Johnny Komea Depp!

Rock lady 69

Tämä on kylläkin mun mielipiteeni mut, Johnny Depp oli komeampi ja ihanampi nuorena!Hän oli kapinallinen muusikko, joka piilotteli uskomattomia näyttelylahjakkuuksiaan!Eräs ohjaaja kerran sanoi, olisikohan ollut Tim Burton, tai joku muu, että Johnnyssa on hiljaista karismaa niinkuin James Deanillakin oli.Johnny eli illuusiossa ja vauhdikasta elämää nuorenpana.Kun Johnny löysi Vanessa Paradiksen ja Lapsiakin tuli ja hänestä tuli elokuvan Pirates of the Caribbeanin myötä suosittu teini-idoli, niin julkisuus kuin oma perhekkin tekivät ujosta Johnnysta määrätietoisen ja varman heppulin.Johnnyn Sekoilut ja Kapinallisuus on nyt historiaa ja mies kovasti yrittää olla hyvä esimerkillinen isä lapsilleen ja faneilleen.Olisin tietysti halunnut itse kesyttää Johnnyn ja perustaa perheen hänen kanssaan, mutta se mahdollisuus siirtyi Vanessalle. Yhtä miestä kun ei vain voi monelle naiselle jakaa.Jotenkin tämä kaikki on niin epäreilua, joten en yhtään ihmettele jos joku ei välttämättä pidä Vanessasta.Vanessa on varmasti Johnnylle hyväksi ja on mukavan tyyne nainen muutenkin.Silti mustasukkaisuus piinaa mieltä.Nykyään Johnny on hamstrannut itselleen kultahampaita jo niin paljon, että työkin kärsii siitä.Jotenkin ne hampaat vain ampuvat yli!xD Välillä käy mielessä eräs asia, että onko johnny siirtänyt hurjan sekoilu-energiansa Jack Sparrow roolinsa kovaan ihailuun.Hänen vaatteensa muistuttavat merirosvotyyliä ja Johnny ei oikeasti ole edes merirosvo!Jotenkin tuntuu, että kaikki jutut Johnny Depistä pyörii vain hänen roolinsa Jack Sparrowin ympärillä.Välillä pelottaa ajatus, että itse Johnny Deppiä ihaillaan vähemmän kuin hänen rooliaan Jack Sparrowia!Toivon että Johnny sekoittaa vielä kerraan korttipakkaa ja löytää uuden roolin, joka vapauttaa hänet Jack Sparrow maineestaan.

7

1337

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rock lady 69

   Tiedätteko mitään uusia asioita Vanessasta ja Johnnysta?En ole kuullut heistä pitkään aikaan mitään.Kai paparazzit ovat vihdoinkin jättäneet heidät rauhaan!xD

  • hille2

   Mitä ihmettä? Eikö Johnny Depp olekaan oikeasti merirosvo? Tämähän on kummallista, koska Daniel Craig on oikeasti Brittien tiedustelupalvelun vakooja, James Gandolfino mafioso, Sarah Jessica Parker freelance-toimittaja, Charlize Theron sarjamurhaaja ja Matti Ranin lääkäri.

   • Rock lady 69

    Johnny on varmaan esittänyt olevansa näyttelijä!Hän voikin olla oikeasti ihq aito merirosvo!Vitsi! vähän siistii!Mä ehdein luulla jo sitä ihmiseks, mut se onkin merilosvo! voi ei mä oon ihan sekaisin!Mä punastelen ja silleen!hei siis daa!


  • hille2

   Me 30-40-vuotiaat tunnetaan Johnny Deppin ura jo siitä lähtien, kun hän näytteli teininä siinä yhdessä high school dramassa. Nykyteinit ihastuivat tyyppiin vasta tuon nykyteinien makuun sopivan Pirates-leffan myötä. Eivät he varmasti Johnnyn monia leffoja edes ymmärrä.

  • EmtjokuxD

   Olen samaa mieltä! Johnny oli komeimillaan näytellessään Tom Hansonia ja Wade "Cry Baby" Walkeria, nykyään hän on rupsahtanut. Mutta kyllä minä silti Johnnystä pidän! :D

  • JohnnyaKomeampi

   Ei kai nyt sentään voi olla, että joku on muka komeampi nuorena? Täytyykin mennä läheisen vanhainkodin hoitsuille kertomaan tuosta, nauravat itsensä uneen.

   Sitäpaitsi Jack Sparrow matkii Andy McCoyta, joten Depp, esittäessään Sparrowta, esittääkin itse asiassa Andya. Tämän ovat niin ohjaaja, kuin Johnnykin itse myöntäneet.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   3934
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   418
   1638
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   148
   1552
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1240
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1154
  6. 50
   989
  7. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   904
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   359
   892
  9. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   878
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   43
   846
  Aihe