Candyman = 3. single

Erizo

Ladies and Gentlemen; nyt se sitten tuli viralliselta taholta. Eli tieto siitä, että Candyman on nyt sitten se kolmassingle. Ei sinänsä yllättävää, mutta virallinen on aina virallista. Ja virallisesti tieto tuli tällä kertaa Christina Aguilera Official UK Site:lta.

Video tullaan kuvaamaan 25. tammikuuta alkaen. Nyt siis odottelemaan sitä ja mahdollisia paparazzikuvia ja muita juoruja, kuten odoteltiin Hurtinkin suhteen! ;)

Millainenhan video mahtaa olla...? Tein kyselyn CMM:llä siitä kuinka moni haluaisi tuon merimies-teeman olevan videossa ja tällä hetkellä enemmistö haluaisi. Itse voisin kaivata jotain uutta ja piristävää välillä... niin ja meidän MOM/Simplekin äänesteli jo sinne. Jos siis olet kirjautunut CMM:ään, niin anna äänesi kuulua tässä "vakavassa" ja "virallisessa" utelussa. Heh!

Kyselyyn linkki tässä:

http://www.christinamultimedia.com/forum/index.php?board=1;action=display;threadid=79789

58

1240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erizo

      ... että videosta tulisi Making Of, toisin kuin Hurt-videosta. ANOM:in Making Of:han tuli pari päivää sitten MTV:ltä, kuten myös se Back To Basics Special, jota odotin tulevaksi TV:stä jo viime syksynä, ja jonka en tiennyt nyt tulevan, ja josta näin nyt vain viimeisen esityksen eli Candymanin. Kyllä harmitti.

      • ~ Hippo ~

        Olisi kiva, jos haastattelu ja making of - saataisiin jollekkin DVD:lle. Nythän Christina maksaa itse videot, joten hänellä on enemmän vaikutusvaltaa näissä asioissa. Kannattaahan nuo dokumentit kuvata samalla kun video valmistuu, jotta niistäkin saadaan rahat pois ja lisää hypetystä televisioon.


    • Erizo

      Tämä tieto löytyi jälleen CMM:stä.

      Candyman single julkaistaan Saksassa 9. maaliskuuta ja Iso-Britanniassa 12. maaliskuuta.

      • ~ Hippo ~

        Ok! Mutta onko tuon CM sinkun julkaisupäivä jotenkin erikoinen, ja ajoitettu johonkin tiettyyn hetkeen tarkoituksella? Milloin kiertue jatkuu ja loppuu? Entäs Grammy gaala... milloin se on? Olen ihan pihalla...


      • Erizo
        ~ Hippo ~ kirjoitti:

        Ok! Mutta onko tuon CM sinkun julkaisupäivä jotenkin erikoinen, ja ajoitettu johonkin tiettyyn hetkeen tarkoituksella? Milloin kiertue jatkuu ja loppuu? Entäs Grammy gaala... milloin se on? Olen ihan pihalla...

        Grammyt ovat tänä vuonna 11. helmikuuta, sunnuntaina.

        Se, kuinka single ajoitetaan markkinoille, riipunee useista eri syistä. Miksi Candyman julkaistaan juuri tuolloin, on kuitenkin kysymys, johon en osaa vastata. Uskon silti, että RCA:lla on tietyn ihmiset tutkimassa kokoajan listoja ja markkinoita, jonka pohjalta päivämääriä päätetään. Tietenkin joskus singlejulkaisuja siirretään viikolla parilla, jos sillä pystytään välttämään tiukka taisto listoilla.

        Maaliskuu vaikuttanee julkaisun ajankohdan suhteen melko normaalilta, kun asiaa tarkastelee kakkossinglen julkaisusta. Tosin rakoahan tuossa on useampi kuukausi, mutta Hurt balladina otti aikansa nousta listoilla. Käytännössä tuo maaliskuun alku/puoliväli tarkoittaa, että CM menee radioihin helmikuun puolenvälin tietämillä. Radiosoitto on taas mainosta nettilatauksille ja vaikuttaa näin listasijoituksiin. Sitä ennen Hurtista vielä puristetaan se viimeinen irti, mitä siitä saadaan. Euroopassahan Hurt on nyt siinä lakipisteessään listasijoituksia katsellen, joten välitön CM:n julkaisu ei olisi välttämättä kaikkein viisain teko.

        On kuitenkin niitä, joiden mielestä CM:n julkaisu on liian myöhäinen. Ajankohta on siis herättänyt kritiikkiä ja ilkeimmät ovat kommentoineet asiaa niin, että RCA suorastaan haluaa Christinan floppaavan, jotta yhtiö voisi säästää rahansa Avrilin ja Kelly Clarksonin promottamiseen. Mene ja tiedä. Minun mielestäni maaliskuu tulee kuitenkin kohtuu pian. Sitä ennen singleä tulisi promota (kiertue varmaan kattaa tämän tällä erää?) ja musiikkivideon pyöriä suurimilla musiikkikanavilla.


      • Erizo

        Viimeisimmän tiedon mukaan Candymanin julkaisu Iso-Britanniassa onkin itse asiassa vasta 26. maaliskuuta. Tämä tieto on tullut ihmiseltä, joka työskentelee RCA:lla Iso-Britanniassa. Joten pitäisin suht luotettavana lähteenä. ;)


    • Erizo

      Yksi fani, jolla on jossain määrin eli paljon taitoja kuvankäsittelyn saralla, on tehnyt ehdotelmansa Candymanin kansikuvasta. Minusta tämä kuva on hieno!

      http://img403.imageshack.us/img403/350/candymanmecq7.jpg

      Voi taas olla, että se kuva, mikä on Wikipediassa, on taas kaukana totuudesta. En edes tiedä omistaako Christina oikeuden siihen kuvaan. Tuskin.

      Eli Wikipedian tämänhetkinen (tai ainakin jossain vaiheessa ollut) feikkikansikuva on siis tämä vanha kunnon lentokoneensiivellä istumiskuva:

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c9/CandymanCover.jpg

      • ~ Hippo ~

        Tuo kuva lentokoneen siivellä istuvasta Christinasta, on jo niin tunnettu, että vaikuttaisi johdonmukaiselta käyttää sitä.


    • Erizo

      Kanadalainen fani oli kuullut Candymanin soivan radiossa ja hänen mukaansa biisi sopii radiosoittoon kuin nakutettu!

      Toivotaan siis menestystä! Pituus on ainakin radiosoittoon perfecto; biisihän on hieman yli kolmeminuuttinen tehopakkaus. Saas nähdä kuinka käy.

      Ja toinen pieni info: Candyman on jo myynyt nettilatausten kautta 100 000 kappaletta. Siksi se nousi viime viikolla Hot100:lle. Vertailun vuoksi sanottakoon, että kaikkinensa (USA:ssa) Hurtia ladattiin noin 500 000 kertaa. Auts. Siksi, jos nettilataukset olisivat biisillä olleet samat kuin ANOM:lla, Hurt olisi ponkaissut kevyesti top kymppiin. Vaan nettilataukset eivät heränneet tarpeeksi. Candyman sen sijaan näyttää jo kykenevän myymään itsensä läpi latausten kautta.

      Mutta Hurtin puolustukseksi sanottakoon vielä se viimeinen sana, joka kuuluu, että biisi menestyi hyvin ottaen huomioon, että Christina esitti sen julkisesti USA:ssa KAKSI kertaa. Jos hän olisi panostanut biisiin edes puolella sillä määrällä, jota hän esitti aikoinaan Beautifulia, biisin menestys olisi ollut todennäköisesti jotain aivan toista. Eurooppa on oma lukunsa, sitä ei tarvitse puolustella pätkääkään!

      • Erizo

        Candymanin virallinen radiojulkaisu on USA:ssa 20. helmikuuta. Sitä ennen biisin soitto voi kasvaa hieman, mutta tämän päiväyksen jälkeen odottaisin reilua kasvua radiosoittoon. Toki Talk Show vierailut helmikuun alussa (jos Christina esittää biisin) voivat jo aiheuttaa "ennen aikaista" radiosoittoa nettilatauksia.


      • Erizo

        Candymanin radiosoitto on lähtenyt käyntiin loistavasti. Biisin AI on jo yli 6 miljoonaa, kun vielä toissapäivänä se oli 4 miljoonaa. Vertailun vuoksi sanottakoon, että ANOM:lla oli samankaltainen alku, MUTTA Candymanin vuoksi sanottakoon, että ANOM oli ensimmäinen single, joka luonnollisesti "räjähti radioihin" uutuuden viehätyksellään. Siinä suhteessa Candymanin radiosoitto vaikuttaa erittäin lupaavalta. Suurin osa soitosta tulee New Yorkin suurimmalta radioasemalta, joka on POP-radio. Mutta AC-formaatti on myös jo nyt herännyt biisiin. AC on siis meidän Radio Novan kaltainen (AC= Adult Contemporary = Aikuisten nykymusiikki)

        Nyt, kun saadaan nettilataukset promottamisen voimin ylös, on Hot100:n parempipuoli helpostikin saavutettavissa! :)


    • Erizo

      Alunperin Candyman-videon kuvaukset piti aloittaa tämän viikon torstaina eli 25. tammikuuta. Nyt aloitusta on lykätty sunnuntaille 28. tammikuuta. Mutta tulossa se on... :)

      • ~ Hippo ~

        CandyMan voi olla kaupallisesti menestyksekkäin kappale koko albumilla, se on helposti omaksuttava ja sopii mainiosti radioon. SDB seuraavaksi... :)


    • Erizo

      Viimein SonyBMG:kin kuuluttaa virallisesti Candymanin tulemisesta. Ensinhän virallinen tieto kolmannesta singlestä levisi kulovalkean tavoin Christinan virallisilla sivuilla (lähtien Iso-Britanniasta), mutta nyt on levy-yhtiön viralliset sivutkin asian takana:

      http://www.sonybmgmusic.co.uk/news/4569/

      Huhu muuten kertoisi, että Understand olisi Aasiassa kolmas single... ja biisi on jo noussut Filipineillä listoille... mutta se on yhä huhu.

      • Erizo

        Tuo SonyBMG-saitin uutinen nostaa esiin Candyman remixin.

        Itse toivon hartaasti, ettei radioihin vain tyrkytetä mitään muuta versiota soitettavaksi kuin biisin alkuperäinen albumiversio. Myönnän, että WAGW ja COOB radioversiot olivat kymmenenkertaa parempia kuin vastaavat laimeat albumiversiot, mutta Candyman on toista maata.

        Kaikki tuntemani ei-fanit, jotka ovat kuulleet B2B:tä, ovat ihastuneet Hurtiin ja Candymaniin sellaisinaan. Candymanin muuttaminen radioita varrten voisi siis pahimmassa tapauksessa riisua biisistä sen oleellisen, mikä tekee siitä tuollaisen hauskan rallin.

        Tuon SonyBMG:n uutinen ei tosin kerro kovin paljoa, mutta se on herättänyt sekä minussa että muissa faneissa hieman huolta. Itse haluaisin albumiversion ehdottomasti julkaistavaksi sellaisenaan. Jos remix halutaan tuoda myös sekä radioihin että musiikkivideoon (kuten esim. Shakiran La Torturan kohdalla), niin siitä vaan, kunhan alkuperäisellä versiolla aloitettaisiin Candymanin kierros.


    • Erizo

      ... R. Malcolm Jones.

      Äijä on aikaisemmissa videoissaan painottunut HipHop-genreen. Saa siis nähdä mitä tästä seuraa! :)


      SHOT: Christina Aguilera - R. Malcolm Jones, director
      artist: Christina Aguilera
      song: "Candyman"
      label: RCA
      director(s): R. Malcolm Jones
      production co: @radical.media

      January 25, 2007 in RCA, Radical Media | Permalink

      Miehen myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=49678216

      • Destin3

        että tästä seuraa hyvää. Paitsi sama kai se on kuka videon ohjaa - kunhan ohjaa hyvin! ;) Saisi olla vauhdikas video, muttei mielellään vähäjärkinen tai massaan vajoava... :-/


      • Erizo
        Destin3 kirjoitti:

        että tästä seuraa hyvää. Paitsi sama kai se on kuka videon ohjaa - kunhan ohjaa hyvin! ;) Saisi olla vauhdikas video, muttei mielellään vähäjärkinen tai massaan vajoava... :-/

        Toivotaan, että videosta tulee hyvä.

        Katsellessa tuon ohjaajan aikasempia tekeleitä, Brooke Hoganin nimi toi pienen tuskanhien pintaan. Mutta toisaalta; eihän ohjaaja voi jo valmiille biisille mitään. Hän voi ainoastaan tehdä sen, mikä tehtävissä on. Ja Brooke Hoganin video ajoi kyllä asiansa, vaikka itse biisi taikka "artisti" oli mitä oli.


      • ~ Hippo ~
        Erizo kirjoitti:

        Toivotaan, että videosta tulee hyvä.

        Katsellessa tuon ohjaajan aikasempia tekeleitä, Brooke Hoganin nimi toi pienen tuskanhien pintaan. Mutta toisaalta; eihän ohjaaja voi jo valmiille biisille mitään. Hän voi ainoastaan tehdä sen, mikä tehtävissä on. Ja Brooke Hoganin video ajoi kyllä asiansa, vaikka itse biisi taikka "artisti" oli mitä oli.

        Eikös Fighterin ohjannut tyyppi joka oli tehnyt aiemmin videoita Marilyn Mansonille? Silti siitä tuli onnistunut video. Brooke Hogan ei ole "artisti" jonka haluaisin yhdistää Christinan musiikkiin - vaikka Brooke onkin kivan näköinen pimu. CandyMan on kuitenkin hauska rallatus, ja samoin sen videokin voi olla kevyt.


      • Erizo
        ~ Hippo ~ kirjoitti:

        Eikös Fighterin ohjannut tyyppi joka oli tehnyt aiemmin videoita Marilyn Mansonille? Silti siitä tuli onnistunut video. Brooke Hogan ei ole "artisti" jonka haluaisin yhdistää Christinan musiikkiin - vaikka Brooke onkin kivan näköinen pimu. CandyMan on kuitenkin hauska rallatus, ja samoin sen videokin voi olla kevyt.

        Fighterin ohjasi Floria Sigismondi, joka ohjasi Christinan kanssa myös Hurt-videon. Ja Fighteria visuaalisesti hienompaa videota ei mielestäni Christinalta löydy.

        Christinalla on tyyli kääntyä yhteistöissään usein tahojen puoleen, jotka eivät ole suurelle yleisölle tunnettuja. Esim. DJ Premier ei ollut koskaan työskennellyt suuren mainstream tähden kanssa ennen Christinaa. Käsittääkseni Christina on taas co-director, kuten Hurt-videossakin (luonnollisesti haluaa olla, kun maksaa koko lystin), joten hänen näkemyksensä pääsee takuulla esiin.


    • Erizo

      Jos Candymanista tulee hitti (ja mahdollisuus siihen on olemassa), niin Christinasta voi hyvinkin tulle vuoden 2007 suurin naisartisti musiikkimaailmassa. En ihmettelisi jos näin kävisi.

      Lansing State Journal on ennakoinut mikä on hottia vuonna 2007, ja mikä ei taas niin hottia. Musiikin kohdalla Christina = HOT (Justinin kanssa) ja vertailun vuoksi Britney = NOT.

      Eli tässä perustelut:

      HOT

      » Christina Aguilera: Having gotten "Back to Basics" with the jazzy-funky single "Ain't No Other Man," the formerly "Dirrty" Xtina is apt to stake her claim as today's dominant female pop vocalist.

      NOT

      » Britney Spears. Paris Hilton's new gal pal is reportedly recording a comeback album. It'll have to be a masterpiece to wipe away the memory of those panty-free pictures.

      Lisää täältä:

      http://www.lsj.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070125/LIFE/301250002/1001/NEWS

    • Erizo

      Christina esittää Candymanin NBA All-Star weekend:ssä helmikuun puolenvälin jälkeen.

      http://www.usatoday.com/life/people/2007-01-29-lifeline_x.htm?POE=LIFISVA

      Lisäksi tulossa ovat Ellen ja todennäköisesti Leno. Grammyista puhumattakaan.

      Eli promotus voi alkaa!

      Candymanin radiosoitto on lähtenyt hyvin alkuun: New Yorkin suurin radioasema otti biisin jo nyt soittoon ja siksi sen AI (Audio Impressions) on noussut jo yli kahteen miljoonaan. Hurtin AI oli korkeimmillaan noin 52 miljoonaa. Samoin ANOM:in. AI = Audio Impressions, joka tarkoittaa arviota siitä kuinka monta ihmistä on radioiden saavutettavissa.

    • Erizo
    • Erizo

      Wooh. Löytyi tällainen:

      Someone posted on IMDB.com this message about "Candyman":

      "my best friend is watching her shoot "candyman" right at this moment. its a 1940's war theme, and she rented out an airport hanger from the airport his family owns."

      I so hope this is true! That would make such an awesome video!

      Eli kyseessä voisi olla 40-luvun sotateema.

      Toivottavasti video EI ole kuitenkaan täytetty millään Yhdysvaltojen lipulla ja ylipatrionismilla.

      • Destin3

        Ensimmäisenä, kiitos linkistä Erizo!
        Tarkoitan mielenkiintoista siinä mielessä, että ainakin minun on kovin vaikea kuvitella tuollaista teemaa Candymanin videoon... Sinäänsä olisin positiivisesti yllättynyt 40-luvun sotateemasta; sopii hyvin B2B:n tunnelmaan ja aikakauteen sekä tuollainen erottuisi varmasti massasta. Voisi aiheuttaa parhaassa/pahimmassa tapauksessa melkoisen kohun, eikä tällä kertaa välttämättä rivon imagon takia, vaan rajun teeman. Kun asiaa hetken ajattelee, luulisin kaikesta huolimatta, ettei tuo pelkkä teema yksistään voi määrittää videon sisältöä (vaikka tottakai ensimmäisenä ajatuksena näin jo silmissäni juuri tietynlaisia kuvasarjoja), sillä noinkin ristiriitaisesta aikakaudesta löytyy varmasti puitavaksi yllin kyllin erilaisia näkökulmia...

        Mutta kuulostaa joka tapauksessa lupaavalta. Jos tämä teema toteutuu missä tahansa muodossa, se takaa videon mielenkiinnon. Toivon tämän huhun olevan totta! Ei tyhjänpäiväisiä tanssivideoita, kiitos...

        Saikohan koko kirjoituksestani mitään tolkkua? (:


      • Erizo
        Destin3 kirjoitti:

        Ensimmäisenä, kiitos linkistä Erizo!
        Tarkoitan mielenkiintoista siinä mielessä, että ainakin minun on kovin vaikea kuvitella tuollaista teemaa Candymanin videoon... Sinäänsä olisin positiivisesti yllättynyt 40-luvun sotateemasta; sopii hyvin B2B:n tunnelmaan ja aikakauteen sekä tuollainen erottuisi varmasti massasta. Voisi aiheuttaa parhaassa/pahimmassa tapauksessa melkoisen kohun, eikä tällä kertaa välttämättä rivon imagon takia, vaan rajun teeman. Kun asiaa hetken ajattelee, luulisin kaikesta huolimatta, ettei tuo pelkkä teema yksistään voi määrittää videon sisältöä (vaikka tottakai ensimmäisenä ajatuksena näin jo silmissäni juuri tietynlaisia kuvasarjoja), sillä noinkin ristiriitaisesta aikakaudesta löytyy varmasti puitavaksi yllin kyllin erilaisia näkökulmia...

        Mutta kuulostaa joka tapauksessa lupaavalta. Jos tämä teema toteutuu missä tahansa muodossa, se takaa videon mielenkiinnon. Toivon tämän huhun olevan totta! Ei tyhjänpäiväisiä tanssivideoita, kiitos...

        Saikohan koko kirjoituksestani mitään tolkkua? (:

        Sotateema on mielenkiintoinen. Mutta toisaalta Candyman-singlen kanneksi on joka suunnalla ehdotettu tätä kuuluisaa Rolling Stone -kansikuvaa:

        http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=602777

        ... joten sinänsä sotateema tuntuisi minusta aika järkeenkäyvältä.

        Ja mitä tulee tanssipainotteiseen videoon ja tanssijoihin, niin jonkun Christinan taustatanssijan myspace-sivun kautta on saatu tieto, että taustatanssijat on kutsuttu videon kuvauksiin. Mutta tuskin sentään mitään perus pyllynpyöritystä on luvassa. Tosin Candyman biisinä on sellainen pyllynpyöritysralli, joten voisi olettaa, että video on jollain tapaa hauska ja leikkisä. Mutta jäämme odottamaan mielenkiinnolla kuinka tässä käy.

        USA:n iTunesin Pop-listalla Candyman on muuten noussut hienosti (eilen) sijalle #41. Biisi on kasvattanut radiosoittoaankin jo lähes 4 miljoonaan ("Audio Impressions"). Joten nyt kun saadaan Christina vielä muutaman talk show:n vieraaksi ja videokin jossain vaiheessa ulos, voi biisillä olla täydet mahdollisuudet viiden kärkeen Hot100:lla. :)


      • Erizo

        Nuo kuvat ovat siis videosta! Sotilaita pirtelöbaarissa... mielenkiintoista! :D


      • Erizo

      • ~ Hippo ~

      • ~ Hippo ~

      • ~ Hippo ~
        ~ Hippo ~ kirjoitti:

        Christina näyttää upealta!

        http://perezhilton.com/topics/christina_aguilera/

        CandyMan videosta tulee varmasti hauska, eikä mitenkään "sota" aiheinen. Todennäköisesti siinä on 40-luvun sotilaita uniformuissa baarissa yms. Kuten vaikka tässä Lou Began videossa:

        http://www.youtube.com/watch?v=dRr_72sSJjQ

        Äähh! Taas nolo kirjoitusvirhe! Nooh, en malta olla laittamatta tänne yhtä kommenttia Perzin sivuilta...

        "She's got the voice, the cool retro looks, and the fans. How is Britney even going to attempt to top this? Memo to BritBrit - You're done!

        Maneater"


      • ~ Hippo ~
        ~ Hippo ~ kirjoitti:

        Äähh! Taas nolo kirjoitusvirhe! Nooh, en malta olla laittamatta tänne yhtä kommenttia Perzin sivuilta...

        "She's got the voice, the cool retro looks, and the fans. How is Britney even going to attempt to top this? Memo to BritBrit - You're done!

        Maneater"

        Ei pitäisi yöllä kirjoitella...


      • Erizo
        ~ Hippo ~ kirjoitti:

        Äähh! Taas nolo kirjoitusvirhe! Nooh, en malta olla laittamatta tänne yhtä kommenttia Perzin sivuilta...

        "She's got the voice, the cool retro looks, and the fans. How is Britney even going to attempt to top this? Memo to BritBrit - You're done!

        Maneater"

        Olen tehnyt havainnon, että viime aikoina esim. tuolla Perezissä Christina on saanut yllättävän hyviä lukijakommentteja. Toki solvaajia on aina, mutta positiiviset ovat olleet enemmistössä! :)
        Mutta lähes aina tulee jossain välissä se hemmetin Britneyn nimi esille... vertailusta ei varmaan pääse eroon koskaan.

        Esim.

        I think she looks great, and I love her cd! For being in "relaxed and comfy" mode, she really looks cute.

        Brit, are you taking notes?

        ----

        christina is doing FAR BETTER in her life with marriage and career,and it pisses the britney fans off to no end..

        their down on their knees praying to god that she will return to the way she was pre-kevin,

        theyve got an AWFULL LONG WAIT


      • Erizo
        ~ Hippo ~ kirjoitti:

        Christina näyttää upealta!

        http://perezhilton.com/topics/christina_aguilera/

        CandyMan videosta tulee varmasti hauska, eikä mitenkään "sota" aiheinen. Todennäköisesti siinä on 40-luvun sotilaita uniformuissa baarissa yms. Kuten vaikka tässä Lou Began videossa:

        http://www.youtube.com/watch?v=dRr_72sSJjQ

        ... starsareblind.com:ssa kommentteineen.

        http://www.starsareblind.com/2007/01/31/christina-on-the-set-of-candyman/

        Nämähän levisivät kulovalkean tavoin! :D

        Hmmm... toivottavasti Candyman tulee ja jyrää B2B-aikakauden renesanssiinsa!


    • Erizo

      Nyt, kun Leno on käyty läpi, on Christinalla vielä parin viikon sisällä ihan kivasti TV-esiintymisiä tiedossa. Eli Candyman saa osakseen promotusta, joka Hurtilta puuttui lähes tyystin.

      7. helmikuuta - Ellen
      11. helmikuuta - Grammy
      17. helmikuuta - NBA (puoliaika show käsittääkseni)

      • MercyOnMe

        Ellen, wohoo! Grammy, wohoo! NBA, wohoo!

        Oli aivan pakko, anteeksi. :DD


      • Destin3

        Ei muuta. Hyvä, että tajuavat vihdoinkin promottamisen merkityksen! Jään mielelläni odottamaan Candymanille korkeampia sijoja Yhdysvaltain listoilla, kuin mitä Hurt sai osakseen. Paitsi eiväthän nuo listasijoitukset ole kaikki kaikessa - eikö tärkeintä ole kuitenkin, että uudet hyvät biisit tavoittavat mahdollisimman paljon uusia kuulijoita ja iskevät suoraan suoneen... (: Menestys listoilla taitaa kuitenkin kulkea aika pitkälti käsi kädessä edellä mainitun kanssa! :D


    • Erizo

      Ei ole totta! Vaikuttaisi siltä, että Candyman menee joihinkin radioihin (USA) sensuroituna versiona. (Onneksi ei tuskin kaikkiin....)

      Jos sinulla on Real Player, voit kuunnella sensuroidun kohdan täältä:

      http://rope.zfmq.fimc.net/afamusic/christinaaguilera_candyman56.ram

      Kohta tulee noin 9 sekunnin paikkeilla. Ja kyse on sanaparressa "cherry pop" --> "makes my cherry pop", mikä tarkoittaa vapaasti suomentaen neitsyyden menettämistä.

      Huh, huh...

      • Erizo

    • Erizo

      Candyman-videota on kuulemma jo vilautettu TV-ruudussa Extra-ohjelman myötä. Vielä vaikuttaisi siltä, ettei kukaan ole ripannut ohjelmaa näytettäväksi Tuubissa. Damn.

      Videossa Christinalla oli ollut ylläään samantyylinen asu kuin siinä kuuluisassa Rolling Stone kansikuvassa, jonka huhutaan olevan singlen kansi (tosin epäilen tätä).



      Ohjelmassa Christina oli kertonut myös muun muassa kuinka hän pysyy kunnossa (hoikassa kunnossa) ja kuinka seuraava levy tulee olemaan täysin erilainen kuin nykyinen.

      --

      They apparently showed a clip on Extra. She had an outfit like her most recent Rolling Stone cover one.
      I didn't think they showed new stuff on Sat.

      She was talking about how she stays so thin and fit and talking about how her next album is going to be a different sound and look.

      • Erizo

      • Destin3
        Erizo kirjoitti:

        WOOH!

        Christina brings the sexy back!

        Mulla ei kuulu ääni (vielä ainakaan), mutta kuva näkyy. Eli LQ-videoita ovat nämä... anyway, here they are:

        http://www.youtube.com/watch?v=1nqpqR7n03o

        http://www.youtube.com/watch?v=sXF0_F4vgOM

        Taitaa olla tulossa hauska ja vauhdikas video, hyvä näin!! :D Kiitos Tuubi-linkeistä!

        Kumma tuo sensuuri-juttu. Muistelisin, että jossain linkittämässäsi videossa oli sensuroitu "...makes the panties drop..." -kohta, joka sekin vaikutti hivenen vakavamieliseltä. (: Ja tuo "sensuuriääni" itsessään oli todella typerän kuuloinen, äänen jälkeen laulu starttasi jotenkin huonosti...


      • Erizo
        Destin3 kirjoitti:

        Taitaa olla tulossa hauska ja vauhdikas video, hyvä näin!! :D Kiitos Tuubi-linkeistä!

        Kumma tuo sensuuri-juttu. Muistelisin, että jossain linkittämässäsi videossa oli sensuroitu "...makes the panties drop..." -kohta, joka sekin vaikutti hivenen vakavamieliseltä. (: Ja tuo "sensuuriääni" itsessään oli todella typerän kuuloinen, äänen jälkeen laulu starttasi jotenkin huonosti...

        Eräästä Candyman-esityksestä oli sensuroitu panties drop -kohta, ja voi olla, että se on sensuroitu tästäkin.

        Ja olet oikeassa; tuo sensuroitu kohta on typerän kuuloinen torventöräys; ulkomaisella keskustelupalstalla Christina-fanit ovatkin ivailleet, että tuo on Candyman-versio, jossa on mukana se norsu Hurt-videosta. Candyman feat. Elephant. Lol!


      • Erizo

      • ~ Hippo ~
        Erizo kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=Cnx7un_XeTI

        Kiitos jälleen linkistä Erizo!

        Hienoa! Videosta tulee juuri sellainen kuin mitä ajattelinkin. Lentokoneita hallissa ja sotilaita Christinan ympärillä. Typerä hattukin on vaihtunut parempaan, ja asu tyylilteltyyn laivaston uniformuun. Laivaston vaatetus ja lentokoneet selittyvät laivaston ilmavoimilla. Haastattelukin oli kiva. :)


    • Erizo

      New Christina Aguilera Single 'Candyman' On The Way

      The third single from Christina Aguilera's #1 album 'Back To Basics' is coming at ya soon. Titled 'Candyman', it's a little boogie woogie number you're gonna love. Also stay tuned for the 'Candyman' video, co-directed by Christina, that will be premiering online and on TV soon.
      Bust out your swing moves, polish up the brass band and fall in line for the brand new single 'Candyman' from that most retro of pop-songstresses Christina Aguilera.

      'Candyman' will follow 'Hurt' and 'Ain't No Other Man' as the third single from her #1 platinum album 'Back To Basics' and features production credits from her long-time collaborator Linda Perry.

      Hear the new track now on her MySpace page at www.myspace.com/christinaaguilera and stay tuned for the 'Candyman' video which Christina co-directed with Matthew Rolston (Foo Fighters, Beyonce, Jessica Simpson) - coming soon to your screens.

      PS don't forget to tune in to the 2007 Grammy Awards this Monday night, February 11 when Christina performs live and may also pick up gongs for 'Best Female Pop Vocal Performance' ('Ain't No Other Man') and 'Best Pop Vocal Album' ('Back To Basics?). Don't miss it!

    • Erizo
      • Destin3

        Hieno kuva! Tuon me haluamme Candymanin kanneksi! ;) Aikaisemmin julkaistu kuva vaikuttikin jo liian vanhalta ja kuluneelta. Kiitos postituksesta.


      • MercyOnMe
        Destin3 kirjoitti:

        Hieno kuva! Tuon me haluamme Candymanin kanneksi! ;) Aikaisemmin julkaistu kuva vaikuttikin jo liian vanhalta ja kuluneelta. Kiitos postituksesta.

        Eikö minulta kysytä ollenkaan, mitä haluan? ):

        ;D Ei kai, tuo kansi on todella upea, tuo sen on oltava. ^^


      • Destin3
        MercyOnMe kirjoitti:

        Eikö minulta kysytä ollenkaan, mitä haluan? ):

        ;D Ei kai, tuo kansi on todella upea, tuo sen on oltava. ^^

        Olen pahoillani, MOM/Simple! Mikä ilkimys olinkaan... :D Hippo, älä pahastu sinäkään siis...

        Tuo on ehdottomasti paras mahdollinen kansikuva Candymanille! Candyman, candyman... x)


    • Erizo
    • Erizo
      • MercyOnMe

        Tuo sensuroitu Candyman... Buu. :D

        Yay! Making of! Mahtavaa. ^^


    • Erizo

      Candyman meni virallisesti USA:n radioihin eilen. Nyt Christinan virallisille sivuille on vaihdettu Candyman soimaan Hurtin sijaan. VALITETTAVASTI se on se sensuroitu radioversio, jota Jenkkien MTV:kin tulee mitä todennäköisemmin soittamaan. Toivon, että Euroopassa on vapaampi linja asian suhteen.

    • Erizo

      Christinan ranskalainen sivusto on sanonut, että Candyman remixauksen (yhden ainakin) toteuttaisi Will.I.Am Black Eye Peas:sta.

      Saa nähdä.

      • MercyOnMe

        Tämä Yksinkertaisuus ei ole täällä näkemässä Candymania tänään... ): *niiskis* Lähden mummoni luo pariksi päiväksi.

        No, perjantaina sitten. Pitäisi varmaan kännyttää isovanhemmat tietokoneisiin. ;D


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      142
      8675
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1423
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      66
      1254
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1195
    5. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      143
      1072
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1067
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      103
      817
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      798
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      781
    10. 45
      767
    Aihe