Angel Falls

Pikkis

Hola,

Olemme lähdössä Venetzuelaan tapaninpäivän aamuna ja melko pian loman alkuun Finnmatkojen järjestämälle Angel Falls- retkelle. Odotamme retkeä innolla mutta muutamia kysymyksiä on tullut mieleen. Joten, onko joku ollut kyseisellä retkellä...? Kuinka paljon retkellä patikoidaan? Millaiset kengät kannattaisi varata mukaan? Tarviiko retkellä jotain erityis' varusteita? Kiitos etukäteen kaikesta infosta!

3

1558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tom_of_lapland

      Kävin privaatisti putouksilla viime maaliskuussa, mutta uskoisin, että samaa reittiä käyttävät kaikki matkatoimistotkin. Siis, aluksi lento Canaimaan,ja sieltä sitten 5-6 tuntia curiarolla eli suurella jokikanootilla ylös Rio Carraota ja sitten pienempää Rio Churúnia, jonka varrella Angel Falls'kin on. Joessa on melkoisia könkäitä, ja jokunen niistä jouduttiin ohittamaan jalkaisin. Matka on myös kostea, mutta parkkihappojen ruskeaksi värjäämä jokivesi on onneksi lämmintä.Perillä yövytään sitten riippumatoissa melko alkeellisessa jokivarren leirissä, ja aamulla lähdetään patikoimaan putouksen juurelle viimeiset pari kolme kilometriä, ajassa noin tunnin verran. Polku on kurainen ja liukas, ja loppumatkasta melko jyrkkä ja kivinenkin, joten maastokengistä olisi kyllä hyötyä, mutta tukevilla retkisandaleillakin kyllä pärjää. Perilla voi sitten vilvoitella putouksen alapuolella olevassa pienessä poolissa - vesi on kylläkin yllättävän kylmää.

      Canaiman laguuni on myös todella hieno paikka, toivottavasti retkeenne sisältyy käynti myös laguuniin laskevilla putouksilla !

      • Pikkis

        Hola,

        Kiitos tom of lapland neuvoista,retki kuulostaa olevan aika mielenkiintoinen. Tuota lukiessa tuli sitten tietysti mieleeni lisää kysymyksiä. Eli, ilmeisesti jonkin verran vaihtovaatetta kannattaa ottaa mukaan!? Saako housuja koskaan enää puhtaaksi ts. varaanko kamalimmat retkut mukaani? Ilmeisesti reppu olisi aika kätevä mukana?


      • 6.12.palannut
        Pikkis kirjoitti:

        Hola,

        Kiitos tom of lapland neuvoista,retki kuulostaa olevan aika mielenkiintoinen. Tuota lukiessa tuli sitten tietysti mieleeni lisää kysymyksiä. Eli, ilmeisesti jonkin verran vaihtovaatetta kannattaa ottaa mukaan!? Saako housuja koskaan enää puhtaaksi ts. varaanko kamalimmat retkut mukaani? Ilmeisesti reppu olisi aika kätevä mukana?

        Hei!

        Tarkista vielä Finnmatkoilta, millainen retki on kyseessä. Itse olin kahden päivän retkellä Delta-Canaima ja Angel Fallsit nähtiin lentokoneen ikkunasta Canaiman päivänä. Pääosa Canaima-päivän retkestä meni siis Canaiman kansallispuistossa, mikäli oli kyllä upea paikka. Mutta siis Angel Falls käytiin katsomassa vain lentokoneella ja niiden näkyvyyskin riippuu siitä, miten pilvistä on.
        Ostimme retken paikallisesta matkatoimistosta.
        Itselläni on käsitys, että Finnmatkojen retki Angel Fallsille on päivän retki Canaimaan, jolloin samalla käydään joko meno- tai paluumatkalla katsomassa Angel Fallsit lentokoneella. Voin olla väärässäkin, mutta kannattaa tarkistaa asia. Finnmatkat tekivät myös kahden päivän retkiä (Delta-Canaima), mutta Delta on siis aivan toinen paikka kuin Canaima tai Angel Falls.
        Suositelen silti Canaiman reissua, vaikkei se sisältäisikään patikointia Angel Fallseille saakka.
        Oikein rentouttavaa lomaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1670
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1319
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1248
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      180
      1092
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      158
      1033
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      62
      1030
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      892
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      866
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      826
    10. Uutta tietoa sodistamme - muuttuuko käsityksesi?

      Kirja, joka voi muuttaa käsityksiä aivan oleellisesti Talvi- ja jatkosodan aatoista! Olisiko sittenkin tuo Talvisota v
      Maailman menoa
      255
      795
    Aihe