Koira haukkuu kaikkea!!

tillitllii

Meijän kääpiösnautseri uros pentu haukkuu jatkuvasti ihmisiä,koiria jnejne... Olisko kellakään pientäkään vihjettä jolla saisi haukkumisen lopetettua, olen itse ajatellut sellasta kangas juttua joka laitetaan kuonon ympärille,jotta suuta ei saisi auki. Mutta olisiko muita ideoita? Miten te olette saaneet pentunne hiljennettyä, jos eivät tottele kieltoa?    

13

920

Vastaukset

 • Sellainen sähköshokkipanta joka reagoi haukkumisääneen auttaa.

  • Jos nuita pantoja käyttää metsästyskoiralla, joka ei ole haukkunut vielä riistaa, koiraa ei välttämättä enää saa metsällä haukkumaan!@


 • Aina kun haukkuu niin ota kunnolla niskasta kiinni ja selätä se ja samalla kielto et EI.

  • NIIN! KUNNOLLA VAAN VÄKIVALTAA!


 • Minä lähden aina koiran koulutuksessa siitä liikkeelle että vältän mitään pakkoja, esim kuonopantaa, ja koiran ravistelu yms on ihan täysin pannassa.

  Sinua neuvoisin ensin ehdollistamaan koiran naksuttimelle (etsi netistä tietoa tai mene kurssille) Sitten naksutin ja kasa herkkuja mukaan lenkille ja joka paikkaan. (tarvittaessa jätetään koiralta sitten ruoka pois jos herkkuja kuluu paljon ettei liho) Sitten onkin oltava tarkkana. Aina kun koira näkee jotain niin naks ja palkka ennen kuin ehtii haukkua. Jokaisen ihmisen ja jokaisen koiran kohdalla. JOs aloittaa haukkumisen niin sitten vain annetaan olla.

  Ja tätä tehdään sitten johdonmukaisesti joka ikisellä lenkillä. Hyvin pian koira oppii että ihminen,koira tms tarkoittaakin sitä että mammalta saa namua.

  Jos tuossa tilanteessa alkaa rähjäämään koiralle niin sehän käsittää että sinä liityt sen mukaan rähjäämään vaikka niille ihmiselle/koirille ja se rähjää kahta kauheammin. Niskasta ravistelulla en ole kenenkään nähnyt saavan aikaan mitään positiivista muuta kuin että koira hiljenee pelosta ohjaajaa kohtaan.

  KOiran koulutuksessa kannattaa käyttää mielikuvitusta. Ei se EI ole aina se ainoa vaihtoehto vaan koiran voi myös opettaa pois väärästä käytöksestä.

 • kun koira haukkuu vie koira haukutavan kohten luo esin polku pöyrän annan koiran tutustua esineeseen ja sillä tavoin osoita koiralle etei esinettä tarvitse pelä näin oleen haukunan pitätisi loppua.

 • itse käytin omaani aikanaan kys. ongelman takia koirakouluttajalla, muutama käynti ja haukkuminen loppui kuin seinään.

  • Ihmetyttää ne ihmiset, jotka joiden mielestä heidän koiran haukuntaa, ulvomista, yöllä haukkumista pitäisi sietää. Kerrostalo on ihmisiä varten ei koiria varten. Nyt voi ostaa halvalla omakotitaloja ja asua niissä koirien kanssa, saavat haukkua niin paljon kuin sielu sietää. Miksi koiran omistajat syyllistävät muita. Ihmisillä on oikeus asua kodissaan rauhassa, naapuri ei voi pakottaa kuuntelemaan koiran haukkumista yötä päivää. Nyt on niin paljon koiria Helsingissä, että kaduilla koirat haukkuvat, pienet lapset ulkoiluttavat isoja koiria, koirat myös virtsaavat autojen renkaisiin, eikä omistaja tee mitään. Meidän taloyhtiössä on vakiona, että koira viedään sisäpihalle nurmikolle ulostamaan. Sama koira haukkuu yölläkin. Ulvoo päivällä kun se on jätetty yksin. Viikonloppuna on yli kymmenen tuntia yksin ja haukkuu. Tätäkö muiden ihmisten pitäisi kuunnella. Talossa varmasti asuu iäkkäitä , sairaita, sairaslomalla olevia, niitä jotka tarvitsevat rauhaa, vuorotyöläisiä, kivun kanssa eläviä jne.. Koira ei kuulu kerrostaloon, maalaiset ovat tuoneet koirat maaseudulta kaupunkiin. Kun koira haukkuu paljon ja siitä on valitettu, eikä koiran omistaja reagoi on se henkistä ja fyysistä kiusaamista, ja monethan kiusaavat kun tietävät, ettei asialle mahda mitään. Kotona tehty etätyö on lisääntynyt, jos tekee töitä kotona eikä aiheuta meluhaittaa muille asukkaille on siihen oikeus. En ole voinut ottaa kissaa kun se räyhääjä koira haukkuu koko ajan. Enkä ota silloin kiusaan sitä kissaa enkä halua syyllistyä lemmikin huonoon hoitoon. Helsinki on täynnä koiran paskaa. Toivon koiraveroa takaisin sen voisi olla 1000 euroa vuodessa eikä ole mikään iso maksu tänä päivänä.


 • Koira pelkää, eikä kielto lopeta pelkäämistä. Jos kieltoa vielä sanotaan vihaisella äänellä koiraa todennäköisesti pelottaa entistä enemmän.

  Kierrä vastaantulevat mahdollisimman kaukaa.
  Keksi koirallesi mukavia harjoituksia/treenihetkiä joissa se voi onnistua, ja näin pikkuhiljaa myös sen itsevarmuuskin pääsee mahdollisesti kasvamaan.

  Itsevarman, omistajaansa luottavan ja omistajan turvallisuuteen uskovan koiran ei tarvitse haukkua.

  • Oleellista on, että se "koirakko" kiertää vastaantulevat kaukaa, mikäli koiralla on rähjäystaipumusta. Usein näkee ja kuulee, miten koiran taluttaja hihnan päässä tempoillessaan huutelee hädissään ohikulkijoille että menkää toista tietä, koirani ei pidä toisista koirista, vieraista ihmisistä, polkupyöristä,, mopoista, autoista, rollaattoreista, kävelysauvoista, punaisista takeista, keltaisista kengistä...eikä varsinkaan lastenvaunuista ja lapsista.


 • Muija lopetti haukkumisen kun laitoin sille suukapulan. Suosittelen.

  • Meillä se lopetti kun laitoin sen pihalle. Nyt on koiran kanssa kaksin mukavampaa. Hänelle kun ei tarvitse vastata ja lopettaa heti kun käskee. Toisin oli muijan kanssa. Jatkuvaa säätämistä.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3443