Hei Iskä...

Sanna-Marie

Mitäs sinne kuuluu?

Täällä on tapahtunu kaikenlaista - en edes tiedä mistä alottaisin!

Olen tutustunu täällä Reettaan, asuu ihan tässä lähellä. Reetan isäki on todella kiva.

Reetan Simo-pappaankin sain tutustua vähän ennen joulua... Vähän erilainen tutustuminen! Eikä tyyppikään ole mikään maailman ihanin. En muista ehditkö sinä Simoa tavata edes, se on sellainen melko pitkä mies, viikset ja iso vatsa.

Olin juuri lähdössä kouluun yhtenä aamuna kun Simo tuli minua vastaan. Tervehdin ja olin jatkamassa matkaa kun Simo sanoi että hän tietää oikotien. Tiedäthän sinä että minun koulutie on pitkä ja liukas, talvella hankala kulkea niin ajattelin että toivottavasti tästä oikotiestä on jotain hyötyä!

Käveltiin vähän matkaa, huomasin että tultiin Reetan perheen kotitalon pihaan. Simo ohjasi minut keittiön ovesta sisään! Olin ihan ihmeissäni. Keittiöstä mentiin eteiseen ja Reetan vanhempien makuuhuoneeseen. Simo vaan selitti samalla ku otti mun takin ja kengät pois että tämä on nyt sitä oikotietä, muka välipysäkki! Just joo.

Simo veti verhot ikkunoiden eteen, sammutti kattovalot niin että vain kahteen pieeen lukulamppuun jäi valot, ja lukitsi oven. Olin ihan paniikissa, jähmetyin paikalleni.

Simo tuli minun taakse, ihan lähelle, käsi livahti minun paidan sisälle! Toinen käsi löysi tiensä mun hameen alle... Simo veti minut ihan kiinni itseensä, tunsin sen kovan pippelin! Simo kuiskasi mulle että halusi nussia minua...

Nyt se käänsi mut ympäri, kattoi mua silmiin. Sit se alkoi riisua vaatteitaan, katsoi minua koko ajan tiukasti silmiin mutta ei sanonut mitään.

Nyt Simo oli alasti. Se otti pippelinsä käteen ja hyväili sitä, katsoi minua koko ajan silmiin ja virnisti.

Sit minun piti ottaa vaatteet pois. EI! Mutta Simo oli vahva, kun en totellu käskyä niin se tuli ja otti multa vaatteita pois. Hame, paita, sukat, villahousut, rintsikat ja lopulta pikkariut. Oltiin alasti Reetan vanhempien makuuhuoneessa, minä ja ystäväni Reetan pappa!!

Simo nuoli ja puristeli minun tisuja, sitten kaatoi minut sängylle. Sen kädet jäi mun rinnoille mutta huulet liikkui minun vatsaa alas.

Sit se nuoli minun pimppaa! Nuoli ja imi... Ei pitkään, pari minuuttia.

Simo tuli minun päälle, tuntui että menen rikki sen painon alla! Se nuoleskeli minun kovia nännejä ja taas käsi meni minun pimppaan. Nyt sen kaksi sormea meni sinne koloon. Sit se puri ja nuoli minun kaulaa.

Sit Simo katsoi mua silmiin ja sanoi ne sanat joita en unohda ikinä... "Eiköhän nyt olis aika alkaa lapsentekohommiin!" En tiennyt vieläkään mitä olisin tehnyt, olin niin paniikissa.

Simo asetteli pippeliään mun pillunhuulille... Otti minusta kiinni ja työnsi. Se sattui!!

Tuntui oudolta kun vanhan miehen pippeli oli minussa, nussi minua ensin hitaasti, sitten nopeammin ja taas hitaammin. Tiesin senkin että mun tisut olis arat tämän jälkeen kun se niitä niin imi ja nuoli. En ihan heti unohda niitäkään sanoja kun siinä aina välillä kuulin, siitä miten "setä nussii pientä tiukkaa pimppaa" ja "pimppa on ihanan tiukka" ja mitä kaikkea...

Lopulta Simo nai minua tosi nopeasti, sänky natisi ja minusta tuntui että en selviä siitä ainakaan ehjänä, tuo iso mies minun päällä ei ollut mikään pikkujuttu!

Toivoin että kaikki olisi jo ohi. Tajusin sitten että eihän meillä ollu edes kumia!! Pyysin ja rukoilin että Simo lopettais mutta nyt kun mietin, tuntuu että se vaan innostui siitä, työnsi kovempaa ja syvemmälle, imi tisuja rajummin.

Luulin Simon vihdoin ymmärtävän kun hän lupasi ettei laukea minun sisään, lupasi että vetää pippelin pois minun pimpasta "ihan kohta". Koko ajan sanoi että vielä ihan vähän tekee paljaalla, sitten vetää pois.

Tunsin kun Simo laukesi minuun - se siitä lupauksesta!! Tunsin itkun tulevan mutta yritin olla kuin ei mitään.

Simo vielä imaisi mun nyt TODELLA herkkiä tisuja ja nuolaisi pimppaa. Sit se nousi mun päältäni, hieroi minun pimppaa kädellään. Sytytti valot, avasi verhot, keräsi jotain vaatteita lattialta, avasi oven, käski minun lähteä ja häipyi suihkuun.

Voi isä, miltä olisinkaan säästynyt jos olisin vaan mennyt tuttua koulutietä! Monestihan siitä menee ihmisiä ohi, varmaan olisin kyydin saanu.

Nyt minun piti Reetan talolta ensin löytää se polku joka lähtee koululle päin ja sitten toivoa että ehdin ajoissa, tajusin että rannekellokin oli pysähtynyt.

Kaaduin matkalla muutaman kerran, olin tunnin myöhässä kun lopulta pääsin koululle, vaikka luulin myöhästyväni ainakin kaksi tuntia!

Niin ja isä, minä oon raskaana. No, onneksi nyt on edessä vaan lukion viimeinen kevät eikä ensimmäinen ku Hanna-Marialle kävi. Onhan Hannalla ja vauvalla kaikki hyvin? Mahdutaanhan me tämän vauvan kanssa teidän kotiin asumaan?

Rakkaudella,
tyttäresi Sanna-Marie

3

29064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön XXX

      Sanna-Marie,hyvä kertomus.Kirjoita lisää....

    • Lisää heti!

      Ihanaa paljaalla naintia ja tietenkin paksuksi hyvä jatka lisää

    • ...

      ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe