Antenni asennus

hintaa

Paljonko olette joutuneet maksamaan seuraavasta toimenpiteestä: Antennia ei jouduttu vaihtamaan, mutta mastovahvistin, verkkolaite ja antennirasia ja antennia suunnattiin. Kaapeleita ei joutunut vaihtamaan.
Työhön meni tunti kahdelta mieheltä.
Olisi kiva kuulla mitä muut ovat maksaneet vastaavanlaisesta toimenpiteestä.

14

6046

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sähkömies

   Itse tekisin tuon homma viidellä kympillä plus tarvikkeet. Aikaa menee varmman juuri tuo tunti. Taisi sinulla olla Aalto tai Mansikka hommissa. Toinen osaa hommansa ja toinen osaa vain rokottaa.

  • antenniverkon tilaaja

   Meikä laitatti omakotitaloon kolmeen kerrokseen antenniverkon. Kaikki vanha revittiin pois. Kaveri teki useampana päivänä hommia, tosin ei täysimittaisia päiviä. Antennimasto vahvistimet, piuhat ja kaikki hötöt satelliittivalmiuksilla, rasioita tuli useita ja kaveri välikaton kauttakin joutui menemään. Maksoin muistaakseni n.600e laitteineen. En tiedä saako vielä halvemmalla, mutta olin kyllä enemmän ku tyytyväinen.

   Löysin kaverin Lopelta koska tein pienen soittokierroksen ensin riksun firmoihin ja enpä niitä jaksanu sen kummemmin enää miettiäkään. Jatkossa kyllä käytän tätä kaveria myös kodinkone-huoltojutuissakin kun niitä myös hoitaapi..

   • Kiihtynyt...

    Olisiko antaa tuon Lopen asiantuntijan yhteystiedot? Nimittäin äskettäin ostetun talon katon antenni härvelin kautta ei tule kuvaa mihinkään tölsyyn. Toimi suht OK tässä vielä tänään, mutta nyt kun on kova tuuli, näyttäisi tämä jotenkin vaikuttavan kuvaan. Signaalitaso on nyt 0%. Ajatus on laitattaa tuollainen antenniverkko sisään niin ikään kolmeen kerrokseen.

    Soittelin Riihimäen ainoalle antenniosaajalle eli Aalto nimiseen firmaan (tuo Mansikka firma on YTJ mukaan mennyt konkkaan Marraskuussa 2007). Tosin siellä ei vastata vaikka nettisivuilla ei ole ilmoitettu työajasta sen kummemmin.


  • olettaa

   Että laskusi jotakuin 80€/h ja tarvikkeet, eli 2*80€ 70€=230€ ja tuohon päälle matkakulut.
   Eiköhän nyt ole myyjän markkinat ensi syksyyn saakka, kiitos digityksen.

  • alkup.

   150 työt ja 140 osat. Mitään erittelyjä ei ollut. Kuva ei ole vieläkään kelvollinen. Ovat lupautuneet tulemaan uudestaan. Pitäisi kyllä tulla jo samaan hintaan mielestäni.

   • kysy multa

    He he se Aalto kysy multa, että paljollako elisa lupautu laittaan kaapelin taloon.
    "Meidän antenni asennus maksaa siitä puolet".
    Sanoin, "no enhän mä sulle sitä elisan hintaa kerro vaan kyselen tässä sun tarjousta". Ei löytyny hintaa ei, lupas tulla käymään tuonnenpana, noin viisi vuotta sitten, ei oo kaverista kuulunu sittemmin mitään.
    Tein hommat ite. Makso anteeni n.50, vahvari n.40 ja siihen sitten parikymmentä metriä koaksaalia, ei voi muistaa hintaa kun ostin sen jo aikaisemmin taloverkon tarpeita varten.


  • loppi7

   Tämä antenni asennus aalto, onhan monenlaisia firmoja ja yrityksiä. Hinnat on todella korkealla ja työmotiivi ei niin kauhean korkealla tässä firmassa ainakaan!Oli tutulleni käynyt laittamassa antennin tämä nuori poika joka siellä työskentelee, oli kuulemma tuoksunut alkoholille eikä työstä näyttänyt tulevan mitään. Itse jos tarvisin antenni asennusta ym. nii todella miettisin kahteen kertaan mistä työn tekijän ottaisin. Mutta opimmehan jokainen virheistämme.

  • antennihäkkyrä

   Aalto asentanut antennin ja pistorasiat mulle ja kerran vaihtanut lumikuormasta hajonneen antennin ja homma on toinut ja laskutus pelannut :)

   Jokatapauksessa pari talvee takaperin antenni meni taas rikki, ja soitin tälle lopen kaverille ja hän kävi laittaa uuden antennin tilalle. Antenni oli vahvempaa tekoo ja hintakin oli 2/3 osaa alkuperäsestä.

  • osmo3

   Onhan näitä "asentajia" , omalla kokemuksella voin sanoa että jos haluaa saada kuvan myös näkymään niin kannattaa yhteyttä Vesaseen tai Aaltoon. Persoonia mutta tekevät työnsä hyvin.

  • antttoni

   Me teettettiin vähän aika sitten https://kodinplaza.fi/ kautta antennijärjestelmän peruskorjaus. Kokonaishinta 900 euroa. Aika paljon jouduttiin uusimaan tavaraa vahvistinta, mastoa, piuhoja ja antennia myöten. Kyllä tuollaisen perushuollon hinta pitäisi olla reilusti halvempi, varmaankin muutamalla satasella pitäisi selvitä.

   • Anonyymi

    tottalai, tarvikkeet ja työ ei saisi maksaa mitään. pelkkä antennimasto jo lähes pari sataa, että näin..
    rilaa virolainen tai romani, saat halvalla, ja samalla asuntosi kalusteet pois 😉


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tottalai, tarvikkeet ja työ ei saisi maksaa mitään. pelkkä antennimasto jo lähes pari sataa, että näin..
    rilaa virolainen tai romani, saat halvalla, ja samalla asuntosi kalusteet pois 😉

    Aallolla voi antennimasto maksaa 200€, mutta muualla maksaa 20-30€. Katso netistä, jos et usko.


  • höhhhuhuhh

   otin telian netin ja telia teeveen omakotitaloon

   tulee hd kanavat ja muut härpäkkeet netin kautta

   30 euroa laitteet ja 48 euroa kuussa

   ei tartte soittaa antenniasentajalle

   saa kahteen telsuun

  • Uramo

   Antenni Aaltoa käytin ensinmäisen ja viimeisen kerran muutama vuosi takaperin. Veloittavat moninkertaisen hinnan antennivahvistimesta ja tarvikkeista verrattuna niiden normaaliin myyntihintaan. Eikö rehellisellä työllä enää pärjää kun näin pitää toimia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2557
  2. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   141
   2414
  3. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   92
   1936
  4. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   349
   1588
  5. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   62
   1389
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   77
   1241
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   61
   1116
  8. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   96
   1057
  9. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   47
   1057
  10. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   66
   988
  Aihe