mielipiteitä joulusta

joulumuori

mitä mieltä te olette joulusta . Minun mielestä tärkeintä on hankkia jotain lapsille vaikka jotain pientä että niillä on hyvä mieli .Itse aikuisena en odota lahjoja vaan hyvää jouluruokaa ja perhe joulua. Mulle riittää myös rahallinen ja tunnelmallinen joulu . aikuiset eivät tarvi mun melestä lahjoja kunhan ottavat läheisensä huomioon ja antaa kumppanille hellyttä ...

11

560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joul

      Sis tällä palstalla on turha puhua mistään joulusta ja vielä nikittömänä.Kannatta tehdä aloitus jonnekkin muualla.
      Nikittömät ovat puskiskia.Ja palstan vakkareilla ei oo muuta mielessä,kuin naisten alushousut.
      "Hyvää Joulun alustaa sinulle Muori"

      • ..puhua puhki. Kalsareita eikä jouluja ;)


      • NickName

        Mitä ihmettä sinä sössötät? Tiedätkö mikä on "nikki" tai "nick"?


    • buteo

      Eiköhän tärkeintä ole muistaa miksi sitä joulua vietetään.
      Tässä sairaalloisessa kaupallisuudessa ja stressissä ompi päässyt kutakuinkin unohtumaan.
      Itse en lahjoja kaipaa.Kiireetöntä oloa perheensä kanssa,sapuskaa,kynttilöitä,haudalla käynti,kävelyä,ilta- tai yökirkko...
      Siinä jotain omasta joulun vietosta.
      Riippuu aina tieteskin siitä sattuuko töitä joululle vai pökkääkö vapaata.

    • 8 cl tai 12 cl giniä

      silleen on isä lupsakka aattona

    • Ei oikein sytytä positiivisia mielialoja. Ensin siivoat, juokset kaupoissa, laitat sapuskat, ostat lahjat. Sitten tulee lihava pukumies, joka kerää kaiken kunnian. Sitten taas siivoat ja syöt vanhoja jouluruokia monta viikkoa kunnes olet salmonellan kourissa sairaalassa.

      • itsestä se enimmäkseen on kiinni mihin kaikkeen kiireeseen lähtee mukaan, näin hiukka vanhempana sen oikein hyvin oivaltaa.
        Joulusiivouskin kannattaa tehdä vasta joulun jälkeen. Ruokaa saa valmiina kaupasta ja sitä paitsi onko joka sorttia pakko pöydässä olla? Jos laittaisit vaan sitä mistä perhe ihan oikeesti tykkää.
        Kiireetön yhdessäolo parasta joulussa.


      • jpntar

        Se on..jouluun hössötetään...:)))) muutenkin aivan liikaa. Se, kun ei kestä kauaa. Joulukirkko, piparit ja tortut...kinkku kuuluvat kuitenkin Aina jouluun eikä niistä voi luistaa..Tunnelmaa..kiireettömyyttä ja läheisyyttä...sitä on joulu parhaimmillaan:))))))


    • UM:)

      Mistä se kenellekin sitten tulee. Itse koristelen kotia paljon. Olen jo aikaa sitten aloittanut koristeiden teon ja listannut jouluun liittyviä asioita, joita pitää muistaa. Tuntuu pidemmältä, kun aloittaa ajoissa. Minä siis nautin joulusta. Varmaan pukkaa kiire viime hetkellä, mutta kaipa sekin kuuluu asiaan.

      Tärkeintä on on läheiset, rakkaat ihmiset ympärillä. Ja tietysti ruoka, jollaista tulee syötyä vain kerran vuodessa.

    • Ossi-j

      joulussa on yksi ongelmallinen asia mitä varmaan aika monikaan ei vielä edes tiedä miten se on ihan oikeasti = se että mitä joulu tarkoittaa uskonnon ja muun asian kautta puhuttuna, vaikka viettääkin oman perheen ja muun suvun kera rauhallista iltaa ja yötä muuten, uskoo siis ken tahtoo ja mitä, sitä en kiellä.

      Ongelma on siinä että = ensinnäkään 1. oikeiden virallisten raamatullisten todisteiden ja yleensäkin oikeiden virallisten tutkijoiden myötä tulee 1 ongelmallinen asia mitä monetkaan ei ehkä ees tiedä vielä siitä että mitä joulu = jule tarkoittaa ihan oikeasti. Nimittäin se että oikeat viralliset todisteet oikeita tutkijoita ja uskojia / uskovia myöten, joulu nimenomaan ei todellakaan tarkoita jeesuksen syntymäpäivää, ei missäänkään nimessä, koska se ei ole alkuperältään jeesuksen nimittämä tai käskemä juhla edes viettää, ja koska joulu on alunperin nimeomaan alkuperäisten todisteiden myötä pakanallinen alkuperä juhla johon liittyy valheellisuutta vaikka rauhanomaisesti viettäiskin perheen kanssa aikaa yhdessä. tällä joulu nimisellä asialla ei siis ole alkuperäisten todisteiden myötä ei mitään tekemistä jeesuksen, isän kaikkivaltiaan, eikä myöskään raamatun kanssa koska raamatussa ei kerrota jeesuksen oikeaa syntymäpäivää, eikä myöskään kertaakaan mainita mitään joulusta. jule eli joulu tarkoittaa lasta, ei siis alkuperäisten todisteiden myötä jeesusta.

      Fakta 2 oikea todiste. Vuonna 354 Rooman piispa Liberius määräsi, että Jeesuksen virallinen syntymäpäivä oli joulukuun 25. päivä. Babyloniassa oli Tammuksen (kuollut jumala) syntymäpäiväjuhla joulukuun 25 päivä. Joulukuun 25 päivä oli myös Mithran (persialaisten jumala) ja Rooman keisarin syntymäpäivä.

      Faktatietoa 3. oikeaa todistetta = Baabelin, eli Babylonian kuningatar Semiramis asetti poikansa Tammuksen syntymäjuhlaksi joulukuun 25 päivän. Tammuksen sanottiin olevan ruumiillistunut auringonjumala. Tammuksen syntymäjuhlasta tehtiin jokavuotinen juhla, jolloin kansa juhli ja juopotteli. Tammuksen syntymäjuhlaan kuului myös vihreä havupuu, joka koristeltiin pyöreillä palloilla, jotka Tammuksen symbolina symbolisoivat aurinkoa. Tammuksen juhlan aikana uhrattiin myös lapsia Baal epäjumalalle. Roomalaisilla oli myös joulukuussa Saturnaalia juhla (joulukuun 17-23 päivä), tässä juhlassa uhrattiin sika epäjumalalle. Saturnaalia juhla alkoi uhrilla Saturnuksen temppelissä. Saturnaalia juhlaan kuului myös lahjojen tekeminen sekä niiden antaminen. tosisteet siis alkuperäisesti miten kaikki kuusipuu jutut sun muut pallot ja lahjojen teko ja antaminen tuli kuvioihin.

      Fakta 4. oikea todiste. Babyloniassa yule sana tarkoitti lasta. Babyloniassa juhlittiin joulukuun 25 päivää Tammuksen syntymäpäivänä sekä se oli auringon juhla. Yule tarkoitti lasta eli Tammusta, jota juhlittiin ruumiillistuneena auringonjumalana. Joulun pakanallinen historia on siis valheellisen poikalapsen (jumalan) syntymäpäiväjuhla.

      Fakta 5. oikea todiste. = Joulupukki

      Myran piispa Nikolaus syntyi Turkin Pararassa 270 jKr. Nikolaus oli mukana vuonna 325 jkr. Nikean kirkolliskokouksessa. Nikolaus yhtyi myös kirkon johtajien julkilausumaan ja tekstiin, jossa he sanoivat juutalaisia saatanan lapsiksi, jotka tuomitsivat Jeesuksen kuolemaan. Totuus tässä asiassa on se, että osa juutalaisista sitä halusi (ei kaikki) ja roomalaiset toteuttivat sen käytännössä, eli tappoivat Jeesuksen. Jeesuksen kuolema oli siis juutalaisten ja roomalaisten yhteistyön tulos, eikä suinkaan vain yksin juutalaisten kontolla.

      Piispa Nikolaus kuoli vuonna 345 jKr. joulukuun 6 päivä. Nikolaus oli porttokirkon piispa, joka harjoitti epäjumalan palvelusta ja pakanuutta niin kuin koko Rooman katolinen kirkko teki avoimesti 400-luvulla ja yhä vielä tänä päivänäkin tekee. Myöhemmin piispa Nikolauksen kuoleman jälkeen syntyi Nikolaus kultti, jossa opetettiin että jumalatar Pasqua Epiphania antoi lapsille lahjoja, samoin kultin jäsenet antoivat toisilleen lahjoja joulukuun 6 päivä Nikolauksen kuoleman muistoksi. Germaanit ja kelttiläiset adoptoivat Nikolaus kultin ja lisäsivät siihen omat uskomuksensa, jonka mukaan heillä oli Woden niminen pääjumala, jolla oli pitkä valkoinen parta, joka ratsasti taivaalla hevosella joka syksy. Näiden asioiden yhdistelmänä syntyi tarina joulupukista lahjoineen (Santa Claus). Rooman katolinen kirkko adoptoi Nikolaus kultin ja siirsi lahjojen antamisen samaan aikaan kun Saturnaalia juhlassa annettiin lahjoja. Joulupukin ja joululahjojen historia ja tausta on pakanallinen, ei Raamatun opettama.

      Tässä on siis joulusta ihan oikeat viralliset taustat sekä virallisia oikeita ihmisiä myöten tutkitut todisteet koko asiasta. itselläni ei ole siis koko asiassa ei mitään osuutta, koska en itse kuulu mihinkään uskontokuntaan ollenkaan. ja muistakaa kuitenkin tämä, jokaisella on oikeus uskoa mitä haluaa, ja että mitä haluaa viettää, nämä on kaikki kuitenkin täysin oikeaa historiaa myöten olevat todisteet asioista, uskoi ihmiset tai ei, tarkoitus ei ole loukkaava minulta kenellekään koko asiassa.

    • jokainenjuhliitavallaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe