auton vuokraus

teneriffalla

Me ollaan menossa teneriffalle, playa paraisoon maaliskuussa. Ajateltiin vuokrata sieltä auto, tarvisimme 7-hlön tila-auton. Onko kellään kokemuksia ja minkälaisia =) ? Me ei olla ennen vuokrattu autoo ja tuo kielipääkin on vähän heikonlainen. Netistä on kyllä löytynyt vähän apua.

22

1340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a car

      Googleta hakusanalla "rent a car tenerife" niin saat listan vuokraamoista. Osalla suomenkieliset sivut. Valitse autoluokka 5 2 tai 7-hengen auto. Auto esim. Opel Zafira tai vastaava. Paikan päältäkin löytyy vuokraamoja mutta jos epäilet kielipäätäsi varaa valmiiksi netissä tai matkatoimiston kautta. Varausvahvistuksella saa auton ajokorttia näyttämällä.

    • Mitäpä

      vuokraamoa suosittelette siellä käyneet pienen 3 ov autonvuokraukseen?

      • harwey12

        no niin,,puertosta kun kävelee ylös la paz kaupungiosaan,niin noin puolessa välissä on vuokraamo autos berlin, edit.portofino urbanizacion la Paz,,paikka on halvin gruzissa,ja vakuutukset toimii,,meilläkin kerran rikottiin auto,ja heti sai uuden tilalle,,ja kyllä kansainvälisellä viittomakielellä auto löytyy,,viimeks oli pikkusitikka viikon 120euroa,,terkkuja Harri


    • ...

      Tervehdys. olemme menossa perheeni kanssa helmikuun alussa kanarialle itse vuokrasin auton matkatoimiston kautta(tjareborg. jolloin kaikki on turvallista ja hinta edullinen 115€ 2 päivää ilmastoitu golf.ja paikan päällä otan ehdottomasti super cdv vakutuksen jota suositellaan. sillä poistaa oma vastuun kokonaan jos jotain sattuu esim joku naarmuttaa oven esim. oma vastuu muuten olisi n.600-800 euroa. suosittelen matkatoimistosta suoraan auton vuokraamista. mukavaa lomaa teille.

      • matkalla,

        otin matkatoimiston kautta. Muutoin olen vuokrannut suoraan paikan päältä. Arvaat varmaan miksi.


    • ja ajokortti

      Muuta ei tarvita valitset vain listalta auton alkaen 20 euroa/vrk ilman kilometrirajoitusta. Tila-auton vuokraa en muista itsellä oli pieni"sitikka". Vakuutukset sisältyy vuokraan.
      Rohkeasti vain liikenteeseen:)

    • Nimetön

      Jos pelottaa, voi auton vuokrata hotellin respastakin tai oppaalta, mutta säästät isot rahat jos kävelet kadulle ja menet autovuokraamoon. Katsele pari päivää hintoja kulkiessasi ja valitse sitten halvin. Kyllä siellä pärjää tankerous englannilla tai savolla, elekielellä ja piirtäen. Kumma jos ei reitille satu myös suomenkielentaitoista myyjää. Parhaat maisemat saaren länsinurkalla ja Teidelle. Älä ahnehdi yhdeksi päiväksi koko saarikierrosta. Mukavaa lomaa.

    • rrrprrprrr

      Vuokraa auto matkatoimistosi virkailijan avustamana.
      Et tule huijatuksi ja saat varmasti kaikki tarvittavat vakuutukset yms. turvallisuusasiat kuntoon.
      Matkatoimiston kautta saa usein myös alennuksen vuokra-autosta vuokraamofirmalta.
      Tyypillisin tapa huijata asiakasta on antaa auto asiakkaalle vajaalla tankillaa. Kun sitten palauttaessasi täytät tankin, sinne meneekin n. 10 litraa enemmän. Pieni mutta kiusallinen asia, kertoo yrityksestä muutakin.

      • ....

        ilman muuta kannattaa vuokraamon kautta. miten selität sitten sen naarmun ovessa joka oli jo autoa haettaessa jota et itse huomannut?? selitäppä siinä sitten ja maksa kova hinta siitä että sait pikkasen hallvemmalla auton kadunvarsi puodista... avis sieltä itse otan auton.


      • ongelmia
        .... kirjoitti:

        ilman muuta kannattaa vuokraamon kautta. miten selität sitten sen naarmun ovessa joka oli jo autoa haettaessa jota et itse huomannut?? selitäppä siinä sitten ja maksa kova hinta siitä että sait pikkasen hallvemmalla auton kadunvarsi puodista... avis sieltä itse otan auton.

        Auton voi huoletta ottaa mistä haluaa.
        Vuokrasin auton totellin läheltä vuokraamosta ja auton sai jättää oman hotellin eteen. Homma toimi monta kertaa ja bensasta sanottiin että sitä pitäisi olla suurinpiirtein yhtäpaljon tankissa kun palauttaa. Meille jäi enemmän tankkiin bensa oli halpaa ja auto kulutti oletettua vähemmän.


    • tsaikku

      meilläkään ei ongelmia, vaikka vuokrattiin ilman välikäsiä.

    • cicar

      http://www.cicar.com/ Tätä olemme käyttänneet. Voi varata etukäteen netistä, mutta tarvitsee maksaa vasta noutaessa. Esim Zafira alemman luokan hinnalla.

    • grrrrr

      ajellaan aina Teneriffalla. Vähän ajetut uudet autot, ystävällinen palvelu ja homma pelittää kuten on sovittu, myös kolaritapauksessa (on sekin koettu). Jonkun kerran on saatu myös kalliimman luokan auto halvemman hinnalla.
      Joku tietenkin huutaa heti, että kallis, mutta mielelläni maksan hyvästä palvelusta muutaman euron enemmän...

      • cicar

        Niinpä. "Muutama euro" onkin sitten suhteellinen käsite. Vuokraa 7 hengen auto Cicarilta viikoksi niin se maksaa 249,32 ja avikselta 580. Erotuksella saa jo mukavasti polttoainetta...


    • Anonyymi

      Onko Eläkepappa tänään trollannut yhtään Kuparipannun juttuja?

      • Anonyymi

        En ole tänään nähnyt papan trollaavan pannusta


      • Anonyymi

        Ai se on Eläkepappa kun trollaa Kuparipannua koko ajan. Olisihan se pitänyt arvata.


      • Anonyymi

        Koskahan alkaa taas trollaus kaalilääryleen hinnasta Kuparipannussa. Väite että yksi kaalikääryleitä maksaa 31,50 Kuparipannussa on valhe. Ei maksa.


      • Anonyymi

        Kuparipannu on lopettanut toimintansa. Nettisivut ovat olleet suljettuina jo pitkään. Pitäisihän Eläkepapankin se jo tajuta kiljusta huolimatta.


      • Anonyymi

        Älä viitsi eläkepappa trollata koko ajan. Eikö sinulla ole mitään häpyä.


      • Anonyymi

        Ai se on eläkepappa kun trollaa täällä koko ajan. Olisihan se pitänyt arvata.


    • Anonyymi

      Eläkepappa on ollu ihan villinä taas. On se ihan mahoton trolli toi Eläkepappa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe