jälleennäkeminen

satuneito

Yksinkertaistettu ja hieman mukailtu tositarina...


Minulta meni hetki löytää soiva puhelimeni kaaoksen tilassa olevasta pienestä kaksiostani. Kasseja ja muuttolaatikoita oli joka puolella ja ainoa valonlähteeni, keittiön ja vessan valon lisäksi oli 14 tuuman telkkarini, joka lähetti joutavaa ohjelmaa olohuoneen nurkassa. Vastasin puhelimeen lähes huokauksella. Ystäväni Anne kertoi olevansa matkalla. Olimme sopineet jo pari päivää sitten, että hän tulisi auttamaan verhojen ripustuksessa ynnä muussa. Seuraa minä kaipasinkin. Olin nimittäin vajaa kaksi viikkoa sitten hyvästellyt hyvin rakkaan miehen eräällä kansainvälisellä lentokentällä maailman toisella puolella. Tippa linssissä olin päättänyt vakuuttaa itselleni, että kyllä tämä epätoivoinen tunne menisi ohi, mutta silti en voinut olla miettimättä, mitä meistä olisi voinut tulla, jos olisimme voineet olla yhdessä... Olin kirjoittanut sivukaupalla päiväkirjaa ja pelännyt, että heitin onneni täysin menemään. Annen visiitti oli siis enemmän kuin tarpeen. Sitä varten ystävät ovat, auttavat emotionaalisessa haaksirikossa...

Annea ei alkanut kuulumaan ja kun ovikello vihdoin soi, oli jo niin pimeää, että saisimme ripustaa verhoja taskulampun valossa. Rämmin ovelle ja avasin sen.

Samassa sydämeni hyppäsi kurkkuun. Oven takana seisoi väsyneen näköinen nuori ja pitkä mies. Daniel. Tuijotimme toisiamme hetken kuin lamaantuneena, kunnes hän otti muutaman haparoivan askeleen eteiseeni. 'My god, I've missed you', hän huokaisi ja samalla tartuimme kiinni toisiimme. Tunsin kuinka kyyneleet valuivat poskiani pitkin kun hän puristi minua itseään vasten. 'I'm never gonna let you out of my sight again' nyyhkytin. Kaikki tapahtui kuin unessa. Huulemme löysivät toisensa. Danielin rinkka rämähti lattialle, kun hänen tutut kätensä kulkivat kiihkeästi vartalollani. Olin värisevä ja litimärkä jo ennen kuin vedin hänen villapaitansa pään yli ja hänen kämmenensä hieroivat rintojani voimakkain liikkein. Vajosimme eteisen pehmeälle matolle, ja kahden viikon kaipuu ja epätoivo meissä lähti purkautumaan kun hänen kivikova elimensä työntyi minun odotuksesta sykkivään pilluuni. Puolipukeissa ja hikisinä me naimme eteisen lattialla ja jokaisella työnnöllä hän hoki rakastavansa minua. Selkäni pingottui kaarelle ja laukesin hänen rajujen työntöjensä tahdin kiihtyessä lähes kestämättömäksi. En pystynyt hallitsemaan liikkeitäni ja pilluni supisteli voimakkaasti, kun hän työntyi viimeisen kerran ihan pohjaan asti ja sätkähti orgasminsa voimasta. Hän ei vetänyt itseään ulos vaan pyöräytti minut syliinsä istumaan. Hikiset ja vauhkot vartalomme kietoutuivat tiukasti yhteen vielä hetkiseksi.

'What on earth are you doing here?' kysyin häneltä saatuani puhekykyni takaisin.
'The minute you walked through that gate, I knew I had to follow you.' Hän sanoi virne suupielessä. Se, että istuin Danielin sylissä, oman kaksioni eteisessä, Suomessa, tuntui minusta uskomattomalta. Otin kainaloihin hilautuneet rintaliivini pois ja naureskelin hänen kengilleen, jotka olivat vielä jalassa. 'That was the best goddamn fuck of my life', tyrskähdin. 'And not the last one, if you ask me', Daniel virnisti ja potkaisi kengät pois jalastaan. Katselin häntä epäuskoisena. Pitkä ruskettunut poikamainen vartalo oli juuri niin herkullinen kuin muistin. Leveät hartiat ja soutuharrastuksessa muotoutunut yläkroppa oli verhottu punaiseen t-paitaan... 'Let's talk about the practicalities tomorrow, but I'm here to stay, if you'll have me, that is', hän sanoi sivellen olkapäitteni pehmeää ihoa. 'I'm truly in love with you, you know that', kuiskasin hänelle ja suutelimme pitkään ja hellästi. Alapääni alkoi kostua uudelleen, vaikka Danielin lämmin sperma oli vasta valumassa pois sisältäni.

