Brasilia -Natal-

Dudette

Heipä hei!

Voisiko paikalla käyneet kertoa harraste-mahdollisuuksista. Olen jo aika paljon lueskellut, ja kaikki kuulostaa tosi kivalta, mutta vielä olisi kysyttävää..

Mitenkäs tuollainen kalastusretki? Kuulin että siellä on jonkinmoinen ruotsalainen heppu joka järjestää, mutta kohtuu kallis. Onko muita vaihtoehtoja?

Mikäs on lähin paikka bongata delfiinejä? Pipa?
Onkos se nyt sitten fiksumpaa tsombailla bussilla vai mennä taksilla?

luin myös jostain akvaariumista jossa olisi pingviinejä ja haita, onko joku käynyt? oliko tiketitin arvoinen?

Noista aktiviteeteistä vielä sen verran että yhtenä päivänä mennään buggy-ajelulle (tietysti, sitä on niin paljon kehuttu!) mutta onko muita tämän tapaisia retkiä ja minkä hintaisia..

Sitten tämä pahiten askarruttava kyssäri.. Minkäs kokoisia vaatteita sieltä löytyy? Olen nimittäin euroopan kokoluokassa varmaan 44 löytyykö mitään päällepantavaa vai kandeeko raahata täältä? sitte kengät.. 39 on brasseille, mikä?

Olen hyvin innoissani matkasta, budejetiksi olen varannut kahdelle henkilölle 1500 eekkerii, mahtaako riittää? millaisia kokemuksia? Halutaan kuitenkin lomailla, eikä niinkään enää siellä miettiä rahaa...

Kiitoksia paljon!

2

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bounty

      Tulin pari viikkoa sitten Natalista. Pipaan kannatta ehdottomasti mennä. Suosittelen myös että yövytte siellä. Se on illalla aivan ihana paikka, hyvä meininki ja ihanian ravintoloita. Ihastuimme Piapaan niin että menimme sinne toisenkin kerran lomamme aikana. Saatte huoneen Pousadasta (majatalo) jotka eivät ole kalliita ja kaikki ihan hyviä!

      Kun otatte buggy-tourin niin valitkaa se pohjoinen reitti. Se on mahtava ja kaikkien mukaan huomattavasti parempi kuin eteläinen.

      Kävimme myös Maracajaussa snorklaamassa. En kyllä suosittele tätä... Melko mitäänsanomaton retki. Meille kyllä sanottiin etukäteen että jos on muualla snorklannut niin ei ole hääppöstä. Emme uskoneet ennen kun olimme itse käyneet.

      Kävimme mangrove metsässä katsomassa rapujen pyydystämistä. Tähän retkeen kuului jokiveneajelu ja sademetsässä kävely. Kiva retki.

      Pipaan menkää paikallisella bussilla koska se on huomattavasti halvempi. Menkää kuitenkin ajoissa että saatte istumapaikat.

      Asuimme Ponta Negrassa. Ihan ok paikka mutta liian turistirysämäinen. Oli ihan ok kunhan liikkui paljon "lähi"ympäristössä koska ympärillä on aivan ihania paikkoja. Varsinkin järvet!! Kyselkää paikan päällä vinkkejä!

      Itse kaupunki Natal ei herättänyt mitään kiinnostusta emmekkä jaksaneet siellä käydä juuri ollenkaan. Melko ruma kaupunki.

      Ottakaa sanakirja mukaan!!!! sitä tarvitsette. Sillä pärjää vaikka ei osaisi muuta kun luetella pari sanaa. Näin me pärjäsimme ja kaikki ovat ystävällisiä ja auttavat mielellään. He vain eivät puhu englantia juuri ollenkaan.

      Hyvää matkaa!! Toivottavasti oli jotain apua!

    • Bounty

      vielä vaatteista.. siellä on isoja kauppakeskuksia joissa osa kaupoista on kalliimpia mutta osa myös halpoja. Sitten toki muut myyjät sun muut.. Olemme noin kokoa 40 ja ei ollut mitään ongelmia löytää vaateitta. Uskon kyllä että sirltä löytyy kaikille. Kenkä valikoimat koostuvat lähinnä flip-flopeista. Niitä löytyy joka koossa ja värissä.

      Se täytyy vielä sanoa että meillä meni kyllä enemmän rahaa kuin mitä ajateltiin! Mutta sitten taas pörräsimme taksilla vähän enemmän kuin mitä olisi tarvinnut. Muistakaa tinkiä!! Kaikki lähtee ihan eri hinnoin kuin mitä pyydetään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      56
      861
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe