nyt hävettää

seksiasiaa...miehen suorat ...

käytiin tuossa aika kiivas keskustelu. asia niinpäin että mä haluaisin useamin ja mies ei. asiasta ennenkin väännetty peistä ja silloin mies ymmärsi pointin ja myönsi että toiselle voi tuottaa hyvää mieltä vaikkei itse pystyisi/haluaisi. nyt ääni kellossa on muuttunut. kuulemma sekin vaatii sen oman haluamisen vaikkei toinen odotakaan itse suoritusta. mä ymmärrän jos toiselle sanoo ei, mutta onko hyvän olon tuottaminen liikaa vaadittu. monasti homma (luomumenetelmällä) loppuu just kun mä pääsen fiilareihin. näin mentiin vuosia. sitten hommattiin leluja ja homma toimi ja molemmilla hyvä olo. onhan se keinotekoista, mutta kaipaamahan sitä hekumaa itsekin. mä ymmärrän jos toiselta tulee vastaus ei suoraan seksiehdotukseen, meneehän se haluttava olo ajallaan ohi. ja voi mennä se halukas olokin kesken kiihkeimmän hetken. lapsellinen olen mutta kysyin mieheltä että mitäs jos vuosia olis käynyt niin että kun hänellä alkaa tulemaan hyvä olo, niin mä vaan lopettaisin. se jos mikä tuntuu pahalta, ei se että toinen sanoo ei jos ehdottelee.

mulle ei tuota pahaa mieltä tuottaa toiselle hyvä olo jos mua ei kiinnosta tai ei voida olla. nyt tuli paha olo että toinen on sitten vain miellyttänyt nää viime ajat. me saatiin lapset aika pian suhteeseen ja seksikin oli vähäistä, mentiin miehen ehdoilla. sitten kun lapset oli pieniä niin se kahdenkeskinen aika jäi. mä en edes nuorena pitänyt sekistä, mutten ollut pihtari. lapset vei sitten sen halun totaalisesti kun painoa tuli, ja tunsi ettei ole viehättävä.

nyt sitten pari vuotta sitten rakastuin mieheeni ja tunteet heräs. ja meillä oli tosi tunnelmallista. ja tuntuu niin väärältä että tää olis ollut tässä kun mies ilmoitti ettei häntä enää kiinnosta. noh sain sen pari vuotta sitten nauttia. onko muilla pareilla ongelmaa että sitä huomaa vasta vähän varttuneempana nauttivansa jostain asioista, ja sitten vedetään matto pois alta.

enää olen vain siis äiti. vaimosana on vitsi, ja naiseksi en enää itseäni tunne. mies kun on aina saanut ja saanut(ymmärsköhän tätä kukaan), mä koen että mua on naisena nyt niin loukattu. tosi kylmästi mies saoi ettei enää kiinnosta, ja että pitkän aikaa hänellä ollut mielessä että se vaatii sen omankin haluamisen että voi tuottaa toiselle hyvän mielen. onko naiset ja miehet tässä asiassa sitten erilaisia.

16

2889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Putkiaivo

      Mikä oli pointti?

      • nyt hävettää...pitäiskö

        ehkä purin itseäni sitten vaikeaselkoisesti. että ongelma on siinä että jos itse aktia ei ole, niin mies kokee että hän ei pysty mua silti hyväileen tai olemaan hommassa mukana.


      • pidä puolesi
        nyt hävettää...pitäiskö kirjoitti:

        ehkä purin itseäni sitten vaikeaselkoisesti. että ongelma on siinä että jos itse aktia ei ole, niin mies kokee että hän ei pysty mua silti hyväileen tai olemaan hommassa mukana.

        Pystytkö itse olemaan rennosti, jos on tunne, että toinen vain sinun pyynnöstäsi siinä touhuaa. Itse en pystynyt aikanaan. Jos sinun perustarpeitasi ei tyydytetä, hanki itsellesi rakastaja. Tuntuu julmalta, kyllä, mutta sinulla on vain tämä elämä ja jonakin päivänä se kaikki on mennyt hukkaan, kuten huomaat.


    • Sariella

      kyllä mä varmaan suurinpiirtein ymmärsin.
      Kyllä se vaan niin on, että se elämästä nauttiminen, tyytyväisyyden olo ja pikku hymy suunpielessä on sen verran tärkeää, että sinuna kävisin sen huomion hakemassa ihan muualta... Tunnet varmasti itsesi taas naiseksi isolla ÄNNÄLLÄ!

    • yöpöllö

      Ompa helposti ratkaistu, mene vieraisiin,hanki rakastaja ym...
      En oikein usko että sinulle tarjottu "helpporatkaisut" on oikea tapa ratkaista ongelmaasi. Pari suhteessa ihmiset tulevat tutuksi toisilleen ja jotkut tavat saattavat ärsyttää. Koti tuntuu arkiselta ja se toimii yksityisenä turvapaikkana, ei enää "seksintemppelinä", josta unelmoi vielä nuorempana ja kaikista kaameinta on, että siellä asuu "muija"tai "äijä".

      Nyt on yritettävä saada oikeaa keskustelua aikaan ja yritettävä avautua toisilleen, mitä toinen haluaa seksin suhteen. Pienillä askelilla eteenpäin ja seksistä ei saa tulla riitelyn aihetta. Uuden seksielämän herättely vaatii hienotunteisuutta, joten ei ole hyväksi jos tulee ilmi että käyt keskustelua netissä. Seksistä voit keskustellä yleisellä tasolla kun paikalla on vieraita ihmisia, mutta älä aloita osoittelua miestäsi kohtaan ja pahimmassa tapauksessa kerrot ettei seksi elämä suju. Palkaksi saat ehkä velvollisuus panon, mutta pään sisällä inhoa.

      Suurin osa seksissä on päänsisällä. "suoritus" jää kuitenkin pienemmällä osalle, jossa lopputulos on tai pyritään tunnetilan purkautumiseen.

      Sinuna etsisin varovasti niitä pieniä "fetissejä" jotka herättävät miehessäsi halun ja hyödynnä niitä puheissasi tai teoissasi.
      Älä tule mustasukaiseksi vaikka saisit selville mitä, koska ajatukset on vain ajatuksia, ei tekoja.
      Toivottavasti ymmärrät mitä tarkotan tällä kirjoituksella.

    • miehenä

      ehkä tässä nyt pitäisi miestäsi hävettää kuin sinua.
      Kyllähän millä mittapuulla tahansa mitattuna nainen on enemmän antava osapuoli kuin mies. Jos miehesi ei pysty sinulle millään tavoin tuottamaan mielihyvää vaikka itsellään ei eteen ottaisikaan tai olisi suoranaisia haluja samaan aikaan niin kyllä tuntuu aika itsekkäältä oman edun tavoitteluna koko seksi silloin.
      Itselläni ei ihan suoranaista vertailupohjaa ole mutta 25 vuoden avioliiton ja synnytysten jälkeisten liikakilojenkin jälkeen olen kyllä katsonut ettei vaimoni tarvitse koskaan jäädä 'ilman'. Tarkoitan tällä siis hyvänolontunnetta tai orgasmia en penistä. Jos häntä on haluttanut niin eipä kummoisia kommervenkkejä ole tarvittu että molemmat ollaan mukana. Toisaalta, ei hänellä ole ollut koskaan pää kipeänä silloin kun minä olen ollut 'puutteessa'.
      Tarkoitan tässä nyt sitä että hyvässä liitossa tulee ottaa toisen tarpeet huomioon silloinkin kun itseä ei huvita. Ei kuitenkaan ihan aina, mutta sellaista oloa ei saa jäädä ettei koskaan.

      • nyt hävettää...pitäiskö

        kiitti kirjoituksestasi. painin tässä nyt pääni sisällä että olenko ollut kohtuuton. parisuhteessa pitäisi ottaa molempien tunteet ja halutkin huomioon. ihan kaikessa muussakin kuin seksiasiassa. voi tehdä niitä kuuluisia kompromisseja. ja jos miehelle olen seksiä ehdotellut niin minulle olisi ja riittäisi se toisen läheisyys. mä olen kunnioittanut miestäni että hän ei halua yhtä usein, hän on sanonut että tuntuu mahtavammalta kun on muutama päivä välissä. onhan se hienoa jos mies on silloin täysillä mukana, mutta jos otan mieheni huomioon etten ole nälvinyt ettei hän halua/pysty useammin niin hän voisi huomioida mut ja antaa sitten pelkästään sitä läheisyyttä.

        tää toimi näin hyvän aikaa, muta nyt tuli mutta matkaan. ihmettelen syvästi että miten sitä itse aktia ja läheisyyden antamista voi edes kokea yhdeksi ja samaksi asiaksi.

        olenkin kysynyt että kumpi kärsii enempi hän vai minä. molemmat varmasti, mutta eri tavalla. myönnän olevani enemmän tunne kuin järki-ihminen. mies taas on tasamaan tallaaja, ja mä taas romantikko joka kaipaan ja haluan sitä hellyyttä. mietin että näkeekö mies mut jonain naishirviönä. että kun tulen lähelle hän pelkää, että ei kai vain taas. tai että uskaltaako hän edes pukeutua tai riisuutua etten ole heti läheisyyttä tyrkyttämässä. ja kokeeko hän että tulen lähelle vain silloin kun haluttaa. toki myönnän että välttelen sitä lähellemenoa, kun tiedän kuinka hyvä siinä toisen lähellä on. ja pelkään että pilaan taas yhden kauniin hetken kun haluan mennä pidemmälle. musta se on vain kauneinta mitä parisuhteessa on. tuntee olevansa niin lähellä toista, ettei tiedä mistä toinen alkaa ja toinen päättyy. siinä on se oma kliimaksi joka voimistuu ja voimistuu. sitten sitä on niin raukea ja täynnä sitä hyvää oloa, joka vaatii sen tasoittumisen. mutta kyll sitä nopsaan saa itsensä maan pinnalle, sillä eihän sitä jatkuvassa huumassa pysty olemaan. mutta kun se tunne tulee että haluaa sitä läheisyyttä, ja kun se kaikki jää kokematta sitä tuntuu että sydämen kohdalle tulee niin raskas mötti joka ei hetkessä sula.

        toki mies myöntää että hänellä on huono omatunto kun ei pysty mua tyydyttämään, ja antamaan mitä haluan. mutta ne loukkaavat sanat, ja suoraan singahdelleet loukkaukset niitä ei hetkessä unohda. vaikka tämä elo tässä tasaantuisi ja jatkettais yhdessä, niin miettisin vain hänen sanomisiaan.

        nyt on jo takaraivossa, että tämä halu menisi ohi. kun koskaan en kertoja laske, siis olen sanonut ettei halut kysy aikaa, paikkaa tai kertojen määrää. olenkin kysynyt että mikä on se hyvä ratkaisu. se että tyydytän itseni päivällä kotona, vai illalla sanon että käynpäs surruttamassa.

        mä olen sitten ehkä liian helppo kun miehen ei tarvitse haluta eikä saalistaa. että saa aina kun haluaa. mietinkin että onko sitä liian tyrkky. mies sanoo että hänellä on näitä jaksoja kun hän haluaa useammin. mutta hän vain tukahduttaa sen halunsa, ja voi sanoa että haluttaa tai illalla halutti. että se hänen viettinsä ei ole niin voimakas.

        aloin miettiä kun mies sanoi ettei sitä päivittäin millään jaksa. mulla on yksi hullu viikko kuukaudessa, joita leikkisästi kutsuin hulluksi viikoksi, se on ajankohta jolloin nainen on halukkaimmillaan(useampi) ja tää on sidoksissa tuohon kiertoon eli oviksen aikoihin. ja olen sen miehelle sanonut. että yksi halukkaampi viikko ei vielä ole sitä päivittäistä. ja pahaan oloon se läheisyys on ollut myös lääkettä. toki sitä haluaisi että se toinenkin saisi jotakin siitä irti. mutta kun miehellä ei ole ollut noita suorituspaineita niin ihottelu toisen kanssa mulle se on vain asia mihin en kyllästy. kuten en hyvän olonkaan tuottamiseen toiselle. toki haluaisin miestä hyväillä, mutta hän on sanonut että keskitytään sinuun, ja hän lepää tänään. olen tämän hyväksynyt ja liikaa en yritä. mutta jos en vaadi että miehen pitää olla kova tai että suorastaan väkisin hyväilisin häntä. mutta tilanne on että haluaisin sen 5-10 minuuttia hänen ajastaan tuohon läheisyyteen. voiko toista enää rakastaa jos mitään ei tunne toisen lähellä edes pientä lämmön tunnetta. voiko silloin olla vaikea hyväillä toista.

        kyllä siinä hyvänolon tunteessa on itsekkyyttäkin. kyllä mulle tulee se halu vaikken suorastaan miehen läheisyydessä ole. ettei mies itsessään sitä halua käynnistä, tai se että hän olisi siinä niin taitava. mutta vaikeuksia on jos ollaan lähekkäin, mulle vain tulee toisen läsnäolosta ja läheisyydestä niin valtava halu. ehkä mä olen outo, jopa mieheni silmissä. mutta alkuvuosien mittapuulla että yleensäkin haluan, ja juuri miestäni. yritänkö sitten vain liikaa. taas sorruin pähkäilemään ja tulee sekavaa kirjoitusta.

        monen riidan päätteeksi miehellä on halut kympissä. moni riita ollaankin sovittu sängyssä. joskus yritin miettiä että miten voisin toimia toisin että mies haluaisi mua. yritin pukeutua ja laittautua kauniiksi. mietin ettei ajankohta ole väärä, koska ajattelin pitkään että ajoitin nuo haluni vääriin hetkiin. mutta viikonlopun sunnuntaiaamukin voiko sen ihanimmin alkaa kuin antamalla toiselle sitä läheisyyttä ja lämpöä.

        ja mies kokee paineeksi jos leikilläni olen lähettänyt hänelle töihin tekstarin. kun on sanonut ettei sitä raskaan työpäivän päätteeksi halua eikä halua edes ajatella. mutta koskaan en ole tarkoittanut että pitäisi työvaatteillaan syöksyä sinne makkariin. vaan antais illan kulua, ja toinen saisi rentoutua ja levätä. tuntuu että sitten sitä olisi liikaa yrittämistä jos pitäisi kaikki ajatella. että pitäisi rentoutua, ehkä viinilasi kädessä ja sexisti pukeutunut nainen ehkä strippamassa vieressä.

        nyt on vain takki tyhjä. mietin etten miehen silmissä ole enää viehättävä. olisiko pitänyt jättää sanomatta ja nalkuttamatta. olisiko pitänyt jaksaa vain olla iloinen ja energinen eikä ottaa tuota kritiikkiä niin vahvasti. mietin että miltä näytän miehen silmissä. olenko hänen mielestään ehkä liian vanha. ajatteleeko hän enempi minua lastemme äitinä, kuin vaimona ja naisena.

        ja voiko tätä asiaa verrata johonkin muuhun. esim asioihin jotka hoidetaan pois alta. asioita jotka monasti eivät tunnu mukavilta. tai asioita joilla tekee toiselle hyvää mieltä vaikkei jaksaisi. toki tiedän ettei esim. muita asioita voi verrata, mutta käänteisesti jos toiselle tuottaa hyvän mielen ihan missä vain niin taatusti toiselle jää se hyvä mieli. onhan sitä iloista ja energistä aviopuolisoa mukava katsoa, jos vaikkakin kokisi "uhrautuvansa".

        tämä on niin vaikeata kun on vielä tunteita jäljellä. ja miehessä kuitenkin niin paljon hyvää. ajattelen tätä äitinä ja vaimona. että yhdessä toimitaan hyvin ja tiimi toimii. mutta sitten ajattelen tätä taa naisena. ja päässä alkaa jyskyttää nuo miehen sanotut sanat. pitäiskö mun vain jättää tuo loukattu nainen sivuun, ja ajatella että äitinä en voi riistää lapsilta isää tai äitiä. itse olen avioerolapsi, ja lapsilleni haluaisin kodin missä olisivat molemmat vanhemmat. kun meillä ei ole päivittäistä riitelyä tahi väkivaltaa. mies ei juo ja on aina ollut hyvä isä. ehkä annan ajan kulua ja katsoa tasoittuuko tämä tästä. silti olen edelleen sitä mieltä että asioista pitää puhua, mutta tahdikkuus täytyisi muistaa, koska niitä loukattuja sanoja ei enää pysty ottamaan takaisin.


      • Laiskanlinna
        nyt hävettää...pitäiskö kirjoitti:

        kiitti kirjoituksestasi. painin tässä nyt pääni sisällä että olenko ollut kohtuuton. parisuhteessa pitäisi ottaa molempien tunteet ja halutkin huomioon. ihan kaikessa muussakin kuin seksiasiassa. voi tehdä niitä kuuluisia kompromisseja. ja jos miehelle olen seksiä ehdotellut niin minulle olisi ja riittäisi se toisen läheisyys. mä olen kunnioittanut miestäni että hän ei halua yhtä usein, hän on sanonut että tuntuu mahtavammalta kun on muutama päivä välissä. onhan se hienoa jos mies on silloin täysillä mukana, mutta jos otan mieheni huomioon etten ole nälvinyt ettei hän halua/pysty useammin niin hän voisi huomioida mut ja antaa sitten pelkästään sitä läheisyyttä.

        tää toimi näin hyvän aikaa, muta nyt tuli mutta matkaan. ihmettelen syvästi että miten sitä itse aktia ja läheisyyden antamista voi edes kokea yhdeksi ja samaksi asiaksi.

        olenkin kysynyt että kumpi kärsii enempi hän vai minä. molemmat varmasti, mutta eri tavalla. myönnän olevani enemmän tunne kuin järki-ihminen. mies taas on tasamaan tallaaja, ja mä taas romantikko joka kaipaan ja haluan sitä hellyyttä. mietin että näkeekö mies mut jonain naishirviönä. että kun tulen lähelle hän pelkää, että ei kai vain taas. tai että uskaltaako hän edes pukeutua tai riisuutua etten ole heti läheisyyttä tyrkyttämässä. ja kokeeko hän että tulen lähelle vain silloin kun haluttaa. toki myönnän että välttelen sitä lähellemenoa, kun tiedän kuinka hyvä siinä toisen lähellä on. ja pelkään että pilaan taas yhden kauniin hetken kun haluan mennä pidemmälle. musta se on vain kauneinta mitä parisuhteessa on. tuntee olevansa niin lähellä toista, ettei tiedä mistä toinen alkaa ja toinen päättyy. siinä on se oma kliimaksi joka voimistuu ja voimistuu. sitten sitä on niin raukea ja täynnä sitä hyvää oloa, joka vaatii sen tasoittumisen. mutta kyll sitä nopsaan saa itsensä maan pinnalle, sillä eihän sitä jatkuvassa huumassa pysty olemaan. mutta kun se tunne tulee että haluaa sitä läheisyyttä, ja kun se kaikki jää kokematta sitä tuntuu että sydämen kohdalle tulee niin raskas mötti joka ei hetkessä sula.

        toki mies myöntää että hänellä on huono omatunto kun ei pysty mua tyydyttämään, ja antamaan mitä haluan. mutta ne loukkaavat sanat, ja suoraan singahdelleet loukkaukset niitä ei hetkessä unohda. vaikka tämä elo tässä tasaantuisi ja jatkettais yhdessä, niin miettisin vain hänen sanomisiaan.

        nyt on jo takaraivossa, että tämä halu menisi ohi. kun koskaan en kertoja laske, siis olen sanonut ettei halut kysy aikaa, paikkaa tai kertojen määrää. olenkin kysynyt että mikä on se hyvä ratkaisu. se että tyydytän itseni päivällä kotona, vai illalla sanon että käynpäs surruttamassa.

        mä olen sitten ehkä liian helppo kun miehen ei tarvitse haluta eikä saalistaa. että saa aina kun haluaa. mietinkin että onko sitä liian tyrkky. mies sanoo että hänellä on näitä jaksoja kun hän haluaa useammin. mutta hän vain tukahduttaa sen halunsa, ja voi sanoa että haluttaa tai illalla halutti. että se hänen viettinsä ei ole niin voimakas.

        aloin miettiä kun mies sanoi ettei sitä päivittäin millään jaksa. mulla on yksi hullu viikko kuukaudessa, joita leikkisästi kutsuin hulluksi viikoksi, se on ajankohta jolloin nainen on halukkaimmillaan(useampi) ja tää on sidoksissa tuohon kiertoon eli oviksen aikoihin. ja olen sen miehelle sanonut. että yksi halukkaampi viikko ei vielä ole sitä päivittäistä. ja pahaan oloon se läheisyys on ollut myös lääkettä. toki sitä haluaisi että se toinenkin saisi jotakin siitä irti. mutta kun miehellä ei ole ollut noita suorituspaineita niin ihottelu toisen kanssa mulle se on vain asia mihin en kyllästy. kuten en hyvän olonkaan tuottamiseen toiselle. toki haluaisin miestä hyväillä, mutta hän on sanonut että keskitytään sinuun, ja hän lepää tänään. olen tämän hyväksynyt ja liikaa en yritä. mutta jos en vaadi että miehen pitää olla kova tai että suorastaan väkisin hyväilisin häntä. mutta tilanne on että haluaisin sen 5-10 minuuttia hänen ajastaan tuohon läheisyyteen. voiko toista enää rakastaa jos mitään ei tunne toisen lähellä edes pientä lämmön tunnetta. voiko silloin olla vaikea hyväillä toista.

        kyllä siinä hyvänolon tunteessa on itsekkyyttäkin. kyllä mulle tulee se halu vaikken suorastaan miehen läheisyydessä ole. ettei mies itsessään sitä halua käynnistä, tai se että hän olisi siinä niin taitava. mutta vaikeuksia on jos ollaan lähekkäin, mulle vain tulee toisen läsnäolosta ja läheisyydestä niin valtava halu. ehkä mä olen outo, jopa mieheni silmissä. mutta alkuvuosien mittapuulla että yleensäkin haluan, ja juuri miestäni. yritänkö sitten vain liikaa. taas sorruin pähkäilemään ja tulee sekavaa kirjoitusta.

        monen riidan päätteeksi miehellä on halut kympissä. moni riita ollaankin sovittu sängyssä. joskus yritin miettiä että miten voisin toimia toisin että mies haluaisi mua. yritin pukeutua ja laittautua kauniiksi. mietin ettei ajankohta ole väärä, koska ajattelin pitkään että ajoitin nuo haluni vääriin hetkiin. mutta viikonlopun sunnuntaiaamukin voiko sen ihanimmin alkaa kuin antamalla toiselle sitä läheisyyttä ja lämpöä.

        ja mies kokee paineeksi jos leikilläni olen lähettänyt hänelle töihin tekstarin. kun on sanonut ettei sitä raskaan työpäivän päätteeksi halua eikä halua edes ajatella. mutta koskaan en ole tarkoittanut että pitäisi työvaatteillaan syöksyä sinne makkariin. vaan antais illan kulua, ja toinen saisi rentoutua ja levätä. tuntuu että sitten sitä olisi liikaa yrittämistä jos pitäisi kaikki ajatella. että pitäisi rentoutua, ehkä viinilasi kädessä ja sexisti pukeutunut nainen ehkä strippamassa vieressä.

        nyt on vain takki tyhjä. mietin etten miehen silmissä ole enää viehättävä. olisiko pitänyt jättää sanomatta ja nalkuttamatta. olisiko pitänyt jaksaa vain olla iloinen ja energinen eikä ottaa tuota kritiikkiä niin vahvasti. mietin että miltä näytän miehen silmissä. olenko hänen mielestään ehkä liian vanha. ajatteleeko hän enempi minua lastemme äitinä, kuin vaimona ja naisena.

        ja voiko tätä asiaa verrata johonkin muuhun. esim asioihin jotka hoidetaan pois alta. asioita jotka monasti eivät tunnu mukavilta. tai asioita joilla tekee toiselle hyvää mieltä vaikkei jaksaisi. toki tiedän ettei esim. muita asioita voi verrata, mutta käänteisesti jos toiselle tuottaa hyvän mielen ihan missä vain niin taatusti toiselle jää se hyvä mieli. onhan sitä iloista ja energistä aviopuolisoa mukava katsoa, jos vaikkakin kokisi "uhrautuvansa".

        tämä on niin vaikeata kun on vielä tunteita jäljellä. ja miehessä kuitenkin niin paljon hyvää. ajattelen tätä äitinä ja vaimona. että yhdessä toimitaan hyvin ja tiimi toimii. mutta sitten ajattelen tätä taa naisena. ja päässä alkaa jyskyttää nuo miehen sanotut sanat. pitäiskö mun vain jättää tuo loukattu nainen sivuun, ja ajatella että äitinä en voi riistää lapsilta isää tai äitiä. itse olen avioerolapsi, ja lapsilleni haluaisin kodin missä olisivat molemmat vanhemmat. kun meillä ei ole päivittäistä riitelyä tahi väkivaltaa. mies ei juo ja on aina ollut hyvä isä. ehkä annan ajan kulua ja katsoa tasoittuuko tämä tästä. silti olen edelleen sitä mieltä että asioista pitää puhua, mutta tahdikkuus täytyisi muistaa, koska niitä loukattuja sanoja ei enää pysty ottamaan takaisin.

        Jospa miehesi häpeää sinun puolestasi. Haluaa ettet nolaisi ja nöyryyttäisi itseäsi enempää. Ja jos et halua häntä ymmärtää niin täytyy sanoa hieman rajummin. Mietippä sitä!!!


      • nyt hävettää...pitäiskö
        Laiskanlinna kirjoitti:

        Jospa miehesi häpeää sinun puolestasi. Haluaa ettet nolaisi ja nöyryyttäisi itseäsi enempää. Ja jos et halua häntä ymmärtää niin täytyy sanoa hieman rajummin. Mietippä sitä!!!

        kyllähän tää hipoo jo pian täydellistä kasvojenmenetystä sitä varmasti tarkoitit. mutta jos elämässä ei mitään uskalla, niin tuskin mitään saa. tällä asenteella olen mennyt ja menen eteenpäin.

        nykyään ainut pelkoni vain on että jos yhteiselämä tästä vielä nousee jaloilleen, niin asiat joihin en saanut selkeää vastausta tai asioita mitä mies sanoi. kuinka vältän etten nosta niitä esille.

        mies myönsi myös suoraan että ehkä hänen asenteissaan on vikaa. tai ongelma on hänen päänsä sisällä. yhtä kaikki se ei poista asiaa, että se on se yhteinen ongelma, ja kun toista et voi muuttaa niin koskaan tuskin saadaan tähän asiaan ratkaisua.


      • miehenä
        nyt hävettää...pitäiskö kirjoitti:

        kiitti kirjoituksestasi. painin tässä nyt pääni sisällä että olenko ollut kohtuuton. parisuhteessa pitäisi ottaa molempien tunteet ja halutkin huomioon. ihan kaikessa muussakin kuin seksiasiassa. voi tehdä niitä kuuluisia kompromisseja. ja jos miehelle olen seksiä ehdotellut niin minulle olisi ja riittäisi se toisen läheisyys. mä olen kunnioittanut miestäni että hän ei halua yhtä usein, hän on sanonut että tuntuu mahtavammalta kun on muutama päivä välissä. onhan se hienoa jos mies on silloin täysillä mukana, mutta jos otan mieheni huomioon etten ole nälvinyt ettei hän halua/pysty useammin niin hän voisi huomioida mut ja antaa sitten pelkästään sitä läheisyyttä.

        tää toimi näin hyvän aikaa, muta nyt tuli mutta matkaan. ihmettelen syvästi että miten sitä itse aktia ja läheisyyden antamista voi edes kokea yhdeksi ja samaksi asiaksi.

        olenkin kysynyt että kumpi kärsii enempi hän vai minä. molemmat varmasti, mutta eri tavalla. myönnän olevani enemmän tunne kuin järki-ihminen. mies taas on tasamaan tallaaja, ja mä taas romantikko joka kaipaan ja haluan sitä hellyyttä. mietin että näkeekö mies mut jonain naishirviönä. että kun tulen lähelle hän pelkää, että ei kai vain taas. tai että uskaltaako hän edes pukeutua tai riisuutua etten ole heti läheisyyttä tyrkyttämässä. ja kokeeko hän että tulen lähelle vain silloin kun haluttaa. toki myönnän että välttelen sitä lähellemenoa, kun tiedän kuinka hyvä siinä toisen lähellä on. ja pelkään että pilaan taas yhden kauniin hetken kun haluan mennä pidemmälle. musta se on vain kauneinta mitä parisuhteessa on. tuntee olevansa niin lähellä toista, ettei tiedä mistä toinen alkaa ja toinen päättyy. siinä on se oma kliimaksi joka voimistuu ja voimistuu. sitten sitä on niin raukea ja täynnä sitä hyvää oloa, joka vaatii sen tasoittumisen. mutta kyll sitä nopsaan saa itsensä maan pinnalle, sillä eihän sitä jatkuvassa huumassa pysty olemaan. mutta kun se tunne tulee että haluaa sitä läheisyyttä, ja kun se kaikki jää kokematta sitä tuntuu että sydämen kohdalle tulee niin raskas mötti joka ei hetkessä sula.

        toki mies myöntää että hänellä on huono omatunto kun ei pysty mua tyydyttämään, ja antamaan mitä haluan. mutta ne loukkaavat sanat, ja suoraan singahdelleet loukkaukset niitä ei hetkessä unohda. vaikka tämä elo tässä tasaantuisi ja jatkettais yhdessä, niin miettisin vain hänen sanomisiaan.

        nyt on jo takaraivossa, että tämä halu menisi ohi. kun koskaan en kertoja laske, siis olen sanonut ettei halut kysy aikaa, paikkaa tai kertojen määrää. olenkin kysynyt että mikä on se hyvä ratkaisu. se että tyydytän itseni päivällä kotona, vai illalla sanon että käynpäs surruttamassa.

        mä olen sitten ehkä liian helppo kun miehen ei tarvitse haluta eikä saalistaa. että saa aina kun haluaa. mietinkin että onko sitä liian tyrkky. mies sanoo että hänellä on näitä jaksoja kun hän haluaa useammin. mutta hän vain tukahduttaa sen halunsa, ja voi sanoa että haluttaa tai illalla halutti. että se hänen viettinsä ei ole niin voimakas.

        aloin miettiä kun mies sanoi ettei sitä päivittäin millään jaksa. mulla on yksi hullu viikko kuukaudessa, joita leikkisästi kutsuin hulluksi viikoksi, se on ajankohta jolloin nainen on halukkaimmillaan(useampi) ja tää on sidoksissa tuohon kiertoon eli oviksen aikoihin. ja olen sen miehelle sanonut. että yksi halukkaampi viikko ei vielä ole sitä päivittäistä. ja pahaan oloon se läheisyys on ollut myös lääkettä. toki sitä haluaisi että se toinenkin saisi jotakin siitä irti. mutta kun miehellä ei ole ollut noita suorituspaineita niin ihottelu toisen kanssa mulle se on vain asia mihin en kyllästy. kuten en hyvän olonkaan tuottamiseen toiselle. toki haluaisin miestä hyväillä, mutta hän on sanonut että keskitytään sinuun, ja hän lepää tänään. olen tämän hyväksynyt ja liikaa en yritä. mutta jos en vaadi että miehen pitää olla kova tai että suorastaan väkisin hyväilisin häntä. mutta tilanne on että haluaisin sen 5-10 minuuttia hänen ajastaan tuohon läheisyyteen. voiko toista enää rakastaa jos mitään ei tunne toisen lähellä edes pientä lämmön tunnetta. voiko silloin olla vaikea hyväillä toista.

        kyllä siinä hyvänolon tunteessa on itsekkyyttäkin. kyllä mulle tulee se halu vaikken suorastaan miehen läheisyydessä ole. ettei mies itsessään sitä halua käynnistä, tai se että hän olisi siinä niin taitava. mutta vaikeuksia on jos ollaan lähekkäin, mulle vain tulee toisen läsnäolosta ja läheisyydestä niin valtava halu. ehkä mä olen outo, jopa mieheni silmissä. mutta alkuvuosien mittapuulla että yleensäkin haluan, ja juuri miestäni. yritänkö sitten vain liikaa. taas sorruin pähkäilemään ja tulee sekavaa kirjoitusta.

        monen riidan päätteeksi miehellä on halut kympissä. moni riita ollaankin sovittu sängyssä. joskus yritin miettiä että miten voisin toimia toisin että mies haluaisi mua. yritin pukeutua ja laittautua kauniiksi. mietin ettei ajankohta ole väärä, koska ajattelin pitkään että ajoitin nuo haluni vääriin hetkiin. mutta viikonlopun sunnuntaiaamukin voiko sen ihanimmin alkaa kuin antamalla toiselle sitä läheisyyttä ja lämpöä.

        ja mies kokee paineeksi jos leikilläni olen lähettänyt hänelle töihin tekstarin. kun on sanonut ettei sitä raskaan työpäivän päätteeksi halua eikä halua edes ajatella. mutta koskaan en ole tarkoittanut että pitäisi työvaatteillaan syöksyä sinne makkariin. vaan antais illan kulua, ja toinen saisi rentoutua ja levätä. tuntuu että sitten sitä olisi liikaa yrittämistä jos pitäisi kaikki ajatella. että pitäisi rentoutua, ehkä viinilasi kädessä ja sexisti pukeutunut nainen ehkä strippamassa vieressä.

        nyt on vain takki tyhjä. mietin etten miehen silmissä ole enää viehättävä. olisiko pitänyt jättää sanomatta ja nalkuttamatta. olisiko pitänyt jaksaa vain olla iloinen ja energinen eikä ottaa tuota kritiikkiä niin vahvasti. mietin että miltä näytän miehen silmissä. olenko hänen mielestään ehkä liian vanha. ajatteleeko hän enempi minua lastemme äitinä, kuin vaimona ja naisena.

        ja voiko tätä asiaa verrata johonkin muuhun. esim asioihin jotka hoidetaan pois alta. asioita jotka monasti eivät tunnu mukavilta. tai asioita joilla tekee toiselle hyvää mieltä vaikkei jaksaisi. toki tiedän ettei esim. muita asioita voi verrata, mutta käänteisesti jos toiselle tuottaa hyvän mielen ihan missä vain niin taatusti toiselle jää se hyvä mieli. onhan sitä iloista ja energistä aviopuolisoa mukava katsoa, jos vaikkakin kokisi "uhrautuvansa".

        tämä on niin vaikeata kun on vielä tunteita jäljellä. ja miehessä kuitenkin niin paljon hyvää. ajattelen tätä äitinä ja vaimona. että yhdessä toimitaan hyvin ja tiimi toimii. mutta sitten ajattelen tätä taa naisena. ja päässä alkaa jyskyttää nuo miehen sanotut sanat. pitäiskö mun vain jättää tuo loukattu nainen sivuun, ja ajatella että äitinä en voi riistää lapsilta isää tai äitiä. itse olen avioerolapsi, ja lapsilleni haluaisin kodin missä olisivat molemmat vanhemmat. kun meillä ei ole päivittäistä riitelyä tahi väkivaltaa. mies ei juo ja on aina ollut hyvä isä. ehkä annan ajan kulua ja katsoa tasoittuuko tämä tästä. silti olen edelleen sitä mieltä että asioista pitää puhua, mutta tahdikkuus täytyisi muistaa, koska niitä loukattuja sanoja ei enää pysty ottamaan takaisin.

        vielä tuon kirjoituksesi takia.

        Kyllä tuo nyt vaikuttaisi siltä näin ulkopuolisen silmin että olet tehnyt, tosin olosuhteittesi vuoksi asiasta melko ison ja dramaattisen. Koska en tiedä tarkkaan kuinka kauan tuota "puutetta" elämässäsi on jatkunut, oletan ettei hirveän kauan.

        Kyllä jokaisessa liitossa tulee aikoja ettei seksi oikein maistu, varsinkin silloin kun lapset ovat pieniä tai on muuten stressiä työn tai raha-asioiden takia. Silloin ei kyllä yhtään auta asiaa se että painostetaan ja syytetään toista siitä mitä itse ei huvita tehdä. Naisilla on tuo salainen ase käytössään, -en anna kun sanoit mulle eilen pahasti-, mutta sitä asetta kannattaa käyttää kyllä aika harvoin ja todellisessa kriisissä, sillä se jää kummittelemaan kyllä mieleen pitkäksi aikaa. Sinun tapauksessasi asetta käyttää näköjään mies. Voin hyvin kuvitella miltä se sinusta tuntuu. :(

        Hyvä, että voitte keskustella asiasta miehesi kanssa, mutta silloin keskustelun pitäisi olla analysoivaa ja rakentavaa. Sain jutustasi sellaisen kuvan että ne on teillä enemmän syyttelyä, se pahentaa asiaa enemmän kuin korjaa. Tuosta teidän tilanteesta ei ole enää pitkä matka syrjähyppyyn ja silloin ei ole enää kuin yksi kärsijä eli koko perhe. Toivottavasti et saa siihen tilaisuutta, koska epäilen että käyttäisit sen. Tuo riitely jonka mainitsit teillä olevan kiihokkeena, on ihan normaali asia kun adrenaliini nousee riidellessä on luonnollista purkaa iso kiukku seksiin joka silloin tuntuukin kaikkein alkukantaisimmalta ja on mainio paineen purkauskeino.

        Oletko koittanut antaa miehellesi selibaattikautta, eli et puhu etkä pussaa sanotaanko vaikka pariin kuukauteen. Suristelisit vaan itseksesi aina kun mielesi tekee ja katsoisit kuinka kauan hän jaksaa olla ilman. Omasta kokemuksesta voin sanoa että kyllä kuukausi alkaa olemaan jo liikaa. Kyllä miehetkin kaipaa läheisyyttä ja lämpöä pelkän panemisen lisäksi. Jos vaan pystyt siihen niin kokeile antaa aimo annos välinpitämättömyyttä, pitäisi kyllä tehota tai sitten pitää miettiä jotain radikaalimpaa.


      • alkuperäinen kirjoittaja
        miehenä kirjoitti:

        vielä tuon kirjoituksesi takia.

        Kyllä tuo nyt vaikuttaisi siltä näin ulkopuolisen silmin että olet tehnyt, tosin olosuhteittesi vuoksi asiasta melko ison ja dramaattisen. Koska en tiedä tarkkaan kuinka kauan tuota "puutetta" elämässäsi on jatkunut, oletan ettei hirveän kauan.

        Kyllä jokaisessa liitossa tulee aikoja ettei seksi oikein maistu, varsinkin silloin kun lapset ovat pieniä tai on muuten stressiä työn tai raha-asioiden takia. Silloin ei kyllä yhtään auta asiaa se että painostetaan ja syytetään toista siitä mitä itse ei huvita tehdä. Naisilla on tuo salainen ase käytössään, -en anna kun sanoit mulle eilen pahasti-, mutta sitä asetta kannattaa käyttää kyllä aika harvoin ja todellisessa kriisissä, sillä se jää kummittelemaan kyllä mieleen pitkäksi aikaa. Sinun tapauksessasi asetta käyttää näköjään mies. Voin hyvin kuvitella miltä se sinusta tuntuu. :(

        Hyvä, että voitte keskustella asiasta miehesi kanssa, mutta silloin keskustelun pitäisi olla analysoivaa ja rakentavaa. Sain jutustasi sellaisen kuvan että ne on teillä enemmän syyttelyä, se pahentaa asiaa enemmän kuin korjaa. Tuosta teidän tilanteesta ei ole enää pitkä matka syrjähyppyyn ja silloin ei ole enää kuin yksi kärsijä eli koko perhe. Toivottavasti et saa siihen tilaisuutta, koska epäilen että käyttäisit sen. Tuo riitely jonka mainitsit teillä olevan kiihokkeena, on ihan normaali asia kun adrenaliini nousee riidellessä on luonnollista purkaa iso kiukku seksiin joka silloin tuntuukin kaikkein alkukantaisimmalta ja on mainio paineen purkauskeino.

        Oletko koittanut antaa miehellesi selibaattikautta, eli et puhu etkä pussaa sanotaanko vaikka pariin kuukauteen. Suristelisit vaan itseksesi aina kun mielesi tekee ja katsoisit kuinka kauan hän jaksaa olla ilman. Omasta kokemuksesta voin sanoa että kyllä kuukausi alkaa olemaan jo liikaa. Kyllä miehetkin kaipaa läheisyyttä ja lämpöä pelkän panemisen lisäksi. Jos vaan pystyt siihen niin kokeile antaa aimo annos välinpitämättömyyttä, pitäisi kyllä tehota tai sitten pitää miettiä jotain radikaalimpaa.

        asiat kasvaa ja paisuu, että varmasti tästä on tullut iso ja dramaattinen, ihan jo minunkin puoleltani. aihe jo sinänsä voi tuntua oudolta alkaa kinastelemaan. meillä on ja on ollut tuo seksi ja läheisyys semmoinen kummitteleva peikko koko suhteemme ajan. asioista pyritään puhumaan, onneksi enemmän kuin ennen, ja kasvua on tapahtunut meissä molemmissa. nyt kun luin tuota kirjoitustasi niin olen tosiaan ajatellut että mentäisiin jonkin aikaa vain äitinä ja isänä. sekä iha vain tiiminä, vaimona ja miehenä missä olisi seksi täysin pois.

        kirjoitit tuosta aseesta, jonkinlaisesta vallankäytöstä että en anna kun teit tahi sanoit... noinhan se ei aina mene, mielipahaa voi olla niin paljon että molemmista on ajoittain voinut tuntua että seksi ei ole siinä tilanteessa oikein kumpaakaan kohtaan. ja mulla taas haavat ei täysin parantuneet, vaikkakin jonkinlainen sovinto tehtiin tuolla sängyssä. että tuli sellainen iloton ja haluton olo. esim. oman hyvän olon näyttäminen toisen lähellä, ja yleensä seksi on niin herkkä alue, että jotain olennaista siitä meni pois. ehkä ajan kanssa se jokin palautuu, tiedä sitten mutta tässä tilanteessa koen että on parempi katsella ja edetä hissukseen.

        pari kertaa on käynyt niin että mies on tässä tehnyt aloitteen. itselläni ei silti ole tullut halua, vaan olen miestä sitten hyväillyt. koska ratkaisu ei ole täysi seksittömyyskään. kaivelee vain että mies on tosiaankin tukahdutellut noita halujaan. tai ei ole vain voinut olla rento ja pyytää kanssa niitä "palveluja". tosin koskaan ei vastaankaan ole laittanut jos häntä olen hyväillyt, koska itselleni tuottaa valtavan nautinnon tuottaa toiselle mielihyvää. ja on kiihottava katsella myös toista, ja olla toisen lähellä jos avioliittossa se puoli on ok, ja kumpikaan ei koe tekevänsä mitään joka sotisi toisen arvoja, ja kuinka pitkälle liitossa voidaan mennä.

        koska samoilla linjoilla edetään tuolla sänkypuolella. ei koskaan mitään kiusallista tai toista loukkaavaa. piristyksiä voi tehdä, etei edetä jollain kaavalla johon kyllästyy. ehkä tässä silti vois tuo seksittömyys olla paikallaan, voisihan se olla sellainen "akkujen lataus" tiedä itseasiassa kuinka hyvääkin se voisi suhteelle tehdä. aloittaa siinäkin kuin puhtaalta pöydältä varovasti edeten.

        ja tiedän että liitossa niin pitkässä kuin lyhyessä tulee kausai ettei voisi vähempää kiinnostaa. kyllä silloin kun lapset olivat pieniä oli paljon näitäkin kausia, että sinällään tämä ei uutta ole. uutta on vain kun tätä kahdenkeskistä aikaa on enemmän. lapset jo isompia, ja on sitä kodin ulkopuolistakin elämää, kun kahleet ja pallo jalassa emme kotona kulje.

        ehkä olisi hyvä pieni irtiotto. käydä jossain hyvin syömässä ja viettää yhteistä iltaa.

        kirjoitit tuosta syyttelystä, siihen se menee aikakin usein ihan molemminpuolisesti. ne vanhat asiat tai ajat kun asioista ei puhuttu. tavallaan hyvä että nousevat esiin koska mielestäni on hyvä etteivät jää sinne takaraivoon kummittelemaan. ehkä se tapa miten niitä silloin käsitellään ole se paras mahdollinen, mutta sitä oppii silti tuntemaan ja ehkä ymmärtämään puolisoansa entistä paremmin. mä ehkä naisena tunnen olevani loukattu, miehestä en osaa sanoa että purkautuuko se paha sitten suun kautta, vai käpertyykö hän sitten itseensä. vai pidemmällä aikajanalla ehkä huomaan sen hänen muuttuneesta käytöksestä.

        mutta sivallettu on sanoja molemminpuolin, eritavoin ehkä, mutta tasan on niissäkin menty ettei kumpikaan kanna tässä syntipukin roolia. että yhdessä tässä sopassa ollaan, kumpi nyt sitten kauhoo nopeammin pinnalle, ja lusikoidaanko tässä vielä yhdessä vuosienkin päästä se jää nyt nähtäväksi.

        mutta kun asiat ovat vielä niin tuoreita ja mieli on vereslihalla niin olisi parempi hetkeksi vaieta. ja koittaa löytää se sopiva hetki puhumiseen. jos on läheisiä hetkiä niin ehkä ei parasta ole silloin avautua. ja jos tuo romanttinen ilta onnistuu tuskin silloinkaan. mutta kokeeko toinen sen haasteeksi uuteen riitaan jos ilmoitan että haluan puhua, koska mielestäni kun vähän aikaa tässä mennään nyt näin kaveripohjalla niin parempi olisi puhua molempien pahansa pois koska kokemuksesta tiedän että kyllä ne tuolla sisällä kaihertaa jos ne sinne jää.

        tuossa kirjoituksesi lopussa puhut ihan asiaa. päätin jo eilen tuosta pussaamattomuuskaudesta. siis en itse aktiivisesti tee aloitteita, mutta en niitä toiseltakaan kiellä koska voin vuorostani antaa hänelle sitten sitä läheisyyttä. ja jos kieltäytysin miten hän sen kokisi. mutta uutta asiassa olisi se etten itse saisi niistä kerroista nautintoa, vaan kuppi kallistuisi toiseen suuntaan. voisi itsellekin tehdä tuonkaltainen selibaatti ihan hyvääkin. minä kenties voisin normalisoitua tuossa halussa, ja mies voi taas halutakin enemmän omaa haluamistaan, koska jossain syövereissä se heijastuu että mies kuitenkin kokee hänessä olevan jotain outoa kun hän haluaa harvemmin. tätä asiaa en voi sopia että ollanko nyt hetki ilman. voi käydä hänen miehisen tunnon päälle, jos totaalisesti kieltäytyisin. ehkä hän sitten pari kertaa pyytää tuota läheisyyttä, ja ymmärtää se pikkuvinkkinä kun huomaa että en haluakaan ihan sitä mitä hän ajoi takaa.

        mutta haluillani en ole häntä tätä draivia vienyt. se on vai niin häntä itseään, ja joskus on myös sanonut että hän ei osaa ottaa asiasta mitään paineitä. nuorempana ehkä, mutta nykyään sinut ja sujut oman seksuaalisuutensa kanssa.

        mutta antaa ajan kulua, ja hyväähän tämä tekee suhteellekkin. että kiitti vinkistä ja oli ihan kiva saada se miesnäkökulmasta.

        kiitti ja moikka :)

        p.s. sori taas sekavasta sepustuksesta mutta kiirrellä tätä naputan ja pääkoppa vielä sopivasti sekaisin. mutta helpottaa kun saa tänne naputella tätä asiaa.


      • miehenä
        alkuperäinen kirjoittaja kirjoitti:

        asiat kasvaa ja paisuu, että varmasti tästä on tullut iso ja dramaattinen, ihan jo minunkin puoleltani. aihe jo sinänsä voi tuntua oudolta alkaa kinastelemaan. meillä on ja on ollut tuo seksi ja läheisyys semmoinen kummitteleva peikko koko suhteemme ajan. asioista pyritään puhumaan, onneksi enemmän kuin ennen, ja kasvua on tapahtunut meissä molemmissa. nyt kun luin tuota kirjoitustasi niin olen tosiaan ajatellut että mentäisiin jonkin aikaa vain äitinä ja isänä. sekä iha vain tiiminä, vaimona ja miehenä missä olisi seksi täysin pois.

        kirjoitit tuosta aseesta, jonkinlaisesta vallankäytöstä että en anna kun teit tahi sanoit... noinhan se ei aina mene, mielipahaa voi olla niin paljon että molemmista on ajoittain voinut tuntua että seksi ei ole siinä tilanteessa oikein kumpaakaan kohtaan. ja mulla taas haavat ei täysin parantuneet, vaikkakin jonkinlainen sovinto tehtiin tuolla sängyssä. että tuli sellainen iloton ja haluton olo. esim. oman hyvän olon näyttäminen toisen lähellä, ja yleensä seksi on niin herkkä alue, että jotain olennaista siitä meni pois. ehkä ajan kanssa se jokin palautuu, tiedä sitten mutta tässä tilanteessa koen että on parempi katsella ja edetä hissukseen.

        pari kertaa on käynyt niin että mies on tässä tehnyt aloitteen. itselläni ei silti ole tullut halua, vaan olen miestä sitten hyväillyt. koska ratkaisu ei ole täysi seksittömyyskään. kaivelee vain että mies on tosiaankin tukahdutellut noita halujaan. tai ei ole vain voinut olla rento ja pyytää kanssa niitä "palveluja". tosin koskaan ei vastaankaan ole laittanut jos häntä olen hyväillyt, koska itselleni tuottaa valtavan nautinnon tuottaa toiselle mielihyvää. ja on kiihottava katsella myös toista, ja olla toisen lähellä jos avioliittossa se puoli on ok, ja kumpikaan ei koe tekevänsä mitään joka sotisi toisen arvoja, ja kuinka pitkälle liitossa voidaan mennä.

        koska samoilla linjoilla edetään tuolla sänkypuolella. ei koskaan mitään kiusallista tai toista loukkaavaa. piristyksiä voi tehdä, etei edetä jollain kaavalla johon kyllästyy. ehkä tässä silti vois tuo seksittömyys olla paikallaan, voisihan se olla sellainen "akkujen lataus" tiedä itseasiassa kuinka hyvääkin se voisi suhteelle tehdä. aloittaa siinäkin kuin puhtaalta pöydältä varovasti edeten.

        ja tiedän että liitossa niin pitkässä kuin lyhyessä tulee kausai ettei voisi vähempää kiinnostaa. kyllä silloin kun lapset olivat pieniä oli paljon näitäkin kausia, että sinällään tämä ei uutta ole. uutta on vain kun tätä kahdenkeskistä aikaa on enemmän. lapset jo isompia, ja on sitä kodin ulkopuolistakin elämää, kun kahleet ja pallo jalassa emme kotona kulje.

        ehkä olisi hyvä pieni irtiotto. käydä jossain hyvin syömässä ja viettää yhteistä iltaa.

        kirjoitit tuosta syyttelystä, siihen se menee aikakin usein ihan molemminpuolisesti. ne vanhat asiat tai ajat kun asioista ei puhuttu. tavallaan hyvä että nousevat esiin koska mielestäni on hyvä etteivät jää sinne takaraivoon kummittelemaan. ehkä se tapa miten niitä silloin käsitellään ole se paras mahdollinen, mutta sitä oppii silti tuntemaan ja ehkä ymmärtämään puolisoansa entistä paremmin. mä ehkä naisena tunnen olevani loukattu, miehestä en osaa sanoa että purkautuuko se paha sitten suun kautta, vai käpertyykö hän sitten itseensä. vai pidemmällä aikajanalla ehkä huomaan sen hänen muuttuneesta käytöksestä.

        mutta sivallettu on sanoja molemminpuolin, eritavoin ehkä, mutta tasan on niissäkin menty ettei kumpikaan kanna tässä syntipukin roolia. että yhdessä tässä sopassa ollaan, kumpi nyt sitten kauhoo nopeammin pinnalle, ja lusikoidaanko tässä vielä yhdessä vuosienkin päästä se jää nyt nähtäväksi.

        mutta kun asiat ovat vielä niin tuoreita ja mieli on vereslihalla niin olisi parempi hetkeksi vaieta. ja koittaa löytää se sopiva hetki puhumiseen. jos on läheisiä hetkiä niin ehkä ei parasta ole silloin avautua. ja jos tuo romanttinen ilta onnistuu tuskin silloinkaan. mutta kokeeko toinen sen haasteeksi uuteen riitaan jos ilmoitan että haluan puhua, koska mielestäni kun vähän aikaa tässä mennään nyt näin kaveripohjalla niin parempi olisi puhua molempien pahansa pois koska kokemuksesta tiedän että kyllä ne tuolla sisällä kaihertaa jos ne sinne jää.

        tuossa kirjoituksesi lopussa puhut ihan asiaa. päätin jo eilen tuosta pussaamattomuuskaudesta. siis en itse aktiivisesti tee aloitteita, mutta en niitä toiseltakaan kiellä koska voin vuorostani antaa hänelle sitten sitä läheisyyttä. ja jos kieltäytysin miten hän sen kokisi. mutta uutta asiassa olisi se etten itse saisi niistä kerroista nautintoa, vaan kuppi kallistuisi toiseen suuntaan. voisi itsellekin tehdä tuonkaltainen selibaatti ihan hyvääkin. minä kenties voisin normalisoitua tuossa halussa, ja mies voi taas halutakin enemmän omaa haluamistaan, koska jossain syövereissä se heijastuu että mies kuitenkin kokee hänessä olevan jotain outoa kun hän haluaa harvemmin. tätä asiaa en voi sopia että ollanko nyt hetki ilman. voi käydä hänen miehisen tunnon päälle, jos totaalisesti kieltäytyisin. ehkä hän sitten pari kertaa pyytää tuota läheisyyttä, ja ymmärtää se pikkuvinkkinä kun huomaa että en haluakaan ihan sitä mitä hän ajoi takaa.

        mutta haluillani en ole häntä tätä draivia vienyt. se on vai niin häntä itseään, ja joskus on myös sanonut että hän ei osaa ottaa asiasta mitään paineitä. nuorempana ehkä, mutta nykyään sinut ja sujut oman seksuaalisuutensa kanssa.

        mutta antaa ajan kulua, ja hyväähän tämä tekee suhteellekkin. että kiitti vinkistä ja oli ihan kiva saada se miesnäkökulmasta.

        kiitti ja moikka :)

        p.s. sori taas sekavasta sepustuksesta mutta kiirrellä tätä naputan ja pääkoppa vielä sopivasti sekaisin. mutta helpottaa kun saa tänne naputella tätä asiaa.

        olet asiaa miettinyt ja siihen perehtynyt. Minun ajatukseni tuntuivat naurettavan yksinkertaisilta kun luin ja tavasin kirjoitustasi tuosta teidän ongelmasta. Minun onkin loppujen lopuksi vaikea enää sanoa mitään rakentavaa tuohon. Me kun emme ole ihan noin perin pohjin asiaan koskaan syventyneet. "Hiljaisia" kausia on tietysti joskus ollut mutta ei kovin pitkiä. Emmekä ole ihan sillä tavalla sotkeneet koskaan himoa ja rakastelua keskenään että toinen vaatisi toista välttämättä tuekseen. Hauskaa on pidetty aina kun siltä on tuntunut ja jos toinen ei ole ollut "sillä tuulella" homma on joko jäänyt siihen tai sitten on pitänyt tehdä enemmän töitä että tuuli on kääntynyt. Jos kova puute on jommalla kummalla ollut niin yleensä ne keinot sytyttämiseen on löytynyt tai sitten toinen on vaan hoitanut homman muuten vähän niin kuin perhesovun säilymiseksi. Eräskin hieronta- ja vauvaöljypullo on niissä toimissa kulunut tässä aikojen saatossa.

        Harmi etten osaa asettua miehesi asemaan ja kertoa mikä tuohon olisi lääkkeeksi. Tuntuu sinun puolestasi jotenkin tunteiden ja seksin tuhlaukselta kun ei voi olla kun tekee mieli. Me ollaan joskus puhuttu keskenämme että olemme toisillemme vähän liian helppoja "nakkeja" kun toisen ei hirveän paljon tarvitse nähdä vaivaa toisen sytyttämiseksi. Joskus nuorempana tehtiin siitäkin pienoinen ongelma mutta siitä on päästy tässä iän ja liiton kuluessa. En mä osaa oikein sitäkään sanoa onko näin parempi mutta ainakin se on toistaiseksi toiminut. Mutta niin kuin aiemmin sanoin, me ei olla hirveän paljon tuhlattu sanoja varsinaisesti rakastelemiseen, esileikiksi olen joskus itse sanonut että kulta, haluisitko että hieron sun selkää vai alotanko sieltä? Vastaus vaihtelee...

        No, ei se nyt ihan näin yksinkertaista aina ole, mut joskus on. Toivon, että te saatte hommanne toimimaan kun ei se loppujen lopuksi ole kuitenkaan kovin vaikeaa. Toivon myös ettei vaimoni lue tätä palstaa... Voisi tulla vähän "kylmempi" kausi... :)


      • nyt hävettää...pitäiskö
        miehenä kirjoitti:

        olet asiaa miettinyt ja siihen perehtynyt. Minun ajatukseni tuntuivat naurettavan yksinkertaisilta kun luin ja tavasin kirjoitustasi tuosta teidän ongelmasta. Minun onkin loppujen lopuksi vaikea enää sanoa mitään rakentavaa tuohon. Me kun emme ole ihan noin perin pohjin asiaan koskaan syventyneet. "Hiljaisia" kausia on tietysti joskus ollut mutta ei kovin pitkiä. Emmekä ole ihan sillä tavalla sotkeneet koskaan himoa ja rakastelua keskenään että toinen vaatisi toista välttämättä tuekseen. Hauskaa on pidetty aina kun siltä on tuntunut ja jos toinen ei ole ollut "sillä tuulella" homma on joko jäänyt siihen tai sitten on pitänyt tehdä enemmän töitä että tuuli on kääntynyt. Jos kova puute on jommalla kummalla ollut niin yleensä ne keinot sytyttämiseen on löytynyt tai sitten toinen on vaan hoitanut homman muuten vähän niin kuin perhesovun säilymiseksi. Eräskin hieronta- ja vauvaöljypullo on niissä toimissa kulunut tässä aikojen saatossa.

        Harmi etten osaa asettua miehesi asemaan ja kertoa mikä tuohon olisi lääkkeeksi. Tuntuu sinun puolestasi jotenkin tunteiden ja seksin tuhlaukselta kun ei voi olla kun tekee mieli. Me ollaan joskus puhuttu keskenämme että olemme toisillemme vähän liian helppoja "nakkeja" kun toisen ei hirveän paljon tarvitse nähdä vaivaa toisen sytyttämiseksi. Joskus nuorempana tehtiin siitäkin pienoinen ongelma mutta siitä on päästy tässä iän ja liiton kuluessa. En mä osaa oikein sitäkään sanoa onko näin parempi mutta ainakin se on toistaiseksi toiminut. Mutta niin kuin aiemmin sanoin, me ei olla hirveän paljon tuhlattu sanoja varsinaisesti rakastelemiseen, esileikiksi olen joskus itse sanonut että kulta, haluisitko että hieron sun selkää vai alotanko sieltä? Vastaus vaihtelee...

        No, ei se nyt ihan näin yksinkertaista aina ole, mut joskus on. Toivon, että te saatte hommanne toimimaan kun ei se loppujen lopuksi ole kuitenkaan kovin vaikeaa. Toivon myös ettei vaimoni lue tätä palstaa... Voisi tulla vähän "kylmempi" kausi... :)

        juuri mietin että liikaakin tulee mietittyä. olisikin hienoa kun tuhahtais, antais mennä toisesta korvasta..jne. aattelis et parempi onni ens kerralla. ja näähän asiat paisuu paisumistaan jos niitä ei pysäytä. kun näissä jutuissa on niin vahva tunnelataus. mutta sitten siitä vois tulla liian kliinistä puuhaa, et kait se tarvitsee tuon jännitteenkin ja joskus nämä kinastelut. kertoohan se että tunnetta on kuitenkin molemmilla.

        eli täällä laineet vie taas myötäaallossa rakkauden pientä purtta. että murskyn jälkeen tuli jälleen tyyntä.

        ja huumori on noihin sänkyasioihinkin hyvä lääke. ja kait tuota himoa ja rakastelua pitäis ajatella siltä pohjalta että se on oikeesti harvinaista herkkua että yhtaikaa natsaa. ne onkin sitten niitä spesiaalikertoja.

        mainitsit tuosta öljystä :), kummasti se meillä kauppareissulla sujahtaa sinne ostoskärryihin. että arjen huumoria ja lämpöä kun se on sellainen "meijän juttu".

        kyllähän tästä liitosta vielä hyvää tulee. jos eilen olin murheen syövereissä niin tänään keikun onnen ja ilon rantamilla. ja täytyy ajatella että kun välillä menee huonosti, niin kuinka mahtavalta tuntuu kun sitten menee taasen paremmin. sillä sitähän tämä elo on, niinkuin joku sanoi ettei se ole ruusun terälehdillä tassuttelua, vaan piikkien päällä pomppimista.

        täytyy tätä tempperamenttista luonnettani vielä pehmentää. ja alkaa ymmärtämään tuota miestänikin enemmän. josko sitä koskaan ihan kokonaan oppii toista tuntemaan, ja ehkä hyvä niin.

        mutta kiitos sinulle, ja kait tää homma taas toimii. monta vuotta toiminut ja näitä suvantokausia kait sitten tulee liittoon kuin liittoon.

        mutta kiitoksia vastauksista.


      • yks elukka:)
        nyt hävettää...pitäiskö kirjoitti:

        juuri mietin että liikaakin tulee mietittyä. olisikin hienoa kun tuhahtais, antais mennä toisesta korvasta..jne. aattelis et parempi onni ens kerralla. ja näähän asiat paisuu paisumistaan jos niitä ei pysäytä. kun näissä jutuissa on niin vahva tunnelataus. mutta sitten siitä vois tulla liian kliinistä puuhaa, et kait se tarvitsee tuon jännitteenkin ja joskus nämä kinastelut. kertoohan se että tunnetta on kuitenkin molemmilla.

        eli täällä laineet vie taas myötäaallossa rakkauden pientä purtta. että murskyn jälkeen tuli jälleen tyyntä.

        ja huumori on noihin sänkyasioihinkin hyvä lääke. ja kait tuota himoa ja rakastelua pitäis ajatella siltä pohjalta että se on oikeesti harvinaista herkkua että yhtaikaa natsaa. ne onkin sitten niitä spesiaalikertoja.

        mainitsit tuosta öljystä :), kummasti se meillä kauppareissulla sujahtaa sinne ostoskärryihin. että arjen huumoria ja lämpöä kun se on sellainen "meijän juttu".

        kyllähän tästä liitosta vielä hyvää tulee. jos eilen olin murheen syövereissä niin tänään keikun onnen ja ilon rantamilla. ja täytyy ajatella että kun välillä menee huonosti, niin kuinka mahtavalta tuntuu kun sitten menee taasen paremmin. sillä sitähän tämä elo on, niinkuin joku sanoi ettei se ole ruusun terälehdillä tassuttelua, vaan piikkien päällä pomppimista.

        täytyy tätä tempperamenttista luonnettani vielä pehmentää. ja alkaa ymmärtämään tuota miestänikin enemmän. josko sitä koskaan ihan kokonaan oppii toista tuntemaan, ja ehkä hyvä niin.

        mutta kiitos sinulle, ja kait tää homma taas toimii. monta vuotta toiminut ja näitä suvantokausia kait sitten tulee liittoon kuin liittoon.

        mutta kiitoksia vastauksista.

        Ei todellakaan sun pidä haluasi hävetä!

        Olet varmasti haluttava naisena ja äitinä.

        Tunnet asioista erilailla kuin miehesi. Hänelle saattakin olla asiasi "vain seksii ja pannaan niin et sängynpäätylauta rytkyy" sun itsesi maatessa hyvin epätyydytettynä siinä alla. Ei asiat ole niin yksinkertaisia. Kun on pitkä suhde takana, siinä tulee tietenkin vaiheita molemmille, jolloin ei seksi ole se pääasia ja ensimmäisenä mielessä.

        Luten yöpöllö tuossa aiemmin viisaasti totesi, seksi ja seksuaalisuus on päänsisällä. Ei se ole vain pelkkää panemista ja itse toimintaa. Myös läheisyys on seksuaalista ja voi olla hyvinkin tyydyttävää.

        Jatkan myöhemmin tätä viistasta vastaustani:)))


      • nyt hävettää...pitäiskö
        yks elukka:) kirjoitti:

        Ei todellakaan sun pidä haluasi hävetä!

        Olet varmasti haluttava naisena ja äitinä.

        Tunnet asioista erilailla kuin miehesi. Hänelle saattakin olla asiasi "vain seksii ja pannaan niin et sängynpäätylauta rytkyy" sun itsesi maatessa hyvin epätyydytettynä siinä alla. Ei asiat ole niin yksinkertaisia. Kun on pitkä suhde takana, siinä tulee tietenkin vaiheita molemmille, jolloin ei seksi ole se pääasia ja ensimmäisenä mielessä.

        Luten yöpöllö tuossa aiemmin viisaasti totesi, seksi ja seksuaalisuus on päänsisällä. Ei se ole vain pelkkää panemista ja itse toimintaa. Myös läheisyys on seksuaalista ja voi olla hyvinkin tyydyttävää.

        Jatkan myöhemmin tätä viistasta vastaustani:)))

        kiitti, sanoistasi ja olen oppinut siihen että tunteensa ja halunsa pitää näyttää. ja sinut olen tämän seksuaalisuuden kanssa. ja omasta mielestäni jopa "katu-uskottava" vaikka olenkin äiti enkä ihan mikään alle kolmekymppinenkään.

        jos joskus on tuottanut ongelmia niin kuten aikaisemmin kirjoitin niin lasten kasvettua sitä vain löysi tuon voimavaran ja kun oma peilikuvakin hymyili ja kertoi etten ihan pahimmasta päästä ole, ja hyväksyin itseni ja kroppani kuten luoja on suonut niin se oli aimo askel eteenpäin.

        joo kiitti vastauksestasi. lyhyydessään se oli ytimekäs ja siitä jäi hyvä mieli. itseasiassa hyvä että rohkenin kirjoittaa tänne palstalle koska täältä saa vertaistukea ja vinkkejä ja joskus vähän tiukempaakin tekstiä koska sitä on joskus niin vauhtisokea ettei näe "koko metsää puilta".

        kun ihan kaikkea tuon siipankaan voi ottaa puheeksi ja tuttavapiireissä ei oikein näistä asioista keskustella niin moni asia jotenkin selkiytyy kun lukee oman pahan olonsa "painettuna tekstinä".

        kiitän monia jotka vastasivat koska niin paljon on tullut kommentteja jotka saavat minutkin näkemään tämän asian eri valossa ikäänkuin `ulkopuolisin silmin`

        ei muuta kuin nokka kohti tyrskyjä ja hauskaa viikonloppua kaikille :)


    • se elikko edelleen:)

      Niin, jäi vähän kesken edellinen vastaus.

      Ihmisen halu (miehen tai naisen) on välillä niin täysi mysteerio. Välillä tuntuu, että vaikka juur nyt haluais, niin kun se hetki tulee, niin ei teekkään yhtään mieli. Mielummin hakea makkaraa kaapista ja kaljaa ja katsoo vaikka emmerdalea mielummin. pahinta varmasti näin naisena oli todeta, että halusi miestään pitkästä aikaa niin että sattui, niin mies mielummin meni vessaan, vissiin juur sen rasvapurkin kanssa, ja tyydytti itse itsensä. En tiennyt silloin et itkenkö pettymyksestä vaiko vihasta. Noh, tein saman perässä...

      Luulen että miehelle aloitteen ja halunsa näyttävä näinen saattaa olla pelottavaa. Että voiks toi saamarin akka olla haluava olento?? Että joudunko minä, luomakunnankruunu, ottamaan huomioon ton toisenki? Ei kyl niis pornoleffoissa, mistä miehet oppinsa hakevat, halua tollee. Ne vain laittaa seksikkäät vaatteet päälle ja täyttää kaikki miehen toiveet. Ne saa orgasminki ihan eri asennoissa ku se oma epäseksikäs eukko.

      Tosin, pitää myös muistaa ettei se mieskään ole aina valmis. Ei niissä vissiin ole mitään nappia, josta painamalla se halu syttyy. Eli taas muistelen, mitä se pöllö tuolla pöllömäisen viisaasti sanoi, jos vain pystyy miehesi vastaamaan, kysy sen fantasioista. Jos miehesi seksuaalisen halukkuuden sytyttää se, että olet pukeutunut kuten se joku prinsessa leya, niin tee se. Ota vaikka pari lasia viiniä, niin ei naurata keikkua kultabikineissa ja hiukset korville sykerrettyinä. :) Tai jos miehes on aina halunnu seksiä tuntemattoman naisen kanssa, myös jääden tuntemattomaksi, tehkää se. Ei sen rakastelun tarvitse niin haudanvakavaa olla. Joskus voi mennä nauruksi koko touhu. Tärkeintä mielestäni on se yhteenkuuluvaisuuden tunne ja se että on hyväksytty kaikkine vikoineen ja haluineen. Että ei tarvitse pelätä mitään, vaan toinen ymmärtää.

      Huh..ihan itseekin huimaa, varsinki näin sinkkuna...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe