Matkakohde? Lentoliput? Vinkkejä?

nuoripari matkalle

Elokuussa olisi haaveena lähteä Brasiliaan, mutta haluaisin ensin vähän kysellä että millä hinnalla, mistä ja milloin ihmiset ovat lentolippujaan ostaneet? Ja jos olette menneet pakettimatkalle niin mitä sellaiset ovat maksaneet ja millaisia olleet? Toisin sanoen matkamme on vasta haaveilun tasolla, emme siis tiedä minnepäin edes mennä, mutta saa toki suositella. =) Meitä olisi lähdössä nuoripari, kohteessa olisi mukavaa nähdä kauniita rantoja, tehdä luontoretkiä ja nähdä pikkuisen paikallista elämää. Suurten kaupunkien vilske ei niinkään kiehdo ja loppukesästä (Suomen) tarkoitus matkustaa, eli missä mahtaisi silloin olla myös mukava ilma?
Kaikki asialliset vastaukset ovat lämpimästi tervetulleita, monta tuntia tiedon etsintää on vielä edessä ja sitä helpottaa varmasti jokaisen Brasiliassa käyneen kommentti. =)

4

625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roberto Carlos

      Pakettimatkoista on sen verran tietoa, että ainaskin Finnmatkoilla eka reissu oli marraskuun alussa. Kuumin kausi siellä on ilmeisesti vuoden vaihteen paikkeilla. Sitä en tiedä järjestääkö mikään muu matkatoimisto matkoja loppukesästä. Pelkkiä lentojahan sinne kyllä saa, mutta ne taitaa olla samaa hintaluokkaa kuin nämä pakettimatkat.Tätä palstaa ja varsinkin Sonera Plazaa lukemalla saa kyllä paljon tietoa Brasiliasta. Sieltä löytyy kyllä tietoja kohteista ja lentojen hinnoista tai ainaskin linkkejä, mistä niitä löytyy. Itse olen ollut Natalissa ja oli ainaskin minun mieleeni.

    • omatoimi

      1100€ lento British airways H.ki- Lontoo-Rio de Janeiro ja takas samaa reittiä.
      850€ hotellihuone Rio de Janeiro(9päivää)

    • brasileiro

      Tuohon aikaan ei tosiaan ole Suomesta matkapaketteja saatavilla. Luulisin, etta ainakin Saksasta saa myos tuolle ajalle. Normaalisti Euroopan matkanjarjestajat myyvat pakettimatkoja tanne vahan ennen joulua ja lopettavat jonkun verran karnevaalien jalkeen (tana vuonna 19-20.2).

      Kelit on etela-Brasiliassa aika viileat tuohon aikaan, kun siella on "talvi", joten suosittelen pohjoista. Jos haluaa merenrannalle niin esim Fortaleza, Belem tms. Itse asun Manauksessa ja tykkaan tasta Amazonasista aika lailla. Merenrantaa taalla ei tietysti ole, mutta jokibiitsia, uima-altaita, vesiputouksia (n. 100 km Manauksesta), luontoretkia, intiaanikylia, kalastusta, aurinkoa jne. Paran-osavaltiossa on Santa Rem ja sen lahella Alter do Chao. Tassa yksi linkki:
      http://www.beloalter.com.br/english/location.html
      Siella on aika kivaa tarjontaa. En tosin ole itse viela tuonne kerennyt, mutta varmasti menen katsastamaan viela. Kavereita on kaynyt ja kovasti kehuvat.

      Kalastukseen loytyy apuja taalta:
      http://www.amazonkingfisher.com/
      Tuonne kun laittaa kontaktipyyntoa, Englanniksi, Portugaliksi tai Suomeksi, niin homma onnistuu kylla.

      Liput tanne Amazonasille maksaa n. 1500€/nena, mutta kannattaa taatusti. Matkatoimistot voi autella ja minkin voin antaa vinkkeja jos on tarvista.

      • lentopassi

        Kannattaa lentään brasiliaan sinne minne halvimmalla pääsee ja ostaa suomesta käsin lentopassi. 4 lentoa makssaa 400e ja passi on voimassa 21vrk, eli lennot on tehtävä 21vrk sisällä. Halvimmat lennot löysin viime matkalle Kalevatravelsilta (ainoastaan heidän www-sivuiltaan, ei puhelinmyynnistä). Lentoliput Sao Pauloon noin 900e lentopassi 400e.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe