Onko Gmailissa jokin erityinen toiminto jolla se poistetaan vai pitääkö ottaa ylläpitoon yhteyttä jos haluaa sen poistettavan vai onko se yleisin tapa elikkä kun ei käytä sitä X hetkeen niin se poistuu? Ja mikähän tuo X hetki mahtanee olla?
Alkoi tulla mitta täyteen Gmailin dementiaa. Kun siihen asetuksiin laittaa tietyt pop3-asetukset ja kerran käyttää pop3-yhteydellä sähköpostiohjelman avulla niin jopas taas saa käydä "säätämässä" pop3-asetuksia uudelleen kohilleen. Se kun ei nimittäin muista enää sitä että haluan pop3-toiminnon toimivan KAIKISSA viesteissä, vaan se rukkaa sen asetuksen eri asentoon sen jälkeen kun kerran käväsee tsekkaamas postit sähköpostiohjelmalla ja jospa haluan käydä usella ohjelmalla niin sitten ei enää löydykään postia.
Sähköpostiohjelmat itse pitää kyllä huolen siitä ettei jo samoja viestejä ladata uudestaan, ei siitä Gmailin tarvis huolehtia!
Ei jaksa tollasta. Dementtiset vanhuksetkin on kivampia kuin dementiasta kärsivä sähköpostipalvelu. Anteeksi että purkauduin tällä tavalla.
Alkoi tulla mitta täyteen Gmailin dementiaa. Kun siihen asetuksiin laittaa tietyt pop3-asetukset ja kerran käyttää pop3-yhteydellä sähköpostiohjelman avulla niin jopas taas saa käydä "säätämässä" pop3-asetuksia uudelleen kohilleen. Se kun ei nimittäin muista enää sitä että haluan pop3-toiminnon toimivan KAIKISSA viesteissä, vaan se rukkaa sen asetuksen eri asentoon sen jälkeen kun kerran käväsee tsekkaamas postit sähköpostiohjelmalla ja jospa haluan käydä usella ohjelmalla niin sitten ei enää löydykään postia.
Sähköpostiohjelmat itse pitää kyllä huolen siitä ettei jo samoja viestejä ladata uudestaan, ei siitä Gmailin tarvis huolehtia!
Ei jaksa tollasta. Dementtiset vanhuksetkin on kivampia kuin dementiasta kärsivä sähköpostipalvelu. Anteeksi että purkauduin tällä tavalla.
Vastaukset 2
Vanhimmat
"... sen jälkeen kun kerran käväsee tsekkaamas postit sähköpostiohjelmalla ja jospa haluan käydä usella ohjelmalla niin sitten ei enää löydykään postia."
Otitko huomioon tämän:
Kussakin sähköpostiohjelmasi pop3 tilissä on ruksi jolla määritellään jätetäänkö posti palvelimlle vai ei lukemisen jälkeen.
"Kussakin sähköpostiohjelmasi pop3 tilissä on ruksi jolla määritellään jätetäänkö posti palvelimlle vai ei lukemisen jälkeen."
Asian olen kyllä huomioinut. Ja postit on siis jätetty palvelimelle mutta koska Gmail on sekoillut niin että se antaa lukea pop3-lla vain xxxxxxx jälkeen tulleet postit vaikka olen sen säätänyt niin että se antaa lukea pop3:lla KAIKKI viestit. Mutta kun yhdellä koneella käy ensin hakemassa postit ja menee toisella sen jälkeen niin posteja ei hups enää löydykään.
Vaikka ne postit ovat kyllä siellä.
Tai siis olivat, nyt poistin ne itse ja löysin myös tuon kohdan jolla koko tilin voi sulkea. Käytän vastedes muita palveluita jotka ei ole Beta-testausvaiheessa. Maksulliset taitaa olla ainut järkevä vaihtoehto. Tai on kai tuo inmail24 ihan ok sekin.