hiiva+bulgarian jogurtti

kutina

Onko kellään kokemusta auttaako bulgarian jogurtti oikeasti hiivaan? Neuvolassa täti sanoin että monet naiset ovat kertoneet sen auttaneen. Vinkiksi sain syödä jogurttia purkin päivässä, lisäksi "täti" kertoi että eräs raskaana oleva nainen olisi laittanut jogurttia aina pissan jälkeen emättimeen, ja tämä olisi hillinnyt myös hiivaa(kuulostaa todella epäilyttävältä)

4

8173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoa hiivasta

      Emätin on luonnostaan hapahko, kostea limakalvo. Hiivasientä on melkein jokaisella ihmisellä elimistössään jossain. Kun hiivasieni siis iskee, se johtuu yleensä vain siitä, että emättimen oma balanssi on heikentynyt eikä se pysty vastustamaan hiivaa.

      Hiivalääkkeet auttavat nopeasti, mutta ne saattavat aiheuttaa allergista reagointia ja osa hiivakannoista tulee niille resistanteiksi.

      Kun hiiva ei ole mikään bakteeritulehduksen tyyppinen vaiva, vaan se on enemmän tai vähemmän paikalla, on yleensä järkevämpää hoitaa olosuhteita kuin yrittää tappaa hiivaa lääkkeellä. Siksi terkkarisi neuvoi niin kuin neuvoi, kun emätintä hapattaa, se häätää itse hiivan pois. Toiset lutraavat jugurtilla, mutta muitakin keinoja on.

      Apteekista saa pesuaineita, joiden pH on 3,5 eli erittäin hapan (Avecyd, Lactacyd, Ceridal jne). Jos niitä käyttää emäksisen saippuan sijasta, emättimessä säilyy hapan tila. Sperma on emäksistä, eli jos harrastaa paljon seksiä ilman kortsua, tulee helposti hiiva. Toiset pesevät ronskisti happamalla pesuaineella, toiset laittavat jugurttia, toiset käyttävät apteekin maitohappobakteeri-emätinkapseleita. Pääasia on se happamuus .. ja siksi bulgarianjugurttia, että hiiva ilahtuu sokerista yli kaiken, eli jos sinne laittaa jotain, sen olisi oltava sokeroimatonta.

      • kysymykseesi

        Olen käyttänyt hätätilanteessa Bulgarianjugurttia, kun on alkanut kutina, ja "pessyt" sillä. Toimii hyvin, mutta on vähän sotkuista menoa verrattuna maitohappobakteereihin.


      • kirjoittaja
        kysymykseesi kirjoitti:

        Olen käyttänyt hätätilanteessa Bulgarianjugurttia, kun on alkanut kutina, ja "pessyt" sillä. Toimii hyvin, mutta on vähän sotkuista menoa verrattuna maitohappobakteereihin.

        Kiitoksia molemmille vastauksista! Pitää kokeilla niitä maitohappobakteerikapseleita, josko niistä olisi vähän pitempi aikainen apu :). Onko kummallakaan tietoa voiko kapseleita käyttää raskauden aikana?


    • Anonyymi

      Itse käytän myös bulgarian jogurttia hillitsemään hiivan aiheuttamaa kutinaa. Levitän hienan ulkosynnyttimiin sekä syön viikon ajan päivittäin. Hiiva parantunut näin aina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3299
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1331
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1116
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      15
      1062
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      989
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe