ihanin tuntemani rotu....

Arttur88

Galaktisen Liiton jäsenen kuvaus II
ARKTURUSLAISET:

Jäsenen nimi: Arkturuslaisten liitto(kunta)

Hyväksytty Galaktiseen Liittoon: arviolta 3,75 milj. vuotta sitten

Sijainti: Arkturus-tähti Karhunvartijan tähdistössä

Etäisyys Maasta: Arviolta 36 valovuotta

Elämänmuoto: Hevosen kaltainen inhimillinen olento


Fyysinen ulkomuoto: Arkturuslaiset ovat korkealle kehittynyt inhimillinen nisäkäsrotu, jonka jäsenet muistuttavat läheisesti hevosta. Keho on melko korkea ja hoikka, pää hevosen pään kaltainen. Ihonväri vaihtelee vaniljasta hyvin tumman ruskeaan. Arkturuslaisilla on harja niskan ja pään takana sekä erittäin ohut häntä, joka muistuttaa hevosen häntää vain vähäisesti.

Kädet päättyvät neljään hyvin pitkään ja ohueen sormeen. Kädet, jalat ja koko keho ovat hyvin lihaksikkaita. Arkturuslaisten silmät ovat paljon Maan ihmisten silmiä suuremmat ja ne ovat väriltään joko vaaleansiniset tai tummanruskeat. Korvat ovat kuin maanpäällisillä hevosilla, mutta pienemmät ja pyöreämmät.

Miespuolinen arkturuslainen on pituudeltaan n. 230–265 cm naispuolisen pituuden vaihdellessa n. 210–250 cm välillä.

Erikoistaitoja ja -kykyjä: Arkturuslaisia pidetään Galaktisessa Liitossa ajan mestareina (galaktiset kalenterit jne.) ja heidän kykynsä tieteissä ja filosofiassa ovat poikkeuksellisia.

Unentarve: Yleensä 1–3 tuntia päivässä.

Kieli: Arkturuslaisten kieli kuulostaa samanlaiselta kuin kiinan tai vietnamin kieli.

Emäalukset ja muut alukset: Arkturuslaisten alukset vaihtelevat sukelluskellon muotoisista partioaluksista (pituus n. 12–23 m) linssinmuotoiseen planetaariseen komentoemäalukseen, joka on pituudeltaan yli 22 km.

8

638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maagikko

      Arthurusrotu on oikeasti olemassa mutta ei noin miten sen selitit.
      He ovat siniharmaita korkeintaan 170cm suurisilmäisiä,heidän katseessaan on koko k´maailmankaikkeuden viisaus.
      He ovat avuliaita, ystävällisiä, jos johonkin pitäisi verrata ulkonäköä niin kasvot muistuttavat muurahaista ja he ovat eteerisiä.
      -He eivät aliarvoi meitä eivätkä pidä pönttöinä. Meillä onnyt tämä kehitysvaihe. Jonka kosminen laki vaikuttaa jokaiseen omalla tavallaan.
      Minä olen nähnyt arthurus - ystäväni. Ja olen ollut heidän parannettavana.
      Kiitos heille siitä.

      • Tietävä

        Teillä kaikilla on aivan väärät tiedot. Arcturuslaiset muistuttavat TV-sarjan Alfia paitsi että ne ovat kookkaampia ja roikkuvat tangoissa pää alaspäin kuten laiskiaiset Amazonasin viidakossa. Niillä on kellertävä turkki (joillain beige) ja pienet verestävät tihrusilmät.


      • omie
        Tietävä kirjoitti:

        Teillä kaikilla on aivan väärät tiedot. Arcturuslaiset muistuttavat TV-sarjan Alfia paitsi että ne ovat kookkaampia ja roikkuvat tangoissa pää alaspäin kuten laiskiaiset Amazonasin viidakossa. Niillä on kellertävä turkki (joillain beige) ja pienet verestävät tihrusilmät.

        Itse asiassa arcturuslaiset ovat suomupeitteisiä n. 1,80-2m pitkiä. He ovat ihmisten mielestä aika pelottavan näköisiä, mutta ovat luonteeltaan lempeitä ja rakastavia sekä tavattoman viisaita.


      • hämmästynyt
        omie kirjoitti:

        Itse asiassa arcturuslaiset ovat suomupeitteisiä n. 1,80-2m pitkiä. He ovat ihmisten mielestä aika pelottavan näköisiä, mutta ovat luonteeltaan lempeitä ja rakastavia sekä tavattoman viisaita.

        MITÄ,ONKO MEITÄ KAIKKIA HUIJATTU?


      • Todistaja
        hämmästynyt kirjoitti:

        MITÄ,ONKO MEITÄ KAIKKIA HUIJATTU?

        ...ainoastaan sinua.


      • Pelastunut
        omie kirjoitti:

        Itse asiassa arcturuslaiset ovat suomupeitteisiä n. 1,80-2m pitkiä. He ovat ihmisten mielestä aika pelottavan näköisiä, mutta ovat luonteeltaan lempeitä ja rakastavia sekä tavattoman viisaita.

        Arcturuslaiset ovat ameeban kaltaisia limanuljaskoita jotka syövät ihmisiä.


      • Todistaja
        Pelastunut kirjoitti:

        Arcturuslaiset ovat ameeban kaltaisia limanuljaskoita jotka syövät ihmisiä.

        Pitikö sinun nyt sinne peiliin mennä katsomaan!!!


    • Arcturuslaiset

      Arcturuslaiset

      http://luxonia.com/viestit/109-michelle-walling/5032-2032015-maan-ulkopuolisten-rotujen-opas

      Alkuperä: Arcturus-tähti 36.7 valovuoden päässä meistä.

      Ulottuvuusperspektiivi: 4D – 6D

      Ulkonäkö: Arcturuslaiset ovat humanoideja, mutta niillä on erilaiset piirteet kuin meillä. Näen 6D-Arcturuslaiset pitkinä, valkoisina ja hohtavina hahmoina, joilla on enkelimäiset intensiiviset silmät. Näitä Arcturuslaisia on saatettu nimittää "pitkiksi valkoisiksi". Toiset jotka ovat olleet kontaktissa alemman ulottuvuuden 4D-muotojen kanssa, kuvaavat heitä lyhyiksi, joilla on leveämmät kasvot ja tiiviimpi olemus. Nämä voivat olla eri Arcturuslaisrotu tai pelkästään niiden 4D-muoto.

      Kehitys: En ole vielä tietoinen Arcturuslaisten kehityksestä, paitsi että ne ovat kehittyneet ja tulleet hyvin henkiseksi roduksi ja niiden ajatellaan olevan galaksin teknisesti kehittyneimpien joukossa. Ne ovat itse asiassa saattaneet tulla alun perin Andromedalta.

      Ominaisuudet: Tarkka äly, telepaattinen, alkemisti, analyyttinen tiede, varautunut, hyvin jäsentynyt ajattelu, koodinmurtaja, matemaattinen, parantaja, ulottuvuuksien välinen matkustelu.

      Kyvyt: Eksperttejä käyttämään geometriaa, värejä ja äänivärähtelyjä ajan, paikan, ilmapiirin ja olotilan muuttamiseen. Energeettisiä alkemisteja, arkkitehtejä, rakentajia ja parantajia. Ne näkevät asioiden pinnan alle ja käyttävät tarkkoja menetelmiä ympäristöjen luomiseen ja muuttamiseen, myös muodon terveyden.

      Erityisala: Pyhää geometriaa käyttäen liikutaan ajan ja avaruuden läpi ja vaihdetaan todellisuuksia. Näitä ulottuvuuksien välisen matkustamisen ja kommunikoinnin menetelmiä käytetään koko universumissa. Niitä kutsutaan myös luomaan geometrisiä ääni- ja värimuotoja, jotka muuttavat kehittyviä maailmoja tai siirtävät niihin. Arcturuslaiset ovat usein aivot viljaympyröiden takana. Ne luovat hämmästyttäviä valoaluksia, jotka voivat kulkea monissa ulottuvuuksissa, ja niitä yritetään löytää.

      Perustarpeet: Arvostus ja tarpeellisuus. Arcturuslaiset tietävät olevansa hyviä siinä, mitä tekevät, ja pitävät sen ihailusta. Ne nauttivat kykyjensä käyttämisestä rakentaviin tarkoituksiin.

      Fokus: Nerokkaiden ideoiden suunnittelu ja toteuttaminen universumia palvellen.

      Osallistuminen maapallolla: Arcturuslaiset ovat naapureitamme ja yhteen aikaan jokin ryhmä asui maapallolla, kauan ennen kuin ihmisistä tuli tietoisia, ennen Lemuriaa ja Atlantista. Galaktiset neuvostot päättivät, että tehtäisiin muita kokeiluja auttamaan paikallista rotua kehittymään maapallolla, joten ne lähtivät. Mutta niillä on edelleen kiinnostusta maapallon kehitykseen ja ne ottavat yhteyttä yrittäen avata ihmiskunnan uuteen ajatteluun, erityisesti pyhää geometriaa käyttämällä. Ne suunnittelevat viljaympyröitä uusien kehitystaajuuksien tuomiseksi maapallolle ja sen ihmisille.

      Ihmiskunnan opas: El Ectarus (maapallon 6D-lähettiläs)

      Tähtisiemenet: Monta miljoonaa Arcturuslaista sielua on syntynyt maapallolle ja suuri osuus on nuoremmassa sukupolvessa. Tuntuu siltä, että nämä tähtisiemenet voivat esittää tärkeää roolia lähettiläinä naapurin 4D-Arcturuslaisille ja myös nostaa ihmisten kyvykkyyttä omilla asiantuntemusalueillaan. Nämä tähtisiemenet voivat olla uuden yhteiskunnan suunnittelijoita ja rakentajia innovaatioidensa kautta. Ne eivät ainoastaan näe nykyrakenteiden ja –järjestelmien yli, vaan ne voivat myös lisätä ymmärrystä muodon luontaisista taajuuksista. Ne voivat olla huippumatemaatikkoja, fyysikkoja, geometrisia taiteilijoita, arkkitehtejä, yhteisösuunnittelijoita, systeemisuunnittelijoita, teknologiavelhoja, muusikoita, joilla on taitoa vaikuttavien sointujen täsmälliseen käyttämiseen, ja energiaparantajia jotka käyttävät geometriaa ja ääntä tiettyjen elinten ja henkisten tilojen parantamiseen. Nämä sielut pitävät ennen kaikkea kokeilemisesta ja ideoidensa näkemisestä toiminnasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2117
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1630
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1520
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1165
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe