Tyttöjen välistä...:)

Make up

Hänen nimensä oli...Sara.Hän oli kosmetologina liikekeskuksen kauneushoitolassa, missä opiskelin oppisopimuksella toista vuottani.Tarkoituksenani on nyt yrittää kertoa ensimmäisestä kerrastamme yhdessä, eli siitä mitä tapahtui eräänä iltana liikkeen takahuoneessa, sulkemisajan jälkeen.
Huoltomies oli lukitsemassa liikekeskuksen ulko-ovia.Oli aika nostella tarjouskorit pois käytävältä,sulkea hoitolan omatkin ovet ja pyyhkäistä lattiat.Nämä olivat minun tehtäviäni-Sara siirtyi takahuoneeseen laskemaan päivän kassaa.
Moppasin kengänjälkiä valkoiselta kivilattialta,kun sitten kuulin Saran kutsuvan minua takahuoneesta,jossa asiakkaat hoidettiin,ja jota leikkimielellä kutsuimme "Frankenstainin salongiksi".Vastasin kutsuun,tietysti,ja jätin mopin nojaamaan tiskiä vasten.
Sara istui toimenpidevuoteen reunalla ja näytti...tyrmäävältä.Ei ollut ensimmäinen kerta kun huomasin ahmivani häntä silmilläni;ahmin häntä silmilläni,kuljetin katsettani pehmeäpiirteisten kasvojen,kaulan ja käsivarsien virheettömällä iholla ja vaaleilla,runsaina putoavilla hiuksilla,joita hän tavan takaa joutui sipaisemaan pois edestä,korvien taa....En tiedä,mutta oli kuin halvaus -lämmin sellainen- olisi noussut pitkin ruumistani alhaalta ylös;olisin voinut katsella häntä kai loputtomiin.
Sara mutisi jotain,pyöritteli kynänpäätä huuliensa välissä ja kumartui jälleen naputtelemaan laskukonetta,joka oli paperilakanan päällä hänen vieressään.Kassa,sekä kuittirullat,olivat hänen toisella puolellaan.
-Minä en kai osaa laskea,hän sanoi ja nosti katseensa minuun.-Mikään näistä ei täsmää.Laske sinä nämä...ja nämä..-hän viittasi minut viereensä istumaan,minä istuin hänen viereensä, ja sain kuittirullat syliini-....ja vielä nämä... Laske kaikki yhteen ja sitten...sitten kassa..Ja näitä pitää verrata näihin tässä...Onkohan laskimessa jotain vikaa..?
Sara puheli enemmän itselleen kuin minulle.Aistin hänen ruumiinsa lämmön,istuimmehan aivan kylki kyljessä.Tuijotin häntä,hänen sivuprofiiliaan,hänen sormiaan laskukoneen näppämillä.
Kai Sara kysyi minulta jotain,mihin en vastannut,tai sitten se etten ruvennut tekemään mitä piti,sai hänet nostamaan katseensa.
Tuijotin häntä,tavalla,joka oli sopimaton ja -vakava.
-Mikä on?Sara kohotti kulmiaan.-Hei,ymmärrätkö suomea enää ollenkaan?
Hän tuuppasi minua leikkimielisesti kylkeen,mutta se leikki tyrehtyi heti alkuunsa.En tiedä mikä rohkeus minuun meni,mutta nostin kuittirullat sylistäni -hänestä katsettani irrottamatta-ja laskin kämmeneni hänen reidelleen.Uskalsin,ehkä senkin vuoksi,että olin nähnyt Saran paikallisessa kuppilassa joka yleisesti tiedettiin seksuaalivähemmistöjen suosimaksi,ja josta oli tullut toinen olohuoneeni 18-vuotispäiväni jälkeen.Jos Sara kävi "paikoissa",ei hän nyt ainakaan hirveän ennakkoluuloinen voinut olla...toivottavasti ei.
Tuijotimme toisiamme.
Tuijotimme toisiamme...Tunsin kuinka sydämeni jyskytti,se jyskytti aivan kuin olisi halunnut vapautua luisesta häkistään.Sara ei siirtänyt kättäni pois,enkä pystynyt lukemaan hänen silmistään mitään inhoon viittaavaa-hän ei näyttänyt edes yllättyneeltä.
Hän näytti..uteliaalta?Kyllä,uteliaalta.
Uskalsin ryhtyä kuljettamaan sormenpäitäni hänen reitensä paljaalla osalla,tai sillä sukkahousuihin verhotulla osalla,jonka niukkamittainen työmekon helma antoi.Sara ei kavahtanut kauemmaksi,ei vieläkään.Rohkaistuin kumartumaan vähä vähältä häntä kohti,ja lopulta tunsin hänen lämpimän hengityksensä kasvoillani.Suljin silmäni ja odotin.
Tunsin huulillani Saran huulien aran kosketuksen.Se oli vain hipaisu,ehkä niin,mutta sen herättämä tunnemyrsky oli valtava,mullistava.
Vielä hieman arastellen kiersin käteni Saran vyötärölle,toisen käteni vaeltaessa hänen selkäänsä,niskaansa,hiuksiinsa,ja tunsin kuinka Sarankin kädet rupesivat vaivihkaa tutkimaan minua.
Nousimme seisomaan,koskettelimme toisiamme,suutelimme jo vähän ahnaammin,vähän vaativammin.Kun kielenkärkemme ensimmäisen kerran kohtasivat,olin pudota ja tunsin,kuinka väristykset kulkivat Sarankin ruumiissa.
Sara ryhtyi aukomaan työmekkoni nappeja tarkoituksellisesti viivytellen...hitaasti...yksi kerrallaan.Ja minä tein hänelle saman.Lopulta seisoimme alasti vastatusten.
Sara kävi istumaan vuoteen reunalle ja viittasi minua seuraamaan.Hädintuskin mahduimme olemaan vierekkäin,kun kävimme makuulle,mutta ei sen ollut väliäkään;Sara halusi minun päälleni ja hyllystä hän halusi öljyn,jota tavattiin käyttää kun oli kysymyksessä hierottava asiakas.
En ollut kokematon,oikeastaan olin melko kokenutkin ikääni nähden,mutta kokemukseni rajoittuivat lähinnä miehiin."Alan paikoista" en vain ollut onnistunut löytämään oikein ketään,oman sukupuoleni edustajaa,tarkoitan,joka olisi miellyttänyt minua,ja jota minä olisin miellyttänyt.Olin kaivannut naisen kosketusta niin kauan,niin pitkään ja kai epätoivoisestikin jo,etten voinut uskoa todeksi sitä mitä nyt tapahtui.
Ja mitä tapahtui?
Sara kävi istumaan hajareisin lantioni päälle ja tiputti iholleni öljypisaroita suoraan pullosta.Hän hymyili.Minäkin hymyilin.
Saran kosketukset,kun hän ryhtyi levittämään öljyä iholleni hitain,aistillisin liikkein, tuntuivat miltei sietämättömiltä-hyvällä tavalla.Ensin hän varoi koskemasta herkimpiä alueitani,mutta vähitellen hän siirtyi yhä lähemmäs,lähemmäksi aina vain...ja lopulta hän löysi rinnoilleni,joita ryhtyi koskettelemaan taidolla,niin,etten voinut olla voihkimatta mielihyvästä.Hän siveli,nipisteli,oli hellä ja raju.Ja sitten..sitten hänen sormensa -minun rohkaisustani- lähtivät vaeltamaan alaspäin,ne vaelsivat kylkikaarilta öljytylle vatsalleni,jonka kiihkeä odotus sai aaltoilemaan...ne siirtyivät yhä alemmas ja saivat minut kiemurtelemaan,voihkimaan ja vaatimaan lisää,lisää.......
Sara kävi nyt reisieni väliin ja laskeutui päälleni.Suutelimme rajusti,hyväilin jokaista kohtaa hänessä,jonka kosketukseni saattoi tavoittaa;hän nojautui oikean puolensa varaan ja liu`utti vasemman kätensä haaroväliini,suudellen aina vain ahnaammin.
-Mmmm,hän voihkaisi,kun hänen sormensa löysivät etsimänsä.
Minä uikutin ja kiemurtelin hänen allaan,olin tulessa,olin taivaassa ja helvetissä.
Sara liu`utti öljyttyjä sormiaan vaossani ja löysi nopeasti herkimmän kohtani.Hän hyväili ja kosketteli minua taidolla,kokeneen taidolla niin, etten pian tiennyt tästä ajasta ja maailmasta enää mitään.
Tunsin lämpimien aaltojen nousevan hermoratojani myöten yhä voimallisempina,yhä voimallisempina,mutta juuri "maailmanlopun" kynnyksellä Sara veti kätensä pois.
Hän laskeutui alemmas,suuteli rintojani,nuoli terhakkaita nännejäni,vatsaani....lopulta hänen jumalainen kielensä löysi herkimpäni,ja ryhtyi leikkimään sen kanssa.Hän nipisteli nännejäni samaan aikaan,hyväili reisieni sisäpintoja ja tuntui olevan kaikkialla minussa-en tiedä kuinka se oli edes mahdollista.
Lopulta,kun hänen ahnas sormensa työntyi sisälleni ja rupesi liikkumaan edestakaisin,edestakaisin,edestakaisin...hänen kielensä liikkeiden muuttuessa samalla yhä kiihkeämmiksi,en kestänyt enää,vaan laukesin niin kuin en koskaan ennen.
Myöhemmin,toinnuttuani,annoin minä puolestani hänelle,mitä hän kaipasi ja tarvitsi.
Ja tästä kaikki vasta alkoi...

1

8079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mahtavaa

      Tahtoo kuulla lisää... kirjoitathan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe