Suositelkaa paikkaa

2+2

Suunnittelemme matkaa Brasiliaan ensi joulun tietämillä, paluu välipäivinä, lähtö esim. 11.-14.12.2007. Meitä on nelihenkinen perhe, lapset tuolloin 5-v. ja 9-v. Tarkoituksena nauttia lämmöstä, auringosta, uimisesta, rennosta tunnelmasta.
Toiveena olis, että metka lentokentältä kohteseen ei olis kovin pitkä. Uuuvuttavan lennon jälkeen pitkä bussimatka ei houkuttele.
Tähän astiset matkailukokemuksemme perheenä rajoittuvat kahteen Turkin matkaan.
Itse olemme silmäilleet Porto de Galinhasia "sillä silmällä"...

6

1210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;...

      Natal

    • Sieltä tulin äsken...

      Hei,
      Vielä vähän uupuneena ja palaneena voin suositella yllä olevaa hotellia. Finnmatkat järjestää sinne matkoja. Matkamme oli kaksiviikkoinen, Natalin lentokentältä matkaa n. 20 min. Hotelli on uusi, vielä kaikki huoneet eivät ole ihan valmiita. Huoneistojakin on. Palvelu pelaa, siistijä käy joka päivä. Kaikki työntekijät ovat todella palvelualttiita ja auttavaisia.
      Ranta aivan vieressä, hotellilla oma allas lapsille ja aikuisille. Varautukaa kuitenkin: kuumuuteen (aurinko polttaa tasan varmasti nekin ilman suojakertoimia, jotka eivät Suomessa pala koskaan), ripuliin (lääkkeitä koko perheelle tarpeeksi mukaan), paikallisten englannin kielen taidottomuuteen (snakirja mukaan), nestehukkaan (vesipullo mukaan) ja maittavaan ruokaan! Rannalta saa ostettua pientä purtavaa ja tuliaisia, kauppiaita on jatkuvasti ympärillä. Erinomainen ranta on loivasti laskeva, merivesi tosi lämmintä. Tuulee melkein aina, mutta se oli vain hyväksi. Mitään pitkähihaisia ei tarvita muuta kuin korkeintaan auringon suojaksi. Eikä umpikenkiä, kaikilla on varvastossut! Kylän kauppoihin on lyhyt matka, mutta kuumuus rajoittaa kävelemistä, jo 100 metrin matkalla pukkaa hiki. Taksin saa läheltä ja halvalla, samoin bussit kulkevat läheltä Nataliin. Isot ostoskeskukset (mm. Midway Mall, joka on Etelä-Amerikan suurin, sekä Natal Shopping) ovat viileitä ja niistä saa miltei kaiken tarvitsemansa.

    • obrigado

      Menkää sinne PdG:iin mieluummin!! En ole kyseisessä paikassa käynyt, mutta Natal ja myös Ponta Negra oli kauhistus! En ikipäivänä lähtisi sinne lasteni kanssa.

      Rannalla koko ajan joku nyhtää hihasta. Lisäksi kamala meteli ja hälinä, loma on siitä paikasta kaukana. Aallot ovat hyviä surffaamiseen, ei uimiseen eikä vesi ole kirkasta. Vedätysmesta.

      • : ======

        NO HUH HUH...... EHKÄ 1 100% ON TÄTÄ MIELTÄ.


    • matkaileva perhe

      Uusperheessemme kuuluvat lapset (20,19,19,18,16)tosin jo lähes aikuisia.Luen päivittäin www.plaza.fi,matkalaukku,keskustelu,kaukomatkat,brasilia.
      Olemme lähdössä Solar-hotelliin Porto de Galinhaseen kahdeksi viikoksi.Sivuilta löytyy
      mahtavan paljon tietoa,kannattaa lukea sieltä !

    • Iines S.

      Menkää ihmeessä Porto de Galinhakseen! Olimme viime vuonna ja siellä saa oleilla rauhassa, ottaa rennosti, nauttia auringosta, ihanista rannoista ja halutessaan tehdä retkiä Recifeen ja muille lähialueille. Ihmiset mukavia, turistit lähinnä suomalaisia ja brasilialaisia.

      Olimme Solarissa puolihoidolla. Hotelli oli menossa remonttiin, mutta se oli loistopaikka jo ennen remonttiakin. Hotellilla on rannalla tuoleja ja palvelu pelaa koko hotellin alueella. Solarin rannassa ei mitään moittimista. Allasalukein siisti ja kaikin puolin mukava. Riippumatoissa tuli otettua muutamat unet ja katseltua ihanaa maisemaa.

      Menisin uudelleen vaikka heti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe