Naapuria auttamassa jatkuu

jussipussi

Haluatko tosiaan lähteä, vai … hän totesi ja samalla hetkellä veti minut uudelleen lähelleen.
Nyt suudelmamme oli niin kiihkeä, että se ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Seisoimme edelleen keskellä olkkarin lattiaa. Avasin Piian kylpytakin ja se valahti kevyesti lattialle. Hänen ihanat rintansa sojottivat edessäni ja suutelin kiihkeästi niitä vuoron perään. Piia alkoi vetää verkkareitani ja pikkupöksyjäni pois ja potkaisin ne nurkkaan. Hän tarrautui kiinni kivikovaan elimeeni. Kumartui ja kevyesti suuteli kiiltävää terskaani. Tuntui taivaalliselta tuo kevyt huulten hipaisu.

Siirryimme toisiamme hyväillen sohvalle. Piia istui reunalle ja aloin poistamaan hänen pikkareitaan. Kova kaluni halusi toimintaa, mutta ensin halusin tutustua tuohon siististi rajattuun kolmioon hänen pitkien sääriensä yhtymäkohdassa. Avasin kädelläni tietä kohti tuota ihanaa vakoa. Suutelin hänen reisiensä sisäpintoja samalla lähestyessäni kohti päämäärääni. Nyt kieleni tutki kosteaa vakoa ja löysi tuon herkän nipukan. Piia voihki ja nautti kielen liikkeistä. Hän upotti sormensa niskaani ja ohjaili päätäni painellen kohdistaen voimaa juuri hänelle sopivalla tavalla.

Hänen liikkeensä alkoivat muistuttaa jo rajua naimista ja minunkin teki mieli häntä niin kovasti, että siirryin ylemmäksi ja ohjasin nyt jo pakahtumaisillaan olevan kaluni sykkivän pillun huulille.

Se painui sisään helposti ja aloin liikkumaan hänen sisällään pitkin ja rytmikkäin liikkein. Piia tuntui pitävän patukastani ja voihki ja vastaili liikkeisiin himonsa vallassa.
Pitkään naituamme ja toisistamme nauttien vihdoin laukesimme ja spermalastini tyhjeni sykäyksittäin hänen sisäänsä. Olimme siinä vielä tovin ja suutelimme.

Noustuamme menimme vielä suihkuun ja juttelimme että mikä meille oikein tapahtuikaan. Kuivailimme ja totesin, että taitaa tulla kiire kohta iltavuoroon. Hyvä ja raukea olo vaikutti minuun niin, että meinasin soittaa töihin, että en ole oikein kunnossa. Päätin kuitenkin lähteä kodin kautta työpaikalleni.

Tavattuamme viikonloppuna Antti kiitteli minua pesukoneen korjauksesta. Piian posket punottivat , kun hän vilkaisi minua. Totesin Antille, että ei mitään, pitäähän sitä naapuria auttaa. Antti kertoi, että aikovat vaihtaa koneen uuteen, jos vielä muuta vikaa tulee. Minä totesin vaan, että kyllä sitä aina kannattaa ensin korjailla.

Lopuksi murjasin, että siinä vehkeessä saattaa olla kosteuden tunnistimessa vielä tutkimista. Lupasin joskus tarkistaa, kunhan ehdin. Piia meni ihan tulipunaiseksi. Kääntyi ja meni …..


jussipussi

1

14085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miinalainen

      HYVVÄÄ teki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe