Agadirissa lapsille...

kyselijä

Hei, mahtaakohan kukaan tietää, että onko Agadirissa vesipuistoa tai huvipuistoa tms? Meillä riemua riittää ihan pienemmästäkin tivolipaikasta:-) Yksi karuselli on jo ihan riittävä. Olen vaan yrittänyt tällaista löytää ja ei ole kohdalle sattunut.

4

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonne

      Kun menee keskuspuistosta alas Rantakadulle niin siellä on pieni tivoli. Hinnasta en osaa sanoa. KEskustassa samoin lapsiperheille ihan ok, vaatimaton kyllä, lintupuisto.

    • on...

      Meren rannalla on käsittääkseni useampiakin maksullisia uima-allasalueita. Itse kävimme Private Beachillä, missä oli aikuisten ja lasten uima-allas sekä vesiliukumäki. Uima-altaathan löytyy yleensä myös suomalaisten matkanjärjestäjien hotelleista, joten tuo vesiliukumäki oli ainakin meille se ekstrajuttu. Päivämaksu oli 3 euroa ja marokkolaiseen tapaan perheen viisivuotias pääsi ilmaiseksi. Marokossa nimittäin aika monessa paikassa 5-vuotias neitimme sai erikoiskohtelun. Kaupassa tikkarin kaupan päälle ja esimerkiksi paikallisen matkanjärjestäjän retkelle ilmaiseksi. Lapsirakasta kansaa.

      Iltaisin pimeän tultua siellä täällä rantakadulla oli myös lasten huvituksia eli joitain karuselleja, erilaisia pyöriä jne.

      Omana kokemuksena sanoisin, että viikon reissulla perheemme 13-vuotias ja mainittu viisivuotias eivät pahemmin kaivanneet mitään tivoleita tai vesipuistoja. He ovat tottuneet siihen, että he kulkevat katsomassa nähtävyyksiä aikuisten kanssa ja ihmeteltävää riitää siinäkin. Teimme kaksi päivän mittaista retkeä. Toisen Marrakeshiin suomalaisen matkatoimistomme kautta ja toinen oli paikallisen järjestäjän retki. Varsinkin tuo Marrakeshin retki meni kyllä yli odotusten. Jos eläkeläiset jaksavat sen, ei liikkuvaisella viisivuotiaalla ole pahemmin ongelmia.

      • alkuper.kyselijä

        Hei ja kiitos vastauksesta. Me ollaan pari viikkoa matkassa ja meillä on vähän nuorempia lapset eli 3 ja 6v. Me ei niin järin paljoa kierrellä, kun nuorempi nukkuu vielä päiväunet. JOten jos viime matkasta yhtään osaa ottaa osviittaa, niin varmasti ollaan uima-altailla pääasiassa ja päiväunet vähän on siihen aikaan, että meillä nuo retket taitaa jäädä väliin:-)


      • taas vaan
        alkuper.kyselijä kirjoitti:

        Hei ja kiitos vastauksesta. Me ollaan pari viikkoa matkassa ja meillä on vähän nuorempia lapset eli 3 ja 6v. Me ei niin järin paljoa kierrellä, kun nuorempi nukkuu vielä päiväunet. JOten jos viime matkasta yhtään osaa ottaa osviittaa, niin varmasti ollaan uima-altailla pääasiassa ja päiväunet vähän on siihen aikaan, että meillä nuo retket taitaa jäädä väliin:-)

        Jos meinaatte tosiaan olla 2 viikkoa, niin miten olis autonvuokraus? Ainakin jos on vahänkin tottumusta kaupunkien läheisyydessä olevaan vilkkaaseen liikenteeseen(unohtakaa Suomikohteliaisuudet). Vuokraus tulis tuolla määrällä varmasti halvemmaksi ja saisi itse päättää miten edetään. Nuorimainen vois heittää päikkärit ajomatkan aikana. Mutta siirtymät vain päiväsaikaan. Näin ainakin itse meinaamme tehdä ensi kerralla kun tulemme Agadiriin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe