Mielenkiintoinen testi

Hottentotti...

Luin osoitteessa psipog.org mielenkiintoisinta hölynpölyä koskaan :)
Olen yleensä avoin kaikelle yliluonnolliselle ja eri näkemyksille, mutta samalla skeptinen, tyyliin kaikki pitää todistaa ja hyvin ennenkuin uskon mihinkään, toisaalta taas kaikki pitää myös todistaa vääräksi ennenkuin mitään suljen poiskaan :)
Joten ajattelin tehdä pienen kokeen...
Otin lämpömittarin ja laitoin sen peukalon ja etusormen väliin ja kokeilin josko pystyisin vaikuttamaan sormieni lämpötilaan pelkästään ajattelemalla kuumaa ja kylmää sormissani.
Annoin mittarin lukeman ensin tasaantua yrittämättä mitään kummempaa, jonka jälkeen yritin saada lukeman putoamaan ja sehän putosikin hieman päälle asteen...
Se ei toki riitä alkuunkaan todisteeksi mistään, joten jatkoin koetta.
tähän väliin voisi sanoa, että tietenkin vältin hengittämästä anturiin tai liikuttamasta sitä sormien välissä, koska en halua mitään epävarmaa vaan täyden varmuuden asiasta.
Olin siis saanut pudotettua lämpötilaa yli asteen, jonka jälkeen yritin saada anturia lämpenemään, yllätyksekseni se lämpenikin... jopa yli 2 astetta :)
Nostin ja laskin mittarin lukemaa monta kertaa ja aina se vaihtui n. 2 astetta puoleensa.
Kokeilin jopa piettää lukeman korkealla pitkään, jonka jälkeen laskin taas ja se toimi.
Voin olla varma siitä, että pystyin vaikuttamaan sormieni lämpötilaan, mutta nyt minua askarruttaakin mistä tämä johtuu?
Onko kyse jostain yliluonnollisesta vaiko ihan vain biologiasta/kemiallisista reaktioista?
En oikein tiennyt mille palstalle tämän kirjoittaisin, päädyin kuitenkin tänne ajatellen, että täällä katsottaisiin asiaa muutenkin kuin tieteenvalossa :)

7

1663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elyce

      että selitys on tieteellinen, tosin en tiedä miten. Ajatuksethan syntyvät aivoissa, ja aivot säätelevät elimistön toimintoja. No jaa, en minä tiedä... Ehkä sinun kuitenkin kannattaa kysäistä tuolta jostain tiedepalstalta, jollet sitten ole jo kysynyt.

    • Biologi

      Kätevä koe. Ihan tieteellinen juttu; englanninkielinen nimi on Biofeedback. Jos sinulla on sykemittari, voit myös opetella vaihtelemaan sydämesi syketiheyttä. Oman tahdon avulla voi vaikuttaa moniin asioihin :)

    • TheOneAndOnly

      Psipogin jutut eivät ole hölynpölyä. Ainakaan ne mitkä koskevat telekinesiaa.

      Olen itse opetellut heidän ohjeiden mukaan telekinesiaa ja näkyy toimivan. Olen myös opettanut sitä muille. mm. veljeni, siskoni ja yksi tyyppi tämän palstan kautta oppi homman aika nopeasti. Oli äijä vähän ihmeissään..

      Tähän ei tietenkään kenenkään tarvitse uskoa. Eli jos teitä todella kiinnostaa saada selville onko telekinesia mahdollista, niin opetelkaa se itse.

      Jos siis kuulette että joku teki jotain, on se mahdollisesti valhetta.

      Jos näette vierestä kun joku sen tekee, on se mahdollisesti illuusio.

      Mutta kun sen tekee itse, niin sitten kaikki epäilys häviää.

      Tai no pitää sitä ehkä tehdä jonkin aikaa, järki kun todennäköisesti yrittää alussa venyä vaikka minkälaisiin suorituksiin yrittäessään keksiä jotain perinteiseen maailmankuvaan sopivaa selitystä. Lopulta kuitenkin maailmankuvan on pakko muuttua kun näkee kerta toisensa jälkeen että "tämä nyt vaan on mahdollista".

      -Pete

    • pohdiskelija

      Joskus kokeilin tavallisella sähkömiehen yleismittarilla vaikuttaa sormieni sähkönjohtavuuteen vaihtelemalla tunnetilojani neutraalista positiiviseen.

      Viisarin sain tietoisesti ja hallitusti siirtymään niin kauan kuin tiettyä tunnetilaa kesti, joten tämä oli minulle osoitus siitä, että tunteilla voidaan vaikuttaa sormien sähkönjohtavuuteen.

      Ilmiö ei mielestäni ole mitenkään mystinen tai kummallinen. Asia perustuu siihen, että ajatukset ja tunteet ovat energiaa, ja tällä energialla voimme vaikuttaa myös fyysiseen kehoon.

      - - -

      Sen sijaan todella hieno ja ihmeellinenkin asia on, jos henkilö kykenee muuntamaan tietoisuuden tilaansa positiiviseen suuntaan pysyvästi niin, että siitä on merkittävää hyötyä arkielämässä ja suorituskyvyssä. Ajatuksilla voidaan kontrolloida koko psyykettä sen perimmäisiä sopukoita myöten ja saada aikaan merkittävää elämänlaadun paranemista. Ihminen tulee itsenäiseksi, ja hänen onnensa ei ole silloin riippuvainen ulkoisista tekijöistä. Hän voi olla onnellinen silloin kuin tahtoo kontrolloimalla ajatusmaailmansa.

      Tässä vaiheessa kiintymys erilaisiin ulkoisiin kykyihin menettää merkityksensä, koska nekin kuuluvat siihen ulkoiseen maailmaan, mistä ihminen ensin hakee kaipaamaansa onnea.

    • siitä

      että kun yrität nostaa lämpötilaa, puristat mittarin anturia lujempaa ja päinvastoin.
      Olen nimittäin aivan varma, että käytit digitaalimittaria, jossa on johdon päässä anturi.

    • Pete3

      Olen lukenut netistä että himalajan alueella ovat munkit tehneet samanlaisen kokeen, tarkoituksena oli ilmeiseti selvittää ihmisen vernkierto elimistön kykyä. Siis kun se on tahdosta riippumaton elimistö, ja kuitenkin joillakin tiedemiehillä oli näkökanta että ehkä ihminen äärimmäisissä olosuhteissä pystyy vaikuttamaan niin sanoittuihin tahdosta riippumattomiin toimintoihin, kuten ääreis verenkiertoon sormissa ja varpaissa.
      Tästä oli artikkeli myös tieteenkuvalehdessä, muistaakseni vuioden 2006 tai 2005 numerossa.

      • jasdadgffdhg

        tähän liittyen huomasin, että sydämeni lyö musiikkia kuunnellessa musiikin tahdissa. Pitää kokeilla tuota lämpötilan muuttamista. Epäilen, että ihminen voi pystyä vaikuttamaan sormien lämpötilaan, mutta se on vaikeaa oppia. Voi olla vähän sama kuin korvien heiluttaminen on alkuun erittäin vaikeaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3757
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      96
      3407
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2468
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1555
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      85
      1427
    Aihe