Salon secret

Piia

Se tapahtui kolme vuotta sitten, niin sanotun pikkujoulusesongin aikaan työpaikallani, ystäväni omistamassa parturi-kampaamossa. Olin vasta 23 -vuotias, mutta työskennellyt hiusalalla jo kaksi vuotta, olin ylpeä osaamisestani ja ammattitaidostani. Valituksia ja tyytymättömiä asiakkaita kohdalleni tuli hyvin harvoin. Oma liike oli minulle vielä kaukainen unelma, mutta minulle riitti hyvin työskentely ns. vuokratuolilla kaverini putiikissa.
Ylpeä ammattilainen eikä ylpeä ihminen normaalisti tekisi sitä minkä tein, mutta se oli kriittistä aikaa sekä oman toimeentuloni että ihmissuhteeni kannalta.

Olin sopinut hiustenleikkuu-ajan eräälle herrasmiehelle sunnuntaiksi iltapäivälle. Normaalisti emme tee töitä saati pidä liikettä auki sunnuntaisin, mutta sesonkiaikoina kuten pikkujoulujen aikaan, saatamme sopia joitain aikoja myös sunnuntaiksi. Olin yksin töissä ja asiakkaani oli hyvin tuttu kanta-asiakas: noin 40 -vuotias tyylikäs tummahiuksinen herra, joka kävi liikkeessämme muutaman kerran vuodessa ottamassa hiustenleikkuun, joskus parranajonkin. Kun leikkaa saman ihmisen hiuksia kolme, neljäkin kertaa, ihmisen oppii aika hyvin tuntemaan, ja niin minulle oli tämän miehen kanssa käynyt parin vuoden aikana. Oppii tietämään mitä hän harrastaa, mitä lehtiä lukee, mitä ajattelee päivän puheenaiheista jne. jne. Tiesin tämän herran myös olevan aviossa ja hänellä olevan kaksi peruskouluikäistä lasta.

Olin hieman yllättänyt, kun hän tervehti minua erityisen iloisesti saapuessaan, kunnes havaitsin alkoholin lemahduksen hänen hengityksessään. No mitäs siitä, hän istuutui tuoliin, tein normaalit valmistelut ja aloin leikata hänen hiuksiaan niinkuin hän joka kerta oli parin vuoden aikana toivonut ja johon ollut tyytyväinen. Hän luki lehteä, minä klipsutin saksia, juttelimme kaikenlaista niinkuin tuttavat juttelevat.

Sitten, istuessani jakkaralla hänen lähellään siistiessäni hänen niskahiuksiaan, tunsin hipaisun säärelläni. Olin tapojeni vastaisesti laittanut ylleni hameen yleensä käyttämieni farkkujen sijasta, aivan tosin kiltin polvipituisen hameen tietysti mutta ehkä jonkun mielestä "liian naisellisen". Ensin luulin jonkun hipaisseen säärtäni vahingossa, kunnes tajusin että ne olivat tämän herrasmiehen sormet. Hän toden totta silitteli sormenpäillään säärtäni ja jutteli aivan tavallisesti kuinka hyvä putiikki meillä oli. Ote tuli rohkeammaksi ja hän todella hyväili jalkaani röyhkeämmin. Katsoin häneen peilin kautta ystävällistä hymyä pingottaen ja sanoin niin lempeästi kuin osasin: "jospa pidettäs ne kädet kurissa vaan, ettei sakset ainakaan lipsu, jooko?" Mies kuittasi asian ystävällisellä naurulla ja annoimme asian hetken aikaa olla.
Sain työni valmiiksi, ja viimeistellessäni hänen kampaustaan hienoksi se tapahtui taas. Tällä kertaa olimme sellaisessa asennossa, että hänen oli täytynyt jo venyttää kättään yltääkseen hameen helmani alle.
"No tota kiitos taas. Sulla on aina niin hyvää työtä tässä liikkeessä, joka asiassa. Mites... oisko mahdollista kysyä vielä jotain...?" hän sanaili.
"No minkähän laista aattelitte vielä?", vastasin niin hymyillen kuin osasin.
"Ihan jotain sellaista siistiä ystävällistä juttua... kaikella kunnioituksella ihan meidän kesken. Ettei kukaan ikinä saa tietää, ei kukaan, jooko? Tietenkin saa velottaa lisää ihan reippaasti..." hän jutteli ja samalla käsi liukui pitkin säärtäni jo hameen helmaani kohottaen ja reittä kohti hiipien.
Olin hieman järkyttynyt, hyvin yllättynyt, ja mieltäni raastoi yhä edellisen viikon katkera riita avomieheni kanssa, joka saattoi olla avoliittoni loppua. Olin yksityisasioiden painama, hämilläni ja samalla... epätodellisen olon vallassa, kun minun asiakkaani, siis hyvä luoja, minun asiakkaani ehdottaa minulle seksipalvelua maksusta!!!
Kuulin epätodellisen olon läpi oman ääneni sanovan: "no sitten ihan tosiaan hiljaa tästä, meidän kesken joohan, vain meidän keskeinen juttu? Olkoon nyt sitten. Onko teillä... jotain sellasta niiku... kumia?"
Viimeisen kysymyksen kuiskasin tukahtuneesti. Päästin hänet pois tuolista ja puhdistin hiukset vaatteistaan, ja menimme kahden liikkeemme takahuoneeseen.
Meillä oli siellä kirjoituspöytä, jonka reunalle hän ohjasi minut istumaan ja pyysi käymään selälleni. Hän nosti hameeni ylös, veti pikkuhousut jalastani ja laski samalla omat housunsa nilkkoihin.
"Ai kun kiva sul on sukat" hän kuiskasi viitaten kai stay uppeihini... ja samalla tunsin jonkun kivikovan ja vaativan suuren työntyvän alapääni huulille. Päässäni velloivat monet ajatukset, tämä on epätodellinen tilanne, olen varattu, avoliitossa... ehkä se on loppu.. en tunne tätä lähes vierasta miestä kohtaan mitään vaikka hän charmikas onkin...
Ja niin hän työntyi hitaasti sisälleni ja nostin jalkani hänen olkapäilleen. En uskaltanut katsoa kuin suljettujen silmäluomien raosta... Hän nojautui; pöytään, minuun, minä avuttomana selälläni jalat hänen hartioillaan. Työpuseroni napit oli aukaistu ja hän kumartui suutelemaan rintaani muttei antoi rintaliivieni olla paikoillaan. Pidin kiinni pöydän reunoista ja pelkäsin putoavani... Ja hän teki sitä, ei liian rajusti vain hitain työnnöin.. ja hänen mäntänsä liukui sisässäni edestakaisin. En ollut märkä kuin nimeksi, mutta se riitti hänelle. Tunsin hieman kipua, hieman häpeää, hieman nöyryytyksen outoa nautintoa.. Hän mumisi ja huokaili nimeäni työntöjen kiihtyessä ja kiihtyessä. Takerruin hänen kyynärvarsiina... tajusin voihkivani ja pidin silmiäni kiinni. Voihkin, voihkin ja hän kiihdytti.... sitten; muutamien sekuntien täydellinen jännittymisen tila ja hän purkautui itkien. Hän lysähti päälleni pöydälle ja silitin hänen hiuksiaan vaikka halusin itsekin itkeä.
Sitten keräsimme itsemme kokoon. Emme puhuneet paljon hyvästellessämme mutta emme myöskään ollet häpeissämme vielä. Siihen olimme kai liian pöllähtäneitä... molemmat. Hän heitti suukon poskelleni, kiitti ja lähti.
Olin pettänyt avomiestäni, ja mikä kammottavinta; melkein aivan suoranaisella prostituutiolla. Mutta yksi asia piti; kukaan ei saanut tietää koskaan. Ei siitä kerrasta tämän puolitutun herrasmiehen, asiakkaani kanssa. Eikä myöhemmistä.

9

17321

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kokmäk

   maksullinen huora siis. naiset toki selittelisivät tähän jotain mikä ei muuta faktaa.

  • asiakas

   Ei sitä välttämättä tarvitse naimaan päästä, mutta ah sitä ihanuutta kun kaunis nainen hivelee hiuksia. Voisin siitä nautinnosta maksaa normaalin ½ tunnin sijasta tunnin ajan. Vielä jos parturi olisi seksikkäästi pukeutunut ja voisi tirkistellä.... Saako tuollaista palvelua pääkaupunkiseudulta?

   • Virpi

    En ole ihan varma, onko tarina tosi vaiko keksitty.... mutta jos tiedän eräään ihmisen, se voi olla tosikin.
    Työskentelen itse parturi-kampaamo yrittäjänä muualla Suomessa, ja tiedän että joskus voi tapahtua jotain. Riski alttiita ovat tavanomaiset lähiökampaamot joissa vähän työntekijöitä.


   • tosijuttu
    Virpi kirjoitti:

    En ole ihan varma, onko tarina tosi vaiko keksitty.... mutta jos tiedän eräään ihmisen, se voi olla tosikin.
    Työskentelen itse parturi-kampaamo yrittäjänä muualla Suomessa, ja tiedän että joskus voi tapahtua jotain. Riski alttiita ovat tavanomaiset lähiökampaamot joissa vähän työntekijöitä.

    on myös se,että helpommin saa parturilta ku huoralta. kaikkein kovin ja räiskyvin pano oli kerran ku annoin yhdelle yksinhuoltaja-parturille.


   • asiakas
    Virpi kirjoitti:

    En ole ihan varma, onko tarina tosi vaiko keksitty.... mutta jos tiedän eräään ihmisen, se voi olla tosikin.
    Työskentelen itse parturi-kampaamo yrittäjänä muualla Suomessa, ja tiedän että joskus voi tapahtua jotain. Riski alttiita ovat tavanomaiset lähiökampaamot joissa vähän työntekijöitä.

    On vissiin lähdettävä kiertelemään. Tosin olisin kiitollinen vinkistä jos joku tietää paikana missä saisi pitkän käsittelyn. Parturi touhuaisi hiusteni kimpussa. Vielä jos olisi mukavan oloinen nainen ja pitäisi sopivasti avonaisia ja puristavia vaatteita, ah


  • henrie

   jos tässä on kyseessä sama Piia jonka tunnen, niin kai innostunut alalle ihan kunnolla... kun on kerran mukana kans sihteeriopisto.netissä.
   Nätti lutka kyl..

   • Anonyymi

    Tautinen piriperse


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Sairasta enpähän ainakaan astu jalallani tuohon parturiin


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   259
   4324
  2. Andy muutti kommuuniin

   nuorten kanssa Helsingissä. Ennakoluuloton veto. Mäkin voisin asua kommuunissa vanhoilla päivilläni. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Useasti-haadetty-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   4210
  3. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   4190
  4. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   3321
  5. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   510
   2701
  6. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2493
  7. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   18
   2252
  8. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   329
   1627
  9. Mitä nainen olet viimeksi saanut?

   Ikäväsi kohteelta?
   Ikävä
   108
   1519
  10. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1510
  Aihe