Angel Falls

Pikkis

Hola,

Olemme lähdössä Venetzuelaan tapaninpäivän aamuna ja melko pian loman alkuun Finnmatkojen järjestämälle Angel Falls- retkelle. Odotamme retkeä innolla mutta muutamia kysymyksiä on tullut mieleen. Joten, onko joku ollut kyseisellä retkellä...? Kuinka paljon retkellä patikoidaan? Millaiset kengät kannattaisi varata mukaan? Tarviiko retkellä jotain erityis' varusteita? Kiitos etukäteen kaikesta infosta!

3

1568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tom_of_lapland

      Kävin privaatisti putouksilla viime maaliskuussa, mutta uskoisin, että samaa reittiä käyttävät kaikki matkatoimistotkin. Siis, aluksi lento Canaimaan,ja sieltä sitten 5-6 tuntia curiarolla eli suurella jokikanootilla ylös Rio Carraota ja sitten pienempää Rio Churúnia, jonka varrella Angel Falls'kin on. Joessa on melkoisia könkäitä, ja jokunen niistä jouduttiin ohittamaan jalkaisin. Matka on myös kostea, mutta parkkihappojen ruskeaksi värjäämä jokivesi on onneksi lämmintä.Perillä yövytään sitten riippumatoissa melko alkeellisessa jokivarren leirissä, ja aamulla lähdetään patikoimaan putouksen juurelle viimeiset pari kolme kilometriä, ajassa noin tunnin verran. Polku on kurainen ja liukas, ja loppumatkasta melko jyrkkä ja kivinenkin, joten maastokengistä olisi kyllä hyötyä, mutta tukevilla retkisandaleillakin kyllä pärjää. Perilla voi sitten vilvoitella putouksen alapuolella olevassa pienessä poolissa - vesi on kylläkin yllättävän kylmää.

      Canaiman laguuni on myös todella hieno paikka, toivottavasti retkeenne sisältyy käynti myös laguuniin laskevilla putouksilla !

      • Pikkis

        Hola,

        Kiitos tom of lapland neuvoista,retki kuulostaa olevan aika mielenkiintoinen. Tuota lukiessa tuli sitten tietysti mieleeni lisää kysymyksiä. Eli, ilmeisesti jonkin verran vaihtovaatetta kannattaa ottaa mukaan!? Saako housuja koskaan enää puhtaaksi ts. varaanko kamalimmat retkut mukaani? Ilmeisesti reppu olisi aika kätevä mukana?


      • 6.12.palannut
        Pikkis kirjoitti:

        Hola,

        Kiitos tom of lapland neuvoista,retki kuulostaa olevan aika mielenkiintoinen. Tuota lukiessa tuli sitten tietysti mieleeni lisää kysymyksiä. Eli, ilmeisesti jonkin verran vaihtovaatetta kannattaa ottaa mukaan!? Saako housuja koskaan enää puhtaaksi ts. varaanko kamalimmat retkut mukaani? Ilmeisesti reppu olisi aika kätevä mukana?

        Hei!

        Tarkista vielä Finnmatkoilta, millainen retki on kyseessä. Itse olin kahden päivän retkellä Delta-Canaima ja Angel Fallsit nähtiin lentokoneen ikkunasta Canaiman päivänä. Pääosa Canaima-päivän retkestä meni siis Canaiman kansallispuistossa, mikäli oli kyllä upea paikka. Mutta siis Angel Falls käytiin katsomassa vain lentokoneella ja niiden näkyvyyskin riippuu siitä, miten pilvistä on.
        Ostimme retken paikallisesta matkatoimistosta.
        Itselläni on käsitys, että Finnmatkojen retki Angel Fallsille on päivän retki Canaimaan, jolloin samalla käydään joko meno- tai paluumatkalla katsomassa Angel Fallsit lentokoneella. Voin olla väärässäkin, mutta kannattaa tarkistaa asia. Finnmatkat tekivät myös kahden päivän retkiä (Delta-Canaima), mutta Delta on siis aivan toinen paikka kuin Canaima tai Angel Falls.
        Suositelen silti Canaiman reissua, vaikkei se sisältäisikään patikointia Angel Fallseille saakka.
        Oikein rentouttavaa lomaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe