Eli kun katselen kuvia, tallentuuko minulle itselleni johonkin listaa, mitä kuvia olen käynyt katsomassa? Jos tallentuu, niin minne ja miten sen saa tyhjennettyä?
(Enkä nyt tarkoita vieraskirjatoimintoa)
(Enkä nyt tarkoita vieraskirjatoimintoa)
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 3
Vanhimmat
Ei ole sellasta galleriassa. =)
tarkoitatko että näkeekö koneen muut käyttäjät mitä olet käynyt katsomassa? jos tarkoitat, kannattaa poistaa tiedot sivuhistoriasta. :)
Jokaikinen liike netissä tallentuu. Et voi olla Internetissä anonyymisti millään.