ovelta ovelle myynti

Tuloksen tekijä

Kertoisittako kokemuksista ovelta ovelle myynnistä.Myyntiedustajat.
Tuotteella ei väliä.

23

11263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ovettaja

      Kyllä tuotteella on väliä jos tuote on lässyn lässyn tuote niin et saa kloussattua diilin diiliä kato.

      Lopuksi opettavainen tarina ovelta ovelle myynnistä:
      http://youtube.com/watch?v=pYmQppbXnKI

    • luukkumyyjä

      Meillä on tuote jota myydään messuilla, markkinoilla, liike-esittelyissä, mainonnalla, ja:luukussa eli ovelta ovelle. Luukkumyynti on just sitä parasta hommaa. Ihmiset suhtautuu pääsääntöisesti hyvin kunhan itsellä on oikea asenne, riittävän innostunut ja positiivinen.
      Luukusta löytää ihan helmi asiakkaita, parhaat kaupat olen tehnyt luukusta. Eli kyllä kannattaa. Vaatii tietysti tietynlaista sitkeyttä kuunnella niitä monia ei vastauksia mutta tuleehan niitä kyllä vastauksiakin riittävän usein. Kokeile ihmeessä se on mukavaa ja ihmiset ovat hauskempia kuin uskoisikaan.

      • Sissi

        Olen samaa mieltä edellisen kanssa.Tein sitä noin vuoden, mutta kohdalleni sattui pari vaaratilannetta niin vaihdoin juttua.Se oli huonoa tuuria, harvoin tapahtuu!Ja hainkin vain kokemusta!
        Täytyy olla ennakkoluuloton, hyvä itseluottamus/asenne ja erittäin sitkeä. Kyllä sitten palkitaan. Myös tuote vaikuttaa paljon on mukava myydä hyvää ja luotettavaa,itse en myisi pölynimureita.
        Vinkki: ota selvää palkkauksesta, kuinka paljon maksat itse kuluista (bruttoprovisio)!


      • ok
        Sissi kirjoitti:

        Olen samaa mieltä edellisen kanssa.Tein sitä noin vuoden, mutta kohdalleni sattui pari vaaratilannetta niin vaihdoin juttua.Se oli huonoa tuuria, harvoin tapahtuu!Ja hainkin vain kokemusta!
        Täytyy olla ennakkoluuloton, hyvä itseluottamus/asenne ja erittäin sitkeä. Kyllä sitten palkitaan. Myös tuote vaikuttaa paljon on mukava myydä hyvää ja luotettavaa,itse en myisi pölynimureita.
        Vinkki: ota selvää palkkauksesta, kuinka paljon maksat itse kuluista (bruttoprovisio)!

        Luukku myynnin ohjeita aloittelijoillle:
        Ota positiivinen asenne ja innokas tunne mukaan, jos tulee suoraan EI KIITOS vastauksia toistakymmentä putkeen niin ei pidä lannistua. Jos joku päivä ei tule kauppaa niin joku päivä voi tulla parikin..työ tekijänsä palkitsee pitää muistaa :D
        Jos aloitat luukuttamisen niin aloita se sillä mielellä kuin vaikka urheilu. Mitä pidempään ja sisukkaammin teet töitä niin se palkitaan pitkällä tähtäimellä. Esim." Kukaan ei voi juosta 100m MM ennätystä ekalla kertaa, mutta amatööri sarjoja voi voittaa jos jaksaa harjoitella paljon (eli tehdä duunia=saada tulosta= euroja kotiin)
        Ihmiset on kivoja siellä, kyllä ne jaksaa kuunnella millä asialla liikut jos olet innostunut ja positiivinen,mutta jos oma asenne on huono niin suosittelen et kannattaa jäädä himaan. Pelastat sillä oman päivän ja asiakkaiden päin myös. Ja työaika esimerkkejä voin sanoo et 10-14 tehdään parhaiten kauppa..mut toinen paras aika on lähteä liikkelle 17 jälkeen ja tehdä 20:00 asti. Silloin ihmiset on himassa ja yleensä duunista päässeet. Buukkiluukkua kannattaa myös kokeilla,mikä on huomattavasti helpompaa jos on tuote mitä voi silleen myydä.

        -Tässä ohjeet,kirjoittaja ei ole luukuttamisen ammattilainen mutta kokemusta on syntynyt ja taloja on kierretty monia tuhansia..Ja pitkällä tähtäimellä jos on hyvä tuote/palkkio niin on se kiva palkkapäivänä käydä ostaa leipää kaupasta jos on 7000e provikat pankissa kuukauden duunista :D (luukku myyjän palkkataso mitä tuotetta itse myyn niin on 3650-8500e


      • Kauppias28

        mitä tavaraa myyt=?


      • ässä1

        Mua kanssa kiinnostaa mitä myyt imureita?


      • Tonost

        Edellinen puhuu asiaa! Itse teen luukuttamista paljon, ja koen pitkän myyntikokemuksen omaavana että siinä painitaan myynnin mestaruus-sarjassa. Haastavaa ja todella antoisaa työtä, harvassa hommassa saa näin hienoja fiiliksiä kuin tässä onnistuneiden kauppojen jälkeen. Toimin eräässä suoramyyntiyrityksessä myyntipäällikkönä ja haussa 2 myyjää. Jos 3500-9000€ kuukausiansiot kiinnostavat niin käsiä pystyyn :)


      • Anonyymi
        Kauppias28 kirjoitti:

        mitä tavaraa myyt=?

        Arvaa ?


    • Habanero

      Itse olen ollut tänään myymässä ja pitkään aikaan en ole luukussa ollut. Hauskaa oli! Uskon, että luukku on tehokkain tapa tehdä myyntityötä ainakin jos myy remontteja niinkuin itse myyn. Palkat liikkuu siinä viimeiset 6kk 4000-12000€/kk, mutta jos ei myy niin ei tuu palkkaakaan. Parasta mitä mies voi tehdä housut jalasa :)

    • Tuntematon_

      Omalla kohdalla sinänsä positiivinen kokemus. Lähdin kesätöinä tekemään ovelta ovelle myyntiä (Verisure) tuossa muutama kesää sitten, ja asenne oli että jos tästä selviää kunnialla niin varmasti myös kaikest muusta. Homma toimikin ihan hyvin ja kauppa kävi jonkin verran. Rahaa hommasta ei tullut juurikaan, mutta antoi kyllä rankasti eväitä muuten työelämään, sillä pääsin tästä pestistä seuraavaksi B2B-puolen mediamyyjäksi.

      Rahan puolesta en suosittelisi, mutta kokemuksena varmasti kasvattava jos omaa oikean asenteen!

    • ketunhäntä_kainalossa

      Onko jossain listattu työnantajia, jotka tarjoavat töitä hyville luukkumyyjille?

      • Tonost

        2 paikkaa myyjille auki, Restakoti Oy ja Lahden toimipiste, yhteydenottoa tulemaan ja myyntihousut jalkaan!


    • Myy1

      Pohjolan LVI hakee kokoajan myyjiä.
      Onko kellään kokemusta firmasta?

    • vääräoppinen

      Pohjolan LVI edustaa tiettyä uskontokuntaa ja tyypillistä on, että vääräoppisia saa kusettaa. Näin menetellään etenkin vanhusten kohdalla. Törkeästi tunkeutuvat sisälle ja toteavat "teillä näyttääkin olevan viimeinen hetki vaihtaa nuo käyttövesiputket". Anoppi soitteli hädissään minulle, että täällä on tämmöinen kaveri, joka ei poistu ennen kuin sopimus allekirjoitettu. Keskustelin myyjän kanssa joka totesi, että tämä erikoistarjous on voimassa vain tänään. Hinta 8500 euroa. Kauppaa ei syntynyt. Paikallinen putkimies antoi tarjouksen 4300 euroa. Eli jos tällaisiin myyntihommiin alatte, niin ajatelkaa omalla järjellä älkääkä painostako asiakasta, vaikka työnantajanne niin opettaakin.

    • Anttiina

      Ovelta ovelle myyjä saa peppua

    • lehtimyyjänävartiotorni

      paljonko jehovan todistajilla on provisio?

    • ressi

      Olen pikaisesti kokeillut pintaremonttimyyntiä luukuttamalla. Ei ole minun alaani. Hävettää soitella kelloa ja sitten kaupitella. Lisäksi kotimyynnissä ainakin ko. alalla myydään tuotetta satojen prosenttien katteella. Homma perustuu asiakkaan yllättämiseen. Kannattaa myydä ennemmin yksi 400%:n katteella kuin kymmenen 40 %:n katteella. Minä en kehtaa tehdä sellaista.

      • Qqqqqeffs

        VAnhuksia jotka asuvat yksin tai kaksin on helppo huijata,sillä he eivät ymmärrä ovien,kattojen ja ikkunoitten oikeita hintoja.minä väistin nipin napin huijatuksi tulemisen


    • Anonyymi

      Kaikista eniten tässä hommassa vituttaa ku joutuu yksin tekemään hommia. Osaan myydä ei siinä mitään, mutta vituttaa tämä yksinäisyys. Aika omituista kyllä, mutta tutkitusti kaksi kauppiasta klousaa muutenkin diilin paremmin kuin yksi

    • Anonyymi

      No yrittäjiä löytyy moneen junaan,on kurssin käyneitä ilmalämpöpumppuasentajia,ilmast.timabttiporaaja.jnejne onhab siellä toki rehellisiäkin työntekijöitä.Osta paku lähe huijaan ihmisiä tee logo autoo vaik vihreistä teipeistä.Netti sivut.Miksi huijataan liikkeessä työt kolme kertaa halvempia.No miksi kerron tän kuulin naureskelua on niin helppoo olla yrittäjä.Ihmiset maksaa mitä pyydetään.no just..Tiedän jonku pikkutyön teko maksaa 300€ ylös päin.Veikkaan siinnä huijataan myös vanhuksia.Säälittää.Kyllä itsekkin kutsun ammattiihmisen töihin jos tarvitsen ja semmonen käynytkin.En luota taajamaalueen pakufirmaan.Hinnat on mitä on.Ehkä virosta saa purkuhommiin parhaat kaverit.Täytyypä miettiä..työnjohtaja tarvitaan.

      • Anonyymi

        On hyviä


    • Anonyymi

      Ovelta ovelle kaupustelun kieltäminen. Kuka tekis KANSALAISALOITTEEN.?
      Turhia ovikellon soittoja en kestä, koska kävely on VAIKEAA. vaari vaan

    • Anonyymi

      Voi jättää mainoksen ja yhteystiedot postilaatikkoon. Kyllä asiasta kiinnostunut
      ottaa tarvittaessa yhteyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe