moiks

matkakuumeessa

paljonko maksaa 2 viikon yhdistelmämatka kuala lumpuriin ja langawiin? esim. vaikka *** hotelliin? yritin katella tjäreborgilta mut ei sieltä saanu hintaa.

9

2147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos sulla on innostusta ostella matkasi ite, niin hinnat olis suunnille seuraavaa:
      KLM
      Helsinki KL suunnile 900€ veroineen eestakas
      AirAsia
      KL Lankawi jottain 100€ veroneen ja taksikyyteineen eestaas
      Hotellit *** 30€ **** 120€ yö kahdelta henkeltä ja kaikkee tuolta väliltä. KL:ssä vähän halvempi.
      Osoitteet:
      http://www.asiarooms.com/malaysia/langkawi.html
      http://www.asiarooms.com/malaysia/kuala_lumpur.html
      Noista löytyy hinnat ja arviot. Hintoja voit katella myös hotellien kotisivuilta.

      Kyseleepi lissää

      Terkut: Pera

    • Justin Case

      Moi!
      Ensinnäkin haluan tuoda ilmi, että en kuulu palstojen provo-joukkoon, vaikka tulenkin tyrmäämään ideasi.=)

      Eli itsellä oli Langawi yhtenä vaihtoehtona matkalle KL:n lisäksi ja näin jälkeenpäin ajateltuna, onni, ettemme menneet. Matkamessuilla ollessani en kuullut matkanjärjestäjiltä (helinmatkat, aktiv-resor,jne) yhtään positiivista asiaa Langawista. Eikä niitä liiemmin ole kuulunut tutuilta, jotka ovat siellä olleet. Suosittelisin Borneota tai Tiomania KL:n rinnalle. Itsellä vielä pohdinnassa kumpaan suunnataan.

      Kuala Lumpur tuli koluttua juuri. Olimme yhdeksän päivää Mandarin Oriental hotellissa. Aivan mahtava hotelli ja ennen kaikkea aamupala. Mandarin on valittu usein KL:n parhaaksi hotelliksi, ja tälläkin hetkellä tripadvisor.comin nro.1. Meillä hinta oli 70€ verot 10€. Suosittelen lämpimästi.

      Mikäli et täysin omatoimimatkaa halua, niin pyydä tarjous Matkantekijöiltä (www.matkantekijat.com) he ovat Malaysian Airlinesin Suomen välittäjä. Malaysian koneet ovat huomattavasti paremmat/mukavammat, kuin Finnairin.

      Hyvää matkaa.

      • Moon ollu pari viikkoo Langkawilla ja pari Sabahissa enkä kyllä ihan osais allekirjottaa tota ettei Langkawilla olis mitää positiivista. Ihan nätti piskunen saarihan sieltä löytyy. Helppo mennä ja helppo liikkua. Toki samanlaista son kaikkialla Malesiassa.

        Kuiteskin makustavainen joutuu miettiin sitä aikaansa ja sillon noi sadekaudet ratkasee suuntaa aika paljon.

        Länsirannikolla sateisimmat ajat on alkusyssystä lokakuun loppuun ja taas tuolla itärannalla satelee keskitalvella marraskuusta helmikuun loppuun.
        Borneolla net ei oikeen mitään sadekautta tunnustakkaan, mutta juur eilenä yks tuttava kirjotteli että satelee niin että het on joutunu peruun koko viikolta noi kiipeilyretket sinne Mount Kinabalulle.

        Tiomanista en mitään tiedä, mutta jos Sabahiin suuntaatte niin siellä on tosipaljon näkemistä. Ja reissata kandee ympäriinsä. Mut jos oot kiinnostunnu kuuleen meittin vaikutelmia nii paavaan terkkuja.

        Tekut: Pera


      • kane

        Sehän riippuu ihan siitä mitä haluaa.
        Me oltiin langawilla v2005,ja paikka oli ihan mukava.Turisteja oli,mutta ei tungokseksi asti,verovapaa joten hinnatkin oli kohtuuhalpoja.
        vuokraa mopo ja ajele ympärisaarta tai pötköttele rannalla.


    • Matkakuumeinen

      Heips!

      Jos ette halua itse sumplia lentoja ja hotelleja, niin Tjäreborgilla taitaa olla edullisin yhdistelmäpaketti. Voin olla väärässäkin, mutta ainakin meidän löytämämme edullisin hinta. Tjäreborgin nettisivuilla ei tosiaan näy niitä Tjäreflex matkojen hintoja.

      Meillä on varattuna Tjäreborgin kautta maaliskuulle yhdistelmäloma 9 yötä Langkawilla ja 3 yötä KL:ssä. Lennot Hki-Frankfurt Finnairilla ja sieltä KL:ään malesialaisella koneella.
      Matkan hinnaksi tulee meillä 1400 euroa/hlö. Hotellimme ovat Langkawilla Holiday Villa 3,5 tähden hotelli ja KL:ssä The Dorsett Regency n. 3 tähden hotelli. Eli hotellit varmaan suurinpiirtein sitä tasoa, mitä sinäkin etsit.

      Hinnat ei paljon taida vaihdella matka-ajankohdasta riippuen, jos matkustatte ns. kuivalla kaudella. Näitä meidän hotelleja on ainakin kehuttu esim. Markus Lehtipuun Matkaopas-kirjassa ylelliseksi majoittautumiseksi.

      Muita hotellivaihtoehtoja Tjäreborgilla on ainakin Langkawilla 4 tähden Pelangi Beach resort, jonka hinta yhdistettynä KL:n Dorsettin kanssa on n. 1600 euroa. Lisäksi tarjolla L:ssä on 3 tähden mökkimajoitus samalla Pantai Tengah rannalla yhdistettynä Dorsettiin n. 1250 eurolla. Jos puolestaan haluatte yhdistää jonkun edellisitä Langkawin hotelleista Kuala Lumpurista vielä hienompaan hotelliin The Regent Kuala Lumpur, nousee hinnat n. 100 eurolla.

      Me olemme ainakin kuulleet paljon positiivista Langkawista - myös matkamessuilta! :) Tosin varmasti aiempi kirjoittaja on oikeassa, että Pulau Tioman tai Perhentian saaret ovat kauniita itäisellä puolella.

      Jos Sinua kiinnostaa keskustelu Langkawista enemmän, niin käypä kurkkaamassa www.matkaopaslehti.fi :n keskustelupalstalla nimimerkilläni Matkakuume käytyä keskustelua Langkawista ja KL:stä.

      Toivottavasti matkakuume tarttuu pahemmin ja varaatte matkan Malesiaan! :)

    • käynyt

      Itse pidin Langkawista todella paljon! Halpaa, rauhallista ja ennen kaikkea ei mitään väkisin myynti tyrkyttämistä (tyyliin Thaimaa)!! Kaunis saari, hieno luonto, monta mukavaa "retkikohdetta", mikäli ei jämähdä uima-altaalle/rannalle.

      Tietysti jos kaipaa kovaa bilemeininkiä ei Langkawi ole paras vaihtoehto. Hyvä ostospaikka Kuahin suurin ostoskeskus!

      Omalla matkalla kävin Langkawissa ja Phuketissa ja on pakko sanoa, että Langkawi vei voiton 100-0! Phuket oli todellinen pettymys Langkawin jälkeen...

      • Langawilla -00

        Samalla teimme kahden päivän matkan Thaimaan puolelle Hat Yai:hin. Kyllä Langawi hakkasi Hat Yai:n 6-0. Siistimpi, rauhallisempi ja ystävällisempiä ihmisiä nämä malesialaiset.


      • Malesia fani
        Langawilla -00 kirjoitti:

        Samalla teimme kahden päivän matkan Thaimaan puolelle Hat Yai:hin. Kyllä Langawi hakkasi Hat Yai:n 6-0. Siistimpi, rauhallisempi ja ystävällisempiä ihmisiä nämä malesialaiset.

        Moikka,

        vietin itse Kuala Lumpurissa 6 viikkoa ja samalla käväsin muutaman päivän Langkawilla ja itse en tykännyt paikasta ollenkaan. Saarella ei ole mitään nähtävää..ei tarvitse mennä enää toiste. Borneo on kuulemma hieno paikka, mutta itse en ole sitä nähnyt. Viikon kuluttua lähden taas KL:ään ja olen siellä ainakin 3 kk. Ihana paikka ja mukavat ihmiset! Se paikka on vienyt ainakin mun sydämen ja jos löydän töitä, jään sinne pysyvästi. Jos kaupunkiopasta tarvitsette, niin ottakaapa yhteyttä!


      • ihmettelevä
        Malesia fani kirjoitti:

        Moikka,

        vietin itse Kuala Lumpurissa 6 viikkoa ja samalla käväsin muutaman päivän Langkawilla ja itse en tykännyt paikasta ollenkaan. Saarella ei ole mitään nähtävää..ei tarvitse mennä enää toiste. Borneo on kuulemma hieno paikka, mutta itse en ole sitä nähnyt. Viikon kuluttua lähden taas KL:ään ja olen siellä ainakin 3 kk. Ihana paikka ja mukavat ihmiset! Se paikka on vienyt ainakin mun sydämen ja jos löydän töitä, jään sinne pysyvästi. Jos kaupunkiopasta tarvitsette, niin ottakaapa yhteyttä!

        Kerro nyt sitten vielä, mitä tekemistä keksit KL:ssa kuudeksi viikoksi? Puhumattakaan 3 kuukaudesta. Melkolailla persoonaton kaupunki minun mielestäni. Sen myönnän, että ihmiset ovat mukavia, Langkawilla vaan vielä potenssiin 10. Sellaiseen vilpittömään ystävällisyyteen en ole törmännyt missään. Saimme kyllä paljon paremmin kulumaan kuusi päivää Langkawilla kuin kolme KL:ssa. Vesiputous, köysirata, mangrovejoki, skootteriajelu saaren ympäri. KL:ssa kadun ylittäminenkin on seikkailu. Ja jatkuva savusumu pitää auringonkin poissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe