Tiinan yö

Emilian kanssa

Oli kaunis kesäpäivä, ja suunnittelin ystävieni kanssa hauskanpitoa illaksi. Päätimme aloitella luonani lähellä keskustaa ja siirtyä siitä sitten illan edetessä valloittamaan kaupungin tanssilattiat. Ilta eteni musiikin ja iloisen keskustelun täyttäessä asuntoni. Ovikin kävi tiuhaan ja lisää juhlijoita saapui keskuuteemme alkoholin virratessa suoniimme. Myös eräs ihailuni kohteena oleva naispuolinen ystäväni, Tiina, ilmestyi joukkoon. Hän suorastaan säihkyi sinä iltana, kaunis vaaleahiuksinen, normaalivartaloinen nuori neiti kun oli. Olipa hänen hiuksiinsa tummempaakin väriä lisätty, mutta se ei ollut ollenkaan kokonaisuutta pahentava asia. Silmäni eivät pysyneet poissa hänen upean muodokkaasta vartalostaan koko iltana. Yritin kuitenkin olla ihmisiksi, sillä läsnä oli myös sellaisia tuttujamme, jotka eivät olleet kaikista asioista aivan kärryillä…

   Aurinko paistoi vielä melko korkealta horisontista, mutta kello läheni jo yhtätoista. Lähdimme jalkaisin satumaisen punertavassa valossa tallustamaan kohti keskustaa. Matka ei kauaa pienestä myötälaitaisesta huolimatta kestänyt, vaan pian löysimme itsemme joraamassa tanssilattialla. Voi kuinka Tiina näyttikään niin mielettömän upealta! Tanssimme monen monta senhetkistä hittibiisiä, ja hiki alkoi nousta pintaan. Oli muutenkin kuuma, ja kun tuollaisen naisen lähellä sai tanssia, niin vähemmästäkin jo alkoivat korvat punottaa. Hänellä oli yllään normi farkut, mutta valkoinen napillinen kauluspaita teki asukokonaisuudesta arkista juhlavamman. Vaaleat hartioihin ylettävät hiukset hulmusivat avoimenaan enkä voinut kuin tarttua kiinni hänen lanteisiinsa ja jatkaa tanssia musiikin sekä lanteiden liikkeiden tahtiin. Pöytään palattuamme huomasimme, että väkemme oli kummasti vähentynyt. Lopulta jäimme Tiinan kanssa pöytään kaksin puoliksi täysien (ja puoliksi tyhjien) lonkerolasien kanssa, ja juttelimme kaikkea maan ja taivaan väliltä. Katseeni ei herpaantunut hetkeksikään vaan tuijotin avoimesta häntä pitkiäkin aikoja. Hän hieman säpsähti ja vilkaisi ympärillemme, kun laskin käteni hänen polvelleen, muttei tehnyt elettäkään siirtääkseen sitä syrjemmälle.

   Kumottuamme lasimme tyhjiksi päätimme ottaa taksin hänen asunnolleen. Taksin takapenkillä laitoin käteni jälleen hänen jalalleen, mutta nyt uskaltauduin hieman ylemmäskin. Tiina katsahti minuun jotenkin vaivautuneena, mutten siirtänyt sormiani pois hänen mukavan pehmeältä reideltään. Hän oli jo baarissa sanonut minulle, ettei meistä mitään tulisi, koska hän oli muuttamassa muualle opiskelemaan. Tiesin myös hänen vanhempiensa kielteisen kannan asiaan. ”Onneks ne ei oo kotona”, ajattelin mielessäni Tiinan vanhemmista. Maksoimme taksin ja ovella Tiina penkoi kassiaan avainta etsiessään. Otin kassin syliini sanaakaan sanomatta ja kaivoin avaimen sen pohjalta. Hän hymyili ja ojensi kätensä ottaakseen avaimen kädestäni. Se hymy oli kuin salama kirkkaalta taivaalta, ja siinä nanosekunnissa avaimen antamisen sijaan otinkin Tiinan käsivarsista kiinni ja työnsin hänet seinää vasten. Samalla painoin huuleni Tiinan niin herkän täyteläisiin huuliin ja annoin pitkän suudelman. Tiina ei tehnyt muuta elettä kuin kiskaisi avaimen käsistäni selkäni takaa ja avasi oven. Hän heitti kassinsa lattialle ja poistui vessaan. Suljin oven perässäni ja kävelin hämilläni keittiöön. Otin kaapista kaksi lasia ja laskin niihin vettä. Istahdin hieman nolona pöydän ääreen hörppien vettä janoissani. Tiina meni vessasta suoraan huoneeseensa ja tuli sieltä ohut yöpaita päällään. Kysyin jotain yövaatteita itselleni ja patjaa, sillä ajattelin, ettei hänen viereensä ole mahdollista tapahtuneen jälkeen enää päästä. Tiina hävisi jälleen huoneeseensa tuli takaisin kantaen t-paitaa ja shortseja. Hän kulautti vesilasin kerralla kurkkuunsa ja alkoi selailla posteja. Vaihdoin yökuteet hiljaisena päälleni, mutta samalla katsellessani Tiinan vartaloa tunsin kuitenkin outoa halua.

   Viiden minuutin hiljaisuuden ja hammaspesun jälkeen istahdin Tiinan sängylle hitusen pelokkaana odottaen patjan ilmestymistä lattialle. Tiina sammuttikin valot, työnsi minut seinän viereen ja veti peiton meidän molempien päälle. Hän kääntyi minua kohti, laski kätensä kylkeni yli selälleni, toivotti hyvää yötä ja sulki silmänsä. Oi kun se tuntui todella hyvälle olla niin lähellä jotakuta, ja etenkin juuri Tiinaa. Siirsin käteni varovasti hänen selälleen ja aloin hiljalleen silittää häntä. Huomasin hänen yrittävän nukkua. Jatkoin kuitenkin pientä silittelyä ja siirsin käteni hänen hiuksiinsa. Hieroin hellästi päänahkaa. Kävin aivan kuumana, mutten halunnut pelästyttää häntä enkä pahimmassa tapauksessa rikkoa ystävyyttämme. Hivelin hänen korvaansa ja kulmakarvojaan. Tiesin Tiinan vain leikkivän nukkuvaa. Jatkoin vielä hetken. Harkitsin mielessäni rohkenisinko antaa hänelle hyvänyönsuukon. Ja jospa vain poskelle. Kohottauduin hieman painaakseni varovaisen suukon hänen poskelleen. Tein sen. Olin juuri laskeutumassa takaisin hänen viereensä, mutta samassa hän suorastaan hyökkäsi huulineensa antamaan pusua minun huulilleni. Se oli pitkä suudelma ja perään tuli toinen samanmoinen. Ja kolmas. Vastasin suudelmiin arkailematta ja täynnä kiihkoa. Kylläpä se tuntuikin hyvälle. Oih, janosin lisää.

   Jatkoimme kuumien kielisuudelmien vaihtoa. Käteni liikkui Tiinan kyljellä villisti ylös alas. Kun osuin hänen paljaaseen ihoonsa, hän hieman tuhahti. Siirryin uudelleen paidan päälle, mutta liikuin ylöspäin hänen pyöreälle rinnalle. Nänni tuntui ihanan kovalta paidankin läpi. Tiina oli kuin halvaantunut, mutta jatkoi suutelua. Kohottauduin ja katsoin häntä. Hän avasin silmänsä, alkoi kiihkeästi silitellä selkääni ja kylkeäni, ja vetäisi pääni takaisin huuliensa ulottuville. Rohkenin jälleen hänen paitansa alle ja hivuttauduin itsekin alemmas. Hieroin Tiinan rintoja ja kuulin pienen ulinankin hänen suustaan. Nuolin toista rintaa ja otin nännin suuhuni. Vilkaisin ylemmäs ja näin Tiinan hölmistyneen katseen. Hyökkäsin taas hänen huuliensa luokse. Tiinan käsi harhaili selälläni ja kyljelläni, mutta otin hänen kätensä käteeni ja siirsin sen rinnalleni. Tiina ottikin vinkistä vaarin, ja olin kuin sulaa vahaa hänen hyppysissään. Suutelu kiihtyi kuten syke ja hengityskin. Hivutin kättäni varovasti alemmas. Taas Tiina hymähti. Hyväilin hänen jalkoväliään yöhousujen päältä ja Tiina uskaltautui samaan. Olin aivan kuumana. Se tuntui niin ihanalta. Kiskoin ensin Tiinan yökkärit pois ja samantein omani. Tiellä oli enää alushousut. Jatkoin kuitenkin vielä hetken aikaa kiusaamista. Tunsin housujen päällekin Tiinan olevan aivan märkä. Kun sitten hivutin kättäni pehmeän vatsan päältä alemmas nostaen hieman Tiinan alkkareita, hän perääntyi suukottelultakin. Katsoin häntä suu auki.

   ”Ootko ihan varma Emilia?”, Tiina kysyi. Tiesin, että hän huolisi ystävyytemme jatkumisesta ja minun tunteistani, mutta vastasin empimättä: ”En oo varma, mut haluun sua niin mielettömästi.” Painoin huuleni jälleen Tiinan täyteläisiä huulia vasten ja tunsin hänen kosteutensa sormissani, vaikken uskaltautunutkaan hänen housuihinsa. Tiinan jotenkin epävarmat sormet varmasti myös tunsivat minun olevan valmiina. Yhtäkkiä hän sujauttikin sormensa hipsterieni lahkeesta märkään vittuuni. Melkein pelästyin sitä, vaikka kovasti odotinkin. Aikailematta tein saman ja samalla suudellessamme hieroimme toisiamme. Tiina laitto epäilemättä yhden sormen sisääni, ja kun se ei tuottanut vaikeuksia, niin toinenkin upposi epäilemättä. Hengitys muuttui raskaammaksi ja suukottelu entistä kiihkeämmäksi. Hieroin Tiinan klittaa haluten päästä nuolemaan sitä. Tiina halusi kuitenkin jatkaa suutelua, joten työnsin kaksi sormea hänen sisälleen. Hän värähti, mutta työsti minua ja minäkin jatkoin. Hyväilin hänen klittaansa tuntien kuinka hänen huippunsa oli lähenemässä. Ajattelin hieman pitkittää nautintoa, joten jätin nypykän rauhaan. Keskityin hetkeksi vain Tiinan tuottamaan mielihyvään. Pyysin häntä koskettamaan paisunutta klittaani, ja niin hän tekikin, hellästi, rauhallisesti, välillä vähän kovempaa ja nopeammin. Tiinan sormet vaelsivat sisältäni klitalle ja toisinpäin eikä mennyt enää aikaakaan kun sain… Jatkoimme edelleen suutelua, joka kylläkin oli hieman rauhoittunut. Työnsin käteni uusiksi Tiinan housuihin. Olisin halunnut jälleen siirtyä itsekin alemmas, mutta sormipeli sai kuulemma riittää. Sitähän hän sitten sai. Koskettaessani hänen klittaansa tunsin pienen värähtelyn. Laitoin pari sormea Tiinan entistä märempään vittuun ja välillä kävin kiusaamassa nypykkää. Tiinan hengitys kiihtyi kiihtymistään, ja hän vavahteli hitusen. En antanut hänen kuitenkaan vielä tulla. Tiina aneli, että ”viittisitkö vielä vähän…” Sipaisin klittaa viedessäni sormia jälleen hänen sisälleen. Tiinan suuteli minua kiihkeämmin ja kiihkeämmin, ja päästi pienen tuhahduksen. Sormieni liikkuessa hitaasti reiältä hänen klitalleen hän tarttui hampaillaan alahuulestani. Ehdin tuskin koskea hänen klittaansa ja hän alkoi värähdellä raivokkaasti… Tiinan hengitys alkoi tasoittua ja hampaidenkin ote kirposi. Muutaman hellän suudelman jälkeen nukahdimme raukeina ihanan illan päätteeksi sylikkäin.

7

11869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _Emil*a

      Elikäs siinä on ensimmäinen tarinani. Palautetta otetaan vastaan avosylin. Ja sillee... Kiitos! :)

      • meikä.

        Ihan jees tarina. Mun mieleen ainakin oli jotenkin aivan ihanaa kun ei se toinen ihan heti myöntyny/lähteny mukaan... Oli semmonen vaikeesti saatava mut kun innostu niin sit se oli niin hellää eikä pelkkää panemista... Aika aidon tuntuinen :)
        Kiitos siis tästä, sai mut kuumaks! :D


    • miksii

      taas näin,heti ilmoitat sen.. Milloin Joku Nainen kirjoittaa sellaisen tarinan,ystävättärien kanssa ilta bailaten..minä aina sellainen huolehtia,et kaikilla hyvin..yks kaveri asuu kaukana,mä lupaan hänelle yöpaikan mun luona...ystävä vauhdissa kun valmistelen hänelle nukkumapaikkaa,otetaan vähän paukkuja,kuunnellaan musaa,ystävä alkaa tanssia..pyytää mua,hitaalle...kertookohan Joku Nainen,koko tarinan?

      • ...köhän

        miksii tarkoitat???!!


    • paaaskaaaa

      Miksei voi olla vaa asiaa? Saakutin jaarittelua, argh!! ~:(
      surkee tarina siis, ja aito muka..? huhhuh!

      • ...has

        Että näin ystävällist kommenttii... :( Saisit olla ilone et joku on tommose jutun kirjottanu, ja iha vaa semmoste iloks jokka haluis sitä lukee. Eli ei oo kukaa sua pakottanu lukee...kait. tai ainaski toivottavasti... :D

        Must tää oli hyvä tarina! Tosi tai ei. Kiitosta ja lissää vaa tuleen :)


      • BiNvm75
        ...has kirjoitti:

        Että näin ystävällist kommenttii... :( Saisit olla ilone et joku on tommose jutun kirjottanu, ja iha vaa semmoste iloks jokka haluis sitä lukee. Eli ei oo kukaa sua pakottanu lukee...kait. tai ainaski toivottavasti... :D

        Must tää oli hyvä tarina! Tosi tai ei. Kiitosta ja lissää vaa tuleen :)

        Sai ainakin mua kuumaksi...Naisen kans kun olen ollut niin tiedän miltä tuntuu...!Jatka samaan malliin!;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      421
      4689
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      249
      2334
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1740
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      325
      1460
    6. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1161
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1130
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1095
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1015
    Aihe