Margaritalla retkeilleet

matkakuumeilija

Lomasuunnitelmat jo kovasti mielessä ja tutkailin tuossa Finnmatkojen retkitarjontaa ja tuli mieleeni kysäistä jo saarella käyneiden ja siellä retkeilleiden mielipiteitä ja kokemuksia. Itselläni on haaveissa päästä tutustumaan hieman myös merenalaiseen maailmaan (snorklaten) ja niinpä mielessä on myös retki joko Katamaraanilla Cochen saareen tai purjehdusretki Los Frailesiin. Finnmatkojen retkikuvauksista saa sen käsityksen, että Los Frailesissa olisi veden alla enemmän nähtävää mutta onko noin? Löytyykö joku joka olisi käynyt jommalla kummalla retkellä? Ei välttämättä Finnmatkojen järjestämänä mutta kuitenkin. Olisi aivan loistavaa jos joku ehtisi ja jaksaisi jakaa kokemuksiaan!

6

2088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miraqua

      Oltiin päivän katamaraaniretkellä Cochen saarelle ja siinä pysähdyttiin ehkä noin tunniksi snorklailemaan johonkin riutalle. Siinä oli melko metalaa eikä pohja näyttänyt mitenkään erikoiselta. Päivä/reissu oli kuitenkin tosi mukava ja voin suositella reissua, jos snorklaus ei ole pääasia. Kaikki ruuat ja juomat sekä kuljetukset sisältyivät hintaan ja hintaa oli n. 36 EUR. Ostettiin retki kadun varren pienestä kojusta jonka nimeä en muista, mutta oli ihan Miraqua ravintolan vieressä.

      • matkakuumeilija

        Kiitos paljon vastauksestasi ja vinkistä!


    • Sirkka

      Käyttäkää rohkeasti saaren paikallisia matkailupalveluja, jos olette kielitaitoisia. Meillä myös rahanvaihto ko yrittäjien kanssa meni hyvään kurssiin, 3700 bolivaria / euro tällä viilolla, kun käytettiin samaa toimistoa kaikkiin palveluihin.

      Itse ei sukelleltu, kun ollaan ikäihmisiä. Käytiin kuitenkin kansainvälisen ryhän mukana Canaimassa ja Delta-alueella lentoreissulla. Matka oli todella fyysisesti vaativa, vaikka ollaan hyväkuntoisia ja päihitetään normaalit suomalaiset kolmikymppiset.

      Kaverit kävivät sukeltelemassa, kehuivat kovasti. Kertaakaan meitä ei yritetty huijata missään, kaikki toimi loistavasti. Ostettiin paljon paikallisia palveluita, me ollaan 60-70 v. ja todella paljon matkustaneita.

      Olkaa rohkeita ja normaalilla tavalla varovaisia!
      Sirkka

    • hurtta

      Otimme purjehdus matkan finnmatkoilta ja verrattuna muihin saimme nauttia oikein kunnon purjeveneestä, vessoineen, keittiöineen ja kaikkineen, kun jotkut muilta matkan ostaneet saivat tyytyä ns. soutuveneeseen, jossa katos ja moottori.

      Itse snorklaus ok. Ei hirvittävän häikäisevä mutta jos on ensikertalainen niin varmasti mahtavaa. Vedessä oli sillä viikolla todella paljon meduusoja mutta se laatu ei ainakaan pahemmin pottanut ihoa.

    • oodi

      Olimme Margaritalla marras-joulukuun vaihteessa.
      Retkiä pitää ehdottomasti tehdä, jos aikoo saaresta jotain nähdä, kannattaa ostaa Aquan paikallisilta myyjiltä.
      Olimme mm. päivän katamaraanipurjehduksella autiolla Cobacuan saarella. Hieno retki, palvelu pelasi, hyvää ruokaa ja juomaa. Saarella on upeat hiekkarannat ja mutakylvyssäkin kävimme. Samalla reissulla myös snorklattiin vanhan hylyn ynpärillä.
      Yksi retki joka kohdaltamme peruuntui viime tingassa oli retki Los Rogues-saarille. Siellä on kuulemme upeaa, snorklaajillekin se on alueen paras paikka. Lento saarille kestää n. 1h. Meillä oli tarkoitus yöpyä saarilla, joten harmi että se retki jäi tekemättä.

    • Homehtunut:(

      Niin, onhan noita reissuja. Cochen reissulla pysähdytään sukeltelemaan jonkin matalikon päälle. Retket vaihtelevat kuitenkin todella paljon. Esim. jeeppisafarit "saaren ympäri". Riippuu kuskista, minne se vie :) Kaikki reissut kuitenkin ollut mielenkiintoisia. Suosittelen ottamaan paikallisilta myyntitykeiltä matkoja finnmatkojen sijaan, koska säästätte paljon bolivaareja "dineroita"! Ekana päivänä rannalla meille tuli myyntitykki tarjoamaan reissuja ja ne oli edullisia ja "all inclusive". Me maksettiin 35$ per pää, mutta halvin mitä kuulin oli 20$. Jos on hyvää kalaonnea, niin kalastamaan barracudaa 120$ ja veneeseen katsomaan kalastamista, nauttimaan auringosta 60$.
      Tarkkana tosiaan pitää olla, koska ystävämme oli lähdössä katamaraani- reissulle, niin huomasivat olevankin jeeppisafarilla hetken päästä... No, saivat ilmaiseksi toisen reissun. Myös ryöstöjä on ollut, mm. 25.1. iltalehdessä hyvä todiste!
      Jos kaikki osuu nappiin, niin loistoreissu on teille tulossa. Itselle jäi kuitenkin huonomaku ensimmäisestä Caribbean-reissulta... Vinkkinä, että tippiä vilkutellen odotustilanteessa saattaa päästä vähän nopeammin... Se voi se odottelu ja lupailu olla välillä helvetillistä siellä paikan päällä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      531
      5799
    2. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      102
      1976
    3. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1961
    4. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      108
      1767
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      62
      1578
    6. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      28
      1577
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1335
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      59
      1194
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      66
      1035
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      1005
    Aihe