Kavereiden kanssa -1-

NmP

Tämä on eka stoori että mielipiteitä sitten kans
================================================
================================================

Oli matikan tunti, opettajana oli Sami, Sami selitti jotain potenssi laskuista sun muusta. Huomasin erään tytön katselleen minua jo jonkin aikaa. Hänen nimi oli muistaakseni Jonna. En ole aivan varma koska olen uusi koulussa.
Tunti loppui, en kuunnellut paljoakaan sillä katselin Jonnaa jolla oli Tummat hiukset isot rinnat ja hyvä perse. Kun pääsimme välkältä toiselle tunnille Jonna otti minua kädestä kiinni ja antoi minulle jonkin lapun. Olin aivan hämilläni, vasta luokassa uskallauduin avaamaan ja katsomaan mitä siinä sanottii. Siinä luki "tässä numeroni soita kun päästään koulusta"!
Koulua oli jäljellä enään kaksi vaivaista tuntia kunnes pääsemme kotiin ja voin soittaa Jonnalle. Ensiksi oli Biologiaa ja sitten Historiaa. En kuunnellut ollenkaan opettajia vaan katselin Jonnaa ja hän selvästi oli vaivaantunut, yritin olla katselematta mutta en saanut katsetta irti hänestä!
No koulu päättyi pääsin kotiin. Äiti ja Isä olivat töissä. Keittiön pöydällä oli lappu "menimme kauppaan tulemma vasta klo 21" Kello oli klo 15:30. Soitin Jonnalle *puhelin soi* Jonna vastasi "Soitithan sinä" Minä vastasin hieman häkeltyen "joo kylhän mä" yritin esittää rentoa.
Jonna sanoi "Minä tulen teille puolen tunnin päästä". Sanoin vaan että "selvä nähdään" ja Jonna sanoi "En malta odottaa", ja nauroi hieman.
Siinä puolen tunnin aikana en oikeen ajatellut mitään, katselin TV:tä. Ovikello soi! Siellä oli Jonna joka tarttui minuun samantien ovella ja potkasi kengät jalasta. Hän työnsi minua vanhempien huoneeseen. Hän kysyi "haluathan sinäkin tätä" en ehtinyt mitään vastaamaan ennenkun hän oli jo minun housujeni kimpussa, kun hän pääsi boxereilleni, hän hieman epäili mutta nappasi minun kullini esille. Se oli juhlakoossa noin 18cm. Hän otti siitä kiinni ja veti esinahkani muutaman kerran edestakas. Sitten hän nuolaisi sen vartta, ja otti sen taitavasti kokonaan suuhunsa ja imi sitä todella taitavasti! Hän imi sitä kauan kunnes tulin hänen suuhunsa, spermaa tuli ja tuli. Sittenhän alkoi ottamaan housujaan pois, sieltä tuli esille siniset stringit, hän poisti paitansa ja siellä oli samanväriset rintsikat. Hän otti kummatkin pois, hän kaatoi minut sängylle ja istuiminun naamani päälle, olin aivan taivaissa. Nuolin ensiksi vain häpyhuulia sitten siirryin klitorikseen, välillä pitkiä vetoja ja välillä vain keskityin klitorikseen!
Sitten hän sai orgasmin, hän tärisi hetken kunnes siirtyi kullini kimppuun hän istui munani päälle ja alkoi ratsastamaan villisti, hän selvästi nautti tilanteesta. Sitten minä siirsin hänet makaamaan sängylle aloitin varovaisesti työntää munaani hänen vaginaan, se oli todella liukas ja tiukka. Työnsin ja pääsin pohjaan asti. Työntelin rauhallisin vedoin edes takas, kunnes tunsin että alan tulemaan sanoin "tulen kohta" hän pomppasi ylös ja otti munani suuhun, sitä spermaa tuli taas aivan älyttömästi nautin niin paljon että melkein pyörryin! Hetken suudeltiin sängyllä ja sovittiin että otetaan uudestaa, jouduin alkaa lukee ruotsii. Ja vanhempani tulisivat muutaman tunnin kuluttua.

================================================
Mielipiteitä

7

10789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PASKA!!!!!Toivottavasti jatko osasta tulee rutkasti parempi!!

    • minä

      eipä ollut kummonen.

      • meitsi

        tosi hyvä!!!!
        hyvin kirjoitettu...jatkoa lisää..:)


    • no ei kummonen nimi

      oli ihan hyvä millon jatjoa tulee

    • Shakkinabb-

      Olis se nyt parempikin voinu olla, ja tarkemmin kirjotettu, ihan ok :)

    • kumps

      Eipä ollut kovin realistinen. Kuulosti jonkun peruskoululaisen haaveelta, varmaan onkin, ja kirjoittaminen oli töksähtelevää. Jätäppä ainakin kullin mitat pois ja myös 1. että se tyttö ois osannu tulla teille, jos olit uus koulussa, etkä ollu ees varma sen nimesta 2. että se hyökkäs heti ovella sun kimppuus ja rupes paneskeleen sun kanssa.

    • JonnaTervamäki

      Mun nimi on Jonna ja mää oon se sama joka tossa tarinassa... Tartuin heti kiinni kun niin kovasti munaa halusin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe