Margaritalla retkeilleet

matkakuumeilija

Lomasuunnitelmat jo kovasti mielessä ja tutkailin tuossa Finnmatkojen retkitarjontaa ja tuli mieleeni kysäistä jo saarella käyneiden ja siellä retkeilleiden mielipiteitä ja kokemuksia. Itselläni on haaveissa päästä tutustumaan hieman myös merenalaiseen maailmaan (snorklaten) ja niinpä mielessä on myös retki joko Katamaraanilla Cochen saareen tai purjehdusretki Los Frailesiin. Finnmatkojen retkikuvauksista saa sen käsityksen, että Los Frailesissa olisi veden alla enemmän nähtävää mutta onko noin? Löytyykö joku joka olisi käynyt jommalla kummalla retkellä? Ei välttämättä Finnmatkojen järjestämänä mutta kuitenkin. Olisi aivan loistavaa jos joku ehtisi ja jaksaisi jakaa kokemuksiaan!

6

2072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miraqua

      Oltiin päivän katamaraaniretkellä Cochen saarelle ja siinä pysähdyttiin ehkä noin tunniksi snorklailemaan johonkin riutalle. Siinä oli melko metalaa eikä pohja näyttänyt mitenkään erikoiselta. Päivä/reissu oli kuitenkin tosi mukava ja voin suositella reissua, jos snorklaus ei ole pääasia. Kaikki ruuat ja juomat sekä kuljetukset sisältyivät hintaan ja hintaa oli n. 36 EUR. Ostettiin retki kadun varren pienestä kojusta jonka nimeä en muista, mutta oli ihan Miraqua ravintolan vieressä.

      • matkakuumeilija

        Kiitos paljon vastauksestasi ja vinkistä!


    • Sirkka

      Käyttäkää rohkeasti saaren paikallisia matkailupalveluja, jos olette kielitaitoisia. Meillä myös rahanvaihto ko yrittäjien kanssa meni hyvään kurssiin, 3700 bolivaria / euro tällä viilolla, kun käytettiin samaa toimistoa kaikkiin palveluihin.

      Itse ei sukelleltu, kun ollaan ikäihmisiä. Käytiin kuitenkin kansainvälisen ryhän mukana Canaimassa ja Delta-alueella lentoreissulla. Matka oli todella fyysisesti vaativa, vaikka ollaan hyväkuntoisia ja päihitetään normaalit suomalaiset kolmikymppiset.

      Kaverit kävivät sukeltelemassa, kehuivat kovasti. Kertaakaan meitä ei yritetty huijata missään, kaikki toimi loistavasti. Ostettiin paljon paikallisia palveluita, me ollaan 60-70 v. ja todella paljon matkustaneita.

      Olkaa rohkeita ja normaalilla tavalla varovaisia!
      Sirkka

    • hurtta

      Otimme purjehdus matkan finnmatkoilta ja verrattuna muihin saimme nauttia oikein kunnon purjeveneestä, vessoineen, keittiöineen ja kaikkineen, kun jotkut muilta matkan ostaneet saivat tyytyä ns. soutuveneeseen, jossa katos ja moottori.

      Itse snorklaus ok. Ei hirvittävän häikäisevä mutta jos on ensikertalainen niin varmasti mahtavaa. Vedessä oli sillä viikolla todella paljon meduusoja mutta se laatu ei ainakaan pahemmin pottanut ihoa.

    • oodi

      Olimme Margaritalla marras-joulukuun vaihteessa.
      Retkiä pitää ehdottomasti tehdä, jos aikoo saaresta jotain nähdä, kannattaa ostaa Aquan paikallisilta myyjiltä.
      Olimme mm. päivän katamaraanipurjehduksella autiolla Cobacuan saarella. Hieno retki, palvelu pelasi, hyvää ruokaa ja juomaa. Saarella on upeat hiekkarannat ja mutakylvyssäkin kävimme. Samalla reissulla myös snorklattiin vanhan hylyn ynpärillä.
      Yksi retki joka kohdaltamme peruuntui viime tingassa oli retki Los Rogues-saarille. Siellä on kuulemme upeaa, snorklaajillekin se on alueen paras paikka. Lento saarille kestää n. 1h. Meillä oli tarkoitus yöpyä saarilla, joten harmi että se retki jäi tekemättä.

    • Homehtunut:(

      Niin, onhan noita reissuja. Cochen reissulla pysähdytään sukeltelemaan jonkin matalikon päälle. Retket vaihtelevat kuitenkin todella paljon. Esim. jeeppisafarit "saaren ympäri". Riippuu kuskista, minne se vie :) Kaikki reissut kuitenkin ollut mielenkiintoisia. Suosittelen ottamaan paikallisilta myyntitykeiltä matkoja finnmatkojen sijaan, koska säästätte paljon bolivaareja "dineroita"! Ekana päivänä rannalla meille tuli myyntitykki tarjoamaan reissuja ja ne oli edullisia ja "all inclusive". Me maksettiin 35$ per pää, mutta halvin mitä kuulin oli 20$. Jos on hyvää kalaonnea, niin kalastamaan barracudaa 120$ ja veneeseen katsomaan kalastamista, nauttimaan auringosta 60$.
      Tarkkana tosiaan pitää olla, koska ystävämme oli lähdössä katamaraani- reissulle, niin huomasivat olevankin jeeppisafarilla hetken päästä... No, saivat ilmaiseksi toisen reissun. Myös ryöstöjä on ollut, mm. 25.1. iltalehdessä hyvä todiste!
      Jos kaikki osuu nappiin, niin loistoreissu on teille tulossa. Itselle jäi kuitenkin huonomaku ensimmäisestä Caribbean-reissulta... Vinkkinä, että tippiä vilkutellen odotustilanteessa saattaa päästä vähän nopeammin... Se voi se odottelu ja lupailu olla välillä helvetillistä siellä paikan päällä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1888
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      244
      1808
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      92
      1572
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      110
      1378
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      167
      1132
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1100
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      942
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      938
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      98
      866
    Aihe