alastomuus?

moi.

Mitä mieltä olette alastomuudesta uimahalleissa ja kylpylöissä, (siis pesuhuoneessa ja saunoissa). Onko se teistä aivan luontevaa, että ihmiset ovat siellä kaikki alasti vai onko se teisä epämiellyttävää? Haluaisin mielipiteitä aiheesta, kiitos. Ja vielä sellainen kysymys, että mitä mieltä olette siitä, että homoseksuaalit käyttävät myös samaa tilaa, onko se ok.?

17

3640

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jenita

      Ei mulla ainakaan ole mitään ongelmaa ollu koskaan. Mun mielestä ihminen on ihan luonnollisessa tilassa alasti ja kaikki on ihan samassa alastomuudessa. Jos jollain olisi uimapuku päällä niin se häiritsisi, mutta kun kaikki ovat samalla tavalla ilman vaatteita ja ihan samaa sukupuolta.

      Homoseksuaalit ovat ihmisiä siinä missä muutkin, eivätkä katsele joka ikistä saman sukupuolista vastaan tulevaa. Eivätkä he kuuluta olevansa homoja. Eli käyttäytyvätkin samalla tavalla kuin heterot.

      Ei häiritse, ei sitten ollenkaan.
      Enemmän mua inhottaa, jos säärikarvat on ajamatta, vaikka vaan kesäpäivänä kävelisin kaupungilla hame päällä.

    • *Hanna

      Jouluna oltiin sukuloimassa kainuussa päin ja käytiin samalla koko porukka 3 jätkää & 2 likkaa (ikäluokka 14 - 19V) pikkubroidin ehdotuksesta Katinkullassa. Siellä ollaan Saunamaailmassa kaikki ilkosillaan ja se on ihan luonnollista vaikka ensin tuntu oudolta.

      • ymmärtää

        mikä ihme saa penskat luulemaan että saunominen ja uiminen olisi jotenkin seksuaalista??? ei suomalainen keksinyt saunaa seksinnälkään,eihän?????


      • naturz

        Katinkullan tyyli on ihan hyvä ja saisi levitä muuallekin koska bakteerikannat uimahalleissa johtuvat pitkälle siitä, ettei ihmiset riisu uikkareita saunaan mennessä.
        Martinlaakson uimahallissa on taas helmikuun alussa kaikille yhteinen naku-uinti. Olen kerran siellä ollut, hauska meininki pimpit ja pippelit paljaina ilman erotiikan häivähdystäkään.


    • poika 89

      must alastomuus on luonnollista enkä mä ole ikinä ymmärtäny miks siihen liittyy niin paljon salailuu ja häpeilyy jne.eli mulle se on ihan luontevaa eikä must siin ole mitään epämiellyttävää jne.mitä homoseksuaaleihin tulee niin mä olen ihan tietoisesti ollu homon/homojen kans saunas ja mulle se on ihan sama olenko homon vai heteron kans saunas.mulla on sellanen ajatus että katsoa saa,muttei koskea.eli mulle on ihan sama jos joku homopoika/mies salaa kattelee kuhan ei suoranaisesti tölläämään ala tai lähentelemään jne.

      • Pineapple

        Alastomuus on kyllä ihan normaalia. Ja siinä ei ole mitään vikaa että onko homo vai hetero tai jtn.. Ihmisiä kaikki. Tosin, en kyllä nauti alastomuudesta, mutta se on normaalia uimahalleissa muissa.


      • älwäri
        Pineapple kirjoitti:

        Alastomuus on kyllä ihan normaalia. Ja siinä ei ole mitään vikaa että onko homo vai hetero tai jtn.. Ihmisiä kaikki. Tosin, en kyllä nauti alastomuudesta, mutta se on normaalia uimahalleissa muissa.

        "Tosin, en kyllä nauti alastomuudesta, mutta se on normaalia uimahalleissa muissa."

        Miettikääpä monia muita maita, joissa ei voi näyttäytyä alasti edes perheenjäsenilleen, kumppania lukuun ottamatta. Suomalaisia pidetään esim. Australiassa ihan hulluina. Olin siellä käymässä, niin kyselivät, että ihanko oikeasti olen nähnyt esim. jalkapallojoukkuekaverini alasti ja että oikeastiko uimahalleissa ollaan yhtä aikaa alasti ventovieraiden kanssa.


      • Jölli-Joonas
        älwäri kirjoitti:

        "Tosin, en kyllä nauti alastomuudesta, mutta se on normaalia uimahalleissa muissa."

        Miettikääpä monia muita maita, joissa ei voi näyttäytyä alasti edes perheenjäsenilleen, kumppania lukuun ottamatta. Suomalaisia pidetään esim. Australiassa ihan hulluina. Olin siellä käymässä, niin kyselivät, että ihanko oikeasti olen nähnyt esim. jalkapallojoukkuekaverini alasti ja että oikeastiko uimahalleissa ollaan yhtä aikaa alasti ventovieraiden kanssa.

        Mullakin tällanen normaalia sorttia pienempi kyrpä, taidan muuttaa Australiaan. Eihän alastomuudessa vikaa ole, mutta joudun vähän häpeämään. En tiedä mikä siinä on, ei vain kiinnosta esitellä toisille pamppalsseja kun joillain on puolet pitempi. Semmoset kopit niihin suihkuihin niin siitä se lähtee. No eipä kunnolla ole murrosikä päässy vauhtiinkaan mutta kuiteskin. --> Australiaan. :P


    • Anonyymi

      Ihan normaalia, ei ongelma ainakaan mulle,
      joillekin naisille tuntuu olevan kynnyskysymys saunominen alasti miesporukassa, siinä ne on naisetkin
      ihan yhtä tasa-arvoisia kuin miehetkin
      alastomina saunan lauteilla. Joissain suhtein
      alastomuudesta tehdään semmoinen yököttävä asia, mutta mulle alastomuus on
      normaali luonnollinen asia jokapäiväisessä elämässä.

    • Kyllä se on on ihan luontevaa. Ei haittaa vaikka homot ja lesbot on alasti kanssa.
      Jos mennään rannalle ja tytöillä on bikinit ja pojilla uikkari niin ei se paljon alastomuudesta poikkea.
      -
      Muuten haittaako sua jos niissä tiloissa on 60-vuotiaita ihmisiä?

    • Anonyymi

      Uimahalliin ei tietääkseni ole ainakaan (ylä)ikärajoja.

    • Anonyymi

      Kesällä ollaan mökillä saunassa ja uimassa nakuna koko mökki seurue.

    • Anonyymi

      Sehän on vaan immarreltava tunne kun joku saa silmänruokaa. Kylpylöissä aika ajoin käyn ja posliini pippeli saa usein katseita. Jotkut homoja jotkut heteroja. Kyllähän mäkin tiiraan jos hyvännäköinen vartalo / vehje.

    • Anonyymi

      Olemme mieheni kanssa olleet kolme vuotta caravaanareita nyt tuolla uudella Hobby asuntovaunullamme. Ulkomaille ei olla ehditty mutta jo kymmenkunta Suomalaista caravan -paikkaa on käyty läpi.

      Tunnelma on niissä lämmin ja vastaanottavainen. Olen körttisestä perheestä kotoisin ja saunat olivat ensi alkuun ongelma. Yksinkertaisesti jäin pois. Mieheni sanoi aina sieltä palattuaan ettei siellä mitään ihmeempää tapahtunut. Kaikki olivat kuin kirkossa. Välillä nauretaan mutta kaikkinensa todella asiallista.

      Minusta oli outoa että miehet ja naiset, sekä tytöt ja pojat kaikenikäiset ovat saunassa (siis samassa saunassa) ja ilman uima-asuja uimassa. Tällaista se näyttää olevan jokaisella caravanalueella.

      Eräs rouva selitti minulle että caravanalueiden kokoontuminen on yksityistilaisuus yksityisellä maalla. Täällä ollaan niin kuin halutaan. Ne jotka eivät halua olla alasti muiden seassa, voivat varata sauna-ajan jälkeen saunaan yksityisajan ja olla siellä sitten vaikka pornovaatteet päällä jos niin haluaa löylyistä nauttia.

      Täytyy myöntää että kun pääsi häpeän yli niin kyllä sitä sitten käytiin ja viikko oltiin justiinsa parhailla keleillä Porin nudistirannalla. Oli siellä väkeä. Me ja ainakin parituhatta muuta. Itseasiassa en nähnyt yhtään ihmistä jolla olisi ollut mitään vaatetta päällä.

      Reissu oli mahtava ja jää varmasti ikuisiksi ajoiksi mieleen.

      Päätettiin että lähdetään myös ensi kesänä ja ollaan 2 vk. Tulkaa tekin ketä nyt sitten olettekin. Ette varmasti kadu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe