Aloin minäkin pohtimaan,

että paljonko

Aloin minäkin pohtimaan, että paljonko olette ihmiset saaneet kulutettua 2viikossa natalissa/ponta negrassa? jos teen muutamia retkiä pipaan tai recifeen ja muuten normaalisti syön, juon ja ostelen. mitä retkiä muuten suosittelette, pipaa, olindaa, recifeä? onko joku ollut ponta negrasta jericoacoarassa?? paljonko matkaan kului aikaa ja rahaa?

6

1695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LOMAaaaa

      no meillä meni kaksi aikuista ja 12v tyttö noin 1500 €, ja syötiin ja osteltiin farkkuja ja kaikkee mahdollista.Käytiin pipassa ja sinne menemme myös uudestaan kun ensi kuussa lähdemme, ja beachbyggy retki oli aivan mahtava. Pipaan lähdemme kyllä nyt omatoimisesti ja olemme yötä siellä.

      • dsafasdfjasdi

        Oltiin marraskuussa 2 viikkoa Natalissa ja halpaahan siellä oli. Yhteensä kahdelta ihmiseltä meni rahaa noin 700 euroa. Käytiin joillakin retkillä (beach buggy, jalkapallo-ottelu jne.) Ruoka ei maksa juuri mitään, samoin olut ja drinkit tosi halpoja (1-2 euroa) joten rahaa ei saa menemään paljon, vaikka kuinka haluaisi. 10 eurolla saa hyvän aterian kahdelle hengelle ruokajuomineen.

        Tietysti jos ostelee paljon merkkivaatteita yms. niin tottakai rahaa kuluu, mutta peruseläminen Brasiliassa on halpaa.

        Meillä oli vaihdettuna n. 40 euroa realeiksi, kun lensimme maahan, loput nostettiin pankkiautomaatista.


      • että paljonko

        Kiitos tiedoista.. kertoisitko tuosta pipasta vielä, kauanko viivyitte, paljonko rahaa siellä kului yms. kauanko sinne kestää bussilla? Ja Hyvää uusinta matkaa teille!


      • : )))))
        että paljonko kirjoitti:

        Kiitos tiedoista.. kertoisitko tuosta pipasta vielä, kauanko viivyitte, paljonko rahaa siellä kului yms. kauanko sinne kestää bussilla? Ja Hyvää uusinta matkaa teille!

        Viime vuonna olimmme finnmatkojen retkellä pipassa ja me emme tykänneet siitä. Nyt menemme taksille ja sinne on noin 90 km.. yritämme saada hotellin sitte brasiliassa, mutta jos emme saa niin sitten tulemme illalla pois. Niitä luonnonvaraisia delfiinejä haluamme mennä katsomaan ja pikku apinoita joita siellä kylällä vilisteli.Paikka oli muutenkin idyllinen.


    • Porto de Galinhas

      Piti nyt oikein ottaa osaa keskusteluun, kun täll palstalla monessa kohtaa hehkutetaan Brasilian halpuutta. Mikä sitten kenenkin mielestä on halpaa tai kallista.

      Itse juuri 2 viikkoa Porto de Galinhaksessa olleena täytyy ensiksikin todeta, että ruoka ravintolassa ei ole halpaa. Riippuu tietysti paljon siitä syötkö katukeittiöstä jonkun annoksen vai menetkö ravintolaan syömään. Jälkimmäinen viinipulloineen, alku-, pää- ja jälkiruokineen on Suomen hinnoissa keskitasoisissa ja hyvissä paikoissa. Viinipullo ravintoloissa kuitenkin keskimäärin edullisempaa kuin Suomessa, n. 6-10 EUR siis Brasiliassa. Nyt pitää myös muistaa, että esim. Galinhaksen vilkkain lomakausi alkaa vasta vuoden vaihteessa ja huomasimmekin loppulomasta, että hintataso oli nousemaan päin aikaisemmasta tasosta.

      Mitä sitten tulee ostoksiin, niin turistikaupoista kaiken maailman krääsä ja rihkama ei ole arvokasta (ei tosin laadultaankaan kovin hyvää), mutta isomman kaupungin (esim.Recife) modernien ostoskeskuksien merkkiliikkeissä hinnat ponnahtavat Helsingin vastaavien liikkeiden tasolle.

      Jos nyt jotain halpaa haluaa mainita, niin se on taksilla kulkeminen ja kaupassa limsa.

      Lisäksi en voinut uskoa silmiäni, kun jossain viestissä neuvottiin vaihtamaan rahaa vasta perillä ja reissuun oli lähdetty 40 euron rahoilla. Neuvon ottamaan mahd. paljon käteistä mukaan, jos ei halua vaihtaa niin paljon realeiksi, niin sitten euroja. Kortit toimivat hyvin vaihtelevasti jos ollenkaan. Pankeissa ei rahaa voi vaihtaa ollenkaan ! Tämä siis Galinhaksessa. Nämä asiat kyllä kerrotaan erittäin selkeästi matkatoimiston nettisivuillakin.

      Meillä oli kahdelle ihmisille vaihdettuna rahaa yhteensä EUR 800.Riitti mutta kaikki meni eikä edes ostettu mitään isoja tuliaisia. Lisäksi parit retket maksettiin suomalaiselle oppaalle kortilla.

    • Tänään palannut

      Aamulla palattiin Natalista. Joitakin pieniä poikkeuksia lukuunottamatta onnistunut reissu. Meidän hotellissa (Rifoles) käyttivät vaihtokurssina 2,4 kun Praia Shppingin ostoskeskuksen rahanvaihtopisteessä sai päivästä riippuen 2,74-2,76 realia eurosta. Pankissa vaihdettiin ennen lähtöä hieman alemmalla kurssilla. Natalin lentoasemalla kurssi oli jotain 2,65 luokkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe