Koiranruokaa netistä tilaamalla?

borzoi

Hei,

Kertokaa viisaammat minkä firman kautta pystyy tilaamaan koirille ruokaa netistä? Yhden löysin, Kennelrehun, onko muita?

20

4639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pasaati1

      Vauhti-raksu,reikon yms.

      Nappulaa saa ostaa lähes mistä vaan.

    • löytyy

      www.husse.com

    • jarkko78

      www.vaippakauppa.fi myy myös IAMS koiranruokia. On toiminut, ei tartte kanniskella kaupasta ja parempi kuin Itellan lähetit.

      • Smurre

        www.koiravaruste.fi löytyy laadukkaita koiranruokia netistä! Asiallinen palvelu.


    • Kvgjk

      Kennelpakaste.fi
      Mustijamirri.fi
      Zooplus
      Lemmikkistore.fi
      Petenkoiratarvike.fi

      Onhan noita kaikenlaisia, riippuu mitä etit.

    • muonaa

      Huvittavaa ajatella sitä poloista posteljoonia, joka joutuu siirtelemään niitä netistä tilattuja 15kg koiranruokasäkkejä paikasta toiseen tai tunkemaan niitä pakettiautomaatin luukkuun? Taitaako mahtuakaan :)

    • DiuDiu83

      Ei kai se sillä posteljoonilla sen kummepi kanteleminen ole kuin jos olet töissä esim. Mustissa ja Mirrissä...

    • kesäneito

      itse tilattu aina peten koiratarvikkeelta, laadukasta,nopea toimitus ja onpahan mahtunut myös pakettiautomaattiin ainakin 24kg,joten ei mitään ongelmaa,raakaruokaa ostettu kennel-rehusta.

    • Petetin

      Pete ja petnap.fi
      Ne luotto firmat :)

    • vasta kaksi kertaa
    • Kannattavaa

      Itse tilaan Saksasta zooplussalta. Paketit tulee kotiin kannettuna. Ja on todella paljon halvempaa kuin Suomesta ostettuna!! Suosittelen.
      http://www.zooplus.fi/

    • hyvät pakasteet

      Kennel-Rehusta ollaan tilattu jo liki 40 v kaikki koirien ruuat . Ihan jees, suosittelen.

    • tuuliska

      mulla ei oo oikeen hyviä kokemuksia tuosta zooplussasta ja pari kaveria on kans antanu huonoa palautetta, välillä kestää viikkotolkulla että tilaus tule perille (liekö vika sit suomen postissa vai siellä päässä) ja kerranki tuli kaks säkkiä väärää ruokaa! alappa siinä sitte vaihteleen ja palautteleen >_> Eikä se hintataso nyt enää nii montaa euroa matalempi ole ettenkö ostais elukoilleni eväät kotimaasta, saapahan samalla tuettua vähä kotimaista yrittäjyyttä.

    • brassit

      Minä ja mun kaveripiiri kans on lopettanut zooplussasta ostamisen, koska vähän väliä oli joku väärin tai paketin tulo kesti. Toisaalta kans kun tulee syötettyä koiralle nykyään orijen/liha noin 50/50 suhteella niin tarvin kans ravintolisiä aina sillon tällöin niin samalla tilaan mahdollisimman paljon samasta paikasta ja ravintolisiä en kyllä todellakaan tilaa ulkomailta... Luotan niissäkin kotimaisiin. Oli kyllä ihan asialliset hinnat tuossa lemmikkitukku kaupassa.

    • Raksun vakkari 5v
    • pakasteet

      Tuolla vauhtiraksulla on kyllä lihat ainakin tosi kalliita, paikallisesta eläinkaupasta saa halvemmalla ja voi hakea sillon kuin huvittaa.

    • maerkku

      Halvalla saa laadukkaita koiranruokia www.sportriders.fi nettikaupasta.

      • entinentilailija

        Laadukkaita toki, mutta saapa niitä samaa merkkiä halvalla muualtakin, kun vaan kurvaa eläinliikkeen pihaan.Saan samaan hintaan, ja leiman lappuun, useemman leiman keräämällä saan loppusummasta prosenttialeen.En laita liikettä, joiltakin varmaan löytyy läheltä koiran tarvikeliikkeitä joista tuota samaa saa.
        Laittamallasi sivustolla, oli vain yhtä nappula merkkiä tarjolla, joka on todella huono tarjonta, jos kyseessä on nettikauppa.
        Joku voi haluta jotain muutakin koiralleen kun golden eaglea joka on suhteellisen kallis nappula.Jos koira on ihan terve, ongelmaton.En syöttelis tuota, vaan antasin lihapitosta laadukasta ruokaa, jota saa kivijalkakaupoistakin.Ja nykyäänhän on se iso koirantarvikeketju, jonka liikkeitä löytyy melkeimpä joka kylästä.Siellä on laaja valikoima, löytyy jokaiselle koiralle varmasti se mieleinen vaihtoehto, ja edullisiakin suht laadukkaita ruokia on tarjolla.

        Tilasin itsekkin aikoinaan ruokaa koiralle, meni kuitenkin vaikeeksi.Vaikka tilasin tiheään, posti takkuili, ja jouduin lopulta kuitenkin hakemaan nappulat etarvikeliikkeestä.Jotta ruokaa riittää.Vaikka tilasin kahta säkkiä,ja tilasin uuden satsin jo, kun viimeisen säkin aloitin.Vaikeus on tuo postin kulku, nytkin lakko taas käsillä.Silloin on turha odotella koiranruoka kuljetustakaan tulevaksi.
        Siksi on mielestäni kuitenkin näppärämpää käväistä liikkeessä kauppareissulla,ja napata pussi sieltä, ei tarvitse pitää suurta varastoa kotona, eikä pelätä ettei paketti tulekkaan ajoissa.


    • jaakkimaski
    • 6011

      Me tilataan suoraan maahantuojalta. Jää yksi kaupan rahastusporras pois. Saadaan niin jatkuvasti niin edullisesti, ettei tarvitse kytätä tarjouksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe