miun eka

kerta nim. macgyver

Oi kyllä tässä vaunussa on pommimies joka on pukeutunut naiseksi joka on osakseen ihmissyöjille sukua. Tehtävä on mahdoton suorittaa ilman miehistä aputukea johon kaikki miehet saavat osallistua. Eli homma alkaa tuntuvan luisua käsistä kun miehet ottavat tukea lähimmistä naisista ja ryhtyvät kopeloimaan heitä. Kun ekat nuoret naiset ovat turvallisesti tutkittu on vain jäljellä loppu puoli metron vaunusta.

Mikä näky! Kaikki ovat vanhoja mummoja. Eikai pommimies voi olla jokin heistä? Mitä pilaa tämä oikein on? Mutta riskejä ei voi ottaa jolloin miehet alkavat lähestyä mummoja joilla ostoskassit kädessään ja laukut sivulla. Hmm...mikäs stragedia tähän saataisiin? MacGyver mies miettii kuumeisesti kunnes hän keksii sen! Hän lähestyy ryppyistä mummoa ja esittäytyy olevansa syöpäsäteilyn tutkimuslaitoksen tutkijaksi ja hän kertoo kuinka tässä vaunussa on suurin vaara saada rintasyöpä ja tämän asian johdosta hän haluaisi saada rouvan rinnat kopeloitavakseen ja iskee silmää. MacGyverin charmi puree aina!! Rouva repäisee paitansa auki ja esiin tulee kaksi navassa roikkuvaa ryppyistä rintaa joiden verisuonet tekevät rinnoista madoista kuhisevan maksan näköisiä. MacGyveria oksettaa.

Hän tuntee kuinka metrovaunun huono ilmainen haju kamalineen pienineen saastuttavineen hiukkasineen tunkeutuu hänen keuhkoihinsa. Tuntuu kuin veri lakkaisi pumppaamasta puhtaampaa verta hänen aivoihinsa ja sydämeen sen sijaan se pakkautuisi hänen käsivarsiinsa ja sormiin. MacGyver ottaa mummon ryppyiset rinnat tunnusteltaviksiin. Tässä tilanteessa ei tulisi menettä auktoriteettiaan tai tilanne karkaisi käsistä. Hän ei haluaisi kertoa kollegoilleen että salamipatonki löi hänet kanveesiin. Ehei, tätä virhettä hän ei tekisi mistään hinnasta.

Nyt MacGyver alkoi katsoa naisen korvien edustaa ja hiusrajaa nähdäkseen josko hänellä olisi naamari. Hän ei sitten erottanut mitään. Muut miehet tutkivat samaan tapaan muita mummoja. "Rintasi ovat kunnossa." Sanoo MacGyver mummolle noustessaan ylös. Hän vilkaisee muihin. Silloin hän tajuaa että on vielä yksi vaihtoehto olemassa! Kuljettaja! Metron kuljettaja on oven takana, hän voisi olla nainen. Päättäväisesti hän lähtee ovea kohti. Hän ei saa sitä auki vaikka kuinka rynkyttää..

0

10454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1757
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1567
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1273
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        745
      6. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        739
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        727
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        688
      Aihe