Babar

NoJopas

Kenen muun suosikkipiirrettyihin lukeutuu Babar-norsun seikkailut?

Oikeastaan mulla oli tähän vähän viha-rakkaussuhde, että tosinaan inhosin koko sarjaa, mutta yleensä tykkäsin kovasti. Tosi yksikertainen piirrostyyli oli joskus tylsä, mutta tarinat on kyllä niin vauhdikkaita että... :D

Tykkäsittekö enemmän Babarin nuoruusmuisteluista vai niistä jaksoista jotka tapahtuivat "nykyhetkessä" eli mukana seikkailivat jo Babarin lapset Pom, Alexander, Lore ja Isabella? Itse kallistun ehkä jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Esim. jakso jossa Isabella syntyy on ihan huippuhauska. :)

Mitkä oli lempijaksojanne? Entä lempihahmonne?

12

1505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maana

      Kyllä tämä varmaan topvitoseen pääsisi.:)

      Itselläni vaihteli ajoittain tykkäsinkö nuoruusmuisteloista vai "nykyhetkestä". Ne ihan ekat nuoruusmuistelot, joissa eleltiin viidakossa ja Barbarin äiti kuoli olivat minusta parempia kuin kylänrakentamiset sun muut.

      Lempihahmoa ei tainnut sen kummemmin olla. Rataxes (kirjoitetaanko noin?) oli tosin omalla tavallaan huvittava hahmo... ja Arthurista pidin. Corneliuksen ja Pompadourin sanailut ovat myös jääneet mieleen, Pompadour tosin muuten lähinnä ärsytti.

      Lempijaksoista muistuu mieleen ainakin penskojen kuumailmapallomatka, aarteenetsintä, norsujen matka kylään sarvikuonojen luo (jossa penskat katoavat tyrmien takaisiin tunneleihin, ja Babar ja Rataxes sitten "yhdistävät voimansa"), ja sitten joku kolikonpalasiin perustuva juttu, jossa Rataxes koittaa pölliä Babarin kruunun.

      Löytyisihän noita, jos alkaa kaivelemaan.:)

    • sitti

      harmi kun sitä ei ole tullut pitkään aikaan aljazeeralla.

      • NoJopas

        En tiedä mitä tarkoitat "aljazeeralla," mutta Babar tuli tv2:seltä vielä jokin aika sitten, tosin ruotsinkielisenä.


    • supu

      Lempparijakso on se, missä Babar on nuori ja linnassa on juhlat. Babari tanssittaa vuorotelellen sellasta aika ronskia apinatyttöä ja celesteä..Paras hahmo on sefir(kai tuo oli sen apinan nimi..?)

    • ;)

      tää piirretty oli kyllä hauska!! :D tietääkö kukaan minkä niminen "cruel to be kind" jakso on suomeksi ?
      se on se missä cornelius ja pompadour menevät töihin sefirin jäätelöbaariin ja toisinpäin. se on kyllä mun ihan ykkössuosikki !! :::D

      • Muistan, että katselimme pienenä tätä sarjaa ja meillä oli sitä paljon nauhalla (joka on sitten hukkunut/päällenauhoitettu tms. >:-() mutta itselläni on vain hataria muistikuvia. Haluttaisi niin katsella Babaria taas mutta ei jaksa ruveta rämpimään. Ehkä sitten joskus, jahka Alfred-huuma on hieman haihtunut


    • ri.

      Babar oli lapsuuden ehdoton suosikki, ja on säilynyt ajatuksissa kaikki nämä vuodet. Enemmän taisin pitää niistä "myöhäisemmistä" jaksoista, vaikkakin nuoruusmuistelotkin olivat hyviä.

      Lempihahmoina ainakin näin vanhemmalla iällä ovat Pompadour ja Cornelius, sekä parivaljakko Rataxes-Pamir :> Pikkutyttönä tykkäsin kai Loresta.

      Mutta suuri pettymys kyllä oli, kun hankin Babar DVD-boksin, jossa heti kyljessä lukee "Sisältää kaikki 39 jaksoa." Mutta kuinka ollakaan, ne katsottuani muistin heti useita jaksoja joita tv:ssä on esitetty ja joita ei boksista löydy. Sellaisia olivat ainakin jaksot, jossa Arthur ja Sefir rakentavat robotin ja tuovat sen palatsiin, jakso jossa norsulapset (ainakin Lore) osallistuvat jonkinlaisiin soutukilpailuihin ja jakso jossa katsellaan kaukoputkella ja luullaan muukalaisten hyökkäävän Selestenkylään mutta jotka paljastuvat tulikärpäsiksi. Varmasti näitä on enemmänkin. Tietäisikö joku, miksi kaikki tv:ssä esitetyt jaksot eivät ole boksissa? Ja voisiko näitä puuttuvia hankkia jostain?

      • NoJopas

        Ei tosiaan ole kaikkia jaksoja tuolla boksilla vaikka niin mainostetaankin. Yhteensä sarjassa on 78 jaksoa, mutta en ole varma onko kaikkia suomennettu.

        Kuitenkin on sellaisia jaksoja jotka varmasti on nähty tv:stä suomeksi, mutta boksilta ne puuttuvat. En keksi miksi.

        Tuo soutukilpailujakso oli hyvä, lisäksi boksilta puuttuu mainio Hedelmäkarnevaali jakso, jossa Lore oppii ettei kaikkea tarvitse sanoa suoraan vaan totuuttakin voi kaunistella.


      • Mistähän tuota boksia löytää? cdon.comista en ainakaan haulla löytänyt...


    • PV-faniolen

      Olen itsekin suuri fani lapsesta asti ollut, ja tänää palasi kaipuu nähdä sarjaa uudelleen, olisin myös kiinnostunut tietämään mistä noita bokseja saa? Ja Myös sen mitä joku muukin tiedusteli, että miksei kaikki jaksoja ole boksissa? Voisiko siitä laittaa johon palautetta että voisivat julkaista toisen boksin missä sitten ovat puuttuvat jaksot?

    • babar<3

      bokseja saa ainakin cybershopista ja yksittäisiä dvd:itä cdonista. sarjan toista kautta ei ole suomennettu, eikä se ole myöskään päässyt dvd:ille tai boksiksi englanninkielisinäkään. en muista syytä tähän. :/

      itse aion boksin hankkia jahka aikaa löytyy. rakastan tätä sarjaa tosi paljon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe