Kokemuksia halvoista Sennheiser:stä?

Tarviin Nokian 770 kuulokkeet!

Ajattelin hommaa tohon Noksuun uudet kuulokkeet kun taas vanhoista on johto paskana.

Sennheiseriä on merkkinä kovasti kehuttu, joten sieltä suunalta olen uusia katsellut. Omaa kokemusta ei merkistä ole.

Nämä mallit kiinnostaa:

PMX-60 = 26€
http://www.sennheiser.com/nordic/icm_fi.nsf/root/products_headphones_classicline_hdseries_pxseries_04917

PMX-100 = 33€
http://www.sennheiser.com/nordic/icm_fi.nsf/root/products_headphones_classicline_hdseries_pxseries_500501

PMX-200 = 43€
http://www.sennheiser.com/nordic/icm_fi.nsf/root/products_headphones_classicline_hdseries_pxseries_500502

Mikä noista on mielestänne hinta/laatu-suhteiltaan paras valinta. PMX-100 ja PMX-200 ovat käsittääkseni niskasankaa lukuunottamatta idettisiä PM-100 ja PM-200 kanssa, joten niiden omistajat voisivat myös jakaa kokemuksiaan.

PMX-100 puoliavoimena on saanut kehuja kun googlella asiaa tutkailin, mutta soveltuuko tuo malli ulkokäyttöön? Myös kuulokkeiden istuvuus päähän kiinnostaa ja varsinkin johdon kestävyys. Minulla kun nuo johdot napsahtaa poikki halpis kuulokkeista 2 vkon käytön jälkeen.

Kommentteja ja neuvoja kiitos..

9

2455

  Vastaukset

  • Näitä kuulokkeita koekuunnelleena laittaisin muutaman euron lisää ja ostaisin PX-100:set tai PX-200:set. Näiden kahden välillä kannattaa käydä kuuntelemassa kummasta tykkää enemmän. 100:set ovat puoliavoimet (ja hieman halvemmat), ja 200:set ovat suljetut ja mielestäni toimivat hyvin ulkotiloissa (suodattuu ulkopuolinen melu ihan mukavasti). PX-100:sta myy esim verkkokauppa.com hintaan 37.90€ ja 200:sta hintaan 60.90. Itse olisin ostanut 100:set, mutta ulkokäyttö oli se kriteeri miksi päädyin suljettuun (ja kalliimpaan) malliin.

   • Tuo PX-100 pitäs olla identtinen PMX-100 kanssa, joten siihen päädyin. Avoin rakenne vähän arveluttaa kun itsekin meinasin ulkona käyttää..

    Mistä saa Sennheiseriä halvalla stadista? En jaksa jäädä odottelee postia..


  • Jos nyt aiot hankkia kuulokkeet, niin Sennheiser on hyvä merkki ja Koss myös muitakin.

   Kaikki jotka maksavat alle 200 euroa ovat paskaa, siis jos haetaan kunnon äänentoistoa.

   Jos nyt kuitenkin sellainen vahinko olisi käynyt että kuuntelee MP3 soitinta, niin kyllähän siihen riittää mikä tahansa nappikuuloke, vaika sen saisi yhdellä eurolla tai alle.

   • 1€ kuulokkeet eivät kestä. Menee johdot poikki heti. Sitten liikkuessa musiikki pätkii. Turhia ostoksia vaikka yhden päivän kuunteluun ostaisi. Todettu on..

    20€-50€ saa hyvät luurit MP3 -soittimeen. Enempää ei kannata laittaa kun häviävät kuitenkin tai joku istuu niiden päälle. Himaan jos ostaa niin on eri juttu.


   • jormaXX kirjoitti:

    1€ kuulokkeet eivät kestä. Menee johdot poikki heti. Sitten liikkuessa musiikki pätkii. Turhia ostoksia vaikka yhden päivän kuunteluun ostaisi. Todettu on..

    20€-50€ saa hyvät luurit MP3 -soittimeen. Enempää ei kannata laittaa kun häviävät kuitenkin tai joku istuu niiden päälle. Himaan jos ostaa niin on eri juttu.

    Siis, jos matkaan ja tien päälle, OK, mutta sitten himaan jotain muuta ja ehkä eri vahvistimella, en tiedä.


  • Ei ole kokemusta halvoista sennheisereistä, mutta kyllähän tuo hyvä merkki on. Itselläni on HD-650 kuulokkeet stereoissa ja kannettavaa/tietokone käyttöön olen valinnus Bosen TriPort-kuulokkeet, jotka soveltuvat hyvin tuohon tarkoitukseen.

   On ihana istahtaa rokokoo tuoliin pitkän viikon jälkeen, laittaa sennheiser HD-650-kuulokkeet päähän ja kuunnella aito Rolex ranteessa fuusio jazzia. Raha ei saa olla este unelmien toteuttamiselle.

   • ei ne 650:t maksa ku 300€ vieläkö rantarolexi toimii LOL


  • osaako joku auttaa mulle on gsp 670 ja nyt ei toimi oikee avaan vaikka dc kuulen itte tai avaan pelin kuulen itteni avaan yt kuulen itteni. osaako joku auttaa

  • Hanki bluetooth-kuulokkeet, niin ei tarvitse johtojen kanssa tapella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   528
   3937
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   142
   2671
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   351
   1646