Kavereiden kanssa -1-

NmP

Tämä on eka stoori että mielipiteitä sitten kans
================================================
================================================

Oli matikan tunti, opettajana oli Sami, Sami selitti jotain potenssi laskuista sun muusta. Huomasin erään tytön katselleen minua jo jonkin aikaa. Hänen nimi oli muistaakseni Jonna. En ole aivan varma koska olen uusi koulussa.
Tunti loppui, en kuunnellut paljoakaan sillä katselin Jonnaa jolla oli Tummat hiukset isot rinnat ja hyvä perse. Kun pääsimme välkältä toiselle tunnille Jonna otti minua kädestä kiinni ja antoi minulle jonkin lapun. Olin aivan hämilläni, vasta luokassa uskallauduin avaamaan ja katsomaan mitä siinä sanottii. Siinä luki "tässä numeroni soita kun päästään koulusta"!
Koulua oli jäljellä enään kaksi vaivaista tuntia kunnes pääsemme kotiin ja voin soittaa Jonnalle. Ensiksi oli Biologiaa ja sitten Historiaa. En kuunnellut ollenkaan opettajia vaan katselin Jonnaa ja hän selvästi oli vaivaantunut, yritin olla katselematta mutta en saanut katsetta irti hänestä!
No koulu päättyi pääsin kotiin. Äiti ja Isä olivat töissä. Keittiön pöydällä oli lappu "menimme kauppaan tulemma vasta klo 21" Kello oli klo 15:30. Soitin Jonnalle *puhelin soi* Jonna vastasi "Soitithan sinä" Minä vastasin hieman häkeltyen "joo kylhän mä" yritin esittää rentoa.
Jonna sanoi "Minä tulen teille puolen tunnin päästä". Sanoin vaan että "selvä nähdään" ja Jonna sanoi "En malta odottaa", ja nauroi hieman.
Siinä puolen tunnin aikana en oikeen ajatellut mitään, katselin TV:tä. Ovikello soi! Siellä oli Jonna joka tarttui minuun samantien ovella ja potkasi kengät jalasta. Hän työnsi minua vanhempien huoneeseen. Hän kysyi "haluathan sinäkin tätä" en ehtinyt mitään vastaamaan ennenkun hän oli jo minun housujeni kimpussa, kun hän pääsi boxereilleni, hän hieman epäili mutta nappasi minun kullini esille. Se oli juhlakoossa noin 18cm. Hän otti siitä kiinni ja veti esinahkani muutaman kerran edestakas. Sitten hän nuolaisi sen vartta, ja otti sen taitavasti kokonaan suuhunsa ja imi sitä todella taitavasti! Hän imi sitä kauan kunnes tulin hänen suuhunsa, spermaa tuli ja tuli. Sittenhän alkoi ottamaan housujaan pois, sieltä tuli esille siniset stringit, hän poisti paitansa ja siellä oli samanväriset rintsikat. Hän otti kummatkin pois, hän kaatoi minut sängylle ja istuiminun naamani päälle, olin aivan taivaissa. Nuolin ensiksi vain häpyhuulia sitten siirryin klitorikseen, välillä pitkiä vetoja ja välillä vain keskityin klitorikseen!
Sitten hän sai orgasmin, hän tärisi hetken kunnes siirtyi kullini kimppuun hän istui munani päälle ja alkoi ratsastamaan villisti, hän selvästi nautti tilanteesta. Sitten minä siirsin hänet makaamaan sängylle aloitin varovaisesti työntää munaani hänen vaginaan, se oli todella liukas ja tiukka. Työnsin ja pääsin pohjaan asti. Työntelin rauhallisin vedoin edes takas, kunnes tunsin että alan tulemaan sanoin "tulen kohta" hän pomppasi ylös ja otti munani suuhun, sitä spermaa tuli taas aivan älyttömästi nautin niin paljon että melkein pyörryin! Hetken suudeltiin sängyllä ja sovittiin että otetaan uudestaa, jouduin alkaa lukee ruotsii. Ja vanhempani tulisivat muutaman tunnin kuluttua.

================================================
Mielipiteitä

7

10804

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PASKA!!!!!Toivottavasti jatko osasta tulee rutkasti parempi!!

  • minä

   eipä ollut kummonen.

   • meitsi

    tosi hyvä!!!!
    hyvin kirjoitettu...jatkoa lisää..:)


  • no ei kummonen nimi

   oli ihan hyvä millon jatjoa tulee

  • Shakkinabb-

   Olis se nyt parempikin voinu olla, ja tarkemmin kirjotettu, ihan ok :)

  • kumps

   Eipä ollut kovin realistinen. Kuulosti jonkun peruskoululaisen haaveelta, varmaan onkin, ja kirjoittaminen oli töksähtelevää. Jätäppä ainakin kullin mitat pois ja myös 1. että se tyttö ois osannu tulla teille, jos olit uus koulussa, etkä ollu ees varma sen nimesta 2. että se hyökkäs heti ovella sun kimppuus ja rupes paneskeleen sun kanssa.

  • JonnaTervamäki

   Mun nimi on Jonna ja mää oon se sama joka tossa tarinassa... Tartuin heti kiinni kun niin kovasti munaa halusin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   161
   2307
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   122
   1756
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   96
   1637
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   98
   1497
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1332
  6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   226
   1321
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   58
   1293
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1247
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1131
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   986
  Aihe