Rifoles Praia

Matkakuumetta!!

Olen lähdössä Brasiliaan Nataliin ja hotellina olisis Rifoles Praia. Onko kenelläkään kyseisestä hotellista kokemusta?

3

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jep12

      on. Mitä haluat tietää?

      • Matkakuumetta!

        Onko hotelli rauhallisella/hyvällä alueella? Olitko itse hotelliin tyytyväinen? Oliko hotellihuone siisti? Onko allasalue viihtyisä? Lähinnä yleistieto kiinnostaa, ja kaikki mitä viitsit kyseisestä hotellista kertoa. Kiitoksia etukäteen vastauksestasi!


      • jep12
        Matkakuumetta! kirjoitti:

        Onko hotelli rauhallisella/hyvällä alueella? Olitko itse hotelliin tyytyväinen? Oliko hotellihuone siisti? Onko allasalue viihtyisä? Lähinnä yleistieto kiinnostaa, ja kaikki mitä viitsit kyseisestä hotellista kertoa. Kiitoksia etukäteen vastauksestasi!

        Viihdyimme kyseisessä hotellissa hyvin. Aamupala oli laaja, eli ruokaa piisasi ja jos joku loppui tuotiin sitä aina lisää (ei välttämättä samantein).

        Allasalue oli hieno ja aluksi vähän pelkäsimme, että mitenkä sen vesijumpan ym. ohjelman kestää, mutta oikeasti kannattaa itsekkin osallistua vesijumppaan (oli tosi tehokasta). Allasalueella oli varsin monta aurinkotuolia joten kyllä aina jostain paikan sai. Altaan vieressä jos makoili, tuli ainakin meistä liian kuuma ja jos porukat pelasivat vesilentopalloa, niin saattoi saada pallon päähänsä ;o). Hotellin hinnat olivat kalliit, mutta esim. juustohampurilaisesta riitti kahdelle pikkupurtavaksi eli se oli hampurilainen puoliksi ja ranskalaisia perään. Sunnuntaisin oli allasalueella järjestetty BBQ kattaus, joka ainakin meistä oli hyvä. Altaalla joko söit huonelaskuun (ja jokapuolella muuallakin hotellissa) tai sitten maksoit rahalla. Meistä ainakin oli kätevää se, että altaalle ei tarvinnut rahaa ottaa.
        Huoneet eivät olleet kauhean tilavat, mutta kaksi henkilöä niihin ihan hyvin mahtui ja huoneet siivottiin joka päivä. Pyyhkeitä sai aina välillä kaipailla, mutta en jaksanut sillä niin paljon päätäni rasittaa. Kävin vain respasta pyytämässä jos puuttuivat. Vessassa oli joka päivä uudet shamppoo ja hoitoaine pullot (pienet) ja saippua eli jos ei ole kauhean tarkka niistä niin ei kannata ottaa omia mukaan. Minusta olivat ainakin ihan hyviä tuotteita. Tallelokeron ottamista suosittelen -se maksoi muistaakseni 3,7 realia päivä.

        Ilmastointi pelasi hyvin ja avainkortti pitää laittaa oven viereen, jotta saa sähköt päälle. Oven vieressä on myös painike, josta sai laitettua tämän älä häiritse (punainen valo paloi oven ulkopuolella olevassa panelissa). Johonkin pistokkeeseen nämä meidän paksupäiset töpselit mahtuivat, mutta eivät kaikkiin eli jos sinulla on mahdollisuus niin ota suomesta mukaan sellainen pistoke, jonka pistokkeeseen työnnettävät "pistimet" ovat matkapuhelimen laturin paksuiset, näin toimii sitten varmasti esim. föönit jne. Toki vessassa oli fööni, mutta ainakin meidän huoneessa siitä tuli niin kuumaa ilmaa pienellä teholla, että meinasi pää palaa ennenkuin hiukset olivat kuivat.
        Hotellissa on myös respan yläpuolella nettipiste ja siellä oli kolme konetta. Hinta oli aika suolainen. Respan vieressä oli pieni puoti josta sai esim kortteja, aurinkorasvaa uikkareita jne. Postimerkkejä sieltä ei saanut, mutta kortit pystyi jättämään respaan ja he hommasivat niihin merkit. Yhteen korttiin postimerkki maksoi 1,9 realia ja kun sen jätti respan hoidettavaksi oli hinta 2 realia. Ei siis paha homma, kun ottaa huomioon, että postimerkkejä ei ihan niin vain saakkaan. Auton voi myös vuokrata tästä liikkeestä.

        Joka puolella korostui se ongelma, että englannin alkeitakaan ei osattu eli harvase hetki sai elekielellä pelata. Hotellin henkilökuntakaan ei oikein osannut englantia ja pelkän huonenumeron paperille saaminen oli vaikeaa. Kannattaa siis melkein kirjoittaa se pienelle lapulle ja näyttää sitä aina kun tilaa jotain ruokaa. Meidän huone oli siis muuten ok, mutta suihkunurkkauksessa oli kyllä katossa hometta. Noh, eipä se lomaa haitannut. Home taitaa olla oikeastaan kaikkien hotellien ongelma.

        Sijainnista sen verran, että kun joka paikassa on peloteltu, että kuinka vaarallista pimeässä on liikkua niin me aluksi otimme taksin ja menimme sillä rantakadulle. Parin päivän päästä kuitenkin totesimme, että ei siellä niin vaarallista ole ja kävimme päivällä katsomassa reitin, että miten sinne rantakadulle pääsi teitä pitkin ja näin rantakadulle kävely kesti n.15min ja sai vähän liikuntaa ja ruokahalukin kasvoi. Mitään vaaratilanteita ei meille eteen tullut. Pidimme sijaintia ihan hyvänä, sillä mikään liikenteen melu ei hotellihuoneeseen kuulunut.
        Rannassa kävely on kiva harrastus ja rantaa siellä piisaa.

        Pienenä aurinkorasvavinkkinä voisin sanoa, että ennen ostin apteekista P20 aurinkorasvaa, mutta nyt oli tänne meidän apteekkiin tullut sellaista Body Block rasvaa (nimestä en ole ihan varma, mutta apteekissa osaavat varmasti kertoa tarkemmin), joka maksaa saman verran kun p20, mutta siinä on 50ml enemmän. Hyvää tässä toisessa rasvassa on se, että se levittyi paremmin, siinä oli uvb ja uva suojat. Kyseisen rasvan suojakerroin riitti meille, vaikka mieheni palaa suht helpolla (emme kyllä kärvistelleet koskaan koko päivää auringossa -liian kuuma). Aamulla levittää runsaasti koko kroppaan ja menee aamupalalle eli rasvan pitää antaa rauhassa imeytyä iholle (60min) ja sitä ei tarvitse lisäillä päivän aikana, eikä tuo rasva myöskään haise miltään. Osa kauhistelee kun yksi pullo maksaa 20 euroa, mutta jos tavallista aurinkorasvaa käyttää niin aika nopeasti samoihin hintoihin pääsee kun normaalia rasvaa pitää laittaa 4-5kertaa päivän aikana ja minusta se on ainakin sellaista tahraavaa hommaa.

        Hyvää matkaa teille!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      241
      2132
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1378
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1270
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      999
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      835
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      650
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    Aihe