Maaginen mallinukke

Kurt Strömberg.

Miehen väitetään ajattelen seksiä koko ajan hereillään ollessaan ja näin onkin asianlaita erityisesti silloin, jos joutuu elämään poikamiehenä ja olemaan siksi seksin puutteessa. Siksi minäkin ajattelin seksiä tuolloin pimeänä iltana kävellessäni asuintaloani lähimpänä sijaitsevaan valintamyymälään ostamaan ruokaa jääkaappini täytteeksi. Seksin ajatteleminen ja puutteessa olon surkuttelu ei tuntunut laantuvan matkallani hetkeksikään. Ehkäpä sillä oli vaikutuksensa siihen, mitä tapahtui, kun pysähdyin katselemaan valintamyymälän näyteikkunaa.
Valintamyymälässä oli vaateosasto, mistä syystä näyteikkunassa oli mallinukkeja, joiden päälle oli puettu vaatteita. Annoin katseeni kiertää mallinukeissa ennen kuin menisin sisälle kauppaan, kunnes yhtäkkiä kiinnitin huomioni johonkin, joka sai minut lykkäämään kaupan sisälle menemistä. Olin kiinnittänyt huomioni naisenmuotoiseen mallinukkeen, joka esitteli punaista, edestä avattavaa napapaitaa ja sinisiä leveälahkeisia farkkuhousuja. Vaatteitakin enemmän katsoin nuken kasvoja, koska oli ollut huomaavinani, että nukke olisi iskenyt minulle silmää.
Eihän se voi olla! minä mietin ja katsoin uudelleen. Toden totta! Kapeiden, maidonvaaleiden kasvojen oikea silmä iski minulle. Nyt tapahtui muutakin. Nuo keltaisten, hartioille ulottuvien hiusten ympäröivät kasvot alkoivat muuttua jotenkin eläväisiksi, siis muutenkin kuin minulle iskevien silmien osalta. Esimerkiksi huulet muuttuivat punaisimmiksi ja kaartuivat viehkeään hymyyn. Muistuttiko hän minun mielestäni jotakuta tiettyä? Kyllä vain. Elokuvatähti Mena Suvaria nimittäin.
Seuraavaksi mallinukke alkoi hivellä käsillään hoikkaa mutta naiselliset muodot omaavaa vartaloaan. Hän pysäytti kätensä napapaitansa pullealle rintamukselle ja ylhäältä alas kulkeva nappeja. Pian napit olivat auki ja tämä Mena Suvarin kaksoisolento alkoi avata paitaansa. Viekoittelevasti hän kuitenkin pysäytti avausliikkeen juuri ennen kuin rinnat olisivat tulleet kokonaan näkyviin. Joka tapauksessa viimeistään nyt oli tullut ilmi, että hänellä ei ollut paitansa alla rintaliivejä.
Mena Suvarin kaksoisolento laski kätensä rintojensa tasalta farkuilleen. Aivan kuten odotinkin, hän alkoi avata farkkujensa vetoketjua, minkä hän teki hitaasti mutta viekoittelevan varmasti. Kumartuen eteenpäin hän laski farkkujaan jalkotaipeeseen paljastaen mustat alushousut. Hänen katseensa oli koko suunnattuna minuun näyteikkunan lasin läpi.
En kestänyt enää. Marssin sisälle kauppaan. Ohitettuani useita ruokahyllyjä ja ruokia ostavia asiakkaista löysin näyteikkunan mallinukkeineen – sekä tietenkin eloon heränneen mallinuken. Hän katsoi saapumistani olkansa yli ja oli tässä vaiheessa laskenut farkut nilkkoihinsa saakka. Hyppäsin näyteikkunan edessä olevalle korokkeelle, missä siis mallinukkeja pidettiin, ja kävin käsiksi Mena Suvarin kaksoisolentoon.
Hamusin suullani hänen kaulaansa tuntien samalla koko ajan hänen hiuksensa kasvoillani. Käteni taas kiersivät ensin hänen ympäri päätyen koskettelemaan hänen rintojaan. Tunsin hänen ihonsa käsieni ihoa vasten, mistä uskottelin itselleni, että tämän Mena Suvaria muistuttaneen ilmestyksen täytyi olla oikea ihminen. Sama johtopäätöstä tukivat myös suustaan tulleet voihkaukset ja uloshengitysilma, joka tuntui lämpimänä henkäyksenä kasvoillani hänen käännyttyään minua kohti. Hän ei tyytynyt vaan kääntymään minua kohti, vaan hän myös kosketti huuliani omilla huulillaan. Ajattelin, että kohta minulta tulee ennen kuin ehdin työntää itseni edes kertaakaan hänen sisälleen. Siksi ei ollut aikaa tuhlattavana.
Aloin tarttua hänen pikkuhousuihinsa aikeissa laskea ne alas. Hän teki sen kuitenkin itse. Hän laski ne nilkkoihinsa saakka kumartuen eteenpäin, mihin asentoon hän vieläpä jäi tukien käsillään itseään näyteikkunaa vasten. Oli tämäkin tilanne! mietin päätäni pudistaen. Ilmetty Mena Suvarin kaksoisolento pyllistää edessäni takapuoli paljaana ja jalat levitettynä. Ei ihme, että käteni tärisivät kuin horkassa avatessani housujeni vetoketjua ja laskiessani housujani alas.
Laskettuani kaikki housuni alas jäykistynyt siittimeni ponnahti esiin kaikessa komeudessaan. Silloin tartuin Mena Suvarin kaksoisolentoa lantioista ja aloin työntää taas omia lantioitani eteenpäin, jolloin siittimeni työntyi edessäni pyllistelevän naisen pakaroiden väliin. Pian elimeni onkin sellaisessa puristuksessa, jollaisessa se ei ole ollut miesmuistiin. Alan liikutella itseäni hitaasti vuoroin sisäänpäin, vuoroin ulospäin. Kuinka monta tuollaista liikettä tein? En muista. Muistan kuitenkin sen suunnattoman mielihyvän tunteen, joka minut lopulta valtasi.
Ruiskautettuani lastini Mena Suvarin kaksoisolennon sisälle päätän irrottautua hänestä ja vetää housut ylös nilkoistani. Kun olen taas kokonaan pukeutunut, huomaan hämmästyksekseni, että edessäni on jälleen mallinukke. Kuvittelinko kaiken? Enkö minä sittenkään nainut oikeaa naista? Teinkö minä temput pelkästään elottoman mallinuken kanssa?
Laskeuduin alas korokkeelta. Huomaan vasta nyt sen suuren väkijoukon, joka on kokoontunut ympärilleni. Joukosta erkaantuu sinipukuinen mies, vartija nimittäin. Hän sanoo: ”Nyt jos poistut tästä liikkeestä, niin mitään ei seuraa. Muuten kyllä kutsun poliisin paikalle.”
Noudatan vartijan kehotusta, mutta ennen lähtöäni katson vielä nopeasti olkani yli. Mallinuken, joka nojaa vieläkin näyteikkunaa vasten, takapuolessa ei ole minkäänlaisia tahroja, vaikka asian luulisi olevan päinvastoin. Oivallan, että mallinukke oli vielä hetki sitten ihminen. Ulkopuolella ei näkynyt siemennestetahtoja siitä syystä, että ne siemensyöksyni jäi hänen sisälleen.

2

13638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • burt kenttänen

      Varsin erilainen, hauska, ja jopa hellyyttävä!

    • ???

      no jopas sulta lähti mopo käsistä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe