Jeesuksen kyvyt

opetuspoju

Olisiko jeesus voinut käyttää aivan todellista voimaa yliluonnollisissa parannustöissään? Nimittäin kansanjoukkojen vankkumatonta uskoa Hänen kykyihinsä? Tai jonkinlaista joukkosuggestion, itseparantumisen ym propagandan sekoitusta.

Suurten ihmisjoukkojen (kaikkialla mistä hänestä oli kuultu) usko (ja toivo) Jeesuksen jumalallisuudesta ja kaikkivoipaisuudesta olisi saattanut avata kanavan kuoleemaakin mahtavammille voimille. (esim Lasarus ja jeesuksen oma ylösnousemus). Usko siirtää ehkä vuoria, mutta voiko se voittaa kuoleman?

Uskovaiset älkööt sekoontuko. Jeesus oli joka tapauksessa jumaluuden kultin mitat täyttävä mies. Suurin nero mitä ihmiskunnassa on ollut. Kenties Jumala itse.

7

758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zila

      Olisiko jeesus voinut käyttää aivan todellista voimaa yliluonnollisissa parannustöissään? Nimittäin kansanjoukkojen vankkumatonta uskoa Hänen kykyihinsä? Tai jonkinlaista joukkosuggestion, itseparantumisen ym propagandan sekoitusta.
      -Suggestion voima,kuin Hitler,karismaattinen.
      Suurten ihmisjoukkojen (kaikkialla mistä hänestä oli kuultu) usko (ja toivo) Jeesuksen jumalallisuudesta ja kaikkivoipaisuudesta olisi saattanut avata kanavan kuoleemaakin mahtavammille voimille. (esim Lasarus ja jeesuksen oma ylösnousemus). Usko siirtää ehkä vuoria, mutta voiko se voittaa kuoleman?
      -Todennäköisesti Ei,Laki on laki,Kuolema on Jatkumo.
      -Jeesus?,yksi monista kiihoittajista,ei sen kummempi,tarinat muuttuvat ajan myötä,lampaat,nuo ihmiset tarvitsevat sankareita ja jumaluuksia,vaikka on vain Ykseys.
      Hark,I have spoken a true word,confess thy heart to my word and live eternally,or live by sword and darkness,I am thy Angel of Light.

      • jiijuujaajoo

        "Jeesus?,yksi monista kiihoittajista,ei sen kummempi,tarinat muuttuvat ajan myötä,lampaat,nuo ihmiset tarvitsevat sankareita ja jumaluuksia,vaikka on vain Ykseys."
        En nyt sanoisi, että hän oli kiihottaja kaikessa viisaudessaan. Eikä häntä kannattaisi verrata Hitleriin ;) Opetuksensa näes hieman poikkeavat toisistaan..täydellisiä vastakohtia.


    • Qadesha

      Jeesus on yksi myyttisistä sankarihahmoista joille aina kautta aikain on sälytetty kaikenlaista jännää ja kummaa kontolleen. En sano etteikö joku Jeesus, vaikkapa kuningassuvun sissisotaa havitellut - tai sittemmin vaikka henkistynyt ja guruuntunut - vesa, olisi voinut olemassakin, mutta täytyy muistaa että hyvin helposti ihmisten teot paisuvat myyttisiin mittoihin.

      Ja tavanomaista on myös julistaa joku tyyppi tavalla tai toisella kuolemattomaksi. Liikkuuhan yhäkin huhuja että ei Elviskään ole kuollut... Sitä en tiedä palaako Elvis takaisin, mutta vähän joka tyyppi on aina luvannut palata. Esim. kuningas Arthur tai Väinämöinen.

      Kuolemasta on palannut muutamakin tyyppi tarinan mukaan, esim. Lemminkäinen ja Osiris...

      Jos osaat englantia, suosittelen lukemaan Joseph Campbellin kirjoja myyteistä, taikka vaikka Carl Jungia. Ja kyllähän heiltä suomeksikin kirjoja löytyy.

      Jos taas kiinnostavat hurjat teoriat, niin yksi menee niin että Jeesuksen opetuslapsi Salome pyysi itselleen Johannes Kastajan irtileikatun lantun jotta Jeesus saattoi tehdä taikatemppuja tämän voimallisen (mestarinsa?) Johanneksen päähän latautuneiden energioiden avulla. Jotkut ovat nimittäin kiinnittäneet huomiota siihen että Jeesuksen varsinainen toiminta kiihtyi siinä vaiheessa kun Johannes K. oli ensin pantu hengiltä.

    • Jeesus oli kiva tyyppi

      Jeesus oli hyvä tyyppi ja huumorimielinen mutta uskovaiset sitten tekivät siitä hihhulin omissa teksteissään. Inhottaa kun siitä puhutaan raamatussa paskaa mikä se ei oikeasti ole, se on hyvä tyyppi eikä mikään raamatun kertoma hihhuli. Eikä se mitään jumalastakaan puhunut, vaan kun ihmiset oli niin kusipäitä niin se astu omaan alukseensa ja lähti. Tai no osa oli kusipäitä sinä aikana kun suurin osa halus jeesuksen pois kun jeesus oli kyvyiltään vähän ylivoimainen kun sillä oli vähän eri geenit suonissaan.

      Harmi vaan että kouluissakin opetetaan että se on hihhuli ja joka paikassa. Tai no ehkä sen isä ei hakenut sitä kun valo tuli ylhäältä kun sehän oli yhteydessä muukalaisiin, niin joku muukalainen kävi koppaamasa sen kyytiin. Näinhän sen on pitänyt tapahtua. Se oli muukalainen jota ei hyväksytty seuraan.

    • Lexcius
    • Noita-Nainen.

      Jeesus taisi itse asiassa kayttaa omaa sahkomagneettista energiaansa, jonkinlaista "voimistettua reikienergiaa", kun esim. paransi sairaita.

      Tama on minun yksi teoriani.

      • limperi

        Reikiä! Hyvä! Seuraavaksi siis tulee 345.reikin koulukunta, Jeesus-Reiki! Olitosi huono teoria, joita sulla riittää :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1609
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1301
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1079
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1058
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1051
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    7. 4
      942
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      924
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      922
    Aihe