Aurinkotuolissa

AMOUREX

Otat mökin pihalla alasti aurinkoa, kun ilmestyn paikalle ja tarjoudun levittämään aurinkovoidetta jo hieman punoittavaan selkääsi.
Ojennat purkin minulle ja asetun auringonottotuoliin viereesi ja rupean levittämään voidetta hartioillesi.
Voide tuntuu sinusta viileältä, ja samalla kun levitän sitä rupean hieromaan hartioitasi ja niskaa, jotta tuntisit olosi mahdollisimman hyväksi ja rennoksi.
Hetken hierottu hartioitasi aloitan levittämään voidetta myös alemmaksi selkääsi hitaasti ja rauhallisesti.
Tokaisen vain jotakin että; ”tarttee levittää kunnolla, ettei tule laikkuja”
Levitän voidetta pitkillä vedoilla aina ristiselästäsi hartioihin asti ja sinä todellakin näytät nauttivan käsieni kosketuksesta.
Hiljalleen siirryn jalkoihisi ja aloitan voiteen levittämisen nilkoistasi, sitten pohkeet hitaasti…ja huomaan kuinka raotat hieman jalkojasi ja sinä tiedät, että minä näen suoraan haarojen välistä paistavaan posliinipilluusi.
Käteni siirtyvät hiljalleen ylöspäin pitkin reisiäsi, kunnes ne pysähtyvät hieromaan voidetta ihaniin pakaroihisi.
Hiljalleen voimistan otettani, kunnes leivon kiinteitä pakaroitasi oikein toden teolla ja sinä avaat jalkojasi lisää sekä käännät lannettasi taaksepäin kuin kutsuen sormiani hieromaan pilluasi.
Otan vierestä öljypurkin ja kaadan sitä persvakoosi mistä öljy hiljalleen valuu ohi perseen aina pilluun asti ja sinä säpsähdät tuntiessasi viileän öljyn pillussasi ja perseessäsi.
Käteni hakeutuvat jalkojesi väliin öljyn perässä ja alkavat tehdä pitkää ja hierovaa liikettä aina häpykummulta häntäluuhun asti. Välillä sormeni työntyvät litisevään pilluusi sisään ja otan toisenkin käteni apuun.
Levitän pakaroitasi toisella kädellä ja toinen liukuu liukkaasti pillun ja perseen välissä aina välillä pysähtyen hieromaan kivikovaa klitoristasi. Perseesi on jo aivan pystyssä kun sujautan kolme sormeani sykkivään vittuusi samalla hieroen persaukkoasi öljyisellä sormellani.
Jatkan hieromista, sekä perseesi kiusaamista hetken aikaa, kunnes lisään vielä sormen pillusi täyttämiseen.
Voihkaiset ja säpsähdät hieman, mutta työnnät kovasti perseelläsi vastaan, jotta sormeni uppoaisivat helpommin pilluun ja päätänkin laittaa vielä viidennen sormen sykkivään pilluusi.
Työnnät vastaan ja minä kiusaan kokoajan persettäsi nyt jo kahdella sormella ja samalla näen kuinka käteni uppoaa sitä kiristävään pilluun hitaasti, mutta varmasti.
Hetken työskentelyn jälkeen käteni on rannetta myöten kiimaisessa pillussasi ja aloitan työntelyn sisään ulos…. Sisään ulos. Voihkit aivan kiimassa kun nyrkkini uppoaa uudestaan ja uudestaan pillusi syövereihin.
Hetken päästä upotan kaksi sormea perseeseesi ja ne menevätkin sinne hyvin öljyn ja aikaisemman kiusaamisen jälkeen. Voihkaiset nautinnosta kun samalla nyrkkini tuntuu uppoavan vielä hieman syvemmälle pillusi syövereihin ja nussin sinua rajusti molemmilla käsillä sekä pilluun, että perseeseen. Voihkit aivan orgasmin huulilla ja työnnät itseäsi rajusti minuun minuun päin kunnes laukeat todella rajusti molemmat reiät täynnä.

Otan varovasti käteni pois sisältäsi, kun rojahdat aurinkotuoliin vavisten orgasmin voimakkuudesta, ja annankin sinun maata hetken vain silitellen hellästi selkääsi. Kunnes käännän sinut selällesi ja sinä näet kuinka minulla seisoo armottomasti ja tiedät ettei tämä jäänyt tähän.
Nostan jalkasi olalleni ja liuvutan kyrpäni hitaasti pilluusi ja rupean nussimaan vieläkin orgasmista sykkivää pilluasi.
Hetken päästä käsken sinua nousemaan ja istumaan kyrpäni päälle.
Teet työtä käskettyä ja hetkenpäästä pumppaatkin isoa kyrpääni oikein olan takaa ottaen jaloilla vauhtia maasta.

Yhtäkkiä pusikosta kuuluu rapinaa. Naapurin Kallehan se siellä on ollut vakoilemassa meitä ja nyt hän uskaltaa astua esiin ja huomaamme molemmat että on hän jonkin aikaa siellä ollut, sillä hänellä seisoo aivan hillittömästi.
Vedän sinut päälleni ja samalla viittoilen Kallelle, että tulee mukaan.
Arkailet hieman mutta levitän öljyä perseeseesi, kun Kalle asettuu taaksesi ja aloittaa kyrpänsä survomisen perseeseesi.
Voihkit aivan kiimoissasi ettei se mahdu, mutta hyvän lämmittelyn ansiosta perseesi on jo rentona ja Kallen iso kyrpä sujahtaa perseeseesi melko vaivattomasti.
Voihkit kovaan ääneen kun aloitamme nussimisen ja sinä tunne kuinka isot kyrvät painautuvat juurta asti sekä pilluusi, että perseeseesi vuorotyönnöin. Hiljalleen vauhti kovenee ja sinäkin lähestyt taivasta ja sitten se tapahtuu!! Maailman ihanin orgasmiaalto valtaa koko ruumiisi ja samalla tunnet kuinka meidänkin kyrvät turpoavat viimesilleen ja täyttävät aukkosi kuumalla nesteellä. Ruumiisi vapisee välissämme voimakkaasti, kun työntelemme omien orgasmiemme kiimoissa kyrpiämme pilluusi ja perseeseesi.

Hetken aikaa näemme kaikki tähtiä ja Kalle tajuaa kadota sinne mistä tulikin ja me menemme viileään järveen alastonuinnille.

3

5157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :|

      aika kakka! ei millää pahalla!!

    • Tyttö

      No musta ihana, että joku kirjoittaa tänne muiden iloksi tarinoita elikkä kiitos siitä. Onko se sitten huono, hyvä tai siltä väliltä niin jokainen sen arvion tekee, mutta kiitos että kirjoitit.

      Musta oli luettava ja hyvä! =)

    • kiimanen pillu

      vittu mua panettaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe