Suositelkaa hotellia lapsiperheelle!

iide

Eli tarkoitus olisi ensi syksynä/talvena matkata Isla de Margaritalle 6v. ja 1v. lasten kanssa. Hotelli saisi olla siisti ja hyvätasoinen, lastenallas tulee löytyä.

2

715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapsille parasta

      mahdollista, niin valitkaa Hilton. Palasimme juuri itse sieltä. Hiltonissa on siistiä ja puhdasta. Palvelu toimii loistavasti. Allasalue puutarhoineen on upea ja valtavan suuri. Tilaa on ja lapsille oma allas.

      Jos uskallatte lähteä lasten kanssa kaukomaakoheeseen, niin valitkaa ehdottomasti hyvätasoinen hotelli. Hygieniataso on oltava huippuluokkaa. Kehitysmaan kuumissa olosuhteissa ei ole leikkimistä ripuli- ym. tautien kanssa.

      • myös hyvä

        Olimme itse kyseisessä hotellissa tammikuussa. Siellä on yhteensä yhdeksän eri allasta ja oma merenranta. lapsille on myös järjestetty paljon ohjelmaa. Lasten allas ei ole pelkkä pikku allas vaan siinä on oikein puisto liukumäkineen ja puuhahuoneineen. Mielestämme se oli siisti ja hyvä tasoinen hotelli. Ravintola vaihtoehtoja viisi, joista kahteen pitää varata ennakkoon pöytä mutta muihin voi mennä niiden aukioloaikoina milloin vain. Varmasti löytyy valikoimista lapsillekin sopivaa syötävää. Itse söimme kaikkea muuta, mutta emme salaatteja. Emme saaneet mitään vatsatauteja.
        Laguna marin alue on iso, mutta siellä liikkuu pikku bussi koko ajan jolla pääsee altaalta toiselle ja rannalle ja ravintoloihin. Meillä ei lapsia ollut mukana mutta uskaltaisin sinne ottaa. Ja paljon lapsiperheitä siellä oli, joskaan ei suomalaisia. Suomalaisia ei ollut paljon muutenkaan ko hotellissa,mikä toisaalta ihmetyttää koska hotelli on niin hyvä, mutta toisaalta se oli hyvä juttu, koska kun lomalle menee ei niin suomalaisia kaipaakaan lähelleen. :)
        Hotelli on hyvin vartioitu. Vähän syrjässä, oma iso alue, mutta taksilla esim. Sambilin ostarille kesti vain viisi minuuttia ja takseja on aina hotellin edessä eikä maksa paljon.
        Hotellista löytyy kaikki tarvittava, sen vuoksi ei tarvitse minnekään lähteä mutta jos haluaa katsella ympärilleen niin silloin.
        Pieniä kauppoja on hotelleissa(kaksi erillistä tornia alueella)ja rannalla päivisin on useampi myyntikoju joista voi käydä pikku matkamuistoja ostamassa. Eivät tule tyrkyttämään mitään rannalle. Sinnehän ei ulkopuoliset pääsekään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe