Vastatkaa maagikot!

Noitaihminen

Eli olen harjoittanut pieniä loitsuja ja tarot-kortteja jo useita vuosia. Loitsut jätin sitten taakseni, koska minusta alkoi tuntua, että en enää tiennyt minkä kanssa aloin olla tekemisissä, koska minulla ei ollut ketään viisaampaa opettajaa elämässäni.

Sain empämukavan tunnun siitä, että joku outo tunnelma olisi astunut asuntooni. Tosin loitsujen osalta asiat menivät, kuten pitikin.

No niin itse asiaa. Olen todella huolissani suhteestani tarot-kortteihini. Niitähän ei tulisi lainata magiasta kiinnostuneille ystäville, mutta olen tehnyt niin. Miten teillä?

Nyt minusta tuntuu, että suhteeni kortteihin ei ole enää niin intuitiivinen kuin se joskus oli. Kortit ikään kuin vittuilevat minulle. Osaan ottaa piikin vastaan, mutta niiden entisenlainen asenne eli rakentava asenne on poissa ja tilalla on jotain hyvin terävää ja vittumaista.

Voisiko tarot korttien uusi "sisäänajaminen" auttaa ja miten se tehtäisiin? Lisäksi kiinnostaisi, että voiko tarot-korteilla kutsua epämiellyttäviä henkiä kotiinsa tai voiko niiden takana olla jotain demonista? En pelkää sellaisia voimia, lähinnä ne ottavat päähän ja kortit jäävätkin sitten hyllylle valitettavasti pölyttymään. :(

21

2628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Revolver

      Mitä Tarot-kortteja käytät? Pakoissa on valtavasti eroja.

      Jos käytät Crowleyn Thoth-tarottia, ei tarvinne miettiä miksi ne ovat vittumaisia.

      Itse käytän juuri Crowlyn pakkaa, ja olen ollut tyytyväinen niihin. Ne ovat todella vittumaiset, mutta juuri se tekee niistä niin kirpaisevan totuudenmukaiset ja viime kädessä hyödylliset.

      En tarkoita, että todellisuuden perimmäinen luonne olisi aina vittumainen ja inhottava, ja että maagikoiden tulee olla kyynikoita. Mutta koska ihmismieli hamuaa miellyttäviä asioita ja työntää pois epämiellyttäviä, jää mm. Tarot-korttien tehtäväksi muistuttaa meitä monista ikävistä asioista.

      Toinen pakka jota käytän on se ihan tavallinen Rider-Waite, joka jakaa mielipiteet. Minusta kortit ovat todella hienoja ja ne puhuvat hienostuneesti ja tarkasti. Toisten mielestä ne ovat ruman näköisiä ja lähinnä käsittömättömiä. Ne eivät puhu yhtä terävästi kuin Crowleyn pakka, mutta vaikuttavat pysyvän totuudessa. Jättävät kylläkin enemmän tulkinnan varaa... makuasia.

      En tiedä voiko pakan luonne muuttua jos lainaat sitä toiselle. Perinteisesti kaikki noidat ja shamaanit ovat ajatelleet, ettei omia taikakaluja saa lainata muille. Ehkä meidän pitäisi kuunnella heitä. Itse en oikein tiedä onko sillä väliä. Ainakin luulisin, että jos oma suhtautumisesti tarvikkeisiisi muuttuu lainaamisen jälkeen, silloin sillä ainakin on merkitystä.

      Viime kädessä minä olen sitä mieltä, että voit ennustaa vaikka Siwan ostoskuitilla jonka löydät kadulta. Mutta meidän järkemme ei välttämättä aina hyväksy tällaista ajatusta, vaan vaatii ikäänkuin jotain perusteluita tyyliin: "Ennustamiseen tarvitaan TAROT-pakka, eihän se millään ostoskuitilla voi toimia! Jokin roti täytyy sentään magiassakin olla!"

      Lopuksi tärkein: Se vittumainen atmosfääri kotonasi ei välttämättä ole mitään vahingollista. Ihmisen mieli, joka ei hyväksy käsittämättömän olemassaoloa tulkitsee kovin helposti kaiken tuntemattoman pahantahtoiseksi. Hyvääkin tarkoittava "maaginen läsnäolo" voi tuntua pelottavalta tai jopa vittumaiselta. Minun ratkaisuni on ollut antautua kaikelle, mitä ikinä magian harjoittamiseni johdosta tapahtuukaan. Ja kas kas, pahuuden läsnäolon takaa onkin aina paljastunut kirkas valo. Ja näin tajunta laajenee.

      Demoneilla, varsinkin niillä inhottavilla, on oma tärkeä tehtävänsä maagikkojen johdattamisessa polulla. Jos meille ei koskaan vittuilla, kuinka voisimme ymmärtää miten pellejä olemme? Ja paras vittuilija on tietenkin maailmojen välissä asuva olento - demoni, joka meistä vajavaisista ihmisistä poiketen näkee meidän typeryytemmekin neliulotteisena.

    • väärinajattelija

      Suosittelen tehtäväksi karkoitusrituaalin ennen korteilla työskentelyä. Lesser Banishing Ritual of the Pentagram tuntuu olevan suosittu, ja netistä löytää helposti sen kaavan.

      Parempi tietenkin olisi, jos säätäisit itsellesi sopivan rituaalin, etkä käyttäisi mitään niin sanotusti suoraan kaupan hyllyltä. Se vaatii, että tiedät mistä siinä on kyse, ja että käytät itsellesi uskottavan ja luotettavan tuntuisia menetelmiä ja välineitä. Erilaisia karkoitusrituaaleja löytyy netistä vaikka kuinka paljon, ja niiden pohjalta on helppo lähteä kokeilemaan ja kehittelemään. Tärkeintä on oikean tunnelman tuominen ja mielen tyhjentäminen turhasta paskasta ennen varsinaista työtä, eli korttien lukua sinun tapauksessa.

      Välineiden lainaamisesta en osaa sanoa mitään. Sinun tapauksessasi kuitenkin vaikuttaa siltä, että koska olet lainannut kortteja ja kuullut että niin ei saisi tehdä, olet itse epävarma ja se heijastuu korttien lukemiseen (ts. tunnet niiden vittulevan, koska et luota että olet tehnyt "oikein"). Saattaisi riittää, jos ostat uuden pakan, mielellään erilaisen kuin mitä olet aiemmin käyttänyt. Suorita sille jonkinlainen puhdistusrituaali, jolla kytket kortit itseesi. Uutta pakkaa et sitten lainaa kenellekään, älä anna muiden edes koskea niihin, ellei se ole välttämätöntä. Jos epäilet muiden hipelöineen pakkaa, suorita puhdistusrituaali ennen työtä.

      Vanha pakka kannattaa hävittää parhaaksi kokemallasi tavalla, jos haluat jollekin ikävyyksiä, anna pakka hänelle. Polttaminen ja tuhkien hävittäminen on varmaankin tehokkain keino, etenkin jos sen tekee rituaalisesti.

      Taustalla olevasta demonisuudesta... Joo, todennäköisesti siinä on, ainakin Epäluulon, Epäilyn ja Pelon demoneita, koska tulokset ovat mitä ovat. Korteilla itsellään tai niiden lukemisella harvemmin tulee demoneita kutsuttua, ellet sitten ole oppinut jotain ikävää itsestäsi ja yrittänyt tunkea sitä taka-alalle. Alitajunnan demonit ovat niitä ikävimpiä, koska niistä eroon pääsemiseen tarvitsee tutustua omiin synkempiin ja ikävämpiin puoliin. On hyvinkin mahdollista, että olet korttien lainaamisen seurauksena herättänyt itsessäsi epäilyn, ja tämä heijastuu korttien luvussa vittuiluna. Tämä voi johtua siitä, että koet alitajuisesti korttien "pilaantuneen" sen seurauksena, että olet antanut muiden käyttää niitä. Mieti itse, mikä olisi paras keino puhdistaa kortit ja itsesi. Pelolle ei kannata antautua, pelko tappaa.

      Ja muista: objektiivista todellisuutta ei ole, "it's all in your head, dude"

    • Qadesha

      Lukiessani eilen aloitustasi meni tovi ja tähän tietokoneeni lähettyville ilmaantui pierun hajua... En nyt sentään väitä että se sieltäkäsin tuli, mutta aika huvittavaa oikeastaan. Ehkäpä tässä olisi se vastauksentynkä sinullekin, että älä ota asioita niin kauhean vakavasti.

      En tarkoita sitä että kaikki henkisyys tai magia on puppua, vaan että jos ihminen on kauhean kuolemanvakava ja iloton, niin silloin voi tietynlaisia vaikutuksia alkaa ilmaantua hänen elämäänsä. Joko hänen oma alitajuntansa/yliminänsä kompensoi ylivakavuutta asioilla joissa joutuu väkisinkin vähän ymmälleen, tai sitten jos nyt vallan henkien kanssa vehtailee muutenkin, niin sieltä tulee sitten kaikenlaista heihei-henkeä hilluskelemaan siihen, tökkäistäkseen vakavaa ihmistä.

      Esim. Revolverin esilletuomat Thoth-kortit ovat erinomainen väline havaita turhanaikuinen pönötys ja pelokkuus itsessään. Ottaa vaikka sen hassunhauskan Paholainen-kortin, ja jos ei itse siitä saa mitään irti, niin lukeepi Zieglerin kirjasta "Tarot - sielun peili" sen kortin kuvauksen, niin siinäpä sitä on miettimisen aihetta.

      Pelkkä viisastelu, vittuilu ja piruilu jokapäiväisenä herkkuna ei tietenkään pidemmän päälle pahemmin lämmitä, mutta varmasti jos ihmisen elämä noin yleensä on kestävällä pohjalla tämä vittuiluvaihe kestää vain niin kauan että ihminen havahtuu tajuamaan jonkin tietyn asian jonka hän on antanut jäädä pimentoon joko keskenkasvuisuuttaan, estoisuuttaan tai silkkaa typeryyttään. Eiväthän asiat elämästä poistu sillä että sulkee silmänsä ja istuu meditoiden kuin viimeistä päivää.

      Voisi siis summata että minä(kään) en usko että toisten ihmisten kautta tulee henkiä tuosta noin vaan ihmisen riesaksi ellei sellaiseen ole selvä tilaus tai siinä koko jutussa joku tarkoitus. Alkamalla pelätä kaikkea ja kaikkia muodostuu kanavaksi jossa on loputon imu vastenmielisiin kokemuksiin, koska sitä mitä pelkää joutuu kohtaamaan tuon tuostakin.

      - Itse olen aivan viimeaikoina jonkinlaisen paussin jälkeen taas havainnut kaikenlaisia selittämättömiä hajuja, muutenkin, asunnossa, sekä takaa tai sivulta ohi vilahtavia hahmoja ja varjoja. Mutta ei tämä minua kauheammin pelota, jostain syystä olen aina onnistunut pelkäämään eläviä ihmisiä paljon enemmän kuin kaikenlaisia öhkömönkiäisiä. Ehkäpä pelkoenergiaa ei niin paljon loppujen lopuksi riitäkään että jaksaisi pelätä aivan kaikkea; lienen siis sitonut pelkoni yhteen kohteeseen ja tät's it. En tiedä voiko näin joku toinenkin tehdä, tai voiko näin tehdä tietoisesti.

      Mutta jos se onnistuisi niin sitähän voisi tietentahtoen pelätä aina pikkuisen päivän varrella silloin kun se ITSELLE sopii, ja muut ajat olla lunkisti. ;)

      • Noitaihminen

        Sain parista ekasta vastauksesta mainioita ajatuksia pulmaani.

        Ei muuten ollut kyse siitä, että kokisin sen epämiellyttävän atmosfäärin pelottavana, lähinnä se kummastuttaa minua. Vähän kuin spurgu joka tulee bussissa istuu viereen, eihän ne usein pelota, mutta jos saisi valita paikan niin ei sitä nyt sen haisevimman henkilön viereen väkisin halua.

        Korttini tosiaan lisäksi ovat Crowleyt. Me ihmiset olemme usein "pellejä" joten sen havaitseminen on kyllä kasvun kannalta hyvin tärkeää, mutta kyse oli siitä, että tämä muutos tähän vittuimaiseen kerrontatapaan on tullut niin yllättäin ja nopeasti.

        Mitä siihen pierun hajuun tulee, niin minusta kuulostaa siltä että se tuli juurikin hyvin läheltä sinua. ;) Enkä ole yhtään kuolemanvakava tai iloton, päinvastoin oikeastaan.


      • Qadesha
        Noitaihminen kirjoitti:

        Sain parista ekasta vastauksesta mainioita ajatuksia pulmaani.

        Ei muuten ollut kyse siitä, että kokisin sen epämiellyttävän atmosfäärin pelottavana, lähinnä se kummastuttaa minua. Vähän kuin spurgu joka tulee bussissa istuu viereen, eihän ne usein pelota, mutta jos saisi valita paikan niin ei sitä nyt sen haisevimman henkilön viereen väkisin halua.

        Korttini tosiaan lisäksi ovat Crowleyt. Me ihmiset olemme usein "pellejä" joten sen havaitseminen on kyllä kasvun kannalta hyvin tärkeää, mutta kyse oli siitä, että tämä muutos tähän vittuimaiseen kerrontatapaan on tullut niin yllättäin ja nopeasti.

        Mitä siihen pierun hajuun tulee, niin minusta kuulostaa siltä että se tuli juurikin hyvin läheltä sinua. ;) Enkä ole yhtään kuolemanvakava tai iloton, päinvastoin oikeastaan.

        Oukkidoukki, yhdestä viestistä on vähän vaikea aina saada täsmällistä selkoa mitä ajetaan takaa.

        Täytyykin meitsin seuraavaksi tutkia näitä hajukummituksia tarkemmin, kun nyt tulivat tälleen ajankohtaisiksi taas kerran... Ukko juuri ilmoitti että oli kissa hän bonganneet jonkun aavekissan. Sekös se täällä sitten pieree... xD


      • Revolver
        Qadesha kirjoitti:

        Oukkidoukki, yhdestä viestistä on vähän vaikea aina saada täsmällistä selkoa mitä ajetaan takaa.

        Täytyykin meitsin seuraavaksi tutkia näitä hajukummituksia tarkemmin, kun nyt tulivat tälleen ajankohtaisiksi taas kerran... Ukko juuri ilmoitti että oli kissa hän bonganneet jonkun aavekissan. Sekös se täällä sitten pieree... xD

        Anteeksi nyt että kysyn tätä magia-palastalla kun ollaan, mutta oletko miettinyt sitä selitystä, että piereskelette itse, ja jostain syystä mieluummin syytätte kummituksia, kuin myönnätte, että ruokavaliossa olisi vielä parantamisen varaa?

        Jos sinä ja miehesi ette varmasti piereskele, niin se voi olla kissakin joka tuhnauttelee. Meidän koira päästeli joskus aika mojovia tuoksuja.

        Pierua muistuttava haju voi tulla jostain muustakin, vaikka jostain liikentestä tms.

        Tietty jos olet varma, että ne ovat hajukummituksia, niin... siinä tapauksessa veikkaan, että ilmanpuhdistin auttaa siinä missä manauksetkin. Hajukummitukset jäänevät mielellään asumaan aktiivihiilisuodattimeen.


      • Qadesha
        Revolver kirjoitti:

        Anteeksi nyt että kysyn tätä magia-palastalla kun ollaan, mutta oletko miettinyt sitä selitystä, että piereskelette itse, ja jostain syystä mieluummin syytätte kummituksia, kuin myönnätte, että ruokavaliossa olisi vielä parantamisen varaa?

        Jos sinä ja miehesi ette varmasti piereskele, niin se voi olla kissakin joka tuhnauttelee. Meidän koira päästeli joskus aika mojovia tuoksuja.

        Pierua muistuttava haju voi tulla jostain muustakin, vaikka jostain liikentestä tms.

        Tietty jos olet varma, että ne ovat hajukummituksia, niin... siinä tapauksessa veikkaan, että ilmanpuhdistin auttaa siinä missä manauksetkin. Hajukummitukset jäänevät mielellään asumaan aktiivihiilisuodattimeen.

        Verrattuani omien päästöjeni ajoitusta tähän oletettuun kummittelupäästöön täytyy sanoa että hieman eri kellonaikoihin tuntuvat sijoittuvan.

        Hieman kuin tilauksesta tämä kuitenkin - mitä sitten onkaan - tuli, sillä juuri taannoin olin ihmetellyt että kumma kun ei mitään "ilmiöitä" ole tässä viimeisimmässä asunnossa ollut. Eikös piakkoin jokin ihmisen kokoinen varjo lipunut takanani vasemmalta oikealla kun istuin tietokoneen ääressä, ja kaikenlaista vipatusta ilmaantunut silmäkulmaan. Plus nyt sitten tämä haju.

        Liikennettä tässä ei ole lähistöllä ja ikkuna oli kiinni.

        Voisin toki itsekseni näitä ihan vaan sekoilla, mutta mieheni havaitsi tässä samaisessa huoneessa taannoin kissakummituksen jota kuulema toinen kissoistammekin oli pitkään seurannut katseellaan.

        JOS tässä henkoset leikkiä lyö vain sen takia että ajattelin kuinka vähäistä on touhut olleet, niin kovin ovat nopsia reagoimaan. :)


      • Revolver
        Qadesha kirjoitti:

        Verrattuani omien päästöjeni ajoitusta tähän oletettuun kummittelupäästöön täytyy sanoa että hieman eri kellonaikoihin tuntuvat sijoittuvan.

        Hieman kuin tilauksesta tämä kuitenkin - mitä sitten onkaan - tuli, sillä juuri taannoin olin ihmetellyt että kumma kun ei mitään "ilmiöitä" ole tässä viimeisimmässä asunnossa ollut. Eikös piakkoin jokin ihmisen kokoinen varjo lipunut takanani vasemmalta oikealla kun istuin tietokoneen ääressä, ja kaikenlaista vipatusta ilmaantunut silmäkulmaan. Plus nyt sitten tämä haju.

        Liikennettä tässä ei ole lähistöllä ja ikkuna oli kiinni.

        Voisin toki itsekseni näitä ihan vaan sekoilla, mutta mieheni havaitsi tässä samaisessa huoneessa taannoin kissakummituksen jota kuulema toinen kissoistammekin oli pitkään seurannut katseellaan.

        JOS tässä henkoset leikkiä lyö vain sen takia että ajattelin kuinka vähäistä on touhut olleet, niin kovin ovat nopsia reagoimaan. :)

        Sinulla lienee sitten vain hyvät näkijän lahjat. Itse suhtaudun edelleen hajukummituksiin skeptisesti, koska ajatus kuulostaa niin omituiselta. Ehkäpä minun pitäisi silti vielä miettiä asiaa. Itsekin kuitenkin uskon kaikenlaisiin yhtä hullunkurisiin juttuihin, kuten kaksiulotteisiin suorakaiteen muotoisiin ulottuvuusporttidemoneihin, jotka piileskelevät avattujen ovien ja seinien väliin jäävissä kapeissa tiloissa myhäillen sille kuinka harva koskaan huomaa niitä. :-)


      • Qadesha
        Revolver kirjoitti:

        Sinulla lienee sitten vain hyvät näkijän lahjat. Itse suhtaudun edelleen hajukummituksiin skeptisesti, koska ajatus kuulostaa niin omituiselta. Ehkäpä minun pitäisi silti vielä miettiä asiaa. Itsekin kuitenkin uskon kaikenlaisiin yhtä hullunkurisiin juttuihin, kuten kaksiulotteisiin suorakaiteen muotoisiin ulottuvuusporttidemoneihin, jotka piileskelevät avattujen ovien ja seinien väliin jäävissä kapeissa tiloissa myhäillen sille kuinka harva koskaan huomaa niitä. :-)

        Jos oikein monimutkaisen tästä asiasta teemme, niin voihan se olla että jokin selittämätön tekijä X muuntuu minun tietoisuudessani hajuksi. Mutta jonkinlainen muistikuva minulla on että miehenikin taisi reagoida siihen jotenkin, kun vuosia sitten heräsin keskellä yötä haistaen veren ja mudan hajun ja asunnossamme liikuskellessani aistin sen hajun selvimpänä isävainaan räkkikaapin ympäriltä. Täytyisi kysyä häneltä, mutta lienee varmaan jo unohtanut, kuten ihmiset yleensä tapaavat kaiken unohtaa... (Isävainaan kuolemaan liittyi mm. veri oleellisena tekijänä.)

        Sittemmin sen räkin ovi aukeili itsestään (itse en sitä nähnyt, mieheni näki), ja liekö sillä sitten ollut murhanhimoisia taipumuksia kun muuan muuttomies kaatui sen kanssa portaikossa ja siinä olisi voinut käydä hullusti, jos lasiovi olisi helähtänyt palasiksi (kurkku vaikka poikki muuttomieheltä...)

        Lopulta veimme räkin roskakatokseen, josta se joitakin kuukausia myöhemmin yhtäkkiä ilmestyi talomme rapun eteiseen. Tämän johdosta mieheni tulikin tukka pystyssä kotiin, kun hermostui siitä ettei siitä hemmetin huonekalusta päästä näemmä millään eroon kun se jo palaakin omin päin. Katosi se siitä sentään (sen jälkeen kun eräät naapurit olivat riidelleet, siellä kai sitten vaimo "ystävällisesti" selvitti miehelleen että moinen kökkökalu ei heille tule). xD


    • cyberanimus

      Kuten joku täällä jo sanoikin, niitä henkilökohtaisia "taikavälineitä" ei pitäisi lainata ympäriinsä, vaan sitten antaa eteenpäin tai polttaa, jos nyt välttämättä haluaa niistä luopua. Siihen on ihan järkevä syykin, jos ajatellaan että jokaisessa meissä on tietty energiakenttä, jota käytämme ja jota hyödynnämme taikuudessa, se myös väistämättä tarttuu "työkaluihimme" toimiakseen niiden kautta keskitetymmin. Tästä syystä useamman ihmisen käyttämät välineet eivät olekaan enää yhtä tarkkoja ja paikkaansa pitäviä kuin yhden ihmisen välineet(tämän näkee jo maallisissakin välineissä, jotka joudutaan virittämään kullekin henkilölle erikseen toimiakseen kunnolla).

      Halutessasi korttiesi toimivan taas samalla tavalla kuin aikaisemminkin, niiden "puhdistaminen" olisi suotavaa. Kuluneena viisautena suosittelen merisuolan käyttämistä siten, että "hautaat" kortisi pariksi päiväksi suolaan ja otat ne sitten uudelleen käyttöösi. Suola kannattaa heittää pois. Että näin vanhaa ja kulunutta tietoa kerraten.

      • Noitaihminen

        Nythän ne kortit vasta vetää herneet nenään kun täällä foorumeilla kerron millaisia vastauksia ne minulle antaa. No ajattelin ennen suolausoperaatiota vielä hyvästellä nuo vanhaenergiset kortit. Tein kelttiläisen ristin niistä ja muualta minulle tulevat energiat kortin kohdalla minulle tuli kortti Paholainen. Siinäpä vastaus kysymykseeni.

        Pitää kyllä myöntää, että mustaa huumorintajua siis näiltä korteilta löytyy. Tämähän alkaa tuntua enemmän dialogilta kuin itsetutkiskelulta. Toivon että suolaus auttaa, jos ei auta niin sitten sillä on varmaan joku tarkoituksensa.


    • 45tgs

      niin muistaakseni

    • rantoihin

      daddy -- daddy help me please

    • Zool

      Sen mitä ajattelet,sen saat,mitä mietit,se tapahtuu,olet Kaikkeuden verkossa,varo siis mitä mietit ettet itsellesi paulaa aseta,vedä hyvään mielesi ja paratiisi on sinussa.
      Z.

      • Jesus Loves You

        Okkultismi
        Musta magia käsittää lähinnä satanismin ja saatananpalvonnan. Sielunvihollisen toiminta on usein peitettyä.
        Valkoista magiaa löytyy kosolti vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Monesti kuvitellaan, että mikä tahansa leipä ravitsee. Voihan vatsan saada täyteen, mutta jos ruoka sisältää myrkkyä, seuraa tällaisen ruuan syömisestä aikaa päälle ongelmia. Valkoinen magia on verhottua taikuutta.
        Valitettavan monet hoitajat ja hoidettavat eivät tiedä, että jokainen hoito suuntautuu paitsi ruumiiseen myös ihmisen henkeen. Kristalli-, väri-, heiluri- ja aromaterapiat sekä monet muut ovat naistenlehtien suosiossa. Tuntuu siltä, että ihmiset ovat valmiit uskomaan mihin tahansa. Lumevaikutus lienee suurin menestystekijä näidenkin kohdalla. Mitään todellista hyötyä näistä ei voida tieteellisesti osoittaa. Hengellisessä mielessä kyseessä on taikuus eli okkultismi.

        http://www.terveystieto.info/


      • päätäs jo
        Jesus Loves You kirjoitti:

        Okkultismi
        Musta magia käsittää lähinnä satanismin ja saatananpalvonnan. Sielunvihollisen toiminta on usein peitettyä.
        Valkoista magiaa löytyy kosolti vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Monesti kuvitellaan, että mikä tahansa leipä ravitsee. Voihan vatsan saada täyteen, mutta jos ruoka sisältää myrkkyä, seuraa tällaisen ruuan syömisestä aikaa päälle ongelmia. Valkoinen magia on verhottua taikuutta.
        Valitettavan monet hoitajat ja hoidettavat eivät tiedä, että jokainen hoito suuntautuu paitsi ruumiiseen myös ihmisen henkeen. Kristalli-, väri-, heiluri- ja aromaterapiat sekä monet muut ovat naistenlehtien suosiossa. Tuntuu siltä, että ihmiset ovat valmiit uskomaan mihin tahansa. Lumevaikutus lienee suurin menestystekijä näidenkin kohdalla. Mitään todellista hyötyä näistä ei voida tieteellisesti osoittaa. Hengellisessä mielessä kyseessä on taikuus eli okkultismi.

        http://www.terveystieto.info/

        >Mitään todellista hyötyä näistä ei voida tieteellisesti osoittaa.

        >Valkoinen magia on verhottua taikuutta.

        Sittenhän se on yksi lysti mitä taikuuksia ihmiset harjoittavat kun niillä ei ole mitään merkitystä.

        Koska mikään ei ole mitään, jeesushorinatkaan eivät ole mitään.


    • vastaus?

      Otsikko: Peili

      Mitä peili symbolisoi?

      Miksi peilin särkyminen tietää onnettomuutta?
      (Mutta sirpaleet tietävät onnea?)

      Mitä jos peili itsestään putoaa alas ja särkyy sirpaleiksi (tai on särkymättä?)

      Voiko peili "heijastaa" kirousta päällesi?

      Minne peili pitäisi laittaa, että se maagisesti olisi oikein?

      • LALALALALA

        vastauksena on:

        ihan yksi ja sama. Ei mitään merkitystä.


    • Tri outolempi

      Onko seksielämäsi muuten kohdillaan?

    • Para-Medic

      Tässä pimeämmässä magiassa sinähän olet se orjuuttaja, niin ei ole hyvää tulevaisuutta edessä, jos korttejenhenget ovat saaneet tukevan otten sinun kaulastasi.. Uita niitä vaikka kastevedessä muutaman minuutin, niin saavat maistaa palan helvettiä. Täälä päässä ainakin loppui aukominen, tosin en enään harrasta mustaamagiaa, vaan nimestä kait voi jo päätellä mitä harrastelen.

    • Anonyymi

      Ne pitäisi osata puhdistaa tai hävittää kotoa kokonaan pois

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe