Etumatkoilla Prahassa

hullutpäivät

Prahan matka takanamme, ihana kaupunki ja kelitkin suosivat. Etumatkojen matkalla oltiin (ostimme Hulluilta päiviltä), mutta petyimme kyllä pahasti. Pakko myöntää. Olemme ennenkin Etumatkojen matkoilla olleet, mutta nyt ei tuntunut mikään toimivan. Hotelli oli syrjässä ja nuhruinen, samoin hotellin ympäristö. Koirankakkaa ja pultsareita ympäristö täynnä. Meille luvattiin hotellin olevan 3 tähteä, mutta Aurinkomatkoilla sama hotelli onkin vain 2 tähteä. Uskomatonta huijausta! Sporan ääni tuli huoneeseen ja huoneen ikkunat helisi niin ettei nukuttua saanut. Aamupala sentään menetteli. Esitteen retkiä ei edes tarjottu, ja retkihinnat olivat minusta kamalan kalliit! Oppaat olivat koko ajan erit, eivätkä todellakaan vakuuttaneet. Muidenkin matkaseuralaisten kanssa vaihdoimme mielipiteitä, eikä kukaan tuntunut olevan tyytyväinen matkaansa. En voi hyvällä sydämellänikään suositella. Harmitti kovasti, sillä tämä tyttö houkutteli vielä tuttavapariskunnankin mukaan.

12

2001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huonoa tuuria

      paljonko jouduitte matkasta pulittamaan? No olette ainakin yhtä kokemusta rikkaampia. Mikä hotelli oli kyseessä?

      • alkup.

        Unohtui mainita tosiaankin hotelli, Ibis Karlinissa asuimme. Hullujen päivien tarjouksesta saatiin matka 400 eurolla, 5 yötä perillä.


      • huonoa tuuria
        alkup. kirjoitti:

        Unohtui mainita tosiaankin hotelli, Ibis Karlinissa asuimme. Hullujen päivien tarjouksesta saatiin matka 400 eurolla, 5 yötä perillä.

        Voi ei,sama hotelli on varattu kevääks... no pultsareita on tää meidänkin kotikylä täynnä, ja koirankakkojakin löytyy taas keväällä. En anna sen haitata omia lomasuunnitelmia, en ole kuiteskaan hotellissa kun nukkumassa. Niin jos siltä ratikalta saa nukuttua = )


      • .......................
        huonoa tuuria kirjoitti:

        Voi ei,sama hotelli on varattu kevääks... no pultsareita on tää meidänkin kotikylä täynnä, ja koirankakkojakin löytyy taas keväällä. En anna sen haitata omia lomasuunnitelmia, en ole kuiteskaan hotellissa kun nukkumassa. Niin jos siltä ratikalta saa nukuttua = )

        Itsekkin mietittiin tuota hullujen päivien matkaa, mutta päätettiin seuraavaa ja ostettiin matkat muualta:

        10 yötä ja päivää Prahassa lennot kotoota asti (hulluilla päivillä olisi ollut HKI) aamupalat ja hintaa vähän yli 500 euroa.. puolet pidempi loma :) Ilmoittelen sitten hotellivalinnasta jne kun matka on tehty.


    • Doris1

      Olimme kesäkuussa 2006 Ibis Karlinissa, eikä ainakaan meidän huoneen ikkunat helisseet. Kerros oli neljäs. Päinvastoin, oli todella hiljaista. Eikä siellä mitenkään erityisen nuhruista ollut, matto ehkä hiukan kulunut. Meistä hotellin sijainti oli loistava, lähellä oli parikin asiallista ja edullista ruokapaikkaa (esim. Crarleston), kun taas vanhan kaupungin ravintolahinnat olivat lähinnä pöyristyttäviä. Kulkuyhteydet olivat myös loistavat, metroasemalle 150 metriä ja raitiovaunupysäkki lähes oven edessä. Kannattaa ostaa viikkolippu, ei maksa oikein mitään ja se kelpaa metrossa, sporissa ja busseissa. Pultsareita emme nähneet kertaakaan, läheisessä puistikossa oli kyllä paikallinen nuoriso olutta ottamassa yhtenä iltana, mutta ei heistä mitään häiriötä ollut. Muutenkin oli mukavaa ja rauhallista seutua.
      Hyvää matkaa vaan kaikille!

      • Pirpula

        Yhdyn edelliseen. Karlin oli tosi positiivinen yllätys, kun hintakin on ihan ok. Kulkuyhteydet sikahyvät ja helppo liikkua. Taso paljon parempi kuin monissa muissa kolmen tähden paikoissa Prahassa.


      • huonot asiakkaat
        Pirpula kirjoitti:

        Yhdyn edelliseen. Karlin oli tosi positiivinen yllätys, kun hintakin on ihan ok. Kulkuyhteydet sikahyvät ja helppo liikkua. Taso paljon parempi kuin monissa muissa kolmen tähden paikoissa Prahassa.

        Varmaan hotellissa on monenlaisia huoneita, ja paremmat annetaan paremmille asiakkaille ja huonommat vähemmän maksaville. Etumatkojen hullujen päivien matkustajat varmaan olivat näitä "huonompia asiakkaita" :)
        Tuuristakin se on kiinni, kummalta puolelta huoneen saa. Pihapuolen huoneissa on yleensä hiljaisempaa kuin kadun puolella.


    • tytyyväinen

      Outoa. Siellä on täytynyt joku mennä pahasti pieleen, sillä me kun käytiin toissa kesänä Etumatkoilla Prahassa, kaikki sujui loistavasti. Oppaat olivat huippuluokkaa, samoin retket. Hotelli myös oli hyvä, sijaitsi Venclas-aukiolla kaiken lähellä (Elyse).

    • kommentoi

      Matkaa ostettaessa olisit kenties voinut pyytää hotellitiedot; matka keskustaan, virallinen luokitus jne. Matkanjärjestäjät eivät valitettavasti voi vaikuttaa esim. siihen kuinka paljon koirien biojätettä kaduilla on.
      Oppaat: kaupunkilomilla matkanjärjestäjät käyttävät useimmiten ko kaupungissa asuvia henkilöitä freelancereina. Jos asiakas on tottunut Kanarian kohteiden lässyttäviin pikkulikkoihin oppaan roolissa ei voi mitään.
      Ikävää, että retkiä ei tarjottu...Usein matkustavat narisevat siitä, että retkiä tyrkytetään. Prahassa on joka kulmalla paikkoja mistä retkiä voi ostaa.
      On siellä hotellissa varmasti kalkatus käynyt kun suomalaiset ovat taas narisseet ja valittaneet...Eikö olekin mukavaa, että saa muutkin matkalaiset mukaan tähän oivaan harrastukseen!!

      • kommenttiin

        Asia ei minulle kyllä varsinaisesti kuulu, mutta en malta olla kommentoimatta vastaustasi.

        Mistä tiedät, että keskustelun aloittaja ei saanut hotellitietoja? Hänhän kertoi saaneensa hotellikuvauksen, jossa hotellin sanottiin olevan 3 tähteä. Kun Aurinkomatkoilla sama hotelli on 2 tähteä, niin eikö tässä ole selvä ristiriita??

        Keskustelun aloittaja ei maininnut mitään Kanarian lässyttävistä pikkulikoista. Syystä tai toisesta hän vaan ei ollut tyytyväinen oppaisiin, jotka joka päivä olivat erit.

        Retket olivat ymmärtääkseni erit, kuin mitä oli luvattu. Ja hinnat kalliit. Näin minä tuon ymmärtäisin. Tyrkytettiinkö niitä sitten - paljon mahdollista, mutta sitä ei viestissä mainittu. Mahtavatko Prahassakaan joka kadun kulmassa tarjota suomenkielisiä retkiä? Epäilen vahvasti.

        Totta tuo, että narisevat ja kalkattavat turistit ovat kamalan kuuloisia, mutta saattoihan heillä olla tässä tapauksessa aihettakin moiseen? Jos yleistää voi, niin suomalaiset kyllä aika kiltisti hyväksyvät ja vastaanottavat kaiken, mitä heille tarjotaan - olipa se miten huonoa ja heikkoa tahansa. Ei uskalleta valittaa tai antaa esim. ravintolassa suoraan negatiivista palautetta, tai vaikkapa palauttaa annos takaisin. Vastauksesi perusteella olettasin sinun olevan juuri tällainen tyypillinen tapaus.


    • Prahan kevät

      Keväällä menemme Prahaan, ja matka on juuri Etumatkojen järjestämä. Saapa nähdä mitä tuleman pitää. Et kertonut mikä oli hotellinne... Meillä se on Ambassador. Toivotaan, että matkamme onnistuu edes vähän paremmin :)

      • Odotellen uusia matkoja

        Hei
        Olimme mieheni kanssa viime viikolla hullujen päivien matkalla Prahassa ja hotelli oli Ibis Karlin. Opas oli Marketa. Kaikki oli ihan ok. Saimme hotellihuoneen 3 kerros, mutta sisäpihan puolelta ja se on varmasti hiljaisempi (ilmeisesti meillä oli sitten arpaonnea, nimittäin emme pyytäneet erityispalvelua huoneiden suhteen).
        Retkellä (Etumatkojen) kävimme yhtenä päivänä eli tutustuimme kristallitehtaaseen ja olutpanimoon Urquelliin. Oli hyvä retki ja opas osasi asiansa hienosti. Muuten reissasimme itseksemme ja ostimme heti 7 päivän bussi-ratikka-metrolipun (280 korunaa muistaakseni). Ihan hyvä nimittäin Prahassa usein tarkastuksia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2699
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2561
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2178
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1654
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1580
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe