Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä kannattaa tehdä Irlannissa/Dublinissa

hanna

Oleskelen Dublinissa 10-15.12 ja mietin et mitä kaikkea siellä voisi touhuta. Kävin tsekkaamassa erinäisiä sivustoja, joissa kaikissa kehotetaan menemään quinnessin museoon, mutta minne kannattaa mennä shoppailee/syömään/baareilee? Jos jollakulla on tietoa muutenkin Irlannista, kertokaa vinkkejä minne kannattaisi mennä ja tehdä.
Kiitos jo etukäteen!!

3

1690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kissus

      Jos et halua poistua kauas Dublinista, osta dartiin päivälippu ja ajele sillä Malahideen, Howthille, Greystonesiin yms. pikkukyliin ja nautin irlannin kauneudesta. Pysäkkejä on valtavasti ja kun jokaisella hyppää ulos, saa pari päivää kulutettua varsin mukavasti = suosittelen.
      Jos kauemmas hingut, osta bussilippu vaikka Gorkiin, Kilkennyyn tai vaikka Galwayhin. Ole siellä yksi- kaksi yötä jossain pikkuhotellissa ja samalla näet maata hieman laajemmalti.

      Shoppailusta:
      Et voi olla löytämättä kaupungin parhaita shoppailukatuja sillä ne sijaitsee kaikki (Grafton st:tä lukuun ottamatta) joen pohjoispuolella. Parhaat kadut ovat Henry St, O`Connell St ja sen kaikki poikkikadut. Älä ohita koskaan Penneys nimistä tavarataloa sillä niissä tekee uskomattomia löytäjä tosi edullisesti = outletmyymälä. Penneysejä on ympäri irlantia, Dublinissakin ainakin 2 juuri em. mainitsemallani alueella.
      Baarit:
      Ne keskittyy Trinity Collegea vastapäätä olevaan (ja jokea noudattelevaan), pitkään ja kapeaan Templebarin alueeseen. Yksittäisiä pikkubupeja on kyllä ympäri kaupunkia ja jos minulta kysytään, on tunnelma niissä parempi kuin turistien suosimissa Templebarin pubeissa/ravintoloissa. Ruokailu kannattaa tehdä myös päivällä juuri pubeissa sillä annokset ovat valtaisia ja hyviä = hinta/laatusuhde on yleensä varsin kohdallaan.

      • black69

        Kiitos sulle vinkeistä!
        Kävin kans lainaamassa pari matkaopusta ja niissä kans kehotettiin lähtemään Dublinin ulkopuolelle jos haluaa nähdä "oikeaa" irkkumeininkiä.
        Saa nähdä millanen matka tulee, sitä innolla odottaen!!


    • tkkgirl

      Itse olen asunut dublinissa n 4 kk vasta, joten en oo ehitnyt kiertää irlantia, mutta dublinia alkaa tuntemaan, mutta ei kuitenkaan turisti puolia.. työpaikkojen ansiosta oon löytäny pari kivaa klubia, ja shoppailu paikkaa..
      st stephens greenin alueelta löytyy hyvin klubeja, harcourt streetillä on ainakin 4 yöklubia ja yhtä monta pubia, russel court hotellissa (ex työpaikkani) on mukava pubi, beergarden, yöklubi, jne.. harcourt hotellissa on kesäsin jätti bileitä, ke to pe ja la iltasin ainakin. ja rockimmasta ja ei niin pintaliito paikoista tykkääville suosittelen tripod/crawdaddy's paikkaa (nykyinen työpaikkani) musiikki erinomaista, paljon keikkoja joka ilta jotain, ja klubi 3 salissa crawdaddyssa melkein joka ilta. suosittelen. shoppailun osalta suosittelen Dundrum ostoskeskusta joka on Luas kyydin päässä, vähän kauempana keskustasta, mutta aivan ihana ostoskeskus, josta löytyy kaikki kaupat yhen katon alta (kiva irlannin säässä myös). tässä pieniä vinkkejä dubliniin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe