hoitoon ? Kiitos.

   • Kynsi sienestä pääset parhaiten eroon,ostamalla Apteekista Lamisil Solo,yksi hoito kerta yleensä riittää.Kloriitti on myrkkyä käsille saati siten kynsille.


  • Samoin ajattelin kysyä, että laimensitko kloriitin veteen vai ihan "raakanako" käytit?

   Ystävälläni oli kynsisieni ollut jo pidemmän aikaa ongelmana, joten kaikki hyvät neuvot ovat tervetulleita =). Sieni ja silsa saattavat kuitenkin uusiutuakin..

   Yksi apteekista saatava aine on hyvä ja se on Lamisil Dermgel 1%.
   Pieni tuubi geelimäistä voidetta ja auttaa todella nopeasti.
   Maksaa jotain 10e, mutta on hintansa arvoinen =).

   -Hard_Rock_Mama-

   • Minä käytin jotain nestettä(lääkettä) kynsisieneen, mutta ei se auttanut. Oli aika kallis n. 45€. Sitten lääkäri antoi reseptin Lamasil 250mg. Apteekissa sanottiin, että se maksaa 140€, mutta toinen vastaava Terbinafin Galderma TA 250mg maksaa 15€. Pillereitä 2x28kpl,kuuri 56 päivää. Se paransi kynsisienen.


  • Alottaja ei voi olla tosissaan tai älkää nyt ainakaan muut hölmöilkö noin!!!

   Kloori on yksi pahimpia myrkkyjä. Se on kauhkoille myrkkyä jo siivotessa hengitettynä. Pullossa on ainakin ollut jopa merkintä ettei saa käytää kuumaa vettä, juuri siksi että haihtuu enemmän kloorikaasuja.

   Se myös imeytyy elimistöön ihon läpi, hei ajatelkaa nyt vähän mitä teette!

  • VOCCA ON PARAS APU KYNSISIENEEN:Apteekista sitä saa.Aluksi liotetaan varpaita Vocca vedessä.
   Sain uimahallista joka kynteen sienen . Suun kautta nautittuna pillerit maksaa paljon. VOCCA pullo ei paljoo maksanut. tv katsellessa pidin joka päivä Voccaa kastettuja pumpulia kynsissä 20 min ajan. Kelmua päälle ja sukka jalkaan.
   Sit jossain vaiheessa kynsiviilalla hioo kynsiä.
   Jossain vaiheessa alta alkoi vaan uutta kynttä kasvaa. Tosin välillä sitä haperoa kynttä piti viilailla.

  • vähä epäilyttää allekirjottanuttakin toi kloriitti. mikä mulla autto kyseiseen ongelmaan oli merisuolaliuos. sillä on desinfioiva vaikutus joten on iha hyvä sellasessa jalkojaa uitella vaikka ei sientä oiskaa.

   eli kuumaa vettä, sekaan merisuolaa muutama ruokalusikallinen ja rentoudu. toista noin kerran viikossa.

  • Onko kukaan kokeillut NALOX-voidetta? Sitä mainostetaan ainakin ruotsalaisissa lehdissä Ruotsissa.
   Käytitkö Vademecumia laimennettuna suoraan kynnen päälle ja peititkö sen jotenkin ja kauanko annoit vaikuttaa?

  • Kynsisieni on yhdyssana, vitun apina.

   • Ja sitten opettelemaan käytöstapoja.


  • on tullut kokeiltua nailner, vocca eikä tehoa

   • Mulla nyt muistaakseni n.4kk kynsien parantamista takana. Aluksi ostin sen nailnerin tussin mutta vaikutus näytti olevan niin hidasta että otin selvää muista keinoista. Kävin ostamassa apteekista 3%vetyperoksidipullon, hinta tais olla 3€ paikkeilla... Sitä aloin sitten laittamaan kynsiini pumpulipuikolla joskus jopa kolmekin kertaa päivässä. Iho on välillä kärsinyt varpaankynsien ympäriltä mut oon sitten rasvannu myös välillä hydrocortisonilla. Lisäks kokeilin soodakylpyä jaloille, ainakin pehmensi kynnet ja niitä oli helppo viilata, leikata ja putsata. Nyt näiden monien kuukausien jälkeen, minulla on pian terveet kynnet molemmissa pottuvarpaissa! :) Uskon tuolla vetyperoksidilla olevan suurin vaikutus. En siis lopettanut myöskään sitä tussin käyttöä vaan olen näitä kolmea keinoa käyttänyt samanaikaisesti. Aika nopeesti rupes terve vaalea kynsi puskemaan vanhan alle ton vetyperoksidin käyttöönottamisen jälkeen :) vielä jatketaan! Pitää katsoa sit että missä vaiheessa uskaltaa lopettaa ettei leviä uudestaan.


  • Osaako kukaan sanoa, auttaisko jokin aine minunkin kynsiini. Kynnet tai varpaat ovat usein kipeät tai arat. Välillä kynnet meinaa kasvaa sisään, mutta ronkin ne sitten leikatessa esille.
   Sandaalien käyttö on ihan ulkona, koska pikkuvarpaissani on sellaiset kummalliset ikäänkuin lisäkynnet ulkosyrjillä. Mitä ne oikein ovat?
   Jos joskuson varaa mennä jalkahoitoon, niin hoitaja ottaa ne pois. Koska itse en juurikaan sitten osaa jalkojani hoitaa, ne tulevat taas vähän ajan kuluttua takaisin. Lisäksi pikkuvarpaissa kynnet ovat ällön väriset. Voisiko Nalox auttaa?

  • hei kynsi kirsi. sama sisäänpäin kippuraan kasvavien kynsien (sivuilta melkein rullalle)vaiva, kipeät ajoittain jos joku osuu ja hankala leikata. sisulla silti selvinny. Miettny jotain vitamiinin puutostkin syyksi. tiedä hätä. kynnet kovat ja kiinteät, ei mikään sieni, mut joku kynsivamma. mikä lie. äitivainaalla oli samanlaista kynsikasvua j jalkahoit.hoiti säännöllisesti, sama vaiva aina ku kynnet kasvoi. mul kai perittyä. ei vara jalkahoitoihin vaik hyvä kai joskus olisi. valmistautuen taas kivuliaiden kippurakynsien leikkaukseen.

  • Olen kokeillut 'koti'konsteja ja kaikkia apteekista saatavia aineita, eikä ole apua eli rahat vaan menneet hukkaan. Sitten olin USA:ssa matkalla ja ostin sieltä Kramer Consumer Health Caren tuotteen Fungi-Nail Toe & Foot (pullo maksoi jotain10-12 dollaria) ja arvatkaapa mitä, alkoipa kynnet parantumaan!!! Nyt alkaa olla pullo lopuillaan ja pitäisi saada jostain lisää ja pian. Nettikaupasta yritän tilata (ainakin Amazonin kautta saa mutta shipping kulut on tietysti kovat).

   • Nalox ja Nailner eivät tehonneet, mutta apteekista parilla eurolla ostamani vetyperoksiini auttoi alle puolessa vuodessa kynnet terveiksi..


   • jhgsfytr kirjoitti:

    Nalox ja Nailner eivät tehonneet, mutta apteekista parilla eurolla ostamani vetyperoksiini auttoi alle puolessa vuodessa kynnet terveiksi..

    Anteeksi! Vetyperoksidi lienee oikein.


   • Tilasin Amazonin kautta ja tilaus tuli tänään postissa vajaassa parissa viikossa. Toimituskulut maksoi melkein tuplat hinnasta mutta silti edullista (etenkin kun vertaa noihin Apteekin N-tuotteisiin jotka ei mitään auta). Toki kannattaa kokeilla tuota vetyperoksidia eli tulee halvemmaksi. Ellei se tehoa, kokeilkaa tätä. Minulle auttoi!


   • KatriXX kirjoitti:

    Tilasin Amazonin kautta ja tilaus tuli tänään postissa vajaassa parissa viikossa. Toimituskulut maksoi melkein tuplat hinnasta mutta silti edullista (etenkin kun vertaa noihin Apteekin N-tuotteisiin jotka ei mitään auta). Toki kannattaa kokeilla tuota vetyperoksidia eli tulee halvemmaksi. Ellei se tehoa, kokeilkaa tätä. Minulle auttoi!

    Minkä maan amazonista sait tilattua?


   • Nails kirjoitti:

    Minkä maan amazonista sait tilattua?

    Taisi tulla paketti ihan USA:sta asti. Maksoin luottokortilla ja kaikki meni ok.


   • jhgsfytr kirjoitti:

    Nalox ja Nailner eivät tehonneet, mutta apteekista parilla eurolla ostamani vetyperoksiini auttoi alle puolessa vuodessa kynnet terveiksi..

    Minulla kynsisieni vaivasi useita vuosia, koitin kaikki mahdolliset lääkkeet, tabletit ja voiteet ym. Nalox oli ainoa josta oli jotain hyötyä, sillä sain kynnet aina talven aikana, hitaasti tosin, paremmaksi. Kesäisin olen halunnut käyttää sandaaleita ja silloin peitin kynsisienen kynsilakalla joka taas aiheutti sen, että vaikka jatkoin Naloxin käyttöä kynnen alle, se ei tietenkään kynsilakan päältä imeytynyt ja syksyllä oli sieni levinnyt taas puoleen väliin kynttä.
    Mutta apu näyttääkin löytyneen ihan yllättäen.. Pari kuukautta sitten, kesän alussa, lopetin viljojen syömisen kokonaan, ihan muista terveydellisistä syistä, mutta yllättäen huomasinkin että nyt loppukesästä myös kynsisieni on hävinnyt kokonaan vaikka normaalisti tässä vaiheessa se olisi taas jo levinnyt vähintään puoleen väliin kynttä. Eräs lääkäri, jolle kerroin vaivasta aiemmin, totesi että hiivalla saattaa olla vaikutusta moneen vaivaan elimistössä, myös kynsisienen muodostumiseen ja että hiiva saa "ravintoa" mm. sokerista ja vaaleista jauhoista. Ainakin itselläni siis apu löytyi näin, eli ilmeisesti vehnä oli minun tapauksessa se ongelma.


  • Mulla kasvoi herkkutatti jalkojen väliin kun käytin liikaa jalkakylpyjä..meinaan istuin ammeessa vaikka ois vaan varpaita pitänyt liotella....noooh en valita...eikä vaimokaan :))

  • Blistex-huulirasva auttaa, nimittäin se joka on valkoisessa tuubissa ja joka on tarkoitettu rohtuneille huulille. Se sisältää piparminttua tai jotain vastaavaa, josta kynsisieni ei pidä.

  • Jalkaterapeutti sanoi minulle, että kynsilakkaa ei kannata käyttää lainkaan, koska sen alla sieni pääsee kasvamaan räjähdysmäisesti. Toki olisi kiva peittää lakalla rumat kynnet.
   Minulla apteekin kynät ym. eivät ole auttaneet. Elän toivossa, että löytyy joku tepsivä keino. Pitää vain olla säännöllinen hoidoissa, on se sitten etikkaa tai mitä vain. Sain kenkäni pilalle teepuuöljyllä: ne alkoivat haista monen metrin päähän.
   Sisäisesti otettavat lääkkeet ovat elimistölle ihan liian voimakkaita. Niitä verrataan jopa syöpälääkkeisiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   197
   7855
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   293
   6733
  3. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   48
   2119
  4. 73
   1579
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   102
   1000