Lääkäriä ei saa neuvoa

Musta lista

odottaa ja et saa edes aikaa sen jälkeen kuin kalleimmalta yksityiseltä. Ottaa varpaisiin kipeää jos sanankin sanoo vastaan. Itse potilas tietää vaivansa ja mikä lääke sopii, ei aina lääkäri oikeassa ole, vaikka on "valkoinen takki" päällä ja ammattiylpeys.

7

1030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • musta pässi

      Tervehdys! Olet oikeessa. Mulla operoitiin 10 kk reilu sitten umppari tähystyksellä. Siitä on nyt seurauksena virtsaumpi ( eli rakon katetrointi 6 - 7 x vrk ) ja vatsa on vasemmalta turvoksissa ja kova. Yksi lääkäri ei kuvannut kipeää kohtaa, lääkäriltä toiselle pallotellaan potilasta. Ja sitten suomalainen erikoislääkäri kieltäytyy ottamasta vastaan ja uhkaisin nyt joutua ulkomaisen lääkärin vastaanotolle ( siis olen kuitenkin kotimaisessa sairaalassa ) joka sen leikkauksen teki, eikä puhu suomea...
      Tänään kävin yksityislääkärillä, joka laittoi taas samalle lääkärille joka jo kieltäytyi. Eikä siis aiokaan tutkia yksityisellä! Suoli on kunnossa - ja se aiotaan tähystää... ei siis yksityisellä erikoislääkäri ymmärrä, jos sanoo että suoli toimii, mutta vatsa on kipeä ja turvoksissa. Hän ei keskity siihen, vaan kunnossa olevaan kohtaan - toistaiseksi.
      Ja potilaan oireita ei uskota; vaikka ei lääke sopinut ( oksennus ) , oli lääkäri sitä mieltä että se sopii, antoi pahoinvointilääkkeen ja sama seuraus & hengenahdistus ( astmaatikko ). Siitä sairaalaan, jossa lääkäri ei tutki, määrää toisen antibiootin tutkimatta ja tarkkailematta, kieltää tulemasta sairaalahoitoon. Ja siitä antibiootista, joka aiheutti oksennuksen ja hengenahdistuksen, totesi yksi lääkäri, että se ei ole mikään todellinen este, jos alkaa lääkkeestä tuleen hengenahdistusta! Ja kun on vaikea astma, lääkäri kieltää lääkkeiden käytön. Ja näitä sitten pitäisi vielä kunnioittaa ja pokkuroida, kuin ennenkin.
      Lääkärit tietää asioita, mutta eivät ole aina oikeassa... Potilas tuntenee itsensä parhaiten!
      Kyllä alkaa usko loppuu lääketieteeseen...

    • lääkäreistä

      hoitavat sinut kuntoon kuntoon joka tapauksessa
      ja häneltä saat s-lomat.
      Ilman heitä olisimme pulassa.
      Itse et ole lääkäri.
      Mene opiskelemaan jos niin hyvin sairaudet
      ym... osaat.
      Lääkäreille täytyy antaa työraha !

      • 123-321

        Ei pidä paikkaansa. Monet ihmiset ovat diagnosoineet sairautensa oikein, esimerkiksi lääkärit eivät vatsavaivoihin ja ankaraan närästykseen halua tutkia Helico-bakteerin osuutta, vaikka koe on yksinkertainen. Monet ihmiset ovat diagnosoideet itsestään varsin yleisen Helico bakteerin, joka olisi lääkäriltä jäänyt tutkimatta. Ja sitten kun Helico-bakteeri löytyy, niin niin lääkäri on hieman vaivautunut ja aloitetaan erikoisvahvoilla antibiooteilla "Helico-häätö" eli tuo bakteeri tapetaan ja vatsavaivat loppuvat useimmiten siihen, kuin seinään.

        Katsos ihmiset voivat opiskella lääketiedettä, vaikka eivät ole lääkäreitä. Voi hyvä ihme sentään, voihan oikeustiedettä ja lakia opiskella, vaikka ei olisi oikeustieteen maisteri. Kasvatustiedettä voi opiskella, vaikkei olisi kasvatustieteilijä!

        Monimutkaisin diagnoosi, jonka ystäväni selvitti, oli polysytemia vera, joka hoitamatta johtaa verisuonitukoksiin ja kuolemaan. Terveyskeskuslääkärit eivät keksineet syytä kaverin alati nousevalle hemoglobiinille ja hematokriitille. Vasta, kun hän meni varsinaiselle hematologille, niin hän kiitti perusteellisesta esityöstä ja vahvisti polysytemia veran. Hoito aloitettiin HETI!

        Ihmiset eivät ole avuttomia, kun on omasta terveydestä kysymys ja terveyskeskuslääkärit eivät osaa autaa asiassa. Silloin pitää tehdä itse diagnoosi ja vahvistaa se asiantuntijalla.

        Polysytemia vera: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00013


    • Astmadiad

      Vältän viimeiseen asti lääkäriin menoa koska minulle on syntynyt kuva ettei minua kuitenkaan uskota. Kova yli 39 asteen kuume ja tulinen polte, kurkku repivän kipeä niin lääkäri syytti turhasta valituksesta ja määräsi heti töihin. Onneksi terveyskeskuslääkäri antoi antibioottikuurin, hoidin työni nippa nappa mutta sen jälkeen sitten lopullisrsti teen kaikkeni että selviän. Käsitavaralääkkeet ja koko ajan nukkuminen on usein tehonnut. Olen monta kertaa lähtenyt kotoa muka vastaanotolle, ajanut parkkiin ja palannut kertoen että lääkkeet tulee e-reseptinä. Nytkin kärsin flunssasta toista viikkoa, kuume 37 -39 välillä, rauhaset turvonneina, muka soitin ajan ja kävin. Rauhoitin kotiväen. Eläkkeelläkään en mene, kerran oli pakko tapaturman takia, lysähdin lattialle, minua uskottiin.

      • Siismitä

        Ootko romani?


      • ughjjjbbjb

        Mitä takoitat? On sekava sepustus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1930
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1519
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      133
      1323
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1298
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1210
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1019
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      972
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      925
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      111
      896
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      751
    Aihe