Etsin puhelimen soittaakseni Annella ja kertoakseni yllättävästä käänteestä. Yllätyksekseni hän nauroi. 'Tottakai mä tiesin... Daniel pyysi mua vain varmistaan, että sä olisit himassa.' , Anne kikatti. 'Sä liero...', mutisin ja suljin puhelimen.

Daniel oli riisuutunut alasti ja penkoi rinkkaansa. Painoin alastoman vartaloni häntä vasten ja tunsin itseni hyvin onnelliseksi. Ohjasin hänet kaoottiseen makuuhuoneeseeni. Etsin muuttolaatikoista työllä ja tuskalla pari kynttilää ja pujahdin hänen viereensä peiton alle. Noiden voimakkaiden käsivarsien suojissa tunsin olevani turvassa. Hän painoi kasvonsa niskaani ja minä tunsin peppuani vasten, kuinka hänen kullinsa oli alkanut jälleen kasvaa. Danielin siveli minun alastonta vartaloani hyvin kevyesti, niin että sisälläni alkoi hyrrätä. Käännyimme kasvokkain ja suutelimme hitaasti ja nautinnollisesti. Hänen huulensa lähtivät vaeltamaan alas sähköistettyä ihoani. Hänen suunsa hyväili kiinteitä rintojani ja samalla hänen toinen kätensä levitti reiteni erilleen. Taitavin liikkein hänen sormensa koskettelivat kostuvaa vakoani, työntyivät sisääni ja hieroivat minua sisältäpäin. Kuinka olinkaan kaivannut tuota kosketusta, joka tunsi kaikkein herkimmät paikkani. Hänen suunsa jätti kivikovat nännini ja siirtyi alaspäin. Hyvin hitaasti. Hän nuoli sisäreisiäni ja työnsi viimein taitavan kielensä jalkojeni väliin. Hän nuoli hitaasti, mutta varoi koskemasta jäykistyneeseen klitorikseeni. Yritin liikuttaa lantiotani, jotta hän osuisi oikeaan osoitteeseen, mutta hän oli päättänyt pitkittää nautintoani. Työnsin käteni hänen tummiin tuuheisiin hiuksiinsa ja värähdin, kun hänen kielensä nuolaisi viimein koko leveydeltään klitoristani. Rytmikkäästi hän pyöritteli kieltään juuri oikeassa paikassa ja sai minut huohottamaan kiihkosta. En halunnut laueta vielä joten nostin hänen päänsä jalkovälistäni. Suutelimme ja tunsin makuni hänen kielellään. Miten hemmetin onnellinen voi ihminen olla? 'Let me inside', Daniel kuiskasi ja samalla hänen jäykkä kalunsa painui hitaasti ja voimakkaasti sisääni. Hän pysähtyi hetkeksi ja työntyi sitten pohjaan asti. Nostin nilkkani hänen olkapäilleen, jotta hän voisi naida minua syvältä, myötäilin käsilläni hänen pakaroidensa liikettä ja tunsin lihasten supistuvan ihanasti jokaisella voimakkaalla työnnöllä. Tahtimme kiihtyi, rintani pomppivat nainnin rytmissä, kiemurtelin villisti hänen käsissään ja juuri kun luulin, etten kestä enää hän veti kalunsa ulos. Kun hänen lämmin ja kalunsa samassa työntyi nopeasti takaisin pohjaan asti laukesin niin, että näköni oli pimetä. Samassa Daniel ruiskutti kuuman lastinsa sisälleni ja tunsin olevani täydellisesti tyydytetty. Daniel vaipui pian syvään jetlag-uneen, mutta minä en voinut vielä hetkeen lopettaa hänen hellimistään.

-If I could, then I would, follow you, where ever you may go-

kommenttia?

2

2663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satuneito

      taitaa olla vähän liian graafinen romanttiseksi kertomukseksi, mutta suuret tunteet oli mukana i alla fall, joten menkööt tässä kategoriassa ;)

    • vau..

      Tässä on kyllä kaunis kirjoitelma, hirmuinen lataus hyvää fiilistä:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe