Suositelkaa hotellia lapsiperheelle!

iide

Eli tarkoitus olisi ensi syksynä/talvena matkata Isla de Margaritalle 6v. ja 1v. lasten kanssa. Hotelli saisi olla siisti ja hyvätasoinen, lastenallas tulee löytyä.

2

696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapsille parasta

      mahdollista, niin valitkaa Hilton. Palasimme juuri itse sieltä. Hiltonissa on siistiä ja puhdasta. Palvelu toimii loistavasti. Allasalue puutarhoineen on upea ja valtavan suuri. Tilaa on ja lapsille oma allas.

      Jos uskallatte lähteä lasten kanssa kaukomaakoheeseen, niin valitkaa ehdottomasti hyvätasoinen hotelli. Hygieniataso on oltava huippuluokkaa. Kehitysmaan kuumissa olosuhteissa ei ole leikkimistä ripuli- ym. tautien kanssa.

      • myös hyvä

        Olimme itse kyseisessä hotellissa tammikuussa. Siellä on yhteensä yhdeksän eri allasta ja oma merenranta. lapsille on myös järjestetty paljon ohjelmaa. Lasten allas ei ole pelkkä pikku allas vaan siinä on oikein puisto liukumäkineen ja puuhahuoneineen. Mielestämme se oli siisti ja hyvä tasoinen hotelli. Ravintola vaihtoehtoja viisi, joista kahteen pitää varata ennakkoon pöytä mutta muihin voi mennä niiden aukioloaikoina milloin vain. Varmasti löytyy valikoimista lapsillekin sopivaa syötävää. Itse söimme kaikkea muuta, mutta emme salaatteja. Emme saaneet mitään vatsatauteja.
        Laguna marin alue on iso, mutta siellä liikkuu pikku bussi koko ajan jolla pääsee altaalta toiselle ja rannalle ja ravintoloihin. Meillä ei lapsia ollut mukana mutta uskaltaisin sinne ottaa. Ja paljon lapsiperheitä siellä oli, joskaan ei suomalaisia. Suomalaisia ei ollut paljon muutenkaan ko hotellissa,mikä toisaalta ihmetyttää koska hotelli on niin hyvä, mutta toisaalta se oli hyvä juttu, koska kun lomalle menee ei niin suomalaisia kaipaakaan lähelleen. :)
        Hotelli on hyvin vartioitu. Vähän syrjässä, oma iso alue, mutta taksilla esim. Sambilin ostarille kesti vain viisi minuuttia ja takseja on aina hotellin edessä eikä maksa paljon.
        Hotellista löytyy kaikki tarvittava, sen vuoksi ei tarvitse minnekään lähteä mutta jos haluaa katsella ympärilleen niin silloin.
        Pieniä kauppoja on hotelleissa(kaksi erillistä tornia alueella)ja rannalla päivisin on useampi myyntikoju joista voi käydä pikku matkamuistoja ostamassa. Eivät tule tyrkyttämään mitään rannalle. Sinnehän ei ulkopuoliset pääsekään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1948
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1578
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1415
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe