Mistä Suomesta tällainen sormus?

SaSiSo

Mistähän Suomesta saisi tällaisia tai tämän tyyppisiä sormuksia? ja millä hinnalla? Jos vielä haluaisi aika edullista... (En ole mikään korufriikki todellakaan...)

http://www.titaniumrings.com/luneclipse4AA.html

Eli nimenomaan koko sormuksen (jonka materiaali ei nyt ole niin tärkeä hopea käy, sehän on halvempi?) ympäri UPOTETTUNA tasaisesti timantteja. Mieluiten tuolla lailla parissa rivissä, yhdessäkin käynee...

Ja miten rupean etsimään tuolalista? En jaksaisi juosta ympäri kauppoja, enkä ole varma mitä kysyä? Varmaan siis vaan "sormusta jossa on upotettuja timantteja tasaisesti ympäri..."

12

5129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......

      ota kuva mukaan joihinki liikkeisiin ja kysy onko heillä, tai saattaisivatko jopa tietää, mistä mallistosta voisi löytyä vastaavanlainen.

      Tai meet kuvan kanssa kultasepälle, ja pyydät arvion, paljonko maksaa teettäminen.. Hänen kanssaan voi sitten vertailla minkä kokoisia/hintaisia timantteja haluaa ja minkä materiaalin..Kultaseppä osaa antaa monta vaihtoehtoa.
      Mä luultavasti menisin suoraan kultasepälle.

    • mutta vain

      5:llä timantilla... Käy kattomassa www.kultajousi.fi ja sieltä otat houkutuksemme, timanttikorut, princes-mallisto pdt... sivun alussa löytyy myös valkokultaisena

      • SaSiSo

        Toi on nätti myös...
        Mutta mulla on nyt joku fiksaatio, että pitää olla täysin symmetrinen, siis mieluummin vain yhdessä rivissä vaikka mutta kokonaan ympäri kuin vain keskellä.
        Ja myös fiksaatio että pitää olla just eikä melkein tai sitten olen ihan onnellinen pelkän vanhan kihlasormuksen kanssa.

        Tulostin kuvan tuosta USA:laisesta, yritän varmaan kysellä eri kaupoista... Käytettynä olen joskus arvokoruja myyvässä liikkeessä nähnyt sellaisen... Mutta en muuten. kauheasti en ole kyllä etsinyt. Tuskin tuo mikään erikoismalli on...


      • myös allianssina

        Kultajousen tähtitaivasta saa tilaamalla allianssinakin (eli sellaisena että kivet menee ympäri asti). Hintaan pystyy itse vaikuttamaan valitsemalla erikokoisia timantteja sekä erilaisella harvinaisuusasteella. Kannattaa mennä kysymään jostakin Kultajousesta asiaa, niin myyjä voi kysyä hinta-arviota valmistajalta, ne valmistetaan Suomessa.

        Tähtitaivas-sormuksen runko on kyllä sen verran tukeva, että saa jaadä aika kovasti jonnekin väliin, ennen kuin vääntyy. Siinä vaiheessa tulee vahinkoa jo itse sormellekin... Runko on kai jotakin 4,5-5 milliä leveä, ja aika paksu, koska timantit vaativat kuitenkin johkin verran istutustilaa. Eikä runko ole ontto eikä koverrettu, vaan täyttä tavaraa...


    • Ada*

      Tuota istutusmallia sanotaan ainakin joissain liikkeissä tähtitaivaaksi. Timantit ovat kyllä yleensä vain sormuksen päällä. Eiköhän tuolla mallilla olevia sormuksia saa lähes kaikista liikkeistä, koska on niin perusmalli. Ainakin teettämällä onnistuu, jolloin timantitkin saa kiertämään koko sormuksen. Hopeaan muuten harvemmin istutetaan aitoja timantteja.

      Tuolla tavalla upotettujen timanttien kanssa kannattaa muuten olla varovainen, koska timanteilla ei ole erillisiä kiinnikkeitä. Jos sormuksen runko saa osumaa ja vääntyy vähänkin, saattaa pari timanttia lentää samalla irti.

      • sasiso

        Alkaa kuulostaa siltä, että pitäydyn kihlasormuksessa. En kauheasti tykkää koruista ja saavat luvan kestää käyttöä.

        Tuosta (nimenomaan niin että kiertävät koko sormuksen) yllättäen tykkäsin. Varmaan eka sormus... Mutta jos se on noin herkkä ja/tai tulee kalliiksi niin olkoon.


      • Lahdessa
        sasiso kirjoitti:

        Alkaa kuulostaa siltä, että pitäydyn kihlasormuksessa. En kauheasti tykkää koruista ja saavat luvan kestää käyttöä.

        Tuosta (nimenomaan niin että kiertävät koko sormuksen) yllättäen tykkäsin. Varmaan eka sormus... Mutta jos se on noin herkkä ja/tai tulee kalliiksi niin olkoon.

        Hei,

        teetätimme omat titaaniset kihlasormukset kultaseppien osuuskunta 8x:llä. Titaani on edullinen, kestävä, kevyt sekä lämmin materiaali, johon voi tehdä upotuksia, kaiverruksia, värjäyksiä jne.

        Ko. paikassa on loistopalvelu, eli suosittelen lämpimästi pikaista googlettamista yhteystietojen etsimiseksi.. :)


    • Sormusfriikki
    • minä vaan

      www.gl-koru.fi sivuilla "titaanisormuksest" osiossa oli samantyyppisiä..

      Teettämällähän tuo onnistuu.

    • Tuuuuli

      gresantti.fi

    • morsiamen kaaso

      ystäväni teetti titanium-sormuksensa Helsingissä Kalevankadulla olevalla kultasepällä joka suunnittelee titanium -sormuksia. Liike on melkein hotelli Tornin vieressä samalla puolen katua. Kalevankatu Helsingissä lähtee Stockamannia vastapäätä Mannerheimintien toiselta puolen.

    • bemari850

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe