maceio,matsubara

hanne

hei kaikki maceiossa lomailleet!millainen loma oli? saiko paikallisilta ostettua retkiä? entä millainen retkitarjonta? entä onko tietoa matsubara hotellista? onko kaukana keskustasta?am esite sanoi et n.4km? mitä retkiä suosittelette? Kiitoksia vastauksista?p.s.otitteko keltarauhaskuume(tms.) rokotteen?

5

858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maceio

      Loma oli loistava. Sai ostettua. Retkitarjonta ok. Matsubara on pienen hauskan japanilaisrouvan omistama hyvä hotelli jossa hyvä palvelu. Hieman kaukana "keskustasta", mutta jos ei jaksa kävelklä helteessä rantakatua, taksi maksaa pari euroa. Maceion rantavedet ovat likaiset (vaikkei paikallisia surffareita tunnu häiritsevän), joten kannattaa ottaa puhtaammille rannoille suunnattu retki.

    • on vettä

      Perhana, pääset Maceioon... kyllä nyt käy kateeksi! Upea kaupunki ja Matsubara on todella kiva japanilainen hotelli siellä Maceiossa. Suosittelen ehdottomasti Praia de Francais-rantaa, sinne on pikkubussikuljetukset hotelleilta; matkaa tulee noin 15 km. Siellä on Alagoesin paras ranta.

      Niin, Maceio kuuluu Alagoesin osavaltioon. Maceio on intiaanikieltä (en muista heimoa) ja tarkoittaa suomeksi paikkaa, jossa on vettä.

      Retkiä löytyy jokaiseen makuun. Meidän loma oli upea. Muuten: Matsubara-hotellilla on hyvät kotisivut, pääset sinne esim. googlettamalla. Sieltä kotisivuilta löytyy infoa myös englanninkielellä.

      • hanne

        ihanaa kuulla että paikka on mukava lomailukohde.nyt vain innolla odottelemme matkaa,(lähtö 23.1)!Kiitoksia vastauksista:)


      • toista kertaa sama hotelli
        hanne kirjoitti:

        ihanaa kuulla että paikka on mukava lomailukohde.nyt vain innolla odottelemme matkaa,(lähtö 23.1)!Kiitoksia vastauksista:)

        Me siirrytään Porto de galinhasista Maceioon, ja Matsubara hotelliin 23.1 Aurinkomatkojen porukassa. oltiin Maceiossa ja samassa hotellissa myös vuosi sitten. Me aiotaan ainakin mennä käymään gungalla, jossa käytiin viimeksikin. oli kaukana, mutta aivan ihana ranta. aiotaan myös mennä katsomaan jalkapalloa jos sitä on tarjolla. Jollekkin reissulle voidaan jakaa taksikin jos seura kelpaa. Etsit vaan Tuomon ja jennin jostain.


    • Sama hotelli toista kertaa

      Oltiin vuosi sitten samaisessa hoellissa, ja nyt siirrymme 23.1 porto de galinhasista maceioon ja matsubara hotelliin aurinkomatkojen ryhmässä. kävimme viimeksi Gungalla, ja aiomme mennä sinne myös tällä kertaa. Aivan mahtava ranta. lisäksi voin suositella jalkapallomatsia jos sellainen osuu kohdalle. Jos seura kelpaa voidaan jakaa taksi jollakin reissulla? Etsitte vaan Tuomon ja Jennin käsiinne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe