tgb mönkijät

ande blade

mitäs mieltä olette tgb:n mönkijöistä ne ovat melko hintavia mutta myös hyvä laatuisia ja normaalilla kaasukahvalla! ja uusimmassa mb tarjouksessa tulisi vinssi ja lumilevy kaupan päälle tohon 250 bladeen hinta 5690€. lisäksi vielä tulisi 2 vuoden takuuu! onko kukaan vielä saanut noita rally rider tieliikennemallin tietoja?

39

17680

  Vastaukset

  • en mä väitä, et ne olis huonoja, mut ajattele et mistä saat varaosat vuonna 2011?

   Tuohonkin tgb vai mikä lie laitat 300 e lisää niin saat polariksen hawkeyen ja jos haluat liikennemallin, niin tuon kokoluokan vehkeissä se ajoneuvovero on lähes olematon.

   • Polariksen, Suzukin ja sekä Can Amin mönkijöihin
    jossa on Rotaxin kone. Olen kuullut että pienimmät Polarikset 200 tie ja Tämä Haukka malli
    tehdään myös Taiwanissa missä TGB myös tehdään.
    Uskon että varaosat löytyy vähintään 10 vuotta
    tuolta www.rally.fi


   • Nyt on vuosi 2015 ja kävin hakemassa jarrusylininterin omaan tgb 250 tieliikennemönkkäriin jonka ostin käytettynä 1kk sitten.
    Epäilen että niitä osia on saanut myös 2011


  • Meneppäs suomen suurimpaan mönkijäfoorumiin www.keskustelu.sammysatv.com ja rekisteröidy. Siellä juttua TGB mönkijäistä enemmänkin!
   Jos nyt sitä tieliikennemallia haet niin polariksen hawkeyelle tulee hintaa 9000€-->
   Ei ole ollut pahaa sanottavaa TGB:stä ja ei muuten ole kiinalainen vaan Taiwanilainen! (Suzukihan muutti tehtaansa Taiwaniin, sanoin tämän vain kertoakseni laadusta)
   TGB on varteenotettava merkki markkinoilla. tosin maahantuoja saattaa olla vätys.
   Se Rally USA 250 on toimiva mutta paljon huoltoa ja lastentauteja omaava malli. kiinalainen...

   • Kiinaa.


   • on osa kirjoitti:

    Kiinaa.

    Kumpi työkalu kestää paremmin Kiinalainen vai Taiwanilainen? Vastaus Taiwanilainen


   • asentaja anssi kirjoitti:

    Kumpi työkalu kestää paremmin Kiinalainen vai Taiwanilainen? Vastaus Taiwanilainen

    Nyt on Rally-mönkkäri,olen tilannut eli vaihto.TGP-400,Tie.Uskon että Taivanin poika tekee,aivan laadullisesti yhtä hyviä kun muutkin tehtaat maat.Taivanilainen mopo oli, kesti hyvin ei mitään vikoja 6000km.


   • JA MÖNKII LOPUTTOMIIN. kirjoitti:

    Nyt on Rally-mönkkäri,olen tilannut eli vaihto.TGP-400,Tie.Uskon että Taivanin poika tekee,aivan laadullisesti yhtä hyviä kun muutkin tehtaat maat.Taivanilainen mopo oli, kesti hyvin ei mitään vikoja 6000km.

    Eikö TGB ole alunperin ranskalainen?


   • Clubi69 kirjoitti:

    Eikö TGB ole alunperin ranskalainen?

    ranskisko...
    No joopajoo !! kinkki, taiwan, jenkki-kinkki, kanada-mexiko itävalta-kiina siis mitä helvettiä !?? Nykyaikanahan kaikki siis lähes kaikki kulutushyödykkeet tehdään jossain ns. kolmansissa maissa - siis jossan jossa on verot ja työvoima aivan sika halpaa... esim. Nokia, VW (Skoda Seat) ja vitt-u näitähän on vaikka kuinka paljon ! Siis ihmettelen vaan tolloja jotka kuvittelevat tuotteen 'paremmuuden' yksinomaan johtuvan aivan siitä missä ko. tuote on valmistettu !! HERÄTYS !! -Mistähän tuotteen laatu tulee ?


   • on osa kirjoitti:

    Kiinaa.

    Kiinalaisten mielestä Japanikin on osa Kiinaa. Oletkos muuten Kiinalainen kun ajattelet että Taiwan on osa Kiinaa?


   • JOOOOO...vennäällä ja girgiisiassa tehään parraat mönkkärit..ette oo löytäneet..pien tehas..vuoren kuppeessa..runkokii girgiisian seepiaa..hintaluokka 2500,00 uutena ..traktori 600m3 ja 4-rinnan istuttava tai perätysten ihan miten vaan..nelveto..28kw tehot..rajotin toppaa 80km/h..siitä kunnon peli..www.girgiismoto.gi..hehheee..


  • Mulla on nyt ollu toistavuotta TGB 450:nen täällä lapissa. Gan am mönkijä alueella enkä häpeä yhtään suorituskyvyillä näihiin ylikorostettuihin RAKTOREIHIIN. Ainoa ongelma on ollu jäätyvät sähköreleet vaihteensiirrosa. Mutta muuten on kesällä turve roiskunu JÄNKHÄLLÄ.

  • Meillä on ollut lumihommissa täällä kotopuolessa ja mökillä Keuruulla on kesäisin paineltu. Laite on sellanen TGB 550 Blade.
   Ei ainakaan 4000km aikana ole mitään nokan koputtamista ollut. vähän tyhjäkäyntiä säätelivät pienemmälle ensihuollossa mutta muuten olen määräaikaishuolloilla selvinnyt.
   Omalla alalla on Taiwanilaisia kone valmistajia ja ei voida samana päivänä puhua jonkun kiinalaisten kanssa.
   Siksi tämän mönkkärinkin uskalsin ostaa kun tietää että taiwan on elintasolla suomen tasoa. olen nimittäin asiakkaan luona siellä käynyt ja nähnyt homman nimen. Kiinassa on sitten sellanen rottien/korien syönti taso ja on maana aika eri luokkaa kun taiwan ja japani.

   Kun noista polariksista ja cännämeistä puhutaan "JENKKI" peleinä niin en kyllä nää paljon eroa että kasaako sitä mun mönkijää taiwanin poika taiwanissa ja joku venezuelalainen venepakolainen mexicossa.
   Vai uskooko joku että noita polariksia kasaa joku valkoihoinne John Alabamassa ?
   Tätä tämä nykymarkkitalous on. iphone maksaa 700 euroa ja takana lukee assembled in china..

   • parin kuukauden kokemus on TGB 550 IRS Bla
    ta. Ihan laadukkaan oloinen peli. Tyhjäkäyntikierrokset pitänee säätää ekassa huollossa, jotta vaihteet menisivät paremmin päälle.


  • 2:sta TGB:n mönkijästä on kokemusta, toinen on vieläkin talossa.

   Meillä ollut maastomallisia ja työkäytössä pääosin sekä muuten vaan maastoajossa. Yllättävän laadukas kokonaisuus, luultiin aluksi jotta samaa sarjaa linhain ja muiden kiinalaisten kanssa, mutta aivan eri planeetalta. Liittimistä lähtien kaikki tuntuu viimesen päälle rakennetulta, vetarit yms voimansiirto paksua tavaraa ja muutenkin varsin jämäköitä laitteita.

   Massaahan näissä on, perus 500cc malli ajokuntoisena n.360kg, eli lumenpuskemiseen ja tukkikärryn vetoon riittää perusrenkaat koska painoa on ja sen myötä pitojakin.
   Toki pidot paranee kun laittaa alle esim. 27" järeämmät renkaat, 500cc mallissa on riittävästi jo vääntöä pyörittämään isompia renkaita.

   Itsellä oli tuo 425 blade vain yhden kerran korjauksessa ja silloinkin säädettiin 4vedon säätövaijeria, varsinaisesti mitään ei ole yli 4000tkm:n aikana menny rikki muuta kuin etulokarit, ja sekin omaa vikaa.

   TGB:t on mukavan helppo huoltaa myös itse, laitteeseen käy normaali moottoripyörän öljy sekä etu- ja takaperä on idiottivarmoiksi rakennettu ja perus vaihteistoljyillä voi ajella, monessa muussa merkissä on automaattilukkoja ja niihin joutuu ostaa aina marmoritiskiltä erikoisöljyjä sikahintaan.
   Myös polttimot ovat autoihmisille tuttuja yleismallisia H-sarjaa joita löytyy jokaiselta huoltsikalta.

   Luonnehtisin TGB:n parhaiten työkoneeksi, mutta etuperän lukon ansiosta yhdistettynä suurempiin renkaisiin pääsee tälläkin pahoihin paikkoihin.

   Laadullisesti täysin länsimerkkien tasoa vaikkei nimi ole vielä meille kovin tuttu.

  • Kyllä niitä varaosia vieläki löytyyy..
   itellä ollu tgb:n rattori kohta 2v eikä mittään vikkaaa

  • TGB 550 blade -12 rakvaattori ja ei mitään muuta kuin vikaa ja vikaa stna

   • Itellä samanlaine vekotin ja ei vikaa ollenkaan :)


  • TGB 450 kolme vuotta kovassa työkäytössä eikä mitään vikaa. Rekkakuormittain taimia metsureille hankaliin paikkoihin, hirviä koiramiesten kaadoilta tosi vaikeista paikoista, puutavaraa, talviteiden polkemista ym. Hyvin on kestänyt, lokasuojista palasia lennellyt kannokoissa, mutta ei muuta vikaa. Tosin olen ajanut vain työajoa, mitään pi...lurallia en ole kokeillut.

  • Onhan minunkin Honda Ringon 650:n kasattu muualla kuin Japanissa, elikkä Jenkeissä Californiassa.

  • TGB 550 huolto (eka,jotta jonkinlainen takuu säilyisi).Forssan tehokansi oli lähin ilmoitettu paikka.etulukon ja nelivedon sähköinen kytkin reistaili ja aattelin saavani siihen apuja.sanoivat Forssassa,että vie Espooseen.modularboxilta ei saa takuuosia eikä korvausta työstä.annoin olla kun vika oli satunnainen.öljyt vaihdatin siellä juurikin talven pahimpana 34 asteen pakkasaamuna.ei tahtonut jaksaa 3 miestä työntää keksintöä sisään saati että sen olisi saanut käymään.tosi huono kylmäkäynnistyvyys (se onkin jo toinen juttu,alle 10 ongelma).taiwanin pojilla ei taida pakkaset kiusata.Forssan Tehokannessa asiallinen palvelu.

  • =D TGB ON SHITTII, senhän tietää kaikki. Jos haluat laatua niin: CAN AM!

   • Totta!


   • Taivanissa can amit tehdään . Kootaan vain kanadassa.


   • Tiesithän myöskin sen että can-am käyttää TGB:n valmistamia osia hyvin paljon?


  • Miten sa TGB hen tehoja lisää. Tieliikennemalissa 21 hv pitäs saada kaikki 32 hv käyttöön. Pakoputkesta kuristimet poistettu mutta ei autanu.
   Titäiskö joku lisää asiasta. En haluu kuulla mitään canamista tai polaris vertailuja.

  • Ostin 2007 250 bladen, muuten ehjä mutta kaikkien(4kpl) etuvalojen suojakumit hapertuneet muruiksi. Tein uudet "synteettisestä" kumista. Ja kun on vesijäähdytys niin täytyy tarkkailla noita vesiletkuja, onko nekin yhtä haperoa tavaraa.

  • TGB 450 blade tieliikenne malli otta n 7000 kierosta. Onko jllakulla maastomalli kuristamaton paljonko ottaa maastomalli kiekkoja?
   Olis kiva vertailla kiitos

  • TGB 450 blade tieliikenne malli otta n 7000 kierosta. Onko jllakulla maastomalli kuristamaton paljonko ottaa maastomalli kiekkoja?
   Olis kiva vertailla kiitos

  • Meillä on neljättä vuotta nyt 550 TGB Traktori eikä ole mitään vikaa ollut. Pääasiassa metsäpalstan harvennusta, tuulenkaatamia ja lumiauran käyttämistä. Aiemmin oli 500 Sportsman Polaris mutta ei ole kaduttanut hetkeäkään vaihto vaikka Polle ihan OK olikin. Tässä on vakiona senverran järeämmät renkaat. tämä v-aura on ihan yliveto ja metsässä menee paljon paremmin. Itse en voi muuta kun suositella. Myös Laukaan huolto on toiminut täällä tosi hyvin.

  • Ei mullakaan tgb425 kierrä kuin 7000 mutta kun ostin mönkkärin viime perjantaina nii mittarissa oli ns muistissa huiput yli 9000 ja huippunopeua oli 93km/h. En tiiä kyllä miten ovat sellaset lukemat saaneet....

  • Ihan yks sysipaska! Tuli metsä yhtymällemme semmonen, kun isoeno kuoli. Malli on tgb blade 550. En tiedä onko huoltoja ed. Omistaja laiminlyönyt, mutta L-vaihde ei toimi ollenkaan, jos pääsee sammumaan h:lle tai r:lle, niin vaihteisto jumittuu siihen. Varustelu on kuitenkin ihan muuten hyvä.

   • Itellä 2017 550 blade tehostajalla ajettu 7000 km kovassa käytössä ei mitään vikaa kierrokset 8000 nopeus 75 tyytyväinen olen ollu


   • Ostin tänä vuonna uuden 550 bladen. Metsätöissä olen huomannut, että se ei lähde liikkeele L-vaihteella, jos on kuorma kärryssä ja vähän ylämäkeä. H-vaihteella lähtee liikkeele.


  • Tietääkö kukaan paljonko tgb 550 efi kuluttaa 100km/h

   • Siis montako litraa se kuluttaa sadalta kilsalta jos ajaa kuuttakymppiä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siis montako litraa se kuluttaa sadalta kilsalta jos ajaa kuuttakymppiä

    Ilman rajoitteita saattaisi päästä aika kivoihin lukemiin, niiden kanssa kuluttaa tekniikkaakin hieman eri malliin kun ei saa jolkottaa vapaasti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   281
   11449
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   215
   6847
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5563
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   4739
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3